Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 350
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 350 of 837 FirstFirst ... 250300340348349350351352360400450 ... LastLast
Results 5,236 to 5,250 of 12551
    Senior Member
    Αγχωμένη και σε υπερένταση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Απλά κάποιες στιγμές ο χρόνος σταματά, θέλεις να πας μπροστά, να τρέξεις, ίσως ποιο γρήγορα από όσο μπορείς, ποιο γρήγορα από όσο αντέχεις...

Banned
    Εγώ ενα ξέρω. αν το προσπαθήσεις θα το πετύχεις.

--------

Νιώθω πολύ καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    Εγώ ενα ξέρω. αν το προσπαθήσεις θα το πετύχεις.

--------

Νιώθω πολύ καλά.
    Λέω να μην προσπαθήσω καθόλου, για τίποτα, μπορεί να με προσπεράσει από μόνο του.... μπορεί... να γίνει κι αυτό:

Μακάρι να νιώθεις έτσι.... θα πω, πάντα κι ας είναι κοινότυπο..

Quote Originally Posted by IVAN View Post
    ...
    Τα γιατρεύει όλα ο χρόνος ή απλώς θολώνει το μυαλό και το συναίσθημα;;
    Ανάλογα με το πως αντιμετωπίσαμε τις καταστάσεις, πως συμπεριφερθήκαμε σ' αυτές, ο χρόνος μπορει να αφηνει μέσα μας τραυματικές εμπειρίες, απωθημένα κι ως αποτέλεσμα τους άσχημα συναισθήματα. Με τον καιρό όμως (μιλάω για χρόνια) οι σκέψεις αυτές αρχίζουν να ξεθωριάζουν, δεν έχουν την ίδια ένταση όπως τον πρώτο καιρό. Εκτός κι αν τότε που ήρθες προσωπο με προσωπο με αυτες τις καταστασεις το προσπάθησες και το αποτέλεσμα ήταν θετικό για σενα ή τουλάχιστον περιόρισες τα αρνητικά.
    γιάννης

Banned
    Ωραίο κομματι εβαλες.
    αλλά μην πέσεις όπως ο James blunt.
    Αυτός δεν έπαθε τίποτα αντιθέτως ΕΣΥ θα παθεις.

Senior Member
    Ωραίο κομματι εβαλες.
    αλλά μην πέσεις όπως ο James blunt.
    Αυτός δεν έπαθε τίποτα αντιθέτως ΕΣΥ θα παθεις.
    θέλω να τελειώσει, να μη με νοιάζει, να μην τη σκέφτομαι άλλο, να είναι καλά, ευτυχισμένη, ήμασταν 5 χρόνια μαζί.... καλά έκανε, βρήκε το δρόμο της ή θα τον βρει κάποτε, δεν ήταν σωστό απ' την αρχή να κάνουμε σχέση, απλά δεν είχα τότε τις αντοχές να πω όχι... όταν βρίσκω για λίγο τον εαυτό μου σκέφτομαι πως όλα τα κάνει το μυαλό μου... προσπαθώ να κρατήσω αυτό το συναίσθημα, αλλά δεν τα καταφέρνω, δεν έχω τη δύναμη, ίσως αυτή η έλλειψη να είναι που με ενοχλεί περισσότερο κι όχι αυτό καθ' αυτό το γεγονός του χωρισμού ή της απόρριψης αν θες...
    Ήθελα να έχω μια θέση στη ζωή της... όμως φίλος δε μπορώ να είμαι.. είναι εγωισμός το ξέρω, αλλά δεν μπορώ.. προσπαθώ να κρατηθώ όπως μπορώ.. βλέπεις και να κλάψω είναι ''πολυτέλεια'' πολλές φορές για μένα..
    Ευτυχώς που υπάρχει το φόρουμ...

Senior Member
    Την μια είμαι τέλεια και την άλλη δεν είμαι! Γαμώ τα σκαμπανευάσματά μου... Όσο σκέφτομαι οτι όλη μου την ζωή την έφαγα με τα ψυχολογικά μου νευριάζω! Θα μπορούσα να είχα κάνει πολλά πράγματα...έχασα πολύ χρόνο!
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Την μια είμαι τέλεια και την άλλη δεν είμαι! Γαμώ τα σκαμπανευάσματά μου... Όσο σκέφτομαι οτι όλη μου την ζωή την έφαγα με τα ψυχολογικά μου νευριάζω! Θα μπορούσα να είχα κάνει πολλά πράγματα...έχασα πολύ χρόνο!
    Δεν εισαι μόνη... Εισαι ενας απο τους πολλους που δεν εχουμε χασει το κουραγιο μας αλλά ακόμα παλεύουμε...
    Δεν ξέρω βεβαια αν η ψυχολογια, ως επιστημη, σε βοήθησε, το λέω επειδή εχω την εντυπωση πως όποιος μπλέξει μ' αυτην δεν ξεμπλέκει εύκολα. Μαλλο θα πρεπει να ειναι μεμονωμενο ή επιφανειακο το θεμα καποιου για να το ξεπερασει πλήρως μεσω της ψυχολογίας.
    Ειναι δεδομενο ότι όλοι έχουμε χασει πολλά στη ζωη μας λόγω ψυχολογικών. Θεωρω επισης δεδομένο πως σημερα αυτα τα ψυχολογικα δεν θα μας ταλαιπωρουσαν, θα ειχαν εξαφανιστεί, αν ειχαμε αποκτησει όλα αυτα που εξαιτίας τους χασαμε...
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    θέλω να τελειώσει, να μη με νοιάζει, να μην τη σκέφτομαι άλλο, να είναι καλά, ευτυχισμένη, ήμασταν 5 χρόνια μαζί.... καλά έκανε, βρήκε το δρόμο της ή θα τον βρει κάποτε, δεν ήταν σωστό απ' την αρχή να κάνουμε σχέση, απλά δεν είχα τότε τις αντοχές να πω όχι... όταν βρίσκω για λίγο τον εαυτό μου σκέφτομαι πως όλα τα κάνει το μυαλό μου... προσπαθώ να κρατήσω αυτό το συναίσθημα, αλλά δεν τα καταφέρνω, δεν έχω τη δύναμη, ίσως αυτή η έλλειψη να είναι που με ενοχλεί περισσότερο κι όχι αυτό καθ' αυτό το γεγονός του χωρισμού ή της απόρριψης αν θες...
    Ήθελα να έχω μια θέση στη ζωή της... όμως φίλος δε μπορώ να είμαι.. είναι εγωισμός το ξέρω, αλλά δεν μπορώ.. προσπαθώ να κρατηθώ όπως μπορώ.. βλέπεις και να κλάψω είναι ''πολυτέλεια'' πολλές φορές για μένα..
    Ευτυχώς που υπάρχει το φόρουμ...
    Σκέψου τι χάνεις αυτές τις στιγμές π νιώθεις έτσι. αν λες οτι θα πεθάνεις για μια γυναίκα χάνεις τις ευκαιρίες να γνωρισεις ρην ιδανική γυναίκα για σένα.
    βγες εξω και ασε το φόρουμ.
    κάποιος μπορεί να σε παρηγορεί αλλά δε θα είναι εκεί όταν τον χρειαστείς. αυτό να το θυμάσαι.
    Γιαυτό καλό θα ήταν να βγεις εξω να πςρπατησεις κ να σκεφτείς. μόνος σου όμως.

Banned
    Χριστίνα σκαμπανεβάσματα έχομε όλοι.
    εγώ απο εδώ και πέρα όταν νιώθω άσχημα θα πηγαίνω μια βόλτα μονη μου. βοηθάει ο καθαρός αέρας οξυγονωνεται ο εγκέφαλος κ δεν νιώθουμε πια άσχημα.
    Ήρθε η άνοιξη βγειτε εξω!

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν εισαι μόνη... Εισαι ενας απο τους πολλους που δεν εχουμε χασει το κουραγιο μας αλλά ακόμα παλεύουμε...
    Δεν ξέρω βεβαια αν η ψυχολογια, ως επιστημη, σε βοήθησε, το λέω επειδή εχω την εντυπωση πως όποιος μπλέξει μ' αυτην δεν ξεμπλέκει εύκολα. Μαλλο θα πρεπει να ειναι μεμονωμενο ή επιφανειακο το θεμα καποιου για να το ξεπερασει πλήρως μεσω της ψυχολογίας.
    Ειναι δεδομενο ότι όλοι έχουμε χασει πολλά στη ζωη μας λόγω ψυχολογικών. Θεωρω επισης δεδομένο πως σημερα αυτα τα ψυχολογικα δεν θα μας ταλαιπωρουσαν, θα ειχαν εξαφανιστεί, αν ειχαμε αποκτησει όλα αυτα που εξαιτίας τους χασαμε...
    Γιάννη όλα τα ψυχολογικά είναι κατά ενα βαθμό ικανά να θεραπευτούν.
    Εγώ σκοπεύω για ψυχολογία μόλις τελειώσω. σίγουρα θα με επηρεάσει αλλά δεν μπορεί να με σκοτώσει.

Senior Member
    Χριστίνα σκαμπανεβάσματα έχομε όλοι.
    εγώ απο εδώ και πέρα όταν νιώθω άσχημα θα πηγαίνω μια βόλτα μονη μου. βοηθάει ο καθαρός αέρας οξυγονωνεται ο εγκέφαλος κ δεν νιώθουμε πια άσχημα.
    Ήρθε η άνοιξη βγειτε εξω!
    Και εγώ κάνω αρκετά πράγματα αν και καμιά φορά δεν βοηθάει τίποτα... πολύ καλό αυτό που κάνεις και καλό είναι να κάνουμε όλοι πράγματα ευχάριστα!

Senior Member
    Γιάννη όλα τα ψυχολογικά είναι κατά ενα βαθμό ικανά να θεραπευτούν.
    Εγώ σκοπεύω για ψυχολογία μόλις τελειώσω. σίγουρα θα με επηρεάσει αλλά δεν μπορεί να με σκοτώσει.
    ..ικανά να θεραπευτούν και παίρνουν χρόνο................! Μέχρι τότε έχεις βασανιστεί και πότε θα έρθει η ανακούφιση (?) δεν ξέρω ίσως μόνο όταν πεθάνουμε. Πώ!Πώ! Ακούγομαι πολύ καταθλιπτική αλλά δεν νιώθω έτσι. Μια σκέψη εκφράζω! θα έπρεπε να λέω χαρούμενα πράγματα και να εμψυχώνω.. σορρυ γι αυτό!

Senior Member
    ..ικανά να θεραπευτούν και παίρνουν χρόνο................! Μέχρι τότε έχεις βασανιστεί και πότε θα έρθει η ανακούφιση (?) δεν ξέρω ίσως μόνο όταν πεθάνουμε. Πώ!Πώ! Ακούγομαι πολύ καταθλιπτική αλλά δεν νιώθω έτσι. Μια σκέψη εκφράζω! θα έπρεπε να λέω χαρούμενα πράγματα και να εμψυχώνω.. σορρυ γι αυτό!
    Μη ζητάς συγνώμη, εγώ τουλάχιστον και νομίζω οι περισσότεροι, καταλαβαίνουμε τι γράφεις, πολλές φορές νιώθω έτσι ακριβώς...προσπαθούμε να τρέξουμε, να ανέβουμε το Γολγοθά μας κι ας ξέρουμε ότι θα ''σταυρωθούμε'' . Μετά έρχεται η Ανάσταση... (μάλλον)... Τώρα είμαι αισθάνομαι απέραντη γαλήνη... και λίγο παράξενα....