Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 462
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 462 of 837 FirstFirst ... 362412452460461462463464472512562 ... LastLast
Results 6,916 to 6,930 of 12551
    Member
    Καλησπέρα και από μένα Σπύρο! Άλλο περιφρόνηση και άλλο αδιαφορία. Γιατί νιώθεις ότι σε περιφρονούν οι γύρω σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    συγνωμη για το "σκατα καταλαβαινεις" αλλα δεν καταλαβαινεις απολυτα και κανενας δεν καταλαβαινει πως νιωθω.δεν επελεξα τιποτα.δεν επελεξα να ειμαι μονος μου,δεν ηρθανε ανθρωποι και τους απεριψα!καθολου δεν το επελεξα.οσο για τ αλλα που λες,τα εκανα τοσες φορες,δεν εχουν νοημα πια να τα κανω μονος μου.κανενα.και δεν ειναι οτι δεν τα εκτιμω,απλα ειναι υλικα.η ουσια ειναι αλλη και οχι να εχεις υλικα.καταλαβε κατι,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ.ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ,τι αλλο να πω?και ποτε δεν ζητησα σπουδαια και μεγαλα!μια κοπελα απλη και καθημερινη.κουραστηκα.ποιο το νοημα να ζεις ετσι?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΥΣΗ?
    ψηλε θα σου πω ενα μυστικο αλλα μην το πεισ παραεξω αλλα ολοι μασ μεσα στη μερα δεχομαστε περιφρονηση απο καποιουσ δεν υπαρχει μερα αμα βγεισ απο το σπιτι που δε θα δεχτεισ περιφρονηση απο καποιον αυτο ειναι το ενα
    το αλλο ειναι οτι θεληση δεν εχεισ γιατι αν ειχεσ θα εστιαζεσ στα καλα τησ παρεασ και δε θα σε ενοιαζε αυτο τωρα υπαρχει και η περιπτωση να βαρεθηκεσ να προσπαθεισ οπωσ ειμαι εγω τωρα ασ πουμε που τη βγαζω μονοσ στισ καφετεριεσ τι απο ολα εχεισ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ψηλε θα σου πω ενα μυστικο αλλα μην το πεισ παραεξω αλλα ολοι μασ μεσα στη μερα δεχομαστε περιφρονηση απο καποιουσ δεν υπαρχει μερα αμα βγεισ απο το σπιτι που δε θα δεχτεισ περιφρονηση απο καποιον αυτο ειναι το ενα
    το αλλο ειναι οτι θεληση δεν εχεισ γιατι αν ειχεσ θα εστιαζεσ στα καλα τησ παρεασ και δε θα σε ενοιαζε αυτο τωρα υπαρχει και η περιπτωση να βαρεθηκεσ να προσπαθεισ οπωσ ειμαι εγω τωρα ασ πουμε που τη βγαζω μονοσ στισ καφετεριεσ τι απο ολα εχεισ;
    δεν ειπα να μην δεχομαι περιφρονυση απο κανεναν.δεν γινεται αυτο.ζηταω να μην δεχομαι περιφρονηση εστω απο εναν μονο!και μια ζωη και εγω μονος την εβγαζα οπως λες.αλλα ποσο?δεν παει αλλο
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    ψηλε θα στο ξαναπω με αλλα λογια βλεπεισ πωσ ειναι τα πραγματα τα βαζεισ κατω και παιρνεισ μια αποφαση θα βγαινεισ απο το σπιτι κι οσο αντεχεισ η θα καθεσαι μεσα και θα χεισ την ησυχια σου η οτι αλλο αποφασισεισ
    αυτο ειναι δικο σου θεμα με τον εαυτο σου το τι θα κανεισ αλλα βαλτα κατω να σαι συνειδητοποιημενοσ στο τι θα κανεισ

Senior Member

Αν θες πραγματικά να είσαι εντάξει με σένα,δε θα σταματήσεις να ψάχνεις μέχρι να βρεις τον άνθρωπο που θες.Είσαι έτοιμος να κινήσεις γη και ουρανό για να βρεις αυτό που θες; Είσαι αποφασισμένος να ψάχνεις μέχρι να βρεις; Να τρως "σφαλιάρες" και να μη σε παίρνει απο κάτω μέχρι να βρεις αυτό που θες; Να μη φοβηθείς να εκτεθείς; Και εγώ στην ίδια φάση με σένα βρίσκομαι αλλά πρακτικά ξέρω ότι δεν έχω δικαίωμα να κλαίγομαι γιατί δεν έχω κάνει αυτά που σε ρωτάω.
    Και επίσης αν δεν τα έχεις κάνει αυτά,ψάξου μέσα σου να βρεις τι ειναι αυτό που σε κρατάει ώστε να μην τα κάνεις.Για μένα προσωπικά ξέρω ποιος είναι ο δαίμονας που πρέπει να παλέψω και προσπαθώ με πολύ μικρά βήματα,να το παλέψω.Ενα απο αυτά τα βήματα είναι το ανεξαρτήτως του πως νιώθω και γράφω εδώ στο φόρουμ,στην real life να μη χάσω το χαμόγελό μου.Να γελάω ακόμη και όταν θα έπρεπε να κλαίω.Να κοιμάμαι με την ελπίδα ότι αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα και όχι με την "ευχή" να μην ξυπνήσω αύριο

Senior Member
    Δεν είναι το να έχεις μια σχέση το παν

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    καλοοοο!!!!!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    συγνωμη για το "σκατα καταλαβαινεις" αλλα δεν καταλαβαινεις απολυτα και κανενας δεν καταλαβαινει πως νιωθω.δεν επελεξα τιποτα.δεν επελεξα να ειμαι μονος μου,δεν ηρθανε ανθρωποι και τους απεριψα!καθολου δεν το επελεξα.οσο για τ αλλα που λες,τα εκανα τοσες φορες,δεν εχουν νοημα πια να τα κανω μονος μου.κανενα.και δεν ειναι οτι δεν τα εκτιμω,απλα ειναι υλικα.η ουσια ειναι αλλη και οχι να εχεις υλικα.καταλαβε κατι,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ.ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ,τι αλλο να πω?και ποτε δεν ζητησα σπουδαια και μεγαλα!μια κοπελα απλη και καθημερινη.κουραστηκα.ποιο το νοημα να ζεις ετσι?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΥΣΗ?
    εγω δεν καταλαβα νιωθεις μονος επειδη δεν εχεις κοπελα η γενικα δεν εχεις ανθρωπους γυρω σου???
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post

Σωστο νικιι , αν εχεις την υγεια σου εχεις τα παντα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    εγω δεν καταλαβα νιωθεις μονος επειδη δεν εχεις κοπελα η γενικα δεν εχεις ανθρωπους γυρω σου???
    Γενικα αλλα τωρα πια δεν με ενδιαφέρει τοσο πολυ το να κανω φιλους.αυτο που προσωπικά πιστευω και θελω,ειναι να βρω μια κοπελα να κανω μια σχέση καλη.εδω και 2 χρονια που χωρισα δεν εχω καταφερει ουτε για καφε να βγω με καποια.καμια δεν θελει ουτε καν ναμου μμιλήσει βλεπουν οτι ειμαι τοσο άχρηστος και τοσο χασιμο χρονου να ασχοληθουν μαζι μου.γιατι?χωρις να μου δωσουν εστω μια ευκαιρία να με γνωρίσουν?ας βγουμε για εναν καφε και αμα δεν τους αρεσω εντάξει?γιατι μονο που με βλεπουν πιστευουν οτι δεν αξιζω?γιατι?δεν ειμαι ασχημος κσι ειμαι καλος χαρακτήρας και μιλαω ωραια.
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    Πολύ κουρασμένη και μ' ένα κεφάλι καζάνι, από τον κακό ύπνο προφανώς...άντε να τελειώσει η μάνα μου με τη σκούπα να κάνω έναν ακόμα καφέ μπας και συνέλθω γιατί αλλιώς είμαι για να την πέσω πάλι για ύπνο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σωστο νικιι , αν εχεις την υγεια σου εχεις τα παντα .
    Πράγματι το παν δεν είναι αυτό αλλά τα σημαντικότερα για μένα προσωπικά πέραν του να είμαι υγιής σωματικά είναι
    1.Να μπορείς κάθε πρωϊ που ξυπνάς να κοιτάς τον ευατό σου στον καθρέφτη και να νιώθεις όμορφα
    2.Να καθοδηγείσαι απο τα θέλω σου
    Ανεξαρτήτως τι του θα καταφέρω να κάνω στη ζωή μου στο χρόνο που μου απομένει εδώ πάνω στον πλανήτη,αν καταφέρω να τα πετύχω αυτά θα νιώσω εντάξει με εμένα και ευτυχισμένος