Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 158
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 158 of 837 FirstFirst ... 58108148156157158159160168208258658 ... LastLast
Results 2,356 to 2,370 of 12551
    Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    ΚΕΝΟ, γιατι εχεις τοσο μενος με ηλικιακα πλαφον και με ζωδιακους κυκλους για ευρεση συντροφου? Τα λες πιο πολυ για πλακα ή τα εννοεις για καποιο λογο που εσυ βρισκεις σημαντικο?
    well, καλοκαιρακι ειναι... κινησου λιγο και πιστευω οτι κατι θα βρεθει!
    ALIA εισαι τελειως τυφλη κοριτσι μου ? που το ειδες το μενος με την ηλικια και τα ζωδια ? εγω απλα ειπα οτι ειναι οντως λιγο μεγαλυτερη, και τα εδωσα σαν αλλο ενα παραδειγμα να δει ο axl100 οτι δε ταιριαζουμε πουθενα. ουτε κολλημα υπαρχει, ουτε ψαχνομαι, ουτε τπτ. απλα την αποψη μου εγραψα περι γκομενακιων γενικοτερα. σταματηστε να μου γραφετε τις φαντασιωσεις σας εδω μεσα, αν θελετε να περνετε απαντηση απο μενα. διαφορετικα ignore κι εχουμε ολοι το κεφαλι μας ησυχο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ALIA εισαι τελειως τυφλη κοριτσι μου ? που το ειδες το μενος με την ηλικια και τα ζωδια ? εγω απλα ειπα οτι ειναι οντως λιγο μεγαλυτερη, και τα εδωσα σαν αλλο ενα παραδειγμα να δει ο axl100 οτι δε ταιριαζουμε πουθενα. ουτε κολλημα υπαρχει, ουτε ψαχνομαι, ουτε τπτ. απλα την αποψη μου εγραψα περι γκομενακιων γενικοτερα. σταματηστε να μου γραφετε τις φαντασιωσεις σας εδω μεσα, αν θελετε να περνετε απαντηση απο μενα. διαφορετικα ignore κι εχουμε ολοι το κεφαλι μας ησυχο.
    Στο post οπου απευθυνομουν σ'εσενα, δεν ημουν προσβλητικη και ουτε επιθετικη για να μιλας για δικες μου φαντασιωσεις, για τυφλωση και για ignore που φυσικα αν θες να εχεις ησυχο το κεφαλακι σου και να ταμπουρωθεις στο καβουκακι σου ωστε να μην κανεις συζητηση οπως λες οτι θες να κανεις αλλα τελικα φασκεις και αντιφασκεις, εισαι ελευθερος να το κανεις κι εγω θα σιγονταρω με τις υγειες σου!
    Προς το παρον παντως διατηρω καλη μνημη και θυμαμαι απειρες αναφορες σου σε ηλικιακα μετρα και σταθμα... βεβαια εισαι ελευθερος να κατασκευασεις στο μυαλο σου το ιδανικο ταιρι για σενα, απλως εγω ρωτησα αν κολλας οντως τοσο ή αν το αναφερεις περισσοτερο για πλακα γιατι προσωπικα βρισκω αυτα τα ηλικιακα καλουπια ιδιαιτερα παλιομοδιτικα και αλλων εποχων και τα ζωδια καπως αφελη για να κριθει ο χαρακτηρας καποιου ατομου!
    Προτεινω παντως, αν θες κι επιδιωκεις βεβαια σχεση, ν'ανοιξεις τους κοινωνικους σου οριζοντες αλλα και το μυαλουδακι σου ωστε να βρεθει κατι καλο τωρα που ειναι καλοκαιρακι και ειναι μια καλη ευκαιρια αν την αδραξεις σωστα και με συνεση...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Στο post οπου απευθυνομουν σ'εσενα, δεν ημουν προσβλητικη και ουτε επιθετικη για να μιλας για δικες μου φαντασιωσεις, για τυφλωση και για ignore που φυσικα αν θες να εχεις ησυχο το κεφαλακι σου και να ταμπουρωθεις στο καβουκακι σου ωστε να μην κανεις συζητηση οπως λες οτι θες να κανεις αλλα τελικα φασκεις και αντιφασκεις, εισαι ελευθερος να το κανεις κι εγω θα σιγονταρω με τις υγειες σου!
    Προς το παρον παντως διατηρω καλη μνημη και θυμαμαι απειρες αναφορες σου σε ηλικιακα μετρα και σταθμα... βεβαια εισαι ελευθερος να κατασκευασεις στο μυαλο σου το ιδανικο ταιρι για σενα, απλως εγω ρωτησα αν κολλας οντως τοσο ή αν το αναφερεις περισσοτερο για πλακα γιατι προσωπικα βρισκω αυτα τα ηλικιακα καλουπια ιδιαιτερα παλιομοδιτικα και αλλων εποχων και τα ζωδια καπως αφελη για να κριθει ο χαρακτηρας καποιου ατομου!
    Προτεινω παντως, αν θες κι επιδιωκεις βεβαια σχεση, ν'ανοιξεις τους κοινωνικους σου οριζοντες αλλα και το μυαλουδακι σου ωστε να βρεθει κατι καλο τωρα που ειναι καλοκαιρακι και ειναι μια καλη ευκαιρια αν την αδραξεις σωστα και με συνεση...
    μα δεν υπαρχει ουτε μενος, ουτε κολλημα σε καλουπια! που φασκω κι αντιφασκω ακριβως? το να γραφει ενας ανθρωπος τη προτιμηση του γενικα πχ οτι γουσταρει τις ξανθιες, ενω σου λεει δε ψαχνεται, κι εσυ επιμενεις να λες τα δικα σου οτι ψαχνεται κι επιδιωκει, φαντασιωσεις δεν ειναι ? ασε μας ρε ALIA με το τι νομιζεις και θυμασαι

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 01-07-2012 at 15:23.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    ολοι προσφερουν βρε Κενο, ο καθενας οσο και οπως μπορει,και το κοριτσι απο συπαθεια σου μιλαει, αλλιως δεν θα ασχολιοταν
    Last edited by Idella; 01-07-2012 at 15:24.

Senior Member
    μα δεν υπαρχει ουτε μενος, ουτε κολλημα σε καλουπια! που φασκω κι αντιφασκω ακριβως? το να γραφει ενας ανθρωπος τη προτιμηση του γενικα πχ οτι γουσταρει τις ξανθιες, ενω σου λεει δε ψαχνεται, κι εσυ επιμενεις να λες τα δικα σου οτι ψαχνεται κι επιδιωκει, φαντασιωσεις δεν ειναι ? ασε μας ρε ALIA με το τι νομιζεις και θυμασαι το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Συνεχως αναφερεσαι σ'ενα μελος το οποιο εχει μπαναριστει γιατι τρολλαρε και ειχε ερθει σε ρηξη με ολο το φορουμ σχεδον...
    well, προφανως η "συζητηση" ληγει εδω! Καλη μερα να εχεις και ολοι φυσικα!
    Last edited by Idella; 01-07-2012 at 15:25.
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ολοι προσφερουν βρε Κενο, ο καθενας οσο και οπως μπορει,και το κοριτσι απο συπαθεια σου μιλαει, αλλιως δεν θα ασχολιοταν
    δε μου προσφερει κανενας ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! και δε θελω κι εγω να μου προσφερει, ειδικα οταν μου γραφει με ασχημο τροπο. ignore και στο διαολο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ενταξει, κανενα προβλημα... Ισως καποιοι να μην το εχουν τοσο με την ανταλλαγη αποψεων ωστε να εισελθουν σε μια συζητηση! Μπορει βεβαια να φταιει και η μερα του καθενος και κατα ποσο ξυπνησε στραβα Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτε αλλωστε...

Senior Member
    δε μου προσφερει κανενας ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! και δε θελω κι εγω να μου προσφερει, ειδικα οταν μου γραφει με ασχημο τροπο. ignore και στο διαολο!
    βρε Κενό προσφορά είναι και μια καλή κουβέντα που σου λέει ο άλλος από αληθινό ενδιαφέρον για να σου δώσει και μια άλλη οπτική!
    γιατί αντιδράς σαν μικρό παιδάκι; η ALIA τώρα απ' όσα σου είπε να σε βοηθήσει φάνηκε σε μας που το βλέπουμε σαν τρίτοι!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    βρε Κενό προσφορά είναι και μια καλή κουβέντα που σου λέει ο άλλος από αληθινό ενδιαφέρον για να σου δώσει και μια άλλη οπτική!
    γιατί αντιδράς σαν μικρό παιδάκι; η ALIA τώρα απ' όσα σου είπε να σε βοηθήσει φάνηκε σε μας που το βλέπουμε σαν τρίτοι!
    Ενταξει παιδια, ας ληξει εδω το θεμα παρακαλω! Δεν υπαρχει λογος να το συνεχισουμε αλλο, δεν οδηγει πουθενα...

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    δε τη θελω ρε τη γαμημενη καλη κουβεντα. εχει ο KENΟ μια προτιμηση, και επειδη εχει αυτη τη προτιμηση βγαζει και καλα μενος εναντια στους αλλους που δε τους προτιμα. σωπα ρε ALIA, μηπως να τους σκοτωσω κι ολας επειδη δε τους προτιμαω ? δε πατε στο διαολο ανικανοι να δεχτειτε και το παραμικρο που διαφερει απ'τα γουστα σας, ουτε την αποψη μας δε μπορουμε να γραψουμε εδω μεσα, νομιζει και φαντασιωνεται η καθεμια τα δικα της. μια με τους gay, μια με τη χρυση αυγη, μια με τους αλλοδαπους, μια με τις ξανθιες τωρα. αφορμη ψαχνεται!

Senior Member
    Ηρεμησε Κενουλη.....γραψε τις προτιμησεις σου οπως γουσταρεις αγορι μου......δικες σου ειναι.....

Senior Member
    Καθόλου καλα...
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Καθόλου καλα...
    +1

και κατι αλλο....ρε συ μηπωσ να αναθεωρουσεσ την υπογραφη σου σε... Soulmates Die..??

Senior Member
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    +1

και κατι αλλο....ρε συ μηπωσ να αναθεωρουσεσ την υπογραφη σου σε... Soulmates Die..??
    Οχι, δεν υπαρχει Λογοσ.. Γιατι οντωσ ισχυει!Μάλλον θα αναθεωρησω την υπογραφή μου σε ""ASSHOLES NEVER DIE"".........!!!!! Καληνυχτιζω
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Οχι, δεν υπαρχει Λογοσ.. Γιατι οντωσ ισχυει!Μάλλον θα αναθεωρησω την υπογραφή μου σε ""ASSHOLES NEVER DIE"".........!!!!! Καληνυχτιζω
    δεκτο και αυτο που λεσ.....αλλα πιστεψε αυτο με τσ "αδελφεσ ψυχεσ" το εχω φαει στην μαπα.....ακουσε με....