Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 477
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 477 of 837 FirstFirst ... 377427467475476477478479487527577 ... LastLast
Results 7,141 to 7,155 of 12551
    Senior Member
    Αισθάνομαι αυτή την κλασσική, αβάσταχτη μελαγχολία...θέλω να κλάψω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    Καλημερα σας!
    Η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω πως αισθάνομαι χαχαχα! Τι σας λέω τώρα ε??
    Εχτές ήταν τα γενέθλιά μου... ξύπνησα με ωραία διάθεση, πήπήγα στη δουλειά όπου κερασα διάφορα γλυκάκια κλπ, έσβησα κ ένα κεράκι σε ένα προφιτερολ που μου ειχε αγοράσει μια συνάδελφος κ ολα καλα...
    Όταν πρότεινα σε διαφορους φιλους να βγούμε το βράδυ για ένα φαγητό βρε αδερφέ, να γιορτασω κ εγω τα γενέθλιά μου, ο καθένας ή κατι θα ειχε κανονισμενο, ή θα ήταν κουρασμένος ή το οτιδήποτε ξέρω γω...
    σαφώς αυτοι οι άνθρωποι ήξεραν ότι εχω γενέθλια και, τουτουλάχιστον εγώ όταν εχω στο μυαλο μου ότι κάποιος φίλος έχει τα γενέθλιά του, υποψιάζομαι ότι κάτι θα θέλει να κανει κ έτσι έχω στο μυαλο ότι μπορεί κ να κάνει κάτι...
    Έτσι τα πέρασα μονη τα γενέθλια, καθώς δεν εχω ουτε σύντροφο...
    Πως να αισθανθώ? Θυμό για τους άλλους? Απογοήτευση για μένα που συνειδητοποιώ οτι είμαι μόνη? Ή απλά να αδιαφορησω...?
    Τίποτα από αυτά να μην αισθανθείς.
    Και σε καμία περίπτωση θυμό για τους άλλους.
    Μπορείτε να πάτε να τα γιορτάσετε κάποια άλλη στιγμή με τους φίλους τα γενέθλιά σου, αν τόσο πολύ το θέλεις!
    Σιγά το πράγμα!
    Το βρίσκω λογικό, κάποιος να έχει ήδη κανονίσει κάτι άλλο, όταν μαθαίνει κάτι τέτοιο τελευταία στιγμή.
    Και ούτε εξυπακούεται, ότι επειδή γνωρίζουν ότι έχεις γενέθλια, θα είναι standby. Γιατί είναι πιθανόν να μην θέλεις να κάνεις τίποτα.
    Το ότι εσύ σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο, δε σημαίνει ότι σκέφτονται όλοι έτσι.
    Και στο κάτω-κάτω, αν για μας είναι τόσο σημαντικό, ειδοποιούμε κάποιες μέρες πριν.
    Αυτό δείχνει σεβασμό στην επιθυμία μας, αλλά και στο πρόγραμμα των άλλων.
    Έτσι δίνουμε την ευκαιρία στον άλλον να προετοιμαστεί, να μας πάρει πιθανόν κάποιο δώρο που θα ήθελε.
    Εσύ γιατί το κράτησες κρυφό;
    Διαφορετικά, σημαίνει ότι το βλέπουμε χαλαρά, αν τύχει και είναι κάποιος ελεύθερος, μπορούμε να βγούμε.
    Αλλά τότε, δεν θα απογοητευτούμε αν δε γίνει.
    Αν πάλι, αυτό είναι ένα τεστ για να δεις πόσο σε νοιάζονται και αν θα ακυρώσουν το πρόγραμμά τους για σένα,
    αυτό δείχνει ανάγκη επιβεβαίωσης και όχι υγιείς σχέσεις.

Βρίσκω πολύ λανθασμένη την οπτική σου, που τροφοδοτεί άσκοπα την αυτολύπηση.
    Δηλαδή, σα να θέλεις να κλαίγεσαι, για κάποιο λόγο. Ελπίζω να είναι περαστικό.
    Σου εύχομαι τη νέα χρονιά να αποκτήσεις μια πιο ρεαλιστική και θετική οπτική!

Senior Member
    Πολύ κουρασμένη...περπάτησα κανένα μισάωρο το πολύ και νιώθω λες κι έτρεχα αντί να περπατάω...ελπίζω να με τονώσει λίγο ο καφές...
    Όσο για την ψυχολογία αυτή τη στιγμή στο πάτωμα, αλλά πρέπει να σηκωθώ από εκεί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πολύ κουρασμένη...περπάτησα κανένα μισάωρο το πολύ και νιώθω λες κι έτρεχα αντί να περπατάω...ελπίζω να με τονώσει λίγο ο καφές...
    Όσο για την ψυχολογία αυτή τη στιγμή στο πάτωμα, αλλά πρέπει να σηκωθώ από εκεί...
    Κύκνε τι κάνεις πως είσαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    Κύκνε τι κάνεις πως είσαι?
    Γεια σου...δεν νιώθω καλά τώρα, νιώθω στεναχωρημένη και με πιάσαν κλάματα...

Member
    Εγω κοιτάω την πόρτα και δεν λέω να την ανοίξω δεν εχω διάθεση για τίποτα

Senior Member
    Κυκλοθυμική, με εναλλαγές διάθεσης...πριν ένιωθα καλά, τώρα νιώθω άγχος χωρίς λόγο...τί στο καλό;

Banned
    Οτι δεν υπάρχω για κανέναν , άλλα αυτή την φορά θα υπαρξω εγώ για εμένα ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Οτι δεν υπάρχω για κανέναν , άλλα αυτή την φορά θα υπαρξω εγώ για εμένα ..
    Και πως θα το καταφερουμε αυτο;
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Και πως θα το καταφερουμε αυτο;
    Είναι τόσο ανέφικτο το να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να τον αγαπάμε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Είναι τόσο ανέφικτο το να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να τον αγαπάμε;
    Καθόλου ανέφικτο δεν είναι, στη φύση μας είναι να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας.
    Απλά, σε κάποιες περιπτώσεις, κάποιοι φρόντισαν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε και πρέπει να το ξαναμάθουμε.
    Όταν όμως τα καταφέρουμε, δεν υπάρχει καλύτερο!
    Τότε, δεν έχουμε ανάγκη από το ενδιαφέρον των άλλων για να επιβεβαιωνόμαστε και να νιώθουμε ότι αξίζουμε,
    αλλά το καταπληκτικό είναι ότι τότε οι άλλοι μας θέλουν δίπλα τους.
    Αν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, αυτό το εκπέμπουμε και οι άλλοι έλκονται από εμάς.
    Σημαντικό είναι να περνάμε καλά και μόνοι μας, να έχουμε ενδιαφέροντα που δεν εξαρτιόνται από τις διαθέσεις των άλλων.
    Αυτό που γνωρίζω από προσωπική εμπειρία, είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ασχολείσαι με κάτι δημιουργικό.
    Αν δεν είναι το επάγγελμά σας δημιουργικό, βρείτε κάποιο χόμπυ που σας αρέσει και ασχοληθείτε μ' αυτό.
    Δεν υπάρχει καλύτερη ψυχοθεραπεία από τη δημιουργία.

Senior Member
    Mαριον , θα συμφωνησω με ολα τανωτερω , και θα προσθεσω οτι η καλυτερη ψυχοθεραπεια , ειναι η γυμναστικη , αποδεδειγμενα , διοτι η καταθλιψη σε καποιους , οπως εμενα μου φερνει αδυναμια συγκεντρωσης , και δεν μπορω να ασχοληθω με χομπυ τετοιου ειδους . Κανω βαρακια , κοπαναω/κλωτσαω και ενα σακκο του κικ-μποξ , και ολα καλυτερα .

Senior Member
    ego skeftomai oti i zoi exei vathi k poiotites kapoia pragmata ta kanoume se vathos k kapoia epifaneiaka as analogistei kathenas ti kanei se vathos k ti epifaneiaka gia na vrei o kathenas monos tou poios einai xoris na tou pei kanenas poios einai
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εξαντλημένη ψυχικά και σωματικά...ήταν πολύ ψυχοφθόρα μέρα...τουλάχιστον όλα πήγαν καλά αλλά και πάλι δεν μπορώ να χαλαρώσω...

Member
    den aisthanome sxedon tipota oute pano oute kato