Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 368
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 368 of 837 FirstFirst ... 268318358366367368369370378418468 ... LastLast
Results 5,506 to 5,520 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    γιατί;;; πες μου..
    χμμμ.... τι γιατι ρε κοπελα?? μαλλον επειδη ειμαι !!!

Senior Member
    Εγω σας βρισκω μια χαρα και τις δυο σας , ειστε ωριμες , ξυπνιες με το χιουμορ σας. Αλλοιμονο απο μας τους μεγαλους !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω σας βρισκω μια χαρα και τις δυο σας , ειστε ωριμες , ξυπνιες με το χιουμορ σας. Αλλοιμονο απο μας τους μεγαλους !
    Α μην το λες . Εσείς οι μεγάλοι έχετε μια άλφα εμπειρία ! Όταν βαδίζετε, βλέπετε από μακριά τις λακούβες που γράφουν μέσα ''είμαι μαλάκας'' και δεν πέφτετε....
    Εμείς τα παιδάκια,πρώτα πέφτουμε,και μετά βλέπουμε την επιγραφή... Εσείς είστε σοφοί,εμείς αφελείς...έτσι δεν είναι ?

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    Α μην το λες . Εσείς οι μεγάλοι έχετε μια άλφα εμπειρία ! Όταν βαδίζετε, βλέπετε από μακριά τις λακούβες που γράφουν μέσα ''είμαι μαλάκας'' και δεν πέφτετε....
    Εμείς τα παιδάκια,πρώτα πέφτουμε,και μετά βλέπουμε την επιγραφή... Εσείς είστε σοφοί,εμείς αφελείς...έτσι δεν είναι ?
    διαφωνω και με τους δυο σας!!!! χαχαχα

με το μαγκαιβερ διαφωνω γιατι (για μενα τουλαχιστον) δε θεωρω πως ισχυουν ολα αυτα τα επιθετα

και με εσενα κοκκινοσκουφιτσα διαφωνω γιατι ουτε οι μεγαλοι δεν ειναι σιγουρο οτι θα αποφυγουν την καθε λακκουβα!!
    οσο και να πεσεις,οσο και να μαθεις,καθε φορα θα πεφτεις για κατι διαφορετικο!!!! ετσι ειναι η ζωη!

γιεα!

Senior Member
    διαφωνω και με τους δυο σας!!!! χαχαχα

με το μαγκαιβερ διαφωνω γιατι (για μενα τουλαχιστον) δε θεωρω πως ισχυουν ολα αυτα τα επιθετα

και με εσενα κοκκινοσκουφιτσα διαφωνω γιατι ουτε οι μεγαλοι δεν ειναι σιγουρο οτι θα αποφυγουν την καθε λακκουβα!!
    οσο και να πεσεις,οσο και να μαθεις,καθε φορα θα πεφτεις για κατι διαφορετικο!!!! ετσι ειναι η ζωη!

γιεα!
    ναι μονο που εγω μιλαω για κατι πολυ συγκεκριμενο.... ενας γεροντας (συγνωμη Mac) θα εχει πεσει 10 φορες στην ιδια λακουβα... ε δε θα ξαναπεσει στα γεραματα...
    σε αλλη μπορει να πεσει !!!!
    ας παμε για υπνακο σιγα σιγα...

Senior Member
    [QUOTE=κοπέλα93;479688]

Ετσι ειναι κοπελα93 , επειδη μεγαλωσαμε , δεν σημαινει οτι τα ξερουμε ολα . Ουτε πιο σοφος αισθανομαι , ουτε πιο εξυπνος . Κ μετα μου λες οτι δεν ισχυουν αυτα που γραφω για σενα , ωριμη κ εξυπνη , κ με χιουμορ . Εγω βρε , στην ηλικια σου ημουν τρεις λαλουν κ δυο χορευουν , καμμια σχεση με την ωριμοτητα σου . Η εξυπναδα κ το χιουμορ ειναι κατι που τοχεις η δεν τοχεις , δεν αποκτιεται με τα χρονια . Δεν σε ξερω για να σε ψυχολογησω με ακριβεια , αλλα αυτη ειναι η εντυπωση μου .

Senior Member
    [QUOTE=kokkinoskoufitsa;479689]ναι μονο που εγω μιλαω για κατι πολυ συγκεκριμενο.... ενας γεροντας (συγνωμη Mac) θα εχει πεσει 10 φορες στην ιδια λακουβα...

Δεν τρεχει τιποτα kokkinoskoufitsa , δεν παρεξηγουμαι απο καλοπροαιρετα ατομα , σαν εσενα , αλλοιμονο .
    δεν δουλευει η απαντηση με παραθεση , παλιομαραφετια .

Banned
    [QUOTE=Macgyver;479735]

Ετσι ειναι κοπελα93 , επειδη μεγαλωσαμε , δεν σημαινει οτι τα ξερουμε ολα . Ουτε πιο σοφος αισθανομαι , ουτε πιο εξυπνος . Κ μετα μου λες οτι δεν ισχυουν αυτα που γραφω για σενα , ωριμη κ εξυπνη , κ με χιουμορ . Εγω βρε , στην ηλικια σου ημουν τρεις λαλουν κ δυο χορευουν , καμμια σχεση με την ωριμοτητα σου . Η εξυπναδα κ το χιουμορ ειναι κατι που τοχεις η δεν τοχεις , δεν αποκτιεται με τα χρονια . Δεν σε ξερω για να σε ψυχολογησω με ακριβεια , αλλα αυτη ειναι η εντυπωση μου .
    Παρολα αυτά σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια..

Senior Member
    [QUOTE=κοπέλα93;479739]
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post

Παρολα αυτά σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια..

Παρακαλω , να προσθεσω και το πολυ ευγενης....

Senior Member
    γιατί ποιός νομίζεις ότι θα χαρεί τόσο με τη χαρά σου όσο εσύ;;
    τι εννοείς να δεις αν ενδιαφέρεται κάποιος για σένα για να πεις ότι έχει νόημα να προσπαθείς;;;;
    νόημα έχει για σένα και για κανέναν άλλον και για σένα θα προσπαθείς,όχι για να σε επιβραβεύσουν οι άλλοι
    ούτε και για να σε αναγνωρίσουν αλλά και δε θα πάρεις χαρά από αυτούς. αμα είναι να περιμένουμε χαρά από
    τους άλλους,τη βάψαμε! δεν είπα να'μαστε μόνοι μας,αλλά πάνω από όλα εμείς για μας να είμαστε καλά,και μεις
    μόνοι μας να προσπαθούμε,κι αν είναι κάποιος να μας επιβραβεύσει να είναι ο εαυτός μας που μπόρεσε
    και το κατάφερε! γιατί δε νομίζω άλλος να έκανε το κατόρθωμα αυτό από τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να
    μας βοηθήσει αν δε βοηθηθούμε από τον εαυτό μας!
    ελπίζω να έγινα κατανοητή γιατί και εγώ έτσι όπως βλέπω τώρα τη διατύπωση είναι κάπως μπερδεμένη!
    παρόλα αυτά δεν ακυρώνω τους συνανθρώπους μου.είναι εδώ για να μοιράζονται στιγμές μαζί μου αλλά όχι για να
    τις ζουν μαζί μου.μόνο εγώ μπορώ να τις ζήσω αληθινά και έτσι όπως είναι.με το δικό μου μυαλό δηλαδή.
    Απολύτως κατανοητή έγινες και συμφωνώ, απλά κάποιες φορές η χαρά μας είναι η επαφή με κάποιον άλλο και όταν έχουμε βυθιστεί είναι δύσκολο να ξεκολλήσουμε όταν δεν ανταποκρίνεται ο συγκεκριμένος άλλος, πόσο μάλλον κανείς άλλος.

Banned
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Απολύτως κατανοητή έγινες και συμφωνώ, απλά κάποιες φορές η χαρά μας είναι η επαφή με κάποιον άλλο και όταν έχουμε βυθιστεί είναι δύσκολο να ξεκολλήσουμε όταν δεν ανταποκρίνεται ο συγκεκριμένος άλλος, πόσο μάλλον κανείς άλλος.
    ναι γιατι εχουμε γεννηθει για να συμβιωνουμε και δυστυχως δεν μπορουμε ν μην εχουμε κανεναν διπλα μας.

πολυ δυσκολο ειναι και το εχω ζησει πολυ εντονα.εκ του ασφαλους τα λεω τωρα,οταν το ειχα βιωσει αυτο,δε με εσωζε κανενας καλος λογος.

Senior Member
    ξεκούραστος και με καλή διάθεση.... καλημέρα

Member
    καλυτερα αλλα νιωθω με μια απλη μου κινηση θα κατεδαφιστουν ολα,
    νιωθω ψευτρα και γελοια! αυτα και καλημερα σασ

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous77 View Post
    καλυτερα αλλα νιωθω με μια απλη μου κινηση θα κατεδαφιστουν ολα,
    νιωθω ψευτρα και γελοια! αυτα και καλημερα σασ
    Άσε λίγο τα προβλήματα στη άκρη.. έτσι κι αλλιώς εκεί θα είναι και θα σε περιμένουν... χαμογέλα κι ας μην το νιώθεις.. μερικές φορές βοηθάει.. αν δεν δεις αποτέλεσμα.. ξανά χαμογέλα.. αγώνας είναι έτσι κι αλλιώς η ζωή.. τα προβλήματα μεγάλα εμπόδια.. ας κάνουμε ότι μπορούμε κι εμείς, λίγο, πολύ δεν έχει σημασία., αλλά μην τα αφήνουμε και όλα στην μοίρα.. χαμογέλα κοριτσάκι να έτσι

Member
    προσπαθω να χαμογελαω αλλα δεν, κοροιδευω τουσ γυρω μου κατα την αποψη μου γιατι αυτο που τουσ δειχνω πωσ και καλα ειμαι ενταξει δεν ειναι αληθεια, αυτο που κανω πωσ ειμαι καλα και γελαω συνεχωσ, ειναι ενα τεραστιο ψεμα που με κουραζει!