Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 583
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 583 of 837 FirstFirst ... 83483533573581582583584585593633683 ... LastLast
Results 8,731 to 8,745 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    ; Γιατί δεν μπορεί να είναι τα πράγματα όπως πρέπει;
    Τα πραγματα ποτε δεν ειναι οπως τα θελουμε ..........εμεις πρεπει να προσαρμοστουμε σε αυτα , κι οχι αυτα σε μας .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τα πραγματα ποτε δεν ειναι οπως τα θελουμε ..........εμεις πρεπει να προσαρμοστουμε σε αυτα , κι οχι αυτα σε μας .......
    Μερικές φορές είναι όπως μας βολεύει κι άρα έτσι τα κανονίζουμε αλλά τυχαίνει ν' ανατρέπονται...για παράδειγμα σήμερα έχω κανονίσει να πάω σινεμά κι από εκεί που θα τελείωνα από την ψυχολόγο και θα πήγαινα κατευθείαν με τη φίλη μου της έτυχε κάτι και θα πάμε στην επόμενη προβολή πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσω δυο ώρες μόνη μου κάτω στο κέντρο και δεν ξέρω πως θα τις ξοδέψω...σκέφτομαι μήπως βρω κάποιον τρόπο...
    Αλλά εκτός αυτού θα ήθελα να υπάρχει μια τάξη στον κόσμο και δεν υπάρχει κι αυτό με φρικάρει μερικές φορές...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ατυχως , Κυκνε , ο κοσμος ειναι αυτος που ειναι , γενικως μιλωντας , καλυτερα να προσαρμοστουμε εμεις σε αυτον , να τον προσαρμοσουμε στα μετρα μας , ειναι αδυνατον .........................δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο παραδειγμα με την φιλη σου , ειναι ενα μεμονωμενο περιστατικο ...................

Senior Member
    Ατυχως , Κυκνε , ο κοσμος ειναι αυτος που ειναι , γενικως μιλωντας , καλυτερα να προσαρμοστουμε εμεις σε αυτον , να τον προσαρμοσουμε στα μετρα μας , ειναι αδυνατον .........................δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο παραδειγμα με την φιλη σου , ειναι ενα μεμονωμενο περιστατικο ...................
    Προσπαθώ, τι να κάνω...πάντως θα μου άρεσε να γινόταν ν' αλλάξει ο κόσμος, τώρα σκέφτομαι τους στίχους από ένα αγαπημένο μου τραγούδι "τον κόσμο εμείς θα φέρουμε στα μέτρα μας πριν να μας φέρει εκείνος στα δικά του"...μακάρι να γινόταν...

Τελικά πάντως για καλή μου τύχη η φίλη μου τελείωσε νωρίτερα από τη δουλειά της οπότε προλάβαμε την προβολή των 8 και δεν χρειάστηκε να περάσω ώρες μόνη μου γεγονός που μου προκαλεί ανασφάλεια έως και φόβο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Πόσο παπάρας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που 5 χρόνια ισχυριζόταν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ο έρωτας της ζωής του και μετά το χωρισμό την πέφτει στη συνεργάτιδά της?

Άντε τώρα εγώ να την παρηγορήσω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Πόσο παπάρας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που 5 χρόνια ισχυριζόταν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ο έρωτας της ζωής του και μετά το χωρισμό την πέφτει στη συνεργάτιδά της?

Άντε τώρα εγώ να την παρηγορήσω...
    Οπου ακους μεγαλα λογια , φυλαξου ...........ενας σοβαρος ανθρωπος δεν ξεστομιζει τετοια .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Προσπαθώ, τι να κάνω...πάντως θα μου άρεσε να γινόταν ν' αλλάξει ο κόσμος, τώρα σκέφτομαι τους στίχους από ένα αγαπημένο μου τραγούδι "τον κόσμο εμείς θα φέρουμε στα μέτρα μας πριν να μας φέρει εκείνος στα δικά του"...μακάρι να γινόταν...
    ...
    Οπως τοπες , τραγουδι ειναι , αλλο η πραματικοτητα ........

Senior Member
    Οπως τοπες , τραγουδι ειναι , αλλο η πραματικοτητα ........
    Κάποτε πίστευα ότι ίσως να γίνεται, τώρα πια δεν ξέρω...έχω χάσει μέρος της δύναμης και της πίστης μου...
    Πάντως θέλει πολύ δύναμη και να μην είσαι μόνος σου για ν΄αλλάξεις τον κόσμο, δεν βγήκε τυχαία πιστεύω το "η ισχύς εν τη ενώσει"...

Θα σας βάλω δυο βιντεάκια, ένα το τραγούδι κι ένα που είναι το trailer μιας αγαπημένης μου ταινίας κι ελπίζω να σας εμπνεύσουν...

Ορίστε το τραγούδι:

Senior Member
    Ορίστε και η ταινία, αν τυχόν κάποιος έχει απορίες σχετικά ας με ρωτήσει...

Είναι επίσης από τις αγαπημένες μου...

Senior Member
    Με πονάει το κεφάλι μου από ένα τούβλο που πετάει εδώ μέσα και με κουτούλησε...
    Σ' ευχαριστώ Θεέ μου που δεν είναι νομοθέτης και θα ζήσω γιατί αν γίνονταν αυτά που λέει εγώ θα έπρεπε να κλείσω από τώρα θέση για τα θυμαράκια...αν κι ομολογώ πως αναστατώθηκα λες και δεν μου φτάνει η αυπνία αλλά οκ, θα τα καταφέρουμε κι απόψε...

Senior Member
    Εγω δεν ειμαι καλα πριν απο δεκα μερες υποτροπιασα ηπια τα κερατα μου σε αλκοολ και τωρα ολη μερα ειμαι σε τρελα ιδρωνω και εχω τρεμουλο γιατι θελω να πιω ηρωινη και κοκαινη

Senior Member
    αποτοξίνωση!!

Banned
    ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.

Senior Member
    εδω και 3 μερες ειμαι σε πολυ πεσμενη διαθεση.δε με ευχαριστει τιποτα, κοιμαμαι περισσοτερο σε σχεση με οσο κοιμομουν, νυσταζω ολη μερα, δεν εχω ορεξη να φαω, δε μπορω να συγκεντρωθω, δε θελω να σηκωνομαι απο το κρεβατι, δεν εχω ορεξη γενικα να κανω τιποτα.χτες αρχισαν οι φωνες παλι..
    Last edited by boo; 20-10-2016 at 10:49.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    εδω και 3 μερες ειμαι σε πολυ πεσμενη διαθεση.δε με ευχαριστει τιποτα, κοιμαμαι περισσοτερο σε σχεση με οσο κοιμομουν, νυσταζω ολη μερα, δεν εχω ορεξη να φαω, δε μπορω να συγκεντρωθω, δε θελω να σηκωνομαι απο το κρεβατι, δεν εχω ορεξη γενικα να κανω τιποτα.χτες αρχισαν οι φωνες παλι..
    Με τα φάρμακα τι έκανες τελικά boo;;; Αν τα μείωσες μπορεί να ήταν κ η αιτία επανεμφάνισης των συμπτωμάτων. Τώρα οι φωνές πως είναι;; Είναι το ίδιο δυνατές ή έχουν μειωθεί σε ένταση;;
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti