Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 443
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 443 of 837 FirstFirst ... 343393433441442443444445453493543 ... LastLast
Results 6,631 to 6,645 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε πειραζει ολοι οι ανθρωποι καπια στιγμη στη ζωη τους χρειαζονται καπιον να τους δωσει θαρρος κ να τους πει συνεχισε.

Μπραβο ρε Αλεξ , ετσι ειναι , γραφεις ωραια , ας αφησουμε τους εγωισμους και να δεχθουμε βοηθεια .

Banned
    γραφω ωραια αρκει να το θελω...

δεν εχεις διακρινει το τι ειναι καταληλο για σενα
    Μπορεί, τι να πω…

Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Οχι τα σταματησα ολα και ψυχολογους και ψυχιατρους και φαρμακα...
    Βαρεθηκα πραγματικα...
    Είσαι στο μεταίχμιο, όμως, αυτή τη στιγμή και δε λαμβάνεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι… Θα ήθελες να γράψεις τις σκέψεις σου για τις θεραπείες που έχεις ακολουθήσει ως τώρα;

Banned
    Μπορεί, τι να πω…
    μια τυχαια ερωτηση για να σε κατανοησω λιγο καλυτερα για να δω κ αν ειμαι σε θεση κ να σου πω κ κατι παραπανω με τι εχεις σχεση? αθλιτισμο τεχνη κλπ τι σε εκφραζει σαν χομπυ πχ?

μια τυχαια ερωτηση για να σε κατανοησω λιγο καλυτερα για να δω κ αν ειμαι σε θεση κ να σου πω κ κατι παραπανω με τι εχεις σχεση? αθλιτισμο τεχνη κλπ τι σε εκφραζει σαν χομπυ πχ?
    Μουσική και χειροποίητες δημιουργίες (κυρίως ζαχαροπλαστική και παρασκευή καλλυντικών)

Banned
    αντε!!! απο δω ο συναδελφος! απο την μουσικη στην εικονα εγω ειμαι ζωγραφος συνηθως οσοι ασχολουνται με τεχνες ειναι δυσκολοι κ εκλεκτικοι ανθρωποι για αυτο κ δεν συμβιβαζεσε ευκολα με το ψυχολογο που ελεγες εχω πολους φιλους κ γνωστους απο τη μουσικη.

αντε!!! απο δω ο συναδελφος! απο την μουσικη στην εικονα εγω ειμαι ζωγραφος συνηθως οσοι ασχολουνται με τεχνες ειναι δυσκολοι κ εκλεκτικοι ανθρωποι για αυτο κ δεν συμβιβαζεσε ευκολα με το ψυχολογο που ελεγες εχω πολους φιλους κ γνωστους απο τη μουσικη.
    :-) :-) :-)
    Δεν ξέρω αν είμαι απαιτητική ή αν απλώς διεκδικώ αυτό που θα έπρεπε να είναι δεδομένο... Το δεύτερο, θα έλεγα.

Banned
    το περιεργο ειναι οτι κ το ονομα που εβαλες κατι μου λεει μου θυμιζει το μαρια εχω πολες γνωστες μαριες.
    οσοι εχουν σχεση με την τεχνη ειναι συνηθως ευαισθητοι κ ευμεταβλητοι

Senior Member
    Αναστατωμένη από τους εφιάλτες κι ελπίζω να περάσει γρήγορα αλλά τουλάχιστον είδα κι ένα καλό όνειρο (τι κρίμα που δεν είναι αλήθεια) κι επίσης βαριέμαι...θέλω να ξανακοιμηθώ αλλά έχω συμπληρώσει τις ώρες μου και δεν νομίζω να μπορέσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Πιεσμενη , αγχωμενη , ανασφαλης , πληγωμενη , θυμωμενη , αδικημενη ...Μην συνεχισω..

Banned
    Α και ηλιθια γιατι ξεσπαω εκει που δεν πρεπει!

Banned
    Πιεσμενη , αγχωμενη , ανασφαλης , πληγωμενη , θυμωμενη , αδικημενη ...
    αποφασισες να πεις την αληθεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μαράλ View Post

Είσαι στο μεταίχμιο, όμως, αυτή τη στιγμή και δε λαμβάνεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι… Θα ήθελες να γράψεις τις σκέψεις σου για τις θεραπείες που έχεις ακολουθήσει ως τώρα;

Με την ψυχολογο,μετρια πραγματα...Κυριως παροδικα εκεινη τη στιγμη...Δεν αλλαξε κατι στον τροπο σκεψης μου...
    Με τα φαρμακα παρατηρουσα οτι γινομουνα ολοενα και πιο αναισθητος...Γενικα μου δωσανε την εντυπωση οτι απλα σου δινουν χρονο κανοντας σε αναισθητο διωχνοντας τις αυτοκτονικες τασεις...
    Τα σταματησα γιατι δεν μου αρεσε που κανανε την οραση μου "θολη" κατα καποιο τροπο...Αχρωμη,ασπρομαυρη, αν ουσια κατα καποιο τροπο...
    Βεβαια εξακολουθω να λειτουργω μηχανικα...Σαν να εισαι ενα ρομποτ,να ξερεις τι θελεις να κανεις,να το κανεις εχοντας τα δικα σου στο μυαλο σου...
    Περιεργο συναισθημα αλλα εχω μαθει πλεον να λειτουργω ετσι.. :-(

Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Με την ψυχολογο,μετρια πραγματα...Κυριως παροδικα εκεινη τη στιγμη...Δεν αλλαξε κατι στον τροπο σκεψης μου...
    Με τα φαρμακα παρατηρουσα οτι γινομουνα ολοενα και πιο αναισθητος...Γενικα μου δωσανε την εντυπωση οτι απλα σου δινουν χρονο κανοντας σε αναισθητο διωχνοντας τις αυτοκτονικες τασεις...
    Τα σταματησα γιατι δεν μου αρεσε που κανανε την οραση μου "θολη" κατα καποιο τροπο...Αχρωμη,ασπρομαυρη, αν ουσια κατα καποιο τροπο...
    Βεβαια εξακολουθω να λειτουργω μηχανικα...Σαν να εισαι ενα ρομποτ,να ξερεις τι θελεις να κανεις,να το κανεις εχοντας τα δικα σου στο μυαλο σου...
    Περιεργο συναισθημα αλλα εχω μαθει πλεον να λειτουργω ετσι.. :-(
    Από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι προτιμάς την τωρινή κατάσταση από το συναισθηματικό μούδιασμα που σου είχαν προκαλέσει τα φάρμακα -σωστά; Ίσως μια άλλη ψυχολόγος να μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από αυτά τα ακραία συναισθήματα της απάθειας και της επιθυμίας θανάτου και να αρχίσεις να βιώνεις ενδιάμεσα συναισθήματα που θα σου δώσουν ευχαρίστηση… Γι’ αυτό πιστεύω πως έχει σημασία να εντοπίσεις τι μπορεί να οδήγησε στο φτωχό αποτέλεσμα που είδες στη συνεργασία σου με την πρώτη ψυχολόγο. Π.χ., υπήρχαν θέματα για τα οποία δε σε έπειθε; Γενικά μπορούσε να «πιάσει» την ψυχολογική σου κατάσταση; Ένιωθες άνετα να της μιλάς για ο, τιδήποτε σε απασχολούσε; Είχες κάποιο παράπονο από εκείνη (και, αν ναι, της το είχες εκφράσει; Εκείνη; Γνωρίζεις ανθρώπους που βοηθήθηκαν από την ίδια;

(Εννοείται ότι εδώ γράφεις μόνο αν και ό, τι νιώθεις άνετα να γράψεις! ;-) )

Banned
    διαβασε το τροπαριο...

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BA%CE%BF%CF%85