Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 375
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 375 of 837 FirstFirst ... 275325365373374375376377385425475 ... LastLast
Results 5,611 to 5,625 of 12551
    Junior Member
    καλησπερα σας ειμαι καιουργια εδω εχω αρχισει τωρα και δυο εβομαδες και παθαινω κρισεις πανικου στην αρχη νομιζα οτι θα παιθανα μετα νομιζα οτι εχω κατι σοβαρο στο κεφαλι αφου γυρισα ολους τους γιατρους και μου ειπαν οτι δεν εχω τπτ καταλαβα οτι παθαινω κριση πανικο ενα ψυχοπλακωμα και ιδιαιτερα οταν ειμαι στο γραφειο δεν θεωρησα οτι ειμαι μονη μου απλα φοβαμαι συνεχως να μην το ξαναπαθω ντρπομαι να το παθω μπροστα σε κοσμο φοβαμαι να μιλησω στο αντρα μου που και εκεινος εχει προβληματα καθημερινα νιωθω αδυναμη εχω ενα παιδι δεν θελω να με βλεπει ετσι ας με βοηθησει καπιος δεν θελω να καταφυγω σε χαπια η να παω σε γιατρο τι να κανω ειμαι σε απογνωση

Senior Member
    To χεις ξαναπαθει και παλιοτερα λιτσα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by litsa004 View Post
    καλησπερα σας ειμαι καιουργια εδω εχω αρχισει τωρα και δυο εβομαδες και παθαινω κρισεις πανικου στην αρχη νομιζα οτι θα παιθανα μετα νομιζα οτι εχω κατι σοβαρο στο κεφαλι αφου γυρισα ολους τους γιατρους και μου ειπαν οτι δεν εχω τπτ καταλαβα οτι παθαινω κριση πανικο ενα ψυχοπλακωμα και ιδιαιτερα οταν ειμαι στο γραφειο δεν θεωρησα οτι ειμαι μονη μου απλα φοβαμαι συνεχως να μην το ξαναπαθω ντρπομαι να το παθω μπροστα σε κοσμο φοβαμαι να μιλησω στο αντρα μου που και εκεινος εχει προβληματα καθημερινα νιωθω αδυναμη εχω ενα παιδι δεν θελω να με βλεπει ετσι ας με βοηθησει καπιος δεν θελω να καταφυγω σε χαπια η να παω σε γιατρο τι να κανω ειμαι σε απογνωση
    το θεμα ειναι να μην το περασεις μονη σου!μιλα στον αντρα σου να σε βοηθησει,ας εχει προβληματα,αν δεν σε στηριξη ο αντρας σου στο προβλημα σου ποιος θα σε στηριξη?δικια μου γνωμη κατσε να μιλησεις με τον αντρα σου θα νιωσεις και εσυ καλυτερα!μην το περασεις μονη σου!

Junior Member
    Γειά σας.Είμαι καινούργια στο φορουμ,μόλις γραφτηκα...Για να πω πως αισθανομαι..Την Παρασκευή μάθαμε πως ο πατέρας μου έχει επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο....οπως καταλαβενετε ειμαι εντελως χάλια
    Last edited by cameron; 14-05-2014 at 15:09.

Senior Member
    Αυτα εχει η ζωη κοπελια...Ακουγεται σκληρο..Ομως ετσι ειναι....Πρεπει να παιζουμε με το χαρτι π μας τυχαινει...

Χωρις ιχνος ειρωνιας...
    Κοιτα να χαρεις τον μπαμπα σου να εισαι διπλα του και να μην αφηνεις ουτε δευτερολεπτο να παει χαμμενο...
    Επισπευστε την βαπτιση και τον γαμο...
    Και καντε οτι μπορειτε απο αποψη θεραπειας..
    Ειναι υπουλη αρρωστια το ξερω αλλα μπορει να υπαρχει μια πιθανοτητα...

Καλη τυχη και σ ευχομαι τα καλυτερα για το μπαμπα σου...!

Junior Member
    Σ' ευχαριστώ Nocash...

Senior Member
    cameron δεν είναι δύσκολο να σε καταλάβω αν κ έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που έμαθα ότι ο πατέρας μου είχε καρκίνο στο συκώτι.. πάνε τώρα 16 χρόνια που πέθανε και μου λείπει κάθε μέρα... αγρότης ήταν μια ζωή στον κάμπο.. μπορεί να ζούσαμε φτωχικά μα δεν μας έλειπε τίποτα.. τι κι αν είχαμε 40 χρόνια διαφορά, μας αγαπούσε εμένα κ τον αδερφό μου με τον τρόπο του .. μας φώναζε μα δεν μας έριξε ούτε ένα χαστούκι ποτέ.. κι εγώ όταν το χα μάθει είχα τρελαθεί.. η γυναίκα μου ήταν έγκυος αλλά τελικά απέβαλλε.. παλίνδρομη κύηση.. άντεξε πάντως ο πατέρας μου να δει ένα εγγόνι... την κόρη μου.. τι κι αν ήταν προς το τέλος της ζωή του; χάρηκε που παντρεύτηκα κι έκανα οικογένεια που είδε ένα μωρό στο σπίτι του.. δεν μπόρεσε ποτέ να το κρατήσει στην αγκαλιά του.. δεν είχε δύναμη δεν μπορούσε αλλά΄ρε συ χάρηκε .. που το είδε.. να του χαμογελάει να του κουνάει τα ποδαράκια.. δεν την άκουσε ποτέ να τον λέει Παππού.. αλλά είμαι σίγουρος πως μέσα του το νιώθε.. το ''άκουγε''..άκουγε το κλάμα του ... ελπίζω να μην ακούει τώρα το δικό μου

σορρυ ρε συ που δε σου έγραψα ούτε μια λέξη για τον πατερούλη σου.. αυτό θα σου πω μόνο... μέσα στην ατυχία του.. μακάρι να σταθεί περισσότερο τυχερός από το δικό μου Πατέρα....
    να ζήσει κ να το ξεπεράσει...να κρατήσει εκείνος το δικό του εγγόνι στην αγκαλιά του...

Ακόμα ένα θα σου πω.. ξέρω πως είσαι πολύ θλιμμένη κ ταραγμένη .. ξέρω κ πως φοβάσαι το Γολγοθά.. που μπορεί να περάσετε στην οικογένεια σου.. μα κοίτα.. όσο μπορείς.. κρατήσου.. μη θρηνείς ακόμα .. το ξέρω η αγωνία είναι μεγάλη.. μα θα έχεις καιρό αν κάτι συμβεί.. θα έχεις τότε καιρό... να θρηνήσεις.

Junior Member
    ivan...μου δινεις κουράγιο...ναι να μην θρηνώ ακόμα...προσπαθώ,το παλεύω...έχει χαρεί τόσο πολύ για το μωράκι μας...δεν θα το χορτάσει όμως...θέλω να κλάψω πάλι τώρα αλλά κρατιέμαι για να μην στενοχωρώ και τον αντρα μου...δεν είμαι εγωίστρια,ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι πόνεσαν ,πονούν για τον ανθρωπό τους και έζησαν ή ζουν αντίστοιχη κατάσταση...ψάχνω από όπου μπορώ να πάρω λίγη δύναμη...
    και ο δικός μου δεν θα ακούσει να τον λέει παππού....

Σ ευχαριστώ πολυ καλέ μου ivan

Senior Member
    σκατα........

Senior Member
    Quote Originally Posted by cameron View Post
    ivan...μου δινεις κουράγιο...ναι να μην θρηνώ ακόμα...προσπαθώ,το παλεύω...έχει χαρεί τόσο πολύ για το μωράκι μας...δεν θα το χορτάσει όμως...θέλω να κλάψω πάλι τώρα αλλά κρατιέμαι για να μην στενοχωρώ και τον αντρα μου...δεν είμαι εγωίστρια,ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι πόνεσαν ,πονούν για τον ανθρωπό τους και έζησαν ή ζουν αντίστοιχη κατάσταση...ψάχνω από όπου μπορώ να πάρω λίγη δύναμη...
    και ο δικός μου δεν θα ακούσει να τον λέει παππού....

Σ ευχαριστώ πολυ καλέ μου ivan
    Ξέρεις, να θέλω να πω έχεις μικρό παιδί.. και πρέπει να δώσεις σ αυτό πολύ αγάπη κ φροντίδα.. μα ξέρω κορίτσι μου .. μάλλον νομίζω πως ξέρω τι περνάς.. απλά ήθελα να σου πω εγώ το έχασα με την οικογένεια μου .. δηλ. δεν το έχασα ακόμα τελείως αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.. ήθελα να σου πω δεν είναι κακό να κλαις.. δεν είναι εγωισμός.. για οτιδήποτε.. θα σε καταλάβει ο άντρα σου.. τεσπα .. τα δάκρυα ''ξεπλένουν'' καμιά φορά έστω και λίγο, τις πληγές από τις τρικλοποδιές που μας βάζει η ζωή.. σε νιώθω και για ένα λόγο ακόμα.. ξέρω πως νιώθεις την αδικία..τώρα που έφερες μια νέα ζωή στον κόσμο.. το μωράκι σου... η π@τ@να η ζωή θέλει να σου πάρει κάτι εξίσου πολύτιμο.. αλλά μην νιώθεις τύψεις γλυκιά μου.. τον κύκλο της κάνει κι η ζωή..
    Δύναμη θα παίρνεις και θα δίνεις κι εσύ από την οικογένειά σου, από τους φίλους κ τους γνωστούς σου... ΔΥΝΑΜΗ μεγάλη είναι το μωρό σου... μακάρι να ναι πάντα γερό κ τυχερό στη ζωή του..
    Μακάρι κι ο πατερούλης σου να έχει δύναμη κ κουράγιο να αντέξει και να νικήσει...να ακούσει το γιο σου να τον λέει Παππού..
    όχι μη μου λες ευχαριστώ............ Εγώ σ΄ευχαριστώ.. το μήνυμά σου μ έκανε να κλάψω.. να θυμηθώ.. και ξέρεις κι εσύ καλά.. οι άνθρωποι ακόμα κι αν έχουν φύγει από τη ζωή .. όταν τους θυμόμαστε είναι σαν είναι δίπλα μας.. καλό κουράγιο..
    ότι νιώθεις γράψτο εδώ .. σε ένα κομμάτι χαρτί.. στο μυαλό σου.. θα νιώσεις καλύτερα.. και τώρα .. και μετά από χρόνια.. όλες οι στιγμές στη ζωή μας είναι για να τις θυμόμαστε.. καλές κ κακές.. όλες θα σου δώσουν κ θα σου δίνουν θάρρος....

Banned
    ευτυχως ειναι καλυτερη η διαθεση σημερα, ξεφυγα πολυ τελευταια. καταλαβαινω ολους τους ανθρωπους που δεν αντεχουν κι επιλεγουν φαρμακα για να νιωσουν εστω και λιγο καλυτερα. ανυπομονησια τωρα μονο για τις εκλογες. αντε γεια αρνητικοτητα, αντε γεια!

Banned
    καλημέρα σε όλο τον κόσμο. Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα. Ο αγώνας 7 μηνών έφερε καρπούς. Πραγματικά νιώθω υπέροχα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    καλημέρα σε όλο τον κόσμο. Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα. Ο αγώνας 7 μηνών έφερε καρπούς. Πραγματικά νιώθω υπέροχα...
    Συγχαρητηρια!!! Παντα τετοια!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Μπράβο! Καλό είναι να βλέπουμε και κανένα φωτεινό μήνυμα που και που...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μπράβο! Καλό είναι να βλέπουμε και κανένα φωτεινό μήνυμα που και που...

Κυκνακο , τι εγινε με τον γαμο της Δευτερας , ηταν τοσο τρομερο οσο πιστευες ?