Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 236
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 236 of 837 FirstFirst ... 136186226234235236237238246286336736 ... LastLast
Results 3,526 to 3,540 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    Αισθάνομαι μπερδεμένη. Δηλ ο βαπτιστης ήταν μετενσαρκωση του ηλία του προφήτη? Ήταν στο σώμα του η ψυχή του ηλία? Το πνεύμα του?
    Όταν ρωτήθηκε ο ιωαννης αν ήταν ο ηλίας ,το αρνήθηκε. Γιατί?
    Αν πούμε ότι είχε εξίσου προφητικό χάρισμα, οπωσ ο ηλίας, τότε μιλάμε για χάρισμα του Αγίου Πνεύματος που είναι Θεού το δώρο. Αν δεν είναι μετεμψύχωση ώστε να φαίνεται σαν ουράνια διαδοχή αμαρτωλήσ συμπεριφοράς, τότε μιλάμε ότι ο ιωαννης είχε τόσο δυνατό χάρισμαπαρά Κυρίου οσο ο ηλίας. Ομωσ τότε πωσ συνδέεται το μαχαίρα έλαβες κλπ ? Ο Λόγοσ λέει πως η αμαρτία γεννά πόνο κ θάνατο που είναι η τιμωρία. Ο Κύριος αγαπά μακροθυμει ελεει συγχωρει. Ειναι πηγη αγαθου και δοκιμαζει.. Εμπερδευθην σφοδρα.
    Δηλαδή αν το διαβάσετε μόνοι σας θα πειστείτε; (να δώσω τους συνδέσμους διότι όλα στον κόσμο μας είναι έτσι, είναι κι αλλιώς! Δηλαδή από την μια υπάρχει η Θεοπνευστία της Γραφής, κι από την άλλη υπάρχουν και οι παραχαράξεις! Αν το Πνεύμα της Διάκρισης είναι μέσα σου όλα, Τακτοποιούνται, Ισορροπούν, Εναρμονίζονται..

Μην αγωνιάς η κοιμισμένη μοίρα σου θα ξυπνήσει, θα βρεις το Σπίτι σου..

Senior Member
    "...φίλοι μου πάω τώρα λαϊκή ..τα λέμε πάλι.."

Senior Member
    Ειπα να μην ασχοληθω...αλλα εχοντας καταπιει τον διαολο σε νεαρη ηλικια....ετσι και δεν του κανω τα χατηρια μου αναμοχλευει το εντερο

Λοιπον μαρικα στο παρακατω ποστ...μιλας για τους εγωιστες....

Quote Originally Posted by marika View Post
    ΔΕς αυτά τα λόγια! «Όποιος είναι προετοιμασμένος να θυσιάσει τον εαυτό του, μπορεί να πιει από το κύπελλο της Αγάπης, αλλά ούτε ο άπληστος ούτε ο εγωιστής μπορεί, κι ας ορκίζεται στην Αγάπη και ας μιλά για Αγάπη».
    ...κι ομως μηπως αυτο το δικο σου ποστ...σαν απαντηση στην μαριαν δεν ειναι απολυτα εγωιστικο???

Κουκου; να και οι άρες;;; κυρά Μάρι; αν;;; αχ, αχ, αχ, αυτά τα αν, τα ΑΝ, και τα αν, κ,τα αχ...δεν τα μπορώ.. εσύ;;;
    Λοιπον....κοιτα να καθαρισεις την δικη σου ψυχουλα πρωτα......κι ασε τις ψυχουλες των αλλων στην ησυχια τους.....
    επισης τα ταξιδια σου στην μακρινη ινδια ...θα επρεπε να σου εχουν διδαξει αν μη τι αλλο...οτι κανενας δεν μπορει να φτασει την αληθεια μεσα του και γυρω του...παρα μοναχα μονος του.....
    φιλικα...
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Είναι αστείο να βλέπω τόσους καλούς χριστιανούς μαζεμένους, να προσπαθούν να κάνουν επίδειξη της καλοσύνης τους.
    Και επειδή, κάποιοι από αυτούς έχουν τη μύγα και μυγιάζονται, ακόμη κι όταν αναφέρομαι σε κάποιο άλλο μέλος, συγκεκριμένα την προσυλητίστρια κ. Μαρίκα, έχουν την εντύπωση ότι αναφέρομαι σ' αυτούς.
    Αλλά, μου κάνει πιο μεγάλη εντύπωση, ότι είναι τόσο υποκριτές, ώστε βαφτίζουν την δική τους εμπάθεια και μνησικακία απέναντί μου, σε προσπάθεια να με σώσουν από τον κακό δρόμο και την δυστυχισμένη μου ζωή.
    Νομίζω ότι πρέπει κάποιος να έχει μεγάλη έπαρση και αλλαζονεία, για να θεωρεί τον εαυτό του σωτήρα των άλλων. Τέτοια άτομα θα τα συμβούλευα να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και να κοιτάξουν τις δικές τους ελλείψεις και ατέλειες και ας αφήσουν εμάς τους αμαρτωλούς να μας σώσει ο Θεός τους.

Senior Member
    χαχα αυτό ειδικά πια με τη μύγα.. που μυγιάζεται είναι πολύ φτηνό σαν επιχείρημα!
    Τι να κάνουμε; Είμαστε σε μια διαδικασία εξέλιξης όλοι! Από κάπου ξεκινάμε για να φτάσουμε άλλοι στη καλοσύνη, άλλοι στην κακία..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Είμαι πολύ πολύ χάλια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Νιώθω τρομερή αγωνία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νιώθω τρομερή αγωνία...

ΓΙΑΤΊ γλυκιά μου τόση αγωνία;;; Αν μπορείς μίλησε .. απελευθέρωσε την βγάλ' την...

Tι να πω; Εσείς γνωρίζεστε λίγο-πολύ, είναι καλό να βάλω το χέρι μου στο στόμα να το βουλώσω.. Μα αν δεν μιλήσω θα σηκωθούν οι πέτρες να μιλήσουν.
    Απρόσωπα θα μιλήσω φίλοι μου, βλέπουμε όλοι τι γίνεται όταν ο Ζωντανός Λόγος βγαίνει παρά έξω, επειδή είναι σαν δίστομο μαχαίρι κόβει κι από τις δύο μεριές, πρώτα κόβει αυτόν που τολμά και μιλά, μετά κόβει και τον απέναντι. Γι’ αυτό οι προγενέστεροι όσοι είχαν ψάξει κατέληξαν να μην ασχολούνται παρά μόνο με την γνώση του εαυτού στο αρχικό στάδιο, με το πόσο συνειδητοί χρειάζεται να γίνουμε, με το πως σπάζουν οι παλιές κρυσταλλώσεις ώστε να δεχθούμε εσωτερικά την αλλαγή των αντιλήψεων και των νοοτροπιών.

...nflu kai marian απαντώ ταχέως..

Senior Member
    Aισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω να με συχωρνάς Μάριαν ..μπορείς;;;..ένα λογοπαίγνιο ήταν, για να μην μας βάζει από κάτω η σοβαροφάνεια, άλλωστε δεν είπες απολύτως τίποτα. Δεν χαρακτηρίζω τον άλλο, δεν είναι μέσα στις δράσεις μου, έτσι κι αλλιώς δεν θα με πείραζε και να με κρίνουν οι άλλοι διότι είμαι ήδη κεκριμμένη..
    Να θυμάσαι, θα σας μισήσουν, θα σας βρίσουν...θα πουν κάθε λόγο ψευδόμενοι... αλλά ..τι μας είπε ο Ένας;;; <<ΘΑΡΣΗΤΕ ΕΓΩ ΕΝΙΚΗΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ>> Εκείνος το είπε..

Θα αστειευτώ όμως παρακάτω με τον/την nflu διότι τα λέει αληθινά.. <<...αλλα εχοντας καταπιει τον διαολο σε νεαρη ηλικια....>>

Βρε συ, nflu τον κατά πιες τον δράκοντα τον όφι τον αρχαίο τον Λεβιάθαν;
    Μόνος-η σου; Κι ούτε ένα ορίστε δεν μας έκανες; Να τον τρώγαμε μαζί; Παιδιά αυτό που είπε ο /η nflu είναι γραμμένο στους Ψαλμούς πράγματι:
    Ότι ο Ύψιστος θα δώσει στους γιους και τις θυγατέρες του τον Δράκοντα – για να τον φάμε..μμμμ... νόστιμος ήταν;;; μου κράτησες λίγο Δράκοντα περικαλώ;;;
    Ποιο κάτω μου γράφεις: << κοίτα να καθαρίσεις την δική σου ψυχούλα πρώτα.....>> πολλοί το λένε αυτό ...δίδεται λοιπόν ένα έναυσμα
    να πω το γνωστό: «ταλαίπωρος άνθρωπος εγώ», βρε συ nflu, ποιος σας είπε ότι μπορεί καποιος από μας να καθαρίσει κάτι από μέσα του; Πόσο μάλλον την ψυχούλα του;

Ποτέ δεν αναγνώσατε ότι η καθαρότητα, η αγνότητα, η πραότητα κλπ.. δεν κατορθώνονται δια των κόπων μας; στην αρχή ναι.. στα προ νήπια μας μαθαίνουν τις προσπάθειες..
    Ποιο κάτω όμως τι λέει; <<ποιος θα με <<ελευθερώσει>> από αυτό το κράτος του πόνου και του θανάτου;;;>>Α! θα πουν κάποιοι, άλλος θα μας ελευθερώσει;;;
    -Άλλος φυσικά τι νόμισες;;; η μαρίκα;;;

Ξωτικούλα μου;;; αγωνίζομαι να μπω στο πνεύμα σου θα απαντήσω γρήγορα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    Υγ. Ειναι γραφικο να υπαρχει αποκρυφισμος?νομιζω οταν ο Λογος προειδοποιει για τις εσχατεσ ημερες αναφερει για καποιουσ που ξερουν την αληθεια μα την κρυβουν απο το ποιμνιο. Κατι για λυκους αρπαγες, κλπ. Ο θεος δηλ θελει τη γνωση των αληθινων γραφων να την εχουν μονο καλογεροι ιερεις και διαπλεκομενοι ? Μπερδεμα. Και αηδια.
    Είναι καιρός που σε κουβέντα που είχαμε μ' έναν παππούλη, είχε αναφέρει ότι ο ιερέας οφείλει να ερμηνεύει το Λόγο κι
    όχι να περιορίζεται απλά στην ξερή ανάγνωση, γιατί είναι κι η γλώσσα των ιερών κειμένων, που δεν βοηθάει την κατανόηση..
    Μα και το απλούστερο " ο Θεός είναι αγάπη " κι αυτό ερμηνεία θέλει. Εδώ ο άνθρωπος δεν μαθαίνει ν' αγαπά τον εαυτό του, θ' αγαπήσει Θεό!
    Μπερδεύει την γνήσια αγάπη με την εξάρτηση, την κτητικότητα.. κι έτσι όλα όσα στερήθηκε σαν παιδί μετά τα ονομάζει αγάπη..

Senior Member
    ΓΙΑΤΊ γλυκιά μου τόση αγωνία;;; Αν μπορείς μίλησε .. απελευθέρωσε την βγάλ' την...

Tι να πω; Εσείς γνωρίζεστε λίγο-πολύ, είναι καλό να βάλω το χέρι μου στο στόμα να το βουλώσω.. Μα αν δεν μιλήσω θα σηκωθούν οι πέτρες να μιλήσουν.
    Απρόσωπα θα μιλήσω φίλοι μου, βλέπουμε όλοι τι γίνεται όταν ο Ζωντανός Λόγος βγαίνει παρά έξω, επειδή είναι σαν δίστομο μαχαίρι κόβει κι από τις δύο μεριές, πρώτα κόβει αυτόν που τολμά και μιλά, μετά κόβει και τον απέναντι. Γι’ αυτό οι προγενέστεροι όσοι είχαν ψάξει κατέληξαν να μην ασχολούνται παρά μόνο με την γνώση του εαυτού στο αρχικό στάδιο, με το πόσο συνειδητοί χρειάζεται να γίνουμε, με το πως σπάζουν οι παλιές κρυσταλλώσεις ώστε να δεχθούμε εσωτερικά την αλλαγή των αντιλήψεων και των νοοτροπιών.

...nflu kai marian απαντώ ταχέως..
    Γιατί περιμένω ένα τηλεφώνημα που το θέλω τόσο μα τόσο πολύ αλλά δεν ξέρω αν θα το λάβω...κι όσο περνάει η ώρα και το κινητό μου μένει βουβό, τόσο βασανίζομαι...
    Πόσο να παρακαλέσω πια;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γιατί περιμένω ένα τηλεφώνημα που το θέλω τόσο μα τόσο πολύ αλλά δεν ξέρω αν θα το λάβω...κι όσο περνάει η ώρα και το κινητό μου μένει βουβό, τόσο βασανίζομαι...
    Πόσο να παρακαλέσω πια;

Ξέχνα το κινητό για λίγο,
    πως θα σου φαινόταν να βρεθείς να περπατάς σ' ένα δρόμο που θα τον ονόμαζες ο δρόμος της ανακάλυψης του εαυτού; ο δρόμος της αποδοχής, ο δρόμος της ευθύνης για την ίδια μας τη ζωή;

Ξωτικό μου όντως μπέρδεμα.. τι θα έλεγες να περπατήσουμε κι εμείς για λίγο σ' αυτό το δρόμο;

Senior Member
    Ξέχνα το κινητό για λίγο,
    πως θα σου φαινόταν να βρεθείς να περπατάς σ' ένα δρόμο που θα τον ονόμαζες ο δρόμος της ανακάλυψης του εαυτού; ο δρόμος της αποδοχής, ο δρόμος της ευθύνης για την ίδια μας τη ζωή;
    Ξέρω ποια είμαι...όμως δεν κατάλαβα να αποδεχτώ τί; Όσο για την ευθύνη για τη ζωή μας σίγουρα κατά πρώτο λόγο τη φέρουμε εμείς όμως κάποιες φορές κι οι άλλοι με τη συμμετοχή τους στη ζωή μας έχουν κι αυτοί ένα μέρος της ευθύνης...

Senior Member
    χαχα...τι να κανω Μαρικα...τον καταπια..δεν λες ευτυχως που τον καταπια εγω και τον γλυτωσαν αλλοι πεφωτισμενοι;
    Δεν σε ενοχλει να σε πειραζω λιγο..εεε; Ιδου εγω σας αποστελλω σαν προβατα μεσα σε λυκους.....φανταζεσε την ηδονη που πρεπει να νιωθει ο λυκος οταν γινεται προβατο;
    αλοιμονο σε αυτους που γεννηθηκαν προβατα....

Λοιπον προσωπικα δεν θα ελεγα σε κανεναν ..αρα ουτε και σε σενα να το βουλωσεις..οπως ειπες..ο καθε ανθρωπος κατα την γνωμη μου ειναι ελευθερος να λεει τις αποψεις του με τον δικο του ιδιαιτερο τροπο....κι αυτο δεν με ενοχλει καθολου....
    δεν πιστευω σε κανεναν θεο....και δεν υπαρχει τιποτα προς το παρον που να μπορει να με πεισει για την υπαρξη του..οπως βεβαια δεν μπορει να με πεισει και για την ανυπαρξια του....
    κανεις λαθος να λες..οτι δεν μπορουμε να σωσουμε την ψυχη μας...οτι ο καθενας βεβαια θεωρει σαν σωτηρια....οι δρομοι που μπορουν να οδηγησουν εναν ανθρωπο στην γαληνη και στην εσωτερικη ηρεμια και αγαπη ειναι πολλοι και ειναι εντελως προσωπικοι και πρεπει να τρυπησεις πολλα παπουτσια περπατωντας τους...τα δικα σου παπουτσια ομως....
    κι ειναι παντα δικη μας η επιλογη......
    δεν με ενοχλουν οι ανθρωποι που πιστευουν στον θεο....ειναι παρηγορο να πιστευεις καπου...ο ανθρωπος βλεπεις εχει αναγκη να γνωριζει...δεν του αρκει να νιωθει...θελει παντα και να γνωριζει....
    με ενοχλουν ομως λιγο....οι ανθρωποι που σου ετοιμαζουν και σου μασανε κιολας την τροφη πριν σου την σερβιρουν....και δεν σαφηνουν να την ετοιμασεις και να την μασησεις μονος σου
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    με ενοχλουν ομως λιγο....οι ανθρωποι που σου ετοιμαζουν και σου μασανε κιολας την τροφη πριν σου την σερβιρουν....και δεν σαφηνουν να την ετοιμασεις και να την μασησεις μονος σου
    Φλου το έχω κι εγώ αυτό το ελάττωμα.. Ίσως επειδή πέρασα διάφορα και δεν θέλω να τα περάσει κι άλλος, θέλω την τροφή να την δίνω μασημένη. Δεν είναι χρήσιμο αυτό τελικά ε;