Results 7,696 to 7,710 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
03-10-2015, 06:47 #7696
Κυκνε κλεινει το λαπτοπ απο μπαταρια.Τα λεμε αυριο.Πεσε κοιμησου,ξημερωνει σιγα σιγα μην φοβασαι
- 03-10-2015, 06:48 #7697
Με νοιάζει γιατί θέλω να πάω πρωί να ψωνίσω μια λάμπα...είναι τελευταίο κομμάτι και πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί να μου την κρατήσουν...τουλάχιστον θα χαρώ πολύ μ' αυτήν την αγορά, την ήθελα από τον περασμένο μήνα αλλά περίμενα να πληρωθώ...
Και χαίρομαι πολύ που την πρόλαβα...ίσως πάρω κανένα ηρεμιστικό απλά...
Χα χα χα, πολύ αστείο όνειρο!Να σου πω κάτι, βρίσκω τις στρουθοκαμήλους συμπαθέστατες μακάρι να έβλεπα κι εγώ τέτοιο όνειρο θα γελούσα...
Αν θέλεις απαντάς σ' αυτή την ερώτηση, παίρνεις κι εσύ αντιψυχωτικά; Και ποιό είναι το δικό σου πρόβλημα; Και γιατί κοιμάσαι αφού ξημερώσει;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-10-2015, 06:49 #7698
03-10-2015, 09:57 #7699
Εκνευρισμένη...οι γονείς μου μου σπάνε τα νεύρα, ανυπομονώ να μπορέσω να φύγω από το σπίτι...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-10-2015, 10:11 #7700
προβληματισμενη.
μετα απο πολυ μεγαλο διαστημα με σκορπιες και κακοπληρωμενες δουλειες, εχω ενα προτζεκτ σιγουρο, εδω που μενουμε με τον καλο μου, που θα διαρκεσει 3 μηνες και θα εχει καλουστικα λεφτα. αυτο ειναι ηδη σε εξελιξη.
ΤΩΡΑ of all times, ερχεται μετα απο τοσα χρονια μετα την κριση, μια προταση για κατι πιο μονιμο, παλι εδω που ζουμε, με καλα λεφτα, για το οποιο ομως θα πρεπει να εγκαταλειψω το σιγουρο και θα πρεπει να βασιστω σε προφορικες συμφωνιες οτι οντως θα προχωρησει (η συνεργασια που συζηταμε) και οτι οντως θα ειναι μονιμο και δεν θα ναυαγησει νωριτερα κι απο το "σιγουρο"..
η ολα μαζι η τιποτε . story of my life...
03-10-2015, 16:58 #7701
Κυκνε ολα καλα?Κοιμηθηκες τελικα?εγω ξυπνησα πριν κανα διωρο.Επαιρνα παλια αντιψυχωτικο για ocd...οσο για το αλλο δεν σου ειπα?ειμαι ο φαντομ..με το σαραβαλακι μου καθε βραδυ γυρναω ολη την αθηνα
03-10-2015, 18:45 #7702
Γεια!
Όχι, το πρωί δεν ξανακοιμήθηκα τελικά αλλά κοιμήθηκα το μεσημέρι και ξύπνησα πριν καμιά ώρα εγώ...
Αλλά δεν έχει πολύ κίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιώ και νιώθω πάλι λίγο μόνη εκτός του ότι πάλι ξύπνησα ελαφρώς αναστατωμένη γιατί μπέρδεψα τις μέρες και τις ώρες, είδα σχετικά φως έξω και νόμιζα πως είναι Κυριακή πρωί, λολ...θα μου κάνεις παρέα;
Στις βραδινές περιπλανήσεις σου ψάχνεις συχνά για "παράξενα" μέρη με ασυνήθιστη δραστηριότητα; (για να μην πω μεταφυσική αφού δεν πιστεύεις)...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-10-2015, 19:06 #7703
Γιατι δεν βγαινεις για καφε?Οσο για το αλλο οχι
προτιμω να πηγαινω βολτα στο συνταγμα μοναστηρακι κλπ η να καθομαι με την παρεα μου στις πλατειες της γειτονιας μ...αλλα δεν σου κρυβω οτι θελω να επισκεφτω καθε στοιχειωμενο μερος της Ελλαδας για να δειξω σε ολους οτι δεν υπαρχουν αυτα οσο και αν μας αρεσουν.Φυσικα και φοβαμαι να τα επισκεφτω αλλα αυτο οφειλεται πιο πολυ στην ψυχολογια της μαζας...
03-10-2015, 19:09 #7704
Δεν θέλω, μιας κι είναι Σαββατοκύριακο και δεν έχω να πάω στη δουλειά θέλω να κάτσω σπίτι να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω...εδώ και σουπερ μαρκετ το πρωί με το ζόρι πήγα...
Εγώ πάντως πιστεύω ότι ίσως κάτι να υπάρχει και μετά το θάνατο...και να τριγυρίζει κάπου ανάμεσα μας...αλλά κι εμένα με τρομάζει λίγο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-10-2015, 20:05 #7705
Κι εγω πιστευω οτι υπαρχει κατι περα απο τον θανατο , δεν ξερω αν εισαι θρησκευομενη , εγω ειμαι , και ο Χριστος εχει αναφερθει πολλακις στην μετεπαειτα ζωη .
Τωρα αν υπαρχει κατι αναμεσα μας , ειναι σαν να ρωτας καποιον αν πιστευει στο Θεο . Αλλοι ναι , αλλοι οχι , αλλα κανεις δεν εχει αποδειξεις ουτε για το ενα , ουτε για το αλλο .
Εγω πιστευω οτι υπαρχει κατι αναμεσα μας , ο συνονοματος aggelos11 δεν το πιστευει , αλλα το θεωρω χαζο , να προσπαθει ο ενας να πεισει τον αλλον , για τα πιστευω του . Δεν προσπαθω να πεισω καποιον , αλλα ουτε και μπορι να με πεισει καποιος για το αντιθετο .
Επι τη ευκαιρια , γιατι εισαι καχυποπτη για ενα τηλεφωνο με καποιο μελος , κι εγω δεν ειμαι , εχω τηλεφωνηθει με πολλα μελη ( δεν αναφερομαι στους δυο μας !! ) .
03-10-2015, 20:15 #7706
Ναι, είμαι θρησκευόμενη κι εγώ...
Αλλά δεν προσπαθώ να πείσω τον Άγγελο 11 ή κάποιον άλλον για κάτι, απλά θέλω να γίνει συζήτηση...πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους επικοινωνία με τους νεκρούς; Θα σου πω γιατί ρωτάω, λίγες μέρες αφότου πέθανε η γιαγιά μου και πήγαμε ν' αδειάσουμε το σπίτι σιγά σιγά μιας και νοίκιαζε άνοιξα μια ντουλάπα κι είχε μέσα τσάντες κι είπα ότι θα πάρω μία να την έχω για να την θυμάμαι κι αμέσως το χέρι μου πήγε σε μια συγκεκριμένη χωρίς να κάτσω να τις ψάξω...ε, όταν γύρισα σπίτι βρήκα μέσα μια φωτογραφία της Αγίας Παρασκευής που είναι κατά κάποιο τρόπο η προστάτιδα μου γιατί όταν ήταν να γεννηθώ υπήρχε πρόβλημα κι η άλλη μου γιαγιά, η μαμά της μαμάς μου έβαλε στο χέρι της μαμάς μου μιαν εικόνα της Αγίας και τότε κατάφερε επιτέλους να με γεννήσει πριν πάθω ασφυξία...κι από τότε μου έχει εκείνη την εικόνα κάτω από το στρώμα μου...
Τώρα όσον αφορά το τηλέφωνο δεν θέλω να έχει τον αριθμό μου κάποιος που δεν γνωρίζω καλά...μπορεί και να ενοχλεί αυτό το άτομο, δεν το ξέρεις αυτό για παράδειγμα να σου τηλεφωνεί όταν δεν νιώθει καλά κι έχει πρόβλημα...κι επειδή κι εγώ πολλές φορές δεν είμαι καλά μπορεί να χειροτερέψω από τα τέτοια τηλεφωνήματα...ενώ εδώ γράφεις κάτι κι όποιος μπορεί και θέλει σου απαντάει...αρκετές φορές έχω ζητήσει παρέα κι άργησε να έρθει, ίσως όποιοι ήταν εδώ κι είδαν το μήνυμα να ήταν απασχολημένοι αν π.χ. είχα το τηλέφωνο τους και τους έπαιρνα προφανώς και θα τους ενοχλούσα...
Κι επί του θέματος, αισθάνομαι λίγο ζαλισμένη και θέλω να ξαπλώσω παρόλο που πίνω καφέ υπάρχει περίπτωση ο καφές να προκαλεί ζαλάδα σε μεγάλες ποσότητες;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-10-2015, 20:29 #7707
Κυκνε ψησου να παμε στον πυργο της πλακεντιας στην πεντελη
03-10-2015, 20:36 #7708
03-10-2015, 20:49 #7709
Ναι αληθεια ειναι,εχουν βρει μαχαιρωμενα σκυλια εκει
03-10-2015, 20:58 #7710
Αυτο με την Αγ . Παρασκευη , δεν το θεωρω τυχαιο , ειναι κατι πολυ περιεργο , πιστευω οτι υπαρχει καποια υποτυπωδης επαφη με τους νεκρους . Και πιστευω στους Αγιους . Οσον αφορα το τηλεφωνο , ποτε δεν μεχει ενοχλησει μελος , επιλεγω που το δινω , ουτε φυσικα εχω γινει ενοχλητικος ποτε , καταλαβαινω ποτε με ' παιρνει ' .
Ο καφες , σε ποσοτητες ανω των 400 mg καφεινης ( δυο νες , η 2 φραπε ) , μπορει να προκαλεσει προβληματα τετοιου ειδους , τοχω διαβασει .