Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 540
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 540 of 837 FirstFirst ... 40440490530538539540541542550590640 ... LastLast
Results 8,086 to 8,100 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kυκνακο , θα σου στειλω στο μειλ αυτο τον δικο μου ! του Σκλαβενιτη , πρεπει να τον φωτογραφισω.......
    Ναι, αυτό εννοούσα να μου στείλεις τον δικό σου...κι αν φωτογραφίσεις του Σκλαβενίτη, τότε να μου τον στείλεις κι αυτόν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Επίσης μιας και το ανέφερες πιο πριν Macgyver αν η πόρτα ασφαλείας είναι κλειδωμένη είμαι εντάξει ή και πάλι μπορεί ν' ανοίξει; Έχω φοβηθεί αρκετά και δεν μπορώ να ηρεμήσω...έχω που έχω τη φοβία μου τώρα φοβάμαι ακόμα πιο πολύ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ε , ναι , αμα ειναι ασφαλειας , με τα κλειδια απο πισω , μην τα βγαζεις , δεν μπορει να παραβιαστει με οποιονδηποτε περιτεχνο τροπο , εχω ρωτησει κλειδαρα , γι αυτο αφηνω τα κλειδια απο πισω , κλειδωμενη η πορτα ....

Τον εστειλα τον γατουλη μου........κι εμενα.......!

Senior Member
    Ε , ναι , αμα ειναι ασφαλειας , με τα κλειδια απο πισω , μην τα βγαζεις , δεν μπορει να παραβιαστει με οποιονδηποτε περιτεχνο τροπο , εχω ρωτησει κλειδαρα , γι αυτο αφηνω τα κλειδια απο πισω , κλειδωμενη η πορτα ....

Ναι, σας είδα και τους δύο αλλά δεν με αφήνει ν' απαντήσω στο e mail, μου γύρισε πίσω ότι έγραψα...πάντως έχεις δίκιο σ' αυτά που λες...

Εμένα πάλι οι γονείς μου μου είπαν ότι με τα κλειδιά από πίσω μπορεί ν' ανοίξει, ίσως να εξαρτάται από τον τύπο της κλειδαριάς...

Senior Member
    Με τα κλειδια απο πισω , κλειδωμενη η πορτα , το τονιζω ., και κλειδαρια ασφαλειας , αυτες με τα πλακε κλειδια , που εχουν αυλακωσεις και στην πανω , και στην κατω μερια .........να σου στειλω και το δικο μου το μειλ , αυτο που εστειλα , καμμια φορα δεν δεχεται μερικα μειλς ............

Senior Member
    μου ειχε πει και εμενα ενας κλειδαρας οταν ειχα κλειδωθει απ εξω να μην αφηνω τα κλειδια στην πορτα γιατι ειναι πιο ευκολο να την ανοιξει καποιος.

νιωθω αγωνια για το πως θα ειμαι τωρα που φευγει η αδερφη μου παλι απο το σπιτι και θα παει κρητη για τις σπουδες της.ποσο πολυ θα μου λειψει..ειναι 18 χρονων και δινει μια ζωντανια μεσα στο σπιτι.ηδη εχω αρχισει να πεφτω ξανα μετα απο 2 εβδομαδες καλυτερευσης.δεν εχω και φιλους να ξεχνιεμαι λιγο οποτε η μονη χαρα μου ηταν που την εβλεπα στο σπιτι.

Senior Member
    Με τα κλειδια απο πισω , κλειδωμενη η πορτα , το τονιζω ., και κλειδαρια ασφαλειας , αυτες με τα πλακε κλειδια , που εχουν αυλακωσεις και στην πανω , και στην κατω μερια .........να σου στειλω και το δικο μου το μειλ , αυτο που εστειλα , καμμια φορα δεν δεχεται μερικα μειλς ............
    Οκ, σ' αυτό λογικά πήγε δεν μου ήρθε καμιά ειδοποίηση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    μου ειχε πει και εμενα ενας κλειδαρας οταν ειχα κλειδωθει απ εξω να μην αφηνω τα κλειδια στην πορτα γιατι ειναι πιο ευκολο να την ανοιξει καποιος.

νιωθω αγωνια για το πως θα ειμαι τωρα που φευγει η αδερφη μου παλι απο το σπιτι και θα παει κρητη για τις σπουδες της.ποσο πολυ θα μου λειψει..ειναι 18 χρονων και δινει μια ζωντανια μεσα στο σπιτι.ηδη εχω αρχισει να πεφτω ξανα μετα απο 2 εβδομαδες καλυτερευσης.δεν εχω και φιλους να ξεχνιεμαι λιγο οποτε η μονη χαρα μου ηταν που την εβλεπα στο σπιτι.
    Ωραία boo, 2 ίδιες απόψεις, ελπίζω αυτή να είναι κι η σωστή γιατί τέτοια τρομάρα δεν έχω ξαναπάρει, ήταν σαν να επαληθεύονται οι φόβοι μου ότι ούτε και στο σπίτι μου δεν είμαι ασφαλής...

Σε καταλαβαίνω για την αδελφή σου κι εμένα ο αδελφός μου θα μετακομίσει μόλις ετοιμαστεί το σπίτι του κι επίσης θα μου λείψει, νιώθω λιγότερο άσχημα όταν είναι εδώ...τι να πω, πρέπει να κάνουμε κουράγιο και να τους αφήσουμε να κάνουν τις ζωές τους...

Banned

ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!..υπάρχει τροπος να γυρισουν το κλειδι απο μεσα. η κλειδαρια ασφαλειας οταν ειναι κλειδωμενη ειναι αρκετα ασφαλης...κυκνακι εγω εβαζα και ενα πορτατιφ πίσω απο την πορτα.. (πριν πάρω τον φυλακα μου βεβαια) ετσι ωστα αν ανοιγε η πορτα να εσπαγε η λαμπα και να τους ακουσω ακομα και αν κοιμαμαι βαθια.
    και να θυμασαι δεν φωναζουμε ΠΟΤΕ "βοηθεια"... φωναζουμε "ΦΩΤΙΑ" είναι η μονη λέξη που οποιος την ακουσει ανταποκρίνεται αμεσα και τρεχει...
    αυτα τα ολιγα περι αντικλεπτικων και θα σαι πάντα ασφαλης

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!..υπάρχει τροπος να γυρισουν το κλειδι απο μεσα. η κλειδαρια ασφαλειας οταν ειναι κλειδωμενη ειναι αρκετα ασφαλης...κυκνακι εγω εβαζα και ενα πορτατιφ πίσω απο την πορτα.. (πριν πάρω τον φυλακα μου βεβαια) ετσι ωστα αν ανοιγε η πορτα να εσπαγε η λαμπα και να τους ακουσω ακομα και αν κοιμαμαι βαθια.
    και να θυμασαι δεν φωναζουμε ΠΟΤΕ "βοηθεια"... φωναζουμε "ΦΩΤΙΑ" είναι η μονη λέξη που οποιος την ακουσει ανταποκρίνεται αμεσα και τρεχει...
    αυτα τα ολιγα περι αντικλεπτικων και θα σαι πάντα ασφαλης
    Πολύ καλή ιδέα αυτή με το πορτατίφ Ρέα, θα την έχω στα υπόψη αν ποτέ μείνω μόνη το βράδυ...γιατί οκ, άλλο αν είναι 3 ή 4 άτομα μέσα κι άλλο ολομόναχη, έτσι δεν είναι;

Σ' ευχαριστώ!!!

Ποιος είναι ο φύλακας σου αν επιτρέπεται; Εγώ μόνο τον Τζέρυ έχω αλλά τι να κάνει αυτός ο δύσμοιρος, μόνο αν ήταν σκύλος θα βοηθούσε...

Φωτιά ε; Θα το προσπαθήσω να μάθω να φωνάζω αυτή τη λέξη γιατί αυθόρμητα βοήθεια μου βγαίνει...θα την επαναλαμβάνω "φωτιά, φωτιά, φωτιά"...αλλά πάντως απορώ γιατί να μην ανταποκρίνεται κάποιος στο "βοήθεια"...

Πάντως δεν ξέρω πως θα καταφέρω να κοιμηθώ σήμερα, θα βάλω μια κωμωδία να δω με τη μαμά μου μετά αλλά είμαι αρκετά τρομαγμένη...ελπίζω να μην μου σταθεροποιηθεί το σημερινό και να μη φοβάμαι ακόμα περισσότερο...μα σ' εμένα που έχω ήδη θέμα βρήκε να τύχει;;;

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πολύ καλή ιδέα αυτή με το πορτατίφ Ρέα, θα την έχω στα υπόψη αν ποτέ μείνω μόνη το βράδυ...γιατί οκ, άλλο αν είναι 3 ή 4 άτομα μέσα κι άλλο ολομόναχη, έτσι δεν είναι;

Σ' ευχαριστώ!!!

Ποιος είναι ο φύλακας σου αν επιτρέπεται; Εγώ μόνο τον Τζέρυ έχω αλλά τι να κάνει αυτός ο δύσμοιρος, μόνο αν ήταν σκύλος θα βοηθούσε...

Φωτιά ε; Θα το προσπαθήσω να μάθω να φωνάζω αυτή τη λέξη γιατί αυθόρμητα βοήθεια μου βγαίνει...θα την επαναλαμβάνω "φωτιά, φωτιά, φωτιά"...αλλά πάντως απορώ γιατί να μην ανταποκρίνεται κάποιος στο "βοήθεια"...

Πάντως δεν ξέρω πως θα καταφέρω να κοιμηθώ σήμερα, θα βάλω μια κωμωδία να δω με τη μαμά μου μετά αλλά είμαι αρκετά τρομαγμένη...ελπίζω να μην μου σταθεροποιηθεί το σημερινό και να μη φοβάμαι ακόμα περισσότερο...μα σ' εμένα που έχω ήδη θέμα βρήκε να τύχει;;;
    ο γυλακας μου ειναι ο σκυλος μου 50 κιλα γομαρακι..μονο το γαυγισμα του και σειεται το σπίτι..
    στο φωτια τρεχουν για να βοηθησουν επειδη δεν κινδυνεύουν..σε ενα σκετο βοηθεια ..θα κολωσει ο αλλος..οχι ολοι βεβαια ...αλλα γιατι να το ρισκαρεις?

Senior Member
    ο γυλακας μου ειναι ο σκυλος μου 50 κιλα γομαρακι..μονο το γαυγισμα του και σειεται το σπίτι..
    στο φωτια τρεχουν για να βοηθησουν επειδη δεν κινδυνεύουν..σε ενα σκετο βοηθεια ..θα κολωσει ο αλλος..οχι ολοι βεβαια ...αλλα γιατι να το ρισκαρεις?
    Ναι, κατάλαβα, έχεις δίκιο...μάλλον επειδή με το "βοήθεια" δεν ξέρουν τι μπορεί να συμβαίνει...

Ο σκύλος σου είναι ημίαιμο ή ράτσα; Πώς τον λένε;

Senior Member

Η λυση στο διλημμα ειναι ' βοηθεια , φωτια , φωτια ' , επαναλαμβανομενο !!

Senior Member
    Η λυση στο διλημμα ειναι ' βοηθεια , φωτια , φωτια ' , επαναλαμβανομενο !!
    Πολύ καλή ιδέα!!! Μπράβο Macgyver!!! You're a life saver, βέβαια αχρείαστο να είναι, λέω αν ποτέ ακούσω ότι μπήκε κάποιος στο σπίτι να κλειδωθώ στο δωμάτιο μέχρι να καλέσω την αστυνομία, είναι καλή ιδέα;

Senior Member
    Αμα μπει καποιος σπιτι , του δινεις οτι σου ζητησει , η τον πυροβολεις , δεν εισαι ασφαλης αρκετα κλειδωμενη σενα δωματιο , καποιος μπαινει για να κλεψει κατι , εγω εχω 2-3 χιλιαρικα προχειρα , ωστε αμα μπει κανεις , και δεν προλαβω ναντιδρασω , να τα παρει να φυγει , δεν αξιζει να πεθανεις για 2-3 χιλιαρικα , παντα αναλογα το σπιτι , ειπα 2-3 γιατι το σπιτι μου ειναι 300τμ. , αμα το δικο σου ειναι 100 τμ , και με 500-800 ευρω , καθαρισες ..........

Μαλλον εχεις δει πολλα θριλλερ.................οποτε εχεις δει καμμια να κλειδωνεται στο δωματιο και να γλυτωνει ?
    Last edited by Macgyver; 05-01-2016 at 12:32.