Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 282
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 282 of 837 FirstFirst ... 182232272280281282283284292332382782 ... LastLast
Results 4,216 to 4,230 of 12551
    Banned
    εγω αισθανομαι... σα να εχει μπει μεσα μου ο ειδικος επιστημωνας χαχα

Senior Member
    Ποιος εχει μπει ρε αλεξανδρε, ο τρελοεπιστημονας ή ο τρολοεπιστημονας? αντε τραβα τον κ βγαλτον εξω :PPPP
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    παγωτο και υγεια. σιγα μη κρατουσε η γυμναστικη παραπανω απο μια μερα. αφου γκομενες θεες ειναι μονο οι παχουλες. αγαπαω ολα τα γεματουλικα κοριτσακια και θελω να τα φροντισω και να τα ταϊσω. και τις πιο ωριμες βεβαια, αλλα εκεινες μονο για σεξ μπορω να τις εχω. παω για βραδυνο mature loving και bbw hunting. <3

Senior Member
    μεγάλη ανακούφιση καθώς η αποστολή "αγορα νυχοκοπτη για ανθρωπο" στεφθηκε με απολυτη επιτυχια επειτα απο αρκετη προσπάθεια.
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

σκέφτομαι αν η καταθλιψη ξεκινά σταδιακά, ιδιως αν εισαι εγκλωβισμενος και δεν μπορεις να ξεφυγεις ή δεν βλεπεις καμια αλλαγη εκει που εισαι ελευθερος και μεχρι που μπορει να φτασει.
    δυο απο τους γατους μου που εχουν αρκετες μερες να φανουν (ετσι αμφιβαλλω αν ζουν) ειναι πιο σημαντικοι απο αρκετους ανθρωπους. η ψυχολογια μου όμως αυτες τις μερες επισκιαζει ακόμα και το να το σκεφτομαι αυτο.
    γιάννης

Banned
    Θυμός... Πολύς θυμός μέσα μου. Που τον κρατάω και δεν ξέρω πού να τον εξωτερικεύσω πριν να εκραγώ!!! Καλά που τα γράφω κι εδώ και τα διαβάζω μπας και ηρεμήσω λίγο!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Θυμός... Πολύς θυμός μέσα μου. Που τον κρατάω και δεν ξέρω πού να τον εξωτερικεύσω πριν να εκραγώ!!! Καλά που τα γράφω κι εδώ και τα διαβάζω μπας και ηρεμήσω λίγο!!!!!!!!!
    αν δεν τα βγαλεις έξω δεν θα ηρεμήσεις, με τον καιρο θα σου μετατραπούν σε απωθημένα. με το να τα γραφεις εδω ελαχιστα ηρεμας.
    γιάννης

Senior Member
    Κγω εχω νευρα συνεχεια τωρα τελευταια...Πονοκέφαλο παντα καθε μεσημερι .... Ειμαι σιγουρη οτι εγω θα παω απο το αγχος και νωρις μαλιστα...

πφφφ τι απαισιοδοξη διαθεση !!! :/

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis94 View Post
    μεγάλη ανακούφιση καθώς η αποστολή "αγορα νυχοκοπτη για ανθρωπο" στεφθηκε με απολυτη επιτυχια επειτα απο αρκετη προσπάθεια.
    Αχαχαχαχαχαχχα να σαι καλα ρε Γιαννη με εκανες κ γελασα.. αυτο δν ηταν mission impossible, αυτο ηταν αποστολη εξετελεσθη.. για πες τελικα π βρηκες?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    αν δεν τα βγαλεις έξω δεν θα ηρεμήσεις, με τον καιρο θα σου μετατραπούν σε απωθημένα. με το να τα γραφεις εδω ελαχιστα ηρεμας.
    Αν τον εξωτερικεύσω και μάλιστα σε συγκεκριμένο άτομο το οποίο μου τον προκάλεσε, θα δημιουργήσω άσχημη εντύπωση... Γι' αυτό προτιμώ να σωπάσω για πάντα...

Banned
    Quote Originally Posted by Kortha View Post
    Κγω εχω νευρα συνεχεια τωρα τελευταια...Πονοκέφαλο παντα καθε μεσημερι .... Ειμαι σιγουρη οτι εγω θα παω απο το αγχος και νωρις μαλιστα...

πφφφ τι απαισιοδοξη διαθεση !!! :/
    Το έχω περάσει και σε καταλαβαίνω. Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό που λες πολλές φορές. Κουράγιο μας!!!!

Quote Originally Posted by giannis94 View Post

..να σου πω, το χα ένα άγχος αυτές τις μέρες :ΡΡΡΡ

Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Αν τον εξωτερικεύσω και μάλιστα σε συγκεκριμένο άτομο το οποίο μου τον προκάλεσε, θα δημιουργήσω άσχημη εντύπωση... Γι' αυτό προτιμώ να σωπάσω για πάντα...
    Που το ξερεις ότι θα δημιουργησεις άσχημη εντυπωση?
    Πιο θεωρεις πιο σημαντικο, την ασχημη εντυπωση (κι αν συμβει αυτο) ή το απωθημενο που θα σου μείνει?
    γιάννης

Senior Member
    Δεν αισθάνομαι πολύ καλά αλλά σκέφτομαι ότι ίσως από βδομάδα να είναι καλύτερα τα πράγματα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    εγω αισθανομαι cool ελπιζω να παω κανενα ταξιδι στο εξωτερικο γιατι δε τη παλευω εδω...