Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 579
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 579 of 837 FirstFirst ... 79479529569577578579580581589629679 ... LastLast
Results 8,671 to 8,685 of 12551
    Μορεί να το βρήκε η μητέρα του και να το πήρε. Κι αν είναι έτσι, είναι το καλύτερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Μορεί να το βρήκε η μητέρα του και να το πήρε. Κι αν είναι έτσι, είναι το καλύτερο.
    Μακάρι, το ελπίζω...φοβάμαι μόνο να μην πέθανε, ελπίζω να μην το βρει κανείς πεθαμένο Αν θες πάνε στο "είναι κανείς εδώ;" να δεις τα αποτελέσματα της τόσης στεναχώριας, μην γράφω κι εδώ τα ίδια...ευτυχώς που η ψυχολόγος μου λέει ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα αν και δυσκολεύω να το πιστέψω, νομίζω πως μου το λέει για να με παρηγορήσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

σχετικα χαλια αλλα ελπιζω θα περασει, οπως περασαν και αλλα ποσα!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Νιώθω λίγη ένταση/άγχος και δεν ξέρω γιατί...αφού γύρισα σπίτι μου πια, περίεργο...
    Πάντως έχω καλά νέα για το γατάκι που έγραψα εδώ την τελευταία φορά, το βρήκα και μεγάλωσε κι είναι καλά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Φοβάμαι...ξύπνησα κι απόψε από εφιάλτη, πότε θα μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμα επιτέλους;;; Έχει μέρες αυτή η δουλειά και δεν αντέχω άλλο! Και ποιον να βρεις να μιλήσεις τέτοια ώρα; Ούτε τηλέφωνο δεν μπορείς να πάρεις...δεν ξέρω τι να κάνω για να μπορέσω να κοιμηθώ ξανά και βασανίζομαι πολύ...

Senior Member
    Ερώτηση προς όποιον παίρνει seroquel...σας πιάνει; Σας βοηθάει να κοιμηθείτε; Ρωτάω γιατί έχω γύρω στις τρεις μέρες να κοιμηθώ καλά, βλέπω εφιάλτες ξυπνάω μέσα στη νύχτα και δυσκολεύομαι να ξανακοιμηθώ...δεν ξέρω αν φταίει που άλλαξα περιβάλλον αυτές τις μέρες αλλά χθες γύρισα σπίτι μου όμως πάλι τα ίδια, έκανα χάλια ύπνο κι ακόμα τρέμω από την ένταση των εφιαλτών...φοβήθηκα...θα πάρω τον γιατρό αργότερα, τώρα είναι πολύ νωρίς αλλά ως τότε αν το δει κάποιος που ξέρει πείτε μου...

Senior Member
    Βεβαια πιανει το σεροκουελ , και πολυ μαλιστα , αλλα δεν το παιρνεις ' ετσι ' για να κοιμηθεις , αντιψυχωτικο ειναι , βαρυ πραμα ..............εμενα , 25 mg με ριχνουν ξερο ..........ντιαρ Κυκνε ...........προτιμω τα ζαναξ ........

Senior Member
    ζαναξ κ παλι ζαναξ! εγω το λεω "ο αγιος Ζαναξ μεγαλη η χαρη του.."
    οχοχοχχο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βεβαια πιανει το σεροκουελ , και πολυ μαλιστα , αλλα δεν το παιρνεις ' ετσι ' για να κοιμηθεις , αντιψυχωτικο ειναι , βαρυ πραμα ..............εμενα , 25 mg με ριχνουν ξερο ..........ντιαρ Κυκνε ...........προτιμω τα ζαναξ ........
    Είναι επειδή είμαι καλά αγαπητέ Macgyver...εγώ παίρνω 100 mg τη μέρα αλλά μπορεί και γι' αυτό να μου πεις ότι λέω ψέματα...πάντως χθες τα 50 mg το βράδυ δεν με έπιαναν και τώρα ηρέμησα με lexotanil κι ακολουθεί η πρωινή δόση seroquel κλπ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Είναι επειδή είμαι καλά αγαπητέ Macgyver...εγώ παίρνω 100 mg τη μέρα αλλά μπορεί και γι' αυτό να μου πεις ότι λέω ψέματα...πάντως χθες τα 50 mg το βράδυ δεν με έπιαναν και τώρα ηρέμησα με lexotanil κι ακολουθεί η πρωινή δόση seroquel κλπ...
    Ναι , σε πιστευω , κι εγω παιρνω 8 ζαναξ/μερα , αλλα δεν κλαιγομαι , ουτε ζητω τον οικτο των μελων .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ναι , σε πιστευω , κι εγω παιρνω 8 ζαναξ/μερα , αλλα δεν κλαιγομαι , ουτε ζητω τον οικτο των μελων .......
    Δεν ανοίγω θέματα για να ζητήσω οίκτο αλλά βοήθεια...π.χ. χθες βρυκολάκιασα που δεν μπορούσα να κοιμηθώ και φοβόμουν μόνη...αλλά αφού δεν με συμπαθείς γιατί μου μιλάς; Απορώ...εκπλήσσομαι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν ανοίγω θέματα για να ζητήσω οίκτο αλλά βοήθεια...π.χ. χθες βρυκολάκιασα που δεν μπορούσα να κοιμηθώ και φοβόμουν μόνη...αλλά αφού δεν με συμπαθείς γιατί μου μιλάς; Απορώ...εκπλήσσομαι...
    Δεν σε συμπαθεί και ο Μακγάιβερ? Ε ρε συ Κύκνε αν απειλείς ότι θα κάνεις αναφορές και βρίζεις όλον το κόσμο σιγά σιγά δεν θα σε συμπαθεί κανείς.
    Last edited by δελφίνι; 23-08-2016 at 14:32.

Senior Member
    Έλα για χαλαρώστε τώρα, μην μεταφέρετε το flamewar και σε άλλα θέματα. Εφόσον είπατε ότι είχατε να πείτε μην το συνεχίζετε άλλο. Μεγάλες κοπέλες είστε μην φέρεστε σαν παιδάκια.
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Έλα για χαλαρώστε τώρα, μην μεταφέρετε το flamewar και σε άλλα θέματα. Εφόσον είπατε ότι είχατε να πείτε μην το συνεχίζετε άλλο. Μεγάλες κοπέλες είστε μην φέρεστε σαν παιδάκια.
    Έχεις δίκιο Numenor...Σ' ευχαριστώ για την ειρηνευτική επέμβαση...

Senior Member
    Πήρα τηλέφωνο το γιατρό και μου είπε ότι αν ξανασυμβεί το ίδιο με χθες κι απόψε να πάρω 75 mg seroquel το βράδυ οπότε ανεβαίνει ξανά η δοσολογία...αλλά δεν πειράζει, αρκεί να μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμα και να μην φοβάμαι...μακάρι Θεέ μου!