Results 6,901 to 6,915 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
16-01-2015, 18:10 #6901
Όχι ρε παιδιά δεν έπιασα δουλειά... Αν είχα βρει δουλειά δεν θα γκρίνιαζα...
Εκεί που δούλευα κάθε μέρα έχει γίνει δύο φορές την εβδομάδα εδώ και αρκετό καιρό και είναι μέχρι το τέλος του μήνα... και μετά βλέπουμε μου λένε από το γράφειο... Εν τω μεταξύ ζητάνε άτομα κάτω των 25 στις καινούριες δουλειές... μου το είπαν κι αυτό για να μην περιμένω και πολλά μάλλον... Μα πόσα είναι δυνατόν να παίρνει κάποιος κάτω των 25? Σε πολλές δουλειές που κλείνει το γραφείο μου παίρνω κάτω από 3 ευρώ την ώρα.... Ο κάτω των 25 ποσα παίρνε? 1,5? Τι να πω?
Πάντως εγώ αυτό το μήνα ένα 50αρικο θα πάρω και σκατά...
- 16-01-2015, 18:36 #6902
Αααα!¨), τσαμπα οι ευχες μου!, τσαμπα χαρηκαμε!. Δε πιραζει, τι να γινει βρε καθρεφτακι, εξαλου όπως σου ειπα η ανεργια στους νεους της ηλικιας μας δλδη είναι 50/100!! αρα δεν είναι ευκολο να βρεις δουλεια! αν βαλεις κι ότι υπαρχουν ποσα παιδια με πτυχια, με μεταπτυχιακα! ,τωτες δλδη αν πανε σε προτερεοτητα πρωτα αυτοι, αστα να πανε! αλλα δε θελω να σε ξενερώνω!
Κοιτα κανε υπομονη,μετα τη φλεβαρη και αν υπαρχει κυβερνηση ΣΥΡΙΖ τα πραματα θα αλλαξουν παρα πολυς! βεβαια δεν θα αλλαξουν μονομιάς, θελει καποιο χρονικο διαστημα για την μεταβιβαση της εξουσιας, τις αλλαγες στα υπουργεια,να φτιαχτουν τα νομοσχέδια, να ψηφιστουν ! όλα αυτά θα παρουν λογικα μεχρι το καλοκαιρι ! αρα θελει λιγο καιρο μεχρι να φτιαξει η ελλαδα, όμως θα παει μαζι με την ανοιξη! αχχ θα είναι ρομαντικο !! θα ανθησει η οικονομια της χωρας την ανοιξη! μαζι με τα λουλουδάκια θα φτιαξει κι ο τοπος! ευχομαι να γινει σωστα! χωρις να υπαρξουν αδικιες όπως καπωτες, ελπιζω να μην υπαρξουν "δικα μας παιδια" θελω να πω οι δουλειες να διανεμυθουν αναλογικα και με δικαιο τροπο!
Αν κι προσωπικα δεν νομιζω να καταφερει ο ΣΥΡΙΖ να κανει τοσο γρηγορα την ελλαδα μια χωρα δυνατη κι με μικρη ανεργια, ο λογος είναι διοτις κι να ερθουν στον τοπο οι επενδύσεις από τα κεφαλαια του εξωτερικου μεχρι να γινουν,μεχρι δλδη να ανοιξουν τα εργοστασια, θα παρει καιρος! Αλλα ας γινει η αρχη κι ο κοσμος θα μπορεσει να κανει υπομονη!
16-01-2015, 19:13 #6903
νιωθω πως θελω να πεθανω,ειναι ο μονος τροπος να ηρεμησω,μακαρι να ειχα το κουραγιο να το κανω.τι σκατα εχω κανει?τι σκατα εχω εγω?γιατι?γιατι?τι ζητησα?δεν υποφερεται αλλο να ζω ετσι.ποσο ακομα να αντεξω?τοσο στεναχωρια τοσος πονος...ΓΙΑΤΙ να μην αξιζω και εγω κατι λιγο απο τα τοσα που εχει ολος ο κοσμος και οι περισσοτεροι τα πετανε κιολας?ΓΙΑΤΙ?
χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!
16-01-2015, 19:22 #6904
Συγνωμη φιλε που παιρνω το θαρρος να σε ρωτησω ,, αλλα τι ναι αυτό που σε κανει τοσο χαλια? είναι τοσο ανεπανορθωτο? Δεν ξερω το στορυ,,σορρυ .
Μακαρι να μπορουσα με ένα μηνυμαμου, με τα γραπταμου να σου επαλυνω τον "πονοσου",, το μονο που μπορω να σου πω, είναι να φερεςι το σκεπτικο σου,,να ταξιδεψεις για λιγο με την φαντασιασου στην θεση καποιου που είναι πολύ ασχημα! "ταξιδεψε"στο κορμι ενός παιδιου που είναι αναπυρος! που είναι σε καροτσακι!! που για να κανει τις ανάγκες του θελει παντα καποιον να το βοηθα! ,, Μπορει να σου φανουν χαζα αυτά που σου λεω,, να πεις τι σχεση εχουν αυτά με το πρόβλημα σου? Ναι ! δεν εχουν! Προσωπικα πολλες φορες που είμαι σκατα!! που θελω να παψω να αναπνεω, η στιγμες που λεω κι εγω "γιατι σε εμενα θεμου??" μπαινω στην θεση αυτων των παιδιων! κι τωτες καταλαβαινω ποσο αχαρηστος είμαι!, βλεπω τι εχω, ότι εχω τα ποδιαμου, τα χεριαμου,μπορω να είμαι λειτουργικος σωματικα κι αυτόνομος κι με αυτό στην σκεψημου χαιρομαι τα απλα κι τα ταπεινα της ζωης, ετσι με αυτόν τον τροπο παυω να κλαιγομαι , διοτις λεω ότι είναι αχαρηστια να καμω παραπονα στον θεο όταν υπαρχουν αλλα παιδια με τετοια προβλήματα!νιωθω ότι δεν τα σεβομαι,,κι με αυτό λιγο λιγο μου περναει!!
Ξεκαθαρίζω ότι τα πιο πριν είναι προσωπικες μου πρακτικες, που αλλωτες πιανουν,δεν θελω να συγκρινω το πρόβλημα σου με το δικο μου! Ευχομαι ότι καλητερο .
16-01-2015, 19:28 #6905
ακομα και αυτοι που λες εχουν ανθρωπους που νοιαζονται και τους αγαπανε.εγω γιατι να μην αξιζω ΤΙΠΟΤΑ?γιατι?δεν υπαρχουν επιλογες πια.τιποτα δεν αλλαζει.μια ζωη καταραμενος,μια ζωη τοσο πονο και στεναχωρια,ουτε ενα χαμογελο για μενα?γιατι?γιατι?απλα δεν αντεχω αλλο ετσι.
16-01-2015, 19:51 #6906
Δεν μπορει ρεσυ Σπυρο! ολο κι καποιος θα υπαρχει! Η μητερα σου? ο πατερας σου ? είναι στην ζωη οι ανθρωποι? - σορρυ που ρωτω κατι ευαισθητο ,,,αλλα δε γνωριζω,,, για αυτό κι προσπαθω να το γραφω οσο πιο "απαλα"μπορω- καποιος συγγενης σου? αδελφια? ξαδέλφια? .Παιδικους φιλους εχεις κρατησει? αν δουλευεις, εχεις συναδελφους που να μπορεις να τα λετε?
Δε είμαι στην θεση σουθ ,ουτες κι θελω να σου καμω τον εξυπνο λεγωντας σου ότι "σε καταλαβαινω φιλε" , η και " εγω τα ιδια ζω", όμως πλησιαζω στα οσα λες περι μοναξιας διοτις για επαγγελματικούς λογους ειδη εχω αρκετη μονοξια αλλα επεικετε να παρα εχω μοναξια αφου θα πρεπει να παω σε πολύ μακρινες χωρες,οπου θα εχω κι το πρόβλημα της βασικης επικοινωνιας αφου οι τυποι εκει, οι οποι συνάδελφοι μου ακομα κι τα αγγλικα τους θα είναι "κινεζικα", μεταφορικα αλλα κι κυριολεκτικα αφου θα είμαι σε χωρες της μακρινης νοτιας ανατολης! αλλα τι να κανουμε?? δυστυχως τα λεφτα εδώ στην ελλαδα είναι πολύ λιγα! κι μεχρι να ερθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνηση και να φτιαξουν οι μησθοι ξανα σε ανθρωπινα πλαισια θα περασουν καποιοι μηνες! αρα μεχρι τωτες αναγκάζομαι να φυγω από την πολυαγαπημενημου πατριδα!!
16-01-2015, 19:57 #6907
δεν αντεχω αλλο ετσι.ειμαι τοσο αχρηστος,δεν μπορω να καταλαβω γιατι?δεν μπορω να εχω μια κουβεντα?ενα χαμογελο?κατι?τι ζηταω?γιατιιιιιι????????
16-01-2015, 20:01 #6908
Ax ρε Σπύρο!!
Πόσο σε καταλαβαίνω να ξερες... αλλά για να μην έχουμε άκόμη την κίνηση... και να ζούμε ακόμα... κάπου θα ελπίζουμε, δεν μπορεί... το που δεν ξέρω... αφού στην λογική... όταν τα βάλω κάτω με την λογικη ελπίδα δεν υπάρχει...
Η διαφορά μας είναι πως εγώ το γιατί το ξέρω... έχω καταλάβει ποιες είναι η επιλογές μου που με οδήγησαν σ' αυτό το σημειο...
16-01-2015, 20:12 #6909
δεν καταλαβαινεις τιποτα,πιστεψε με.ουτε επελεξα κατι!κουραστηκα να παρακαλαω για ενα γεια,για μια κουβεντα,απλα να με κοιταξει καποιος.τι εχω και δεν υπαρχω για κανενα?τι?γιατι ολοι με αγνοουν ετσι?γιατι?σκατα καταλαβαινεις.κανεις δεν καταλαβαινει πως ειναι.βοηθεια ζηταω,γιατι μονος μου δεν μπορω να αλλαξω τιποτα.κουραστηκα να ζω ετσι.δεν ζω,αργοπεθαινω μερα με την μερα.τι σκατα ζητησα?σε ολους χαριζονται απλωχερα και τα πετανε και δεν εκτιμουν τιποτα.εγω γιατι ουτε ελαχιστο?γιατι?
16-01-2015, 20:17 #6910
Ρε Σπύρο... σου λέει οτι σε καταλαβαίνει ο άλλος κι εσύ του λές σκατά με καταλαβαίνεις; Τί να πω...
16-01-2015, 20:22 #6911
Σπύρο πρώτο βήμα για να σε εκτιμήσει κάποιος που έχει κάθε καλή πρόθεση είναι να του μιλάς όπως σου μιλάει.Εγώ αυτό προσπαθώ να το έχω ως μότο στη ζωή μου και ποτέ δε βγήκα χαμένος.Επίσης σκέψου ότι εδώ μέσα δεν είναι καφετέρια ή ότι άλλο που πολλοί "φοράνε" το καλό τους χαμόγελο και το παίζουν ότι όλα είναι καλά.Εδώ γράφουν άνθρωποι που έχουν περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή τους και αν μη τι άλλο,έχουν βιώσει άσχημα συναισθήματα.Ειναι λοιπόν άδικο προς εκείνους κυρίως αλλά και προς εσένα,να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις
Εγώ πιστεύω ότι αυτός που θέλει πραγματικά να πεθάνει δεν το λέει.Απλά το κάνει.Οι υπόλοιποι που το έχουμε πει είναι νομίζω μια κίνηση να το βγάλουμε απο μέσα μας μπας και καθαρίσει η ψυχή μας και νιώσουμε καλύτερα.Εχω περίπτωση κοντινού μου ανθρώπου που ναι μεν έλεγε ότι νιώθει άσχημα αλλά δεν έλεγε ότι θέλει να αυτοκτονήσει.Και μια μέρα πήγε στο παράθυρο,το άνοιξε και πήδηξε στο κενό απο τον 2ο όροφο πολυκατοικίας.Και σώθηκε μετά απο ενάμιση μήνα παραμονή στην εντατική χωρίς να του δημιουργηθεί κάποιο σωματικό πρόβλημα.
16-01-2015, 20:43 #6912
Ας αποφευγουμε να λεμε στον Σπυρο για ανθρώπους που εκαναν αποπιρα να βαλουν τελος στη ζωη τους! Ο,κ, ο ανθρωπος , ο σπυρος είναι σε μια ασχημη φαση! δεν βοηθάμε να του βαζουμε χερι επειδή του ξεφυγε μια εκφραση σε καποια κοπελα ,ουτε βοηθαει να του κανουμε παρατηρήσεις!!
Αν κανουμε όλα αυτά δινουμε "τροφη" στις αιτιες που τον κανουν ετσι!! Ας μην του βαζουμε χερι! ας του "δωσουμε"μια χαρουμενη αιτια να ζει!! ας του πουμε κατις,,ας μας πει αυτος κατις!
Σπυρο!! φιλεμου,,βιβλια διαβαζεις??
Υ.Γ. ο.κ. δν επρεπε να πει ετσι στην καθρεφτη! αλλα κι συ βρε καθρεφτη!! τωρα βρηκες να πεις στον ανθρωπο για το δικοσου πρόβλημα!!όπως καταλαβες δεν ρωτησε το τι πρόβλημα εχεις!! δεν εισαι εσυ το ατομο που ζητα βοηθεια τωρα!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παιδια!! μην τον μαλωσουμε κι από πανω!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! πανω στην απογνωσητου το παιδι
16-01-2015, 20:52 #6913
Εξουθένωση αλλά πρέπει να διαβάσω. Τουλάχιστον έτσι με παίρνει ο ύπνος πιο γρήγορα, σχεδόν χωρίς δάκρυα.
16-01-2015, 21:03 #6914
Επέλεξες Σπύρο, κάθε μέρα επιλέγεις... και εσύ και όλοι... το αν δεν θες, για όποιους λόγους δεν θες, να το καταλάβεις, είναι δικό σου θέμα... Αλλά ακόμα και τον τρόπο που προσεγγίζεις τους ανθρώπους τον επιλέγεις... Το ότι έχεις μηχανάκι γεμάτο βενζίνη και δεν πας μια βόλτα να σε χτυπήσει ο αέρας το επιλέγεις... Το ότι δεν πας σε ένα ψυχίατρο να δεις αν έχεις κατάθλιψη να πάρεις φάρμακα, απ' την στιγμή που έχεις την δυνατότητα το επιλέγεις... Αυτά είναι που έχεις εσύ και δεν τα εκτιμάς ενώ άλλοι ούτε κι αυτά δεν έχουν.... Κάθε λεπτό επιλέγεις και κάθε λεπτό ζεις τις συνέπειες των επιλογών σου...
16-01-2015, 21:35 #6915
συγνωμη για το "σκατα καταλαβαινεις" αλλα δεν καταλαβαινεις απολυτα και κανενας δεν καταλαβαινει πως νιωθω.δεν επελεξα τιποτα.δεν επελεξα να ειμαι μονος μου,δεν ηρθανε ανθρωποι και τους απεριψα!καθολου δεν το επελεξα.οσο για τ αλλα που λες,τα εκανα τοσες φορες,δεν εχουν νοημα πια να τα κανω μονος μου.κανενα.και δεν ειναι οτι δεν τα εκτιμω,απλα ειναι υλικα.η ουσια ειναι αλλη και οχι να εχεις υλικα.καταλαβε κατι,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ.ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ,τι αλλο να πω?και ποτε δεν ζητησα σπουδαια και μεγαλα!μια κοπελα απλη και καθημερινη.κουραστηκα.ποιο το νοημα να ζεις ετσι?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΥΣΗ?