Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 507
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 507 of 837 FirstFirst ... 7407457497505506507508509517557607 ... LastLast
Results 7,591 to 7,605 of 12551
    Senior Member
    Ζαλίζομαι αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι ψυχολογικό ή σωματικό το αίτιο...αλλά ότι και 'ναι θέλω να σταματήσει, μου τη δίνει να νιώθω σαν άρρωστη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by rea View Post
    απιστευτη η σκληροτητα των ανθρωπων και ανυπολόγιστες οι ζημιες που προκαλουν! αλλα και εσυ βρε καρδια μου...15 χρόνια εισαι εκει μηπως τεμπέλιασες λιγακι σε αυτο το θεμα? 37χρονος και εργενης, σκετο κελεπουρακι, τωρα θα πρεπε να προσπαθουν να σε τυλίξουν οι ελευθερες ντοπιες...μου κανει πολυ εντυπωση αυτο που λες πραγματικα. για να μη σου πω τι γινετε στα τσατ ... μπες σε οποιο τσατ θες και γραψε νικ σινγκλ 37 και δες τι θα γινει...
    Φυσικά και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έκανα τίποτε.Ο φόβος της αποτυχίας είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να μη κάνεις πράγματα.Σχετικά με τα τσατ...οκ έχω μπει ουκ ολίγες φορές.Το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ η αρχή της κουβέντας.Πάντα θα βρεθεί κάποια διαθέσιμη για συνομιλία.Αλλά σχεδόν ποτέ δε μπορώ να κρατήσω ενδιαφέρουσα τη συζήτηση ή γενικά να κρατήσω συζήτηση και επικοινωνία για αρκετό καιρό σε ενδιαφέρον επίπεδο.Αυτό γενικά το έχω με τους περισσότερους ανθρώπους εκεί έξω.Εξαιρούνται κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις ανθρώπων αλλά δε θα ήθελα να αναφερθώ δημόσια.

Senior Member
    Νιώθω μόνη και αγχωμένη και φοβάμαι λίγο...και κουρασμένη αλλά δεν είναι ασφαλές να κοιμηθώ, δεν μπορώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Νιώθω θυμωμένη, στις εκλογές θέλω να ρίξω μούντζες αντί για ψήφο. Μερικούς δε, ευχαρίστως θα τους έδερνα κιόλας.

Senior Member
    Περίπου τα ίδια με την προηγούμενη μου ανάρτηση και δεν ξέρω τι φταίει...βγήκα βόλτα, ψώνισα κάτι που ήθελα, είμαι στο σπίτι μου ήρεμη κι έχω ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω αργότερα κι όμως νιώθω μιαν ανησυχία/άγχος δεν ξέρω πως ακριβώς να το χαρακτηρίσω και δεν ξέρω και γιατί...
    Ίσως με βοηθήσει αν ακούσω λίγη μουσική...

Senior Member
    Εκνευρισμένη και αρκετά αδύναμη σωματικά λες κι έσκαβα τη νύχτα αντί να κοιμάμαι...

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Φυσικά και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έκανα τίποτε.Ο φόβος της αποτυχίας είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να μη κάνεις πράγματα.Σχετικά με τα τσατ...οκ έχω μπει ουκ ολίγες φορές.Το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ η αρχή της κουβέντας.Πάντα θα βρεθεί κάποια διαθέσιμη για συνομιλία.Αλλά σχεδόν ποτέ δε μπορώ να κρατήσω ενδιαφέρουσα τη συζήτηση ή γενικά να κρατήσω συζήτηση και επικοινωνία για αρκετό καιρό σε ενδιαφέρον επίπεδο.Αυτό γενικά το έχω με τους περισσότερους ανθρώπους εκεί έξω.Εξαιρούνται κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις ανθρώπων αλλά δε θα ήθελα να αναφερθώ δημόσια.
    δεν ξερω τι γινετε στα αλλα τσατ, πάντως εδω δεν εχεις δωσει τέτοια εικόνα, δειχνεις πολύ ενδιαφέρον, και μιλας πάντα πολυ σωστα. ειναι σαν να μιλας για αλλο ανθρωπο. αδικεις τον εαυτο σου πάρα πολυ...και ειναι κρίμα γιατι πραγματικα του στερεις απο μόνος σου πραγματα και αναγκες πολυτιμα για την ζωη. οκ επεσες σε καποιες περιπτωσεις που δεν προχώρησαν, αυτο δεν πρεπει να σε σταματησει απο τον στοχο σου όμως... πρεπει να συνεχίσεις να μιλας με γυναικες που ενδιαφερονται για γνωριμίες. εξαλλου, τωρα εχεις και εμας δεν εισαι μόνος πια, μπορουμε να σε βοηθησουμε σε όποιο κόλλημα νιωσεις ..

Banned
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Νιώθω θυμωμένη, στις εκλογές θέλω να ρίξω μούντζες αντί για ψήφο. Μερικούς δε, ευχαρίστως θα τους έδερνα κιόλας.
    αι γεια σου! μαζι σου... με τα σκουπόξυλα να τους παρουμε τους μπ@στ@ρδους!!! δες αυτο το βιντεακι θα σου φτειαξει την μερα

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εκνευρισμένη και αρκετά αδύναμη σωματικά λες κι έσκαβα τη νύχτα αντί να κοιμάμαι...
    κυκνακι μου, δεν παιρνεις κατι για τον υπνο? καλημερα

Senior Member
    ΕΣΥ ΡΕ ΡΕΑ ΑΜΑ ΔΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΑΟΠ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ Α ΡΕ ΡΕΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    κυκνακι μου, δεν παιρνεις κατι για τον υπνο? καλημερα
    Καλησπέρα Ρέα, παίρνω αλλά χθες αμέλησα να το πάρω...

Τώρα νιώθω κουρασμένη μετά από μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα αλλά πρέπει μόλις τελειώσω τον καφέ μου να κάνω μπάνιο (στην μπανιέρα αυτή τη φορά :P) μιας κι αύριο δουλεύω...μακάρι να μπορούσα να κοιμηθώ με τ' αλάτια lol! Νιώθω πως δεν έχω κουράγιο...

δεν ξερω τι γινετε στα αλλα τσατ, πάντως εδω δεν εχεις δωσει τέτοια εικόνα, δειχνεις πολύ ενδιαφέρον, και μιλας πάντα πολυ σωστα. ειναι σαν να μιλας για αλλο ανθρωπο. αδικεις τον εαυτο σου πάρα πολυ...και ειναι κρίμα γιατι πραγματικα του στερεις απο μόνος σου πραγματα και αναγκες πολυτιμα για την ζωη. οκ επεσες σε καποιες περιπτωσεις που δεν προχώρησαν, αυτο δεν πρεπει να σε σταματησει απο τον στοχο σου όμως... πρεπει να συνεχίσεις να μιλας με γυναικες που ενδιαφερονται για γνωριμίες. εξαλλου, τωρα εχεις και εμας δεν εισαι μόνος πια, μπορουμε να σε βοηθησουμε σε όποιο κόλλημα νιωσεις ..
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.Κάποτε μπορεί να ήταν,τώρα πια όχι όμως.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλησπέρα Ρέα, παίρνω αλλά χθες αμέλησα να το πάρω...

Τώρα νιώθω κουρασμένη μετά από μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα αλλά πρέπει μόλις τελειώσω τον καφέ μου να κάνω μπάνιο (στην μπανιέρα αυτή τη φορά :P) μιας κι αύριο δουλεύω...μακάρι να μπορούσα να κοιμηθώ με τ' αλάτια lol! Νιώθω πως δεν έχω κουράγιο...
    μετα το μπανακι σου θα νιωσεις καλυτερα...

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.Κάποτε μπορεί να ήταν,τώρα πια όχι όμως.
    γιατι δεν ειναι τωρα πια απλα? ..

Senior Member
    ΓΤ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ
    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))