Results 8,311 to 8,325 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
21-01-2016, 02:18 #8311
Θελω να φυγω απο τη ζωη. αποψε. θελω να ειμαι οσο γινεται πιο ηρεμη. το θελω πολυ. ειναι το καλυτερο που μπορει να μου συμβει. σας παρακαλω βοηθηστε και συγγνωμη για το αβολο.για μενα ειναι επιθυμια και αναγκη
- 21-01-2016, 02:44 #8312
karudi θελεις να μου μιλησεις για το τι σε απασχολει; Αισθανεσαι σε τελμα, πιστεψε με σε νιωθω. Αλλα κανενα αδιεξοδο δεν ειναι οριστικο παρα μονο αυτο που λες οτι θελεις να βαλεις στον εαυτο σου. Ειμαι σιγουρη πως θα ερθει η μερα που δεν θα αισθανεσαι ετσι. Εχεις ζητησει βοηθεια απο ειδικο; Εχεις μιλησει σε κοντινο προσωπο; Αν οχι να το κανεις οπωσδηποτε. Τωρα ομως περνας αυτο που περνας. Θελεις να τα πουμε εδω; Η αν θελεις μπορω να σου δωσω τωρα το email μου να μιλησουμε ιδιαιτερως. Αν τα πουμε εδω μπορει να συνεισφερουν και αλλα μελη πιο αποτελεσματικα αλλα οπως αισθανεσαι εσυ ανετα. Εγω ειμαι ολη ματια.
21-01-2016, 03:01 #8313
Μιλησε μου. Λες ειναι το καλυτερο που μπορει να σου συμβει. Δεν ειναι. Το καλυτερο που θα μπορουσε να σου συμβει ειναι να παψεις να πονας, οχι να ζεις. Η ζωη δεν ειναι ομως μονο πονος, αυτον θελεις να ξεφορτωθεις, ετσι δεν ειναι; Και σου φαινεται πολυ δυσκολο να τον ξεφορτωθεις, για αυτο θελεις να γυρισεις τη πλατη στη ζωη γενικα, με τα κακα αλλα και τα καλα της. Και εχει πολλα καλα και καταβαθος το ξερεις, υπαρχει αυτη η μικρη ομορφη σπιθα ελπιδας που σου λεει "δεν θελω να πεθανω, θελω να ζησω καλυτερα", για αυτο και γραφεις εδω. Κρατησου απο αυτη την μικρη αχτιδα ελπιδας και απο τους ανθρωπους που θελουν να σε ακουσουν. Ειναι και η ωρα τωρα δυσκολη και τα ονλαιν μελη λιγα αλλα σε ακουμε.
21-01-2016, 03:52 #8314
δεν πεθανα ακομα. ευχαριστω. καληνυχτα
21-01-2016, 04:20 #8315
Νιωθεις οτι κανεις δεν μπορει να σε καταλαβει, αλλα δεν ισχυει. Να νιωσει τον πονο σου ναι, δεν μπορει αλλος. Αλλα υπαρχουν ανθρωποι που θα σε καταλαβουν και ανθρωποι που θα νοιαστουν. Υπαρχουν ανθρωποι που ενιωθαν οπως εσυ και ειναι καλα τωρα. Ακομα και ανθρωποι που απλα θα σε ακουσουν. Μιλησε σε καποιον. Οποιον θελεις και νιωθεις ανετα. Και φροντισε τον εαυτο σου, ειναι σημαντικος. Μην λες πως δεν πεθανες ακομα σαν να μας απαλασσεις απο το δυσκολο ζητημα. Εγω ειδα τη λεξη "βοηθηστε" στο αρχικο σου σχολιο, εκανες ενα βημα εκει μην το παιρνεις πισω. Εγω δεν θα παψω να σε σκεφτομαι, ειμαι εδω.
21-01-2016, 10:34 #8316
Επισησ για τουσ γιατρουσ το λεω αυτο οι ανθρωποι με καταθλιψη βλεπουν το περιβαλλον εχθρικο λιγο πριν την αποπειρα το βλεπουν πολυ εχθρικο κι ελπιζω καποια στιγμη να βγαλετε ενα φαρμακο κ γι αυτο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
21-01-2016, 10:36 #8317
Καλα ειναι τα αντιψυχωτικα αλλα μονο για φιλι τησ ζψησ κανουν οχι για θεραπεια πρεπει να βρειτε θεραπειεσ επιτελουσ μονιμεσ
21-01-2016, 11:03 #8318
μεγάλη πίεση, η ζωή είναι τόσο δύσκολο .. αλλά πρέπει να επιμείνουμε σε
21-01-2016, 12:16 #8319
Το να θεραπευτεισ εντελωσ κ τελειωσ οτι προβλημα κ να χεισ μπορει να γινει με πολλεσ ουσιεσ η με συνδυασμο ψαχτειτε γτ δεν υπαρχουν μονο τα φαρμακα τα συμπληρωματακια κανουν δουλεια κ πρεπει να τα βρειτε με γιατρο
21-01-2016, 20:24 #8320
και εγω καπως ετσι με σενα αλεξανδρα,,,,αλλα είναι στο χέρι μας να αλλαξει αυτό !!! προσπαθωωω!!
τωρα ενω ηπια κ λιγο το ζαναξ μ ν ηρεμησω ψιλοφοβαμαι παλι....
10-02-2016, 10:26 #8321
Χάλια, τρομαγμένη...είμαι άρρωστη με γρίπη και πυρετό και νιώθω τρομερή αδυναμία και φοβάμαι που είμαι μόνη μου, φοβάμαι τόσο πολύ που κλαίω, δεν αντέχω άλλο! Κι η μάνα μου δεν καταλαβαίνει τίποτα, τρέχει από εδώ κι από εκεί και δεν καταλαβαίνει ότι εγώ τρομοκρατούμαι μόνη και φοβάμαι μήπως πάθω τίποτα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-02-2016, 14:06 #8322
Περαστικά Κυκνακο, γριπη ειναι και περναει. Και εγω οταν αρρωσταινω νιωθω ασχημα. Λαθος ειναι αυτο. Ειμαστε ανθρωποι και ειναι φυσιολογικο να αρρωστησουμε.
Θα παρεις τα χαπακια που χρειαζονται, θα πιεις νερα χαμομηλι χυμο φυσικο και θα κανει τον κυκλο του."Make sure your worst enemy isn't you"
10-02-2016, 15:34 #8323
Ευχαριστώ cc! ♥ Τα παίρνω αλλά δεν έχω συνέλθει ακόμα κι αυτή η αδυναμία με τρομάζει, φοβάμαι μήπως ζαλιστώ και πέσω για παράδειγμα και δεν είναι κανείς στο σπίτι για να με βοηθήσει κι όταν είναι να μείνω μόνη με πιάνει δύσπνοια...και σαν να μην έφτανε η γρίπη, μου ήρθε και περίοδος σήμερα κι αποτελειώθηκα...
Πώς να τον αντιμετωπίσω αυτό το φόβο; Με ενοχλεί που πρέπει να μένω τόσες πολλές ώρες στο κρεβάτι, μου έρχονται άσχημες σκέψεις...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-02-2016, 15:59 #8324
ωχ, καταλαβαινω τι εννοεις.
Νουμερο 1. αν ειναι κατι να συμβει θα συμβει. Δεν ζεις εντελως μονη οποτε σιγουρα καποια στιγμη θα ειναι εκει οι δικοι σου.
2. νιωθεις εξαντληση και ο οργανισμος σου ζηταει νανι και φροντιδα, αν του πας κοντρα και του λες - μη κοιμηθεις - θα τον αγχωσεις.
3. και παρα πολυ σημαντικο σκεψου νοητικα ενα προσωπο που σε γεμιζει με θετικα αισθηματα, καλα αισθηματα, φαντασου οτι ειναι στο σπιτι και σε προσεχει.
Θα περασει η μπορα - θα το δεις !!!"Make sure your worst enemy isn't you"
11-02-2016, 12:56 #8325
Όχι, εντάξει, τον αφήνω να κοιμάται γιατί δεν αντέχω κιόλας ξύπνια μερικές φορές αλλά τα συμπτώματα που έχω είναι πολύ ενοχλητικά...για παράδειγμα ο ιδρώτας όταν πέφτει ο πυρετός, τον σιχαίνομαι, έχω τρελαθεί ν' αλλάζω πιτζάμες...
Και το τρίτο κομμάτι το κάνω και βοηθάει κάπως αλλά είναι στιγμές (όταν ξυπνάω κυρίως) που νιώθω άγχος κι αυτό μου κάνει κακό...ίσως επειδή ξυπνάω στην πραγματικότητα και διαπιστώνω ότι αυτό το πρόσωπο δεν είναι όντως εδώ, δεν ξέρω...αν ήταν θ' ανακουφιζόμουν πολύ...
Θα ήθελα να γράψω κι άλλα αλλά αυτή τη στιγμή είναι μπερδεμένο το μυαλό μου και δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω να πω, δεν έχει και πολύ ώρα που ξύπνησα...αν δεις το μήνυμα απάντησε μου και πιστεύω πως με τη συζήτηση θα βγει μιαν άκρη σχετικά με το τι έχω μέσα στο κεφάλι μου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...