Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 515
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 515 of 837 FirstFirst ... 15415465505513514515516517525565615 ... LastLast
Results 7,711 to 7,725 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelos11 View Post
    Ναι αληθεια ειναι,εχουν βρει μαχαιρωμενα σκυλια εκει
    Α τα καημένα...

Κι όσο κι αν σας φανεί περίεργο πριν το μάθω αυτό (μου το είχε πει μια κοπέλα) είχα πάει μια φορά βράδυ εκεί με τον πρώην στο αυτοκίνητο για να μιλήσουμε ήσυχα, είχαμε πολλά να πούμε σπίτι του δεν γινόταν γιατί ήταν οι γονείς του και σε μαγαζί έχει φασαρία και δεν ήθελα εγώ...κι όταν το είχα πει σ' αυτή την κοπέλα φρίκαρε...ευτυχώς δεν έγινα μάρτυρας καμιάς σατανιστικής τελετής, μπρρ!!!

Είσαι ξύπνιος άγγελε να μου κάνεις λίγο παρέα;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο με την Αγ . Παρασκευη , δεν το θεωρω τυχαιο , ειναι κατι πολυ περιεργο , πιστευω οτι υπαρχει καποια υποτυπωδης επαφη με τους νεκρους . Και πιστευω στους Αγιους . Οσον αφορα το τηλεφωνο , ποτε δεν μεχει ενοχλησει μελος , επιλεγω που το δινω , ουτε φυσικα εχω γινει ενοχλητικος ποτε , καταλαβαινω ποτε με ' παιρνει ' .
    Ο καφες , σε ποσοτητες ανω των 400 mg καφεινης ( δυο νες , η 2 φραπε ) , μπορει να προκαλεσει προβληματα τετοιου ειδους , τοχω διαβασει .
    Ναι, την εικόνα που βρήκα την έχω στο γραφείο μου για προστασία...ίσως και γι' αυτό να γλίτωσα από τόσες απόπειρες...

Α γι' αυτό ξεράθηκα χθες από τη ζαλάδα, είχα πιει 5...

Πω ρε, πάει το Σάββατο μόνο αυτή η μέρα έμεινε ελεύθερη δεν θέλω να έρθει η Δευτέρα...κλαψ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Λοιπον κυκνε οταν εσυ ξυπνας εγω κοιμαμαι...μολις τωρα μπηκα..γυρισα απο το σπιτι ενος φιλου μου

Senior Member
    Λοιπον κυκνε οταν εσυ ξυπνας εγω κοιμαμαι...μολις τωρα μπηκα..γυρισα απο το σπιτι ενος φιλου μου
    Χα χα, τι νυχτοπούλι είσαι εσύ!
    Αν δεν είσαι κουρασμένος κάτσε λίγο...τί έγινε, το τσούξατε στο σπίτι του φίλου; Όσο για μένα πτηνό είμαι και ξυπνάω νωρίς όπως οι κότες

Senior Member
    Χεχε,οχι το λιωσαμε στο californication,στην δεκατη εντολη κι στις προσδοκιες(η οπως αλλιως λεγεται)και γελαγαμε με το αγγουρι τον βουρο.Ειδαμε και καφε της χαρας με υποτιτλους

Senior Member
    Χεχε,οχι το λιωσαμε στο californication,στην δεκατη εντολη κι στις προσδοκιες(η οπως αλλιως λεγεται)και γελαγαμε με το αγγουρι τον βουρο.Ειδαμε και καφε της χαρας με υποτιτλους
    Ο Βούρος που παίζει; Στις προσδοκίες; (δεν την ξέρω αυτή τη σειρά βασικά)
    Το καφέ της Χαράς αλήθεια γιατί το βάζει με υπότιτλους τα ξημερώματα; Για τους κουφούς μήπως; Η δέκατη εντολή μ΄ανατριχιάζει κάπως...
    Εγώ ήθελα να δω μια ταινία αλλά με πήρε ο ύπνος νωρίς, θα τη δω σήμερα...

Senior Member
    Τι ταινια?εγω εχω φαει τετοια πικρα με την ocd που πια την εντολη την βλεπω και γελαω..ειναι μικρα αυτα

Senior Member
    Εννοω οτι πια σπανια θα τρομαξω με κατι και ειδικα αν ειναι τιποτα θριλερ ποσο μαλλον δεκατη εντολη.Η κολαση της ψυχικης ασθενειας σε κανει να απομυθοποιεις πραγματα.ΑΑΑ υποθεση του θριλερ πανω κατω?τι αλλα θριλερ εχεις?

Senior Member
    παρενθεση:ποσο μισητη ειναι αυτη η καμαριερα που εδιωξε τον νταμπλντορ απο το χογκουαρτς...την μισουσα...
    Απο ταινιες εμενα μου αρεσουν πιο πολυ δρασης,κωμωδιες..πολεμικες με μεσαιωνα και ετσι,μυστηριου..ασυνομικες. .. γενικα οτι μου καθεται καλα..λιγο στα θριλερ μαγκωνομουν παλια αλλα τωρα κομπλε.

Senior Member
    παρενθεση:ποσο μισητη ειναι αυτη η καμαριερα που εδιωξε τον νταμπλντορ απο το χογκουαρτς...την μισουσα...
    Απο ταινιες εμενα μου αρεσουν πιο πολυ δρασης,κωμωδιες..πολεμικες με μεσαιωνα και ετσι,μυστηριου..ασυνομικες. .. γενικα οτι μου καθεται καλα..λιγο στα θριλερ μαγκωνομουν παλια αλλα τωρα κομπλε.
    Δεν τα έχω δει όλα τα Χάρυ Πότερ, τώρα μου έδωσες ιδέα για την επόμενη επίσκεψη στο βίντεο κλαμπ...σε ποιό ήταν αυτή η καμαριέρα που διέπραξε αυτή την ιεροσυλία;;; :ο
    Και πόσα είναι συνολικά; Θα το δεις αυτό το θρίλερ με τα φαντάσματα;
    Από τα είδη που είπες κι εμένα μου αρέσουν όλες εκτός από δράσης και πολεμικές...

Senior Member
    Ειναι 7 οι ταινιες..δεστες ολες...στην 5η η την 6η ταινια νομιζω...ναι ψηνομαι να το δω,,απο θριλερ ψησου να δεις το insidious...επηρεαζι γενικα τοσο πολυ που δυο φιλοι μου που το χουν δει κανανε να κοιμηθουν κανονικα δυο μηνες

Senior Member
    Ειναι 7 οι ταινιες..δεστες ολες...στην 5η η την 6η ταινια νομιζω...ναι ψηνομαι να το δω,,απο θριλερ ψησου να δεις το insidious...επηρεαζι γενικα τοσο πολυ που δυο φιλοι μου που το χουν δει κανανε να κοιμηθουν κανονικα δυο μηνες
    Θ' αρχίσω μαραθώνιο Χάρυ Πότερ, οκ Πάντως απ' όσες έχω δει συμπάθησα πολύ τον Ντόμπυ, εσύ; Αν το δεις να μου πεις αν σου άρεσε, μην ξεχάσεις! Θα σου πω κι εγώ εντυπώσεις αύριο...
    Το insidious το έχω δει, όχι που θα τ' άφηνα! Όντως ήταν πολύ καλό...

Senior Member
    Εγω τον snape πιο πολυ..γιατι στο δημοτικο ετρωγα την ιδια καζουρα με αυτον κι ετρωγα κι εγω συνεχομενες χυλοπιτες και friendzone φαση απο μια κοπελα...το babadook ψηνομαι να δω...τωρα διαβαζω την πλοκη

Senior Member
    Εγω τον snape πιο πολυ..γιατι στο δημοτικο ετρωγα την ιδια καζουρα με αυτον κι ετρωγα κι εγω συνεχομενες χυλοπιτες και friendzone φαση απο μια κοπελα...το babadook ψηνομαι να δω...τωρα διαβαζω την πλοκη
    Και ο snape μου άρεσε πολύ, πολύ γοητευτικός...απλά με τον dobby ταυτίστηκα γιατί κι εγώ νιώθω σαν ασήμαντο μυρμηγκάκι μερικές φορές κι υπερβολικά ευγνώμων όταν μου φέρονται καλά...υπέρ του δέοντος λένε κάποιοι...
    Το babadook κι εγώ ήμουν έτοιμη να το πάρω αλλά επειδή είχα μια αμφιβολία ρώτησα την κοπέλα του βίντεο κλαμπ και μου είπε ότι το έχει δει κι ότι δεν βλέπεται οπότε το άφησα...εγώ σου προτείνω να δεις το "το κρυφτό" με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, πολύ καλό!

Senior Member
    Ασημαντο μυρμηγκακι?Ματινα Μανταρινακη εσυ εισαι?:PΤωρα πιο πολυ ψηνομαι να δω μυστηριου..χωρις πολλα jumpscares και αιματα..αλλα δεν υπαρχουν