Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 455
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 455 of 837 FirstFirst ... 355405445453454455456457465505555 ... LastLast
Results 6,811 to 6,825 of 12551
    Senior Member
    Πεσμένη, ζαλισμένη... Χριστούγεννα είναι, θα περάσουν...
    Χρόνια πολλά παιδιά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Πεσμένη, ζαλισμένη... Χριστούγεννα είναι, θα περάσουν...
    Χρόνια πολλά παιδιά!
    χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα και σε εσενα...
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Senior Member
    update

Χειροτερα...
    Καθε μερα και χειροτερα απτην προηγουμενη...
    Δε νομιζω οτι θα καταφερω να τα ξεπερασω ολα και να αισθανθω υγιης...
    Εδω και 3-4 μερες εχω εναν περιεργο βηχα χωρις δυσπνοια και ενας βαρος στο στηθος..

Ελπιζω να πραγματοποιηθηκε η ευχη μου και να εμφανιστικε ο καρκινος που ευχομουνα το τελευταιο καιρο...Ετσι θα βγω απτην διαδικασια να σκεφτομαι τροπους να αυτοκτονησω πραγμα που δεν νομιζω να εκανα γιατι ειμαι τοσο δειλος....
    Καλα Χριστουγεννα...

Senior Member
    Μόλις ξύπνησα και νιώθω να έχω αρκετή ενέργεια από την άλλη όμως είναι ώρα για να λουφάξουμε που λέει κι ο αδελφός μου άρα πρέπει να χωθώ πίσω στη φωλιά μου σιγά σιγά προς το παρόν τουλάχιστον...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αποκαρδιωμένη, εξαντλημένη και αγχωμένη (και) για αύριο...
    Νομίζω όμως ότι άρχισε να δρα το ζαναξ και θα με στείλει για ύπνο σε λίγο

Banned
    αισθανομαι ότι μερα με την μερα,από τωτες που καταφερα να "ελευθερωθω"! μαλον να ελευθερωνομαι -διοτι ακομα μερα με την μερα παει- οσο λοιπον μπαινω για τα καλα στην απεξαρτηση από τις ουσιες βλεπω,αισθανομαι την διαφορα! πλεον είμαι ανεξάρτητος ανθρωπος!!δεν εχω την αναγκη καποιας ουσια για να ζω!δεν είναι αναγκη να πιω για να μπορω να δουλεψω η γενικα να κανω πραματα! κι αυτό με εχει κανει γενικα να νιωθω ανεξάρτητος από τα παντα!! τι χαζος που ειμουν τοσα χρονια!!τι χρονια αφησα πισω μου στην ληθη!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Αποκαρδιωμένη, εξαντλημένη και αγχωμένη (και) για αύριο...
    Νομίζω όμως ότι άρχισε να δρα το ζαναξ και θα με στείλει για ύπνο σε λίγο

Αχ , mriya , mriya , μυρια οσα και να σου γραψω , προσεξε τα αυτα τα ζαναξακια , θα σε στειλουν αδιαβαστη , ταχω σπουδασει !!! πιες ενα γαλατακι καλυτερα .
    Last edited by Macgyver; 30-12-2014 at 17:58.

Banned
    αισθανομαι παρα πολύ χαλια!!!!αισθανομαι τοσο διχασμενος!!!! λογο του παναρχαιου αυτου συναισθήματος που δεν εχει αλλαξει καθολου στα περασματα των τοσων αιωνων!!λογο αυτου του συναισθήματος που από τοτες που ο ανθρωπος μπηκε σε κοινωνικούς δεσμούς δεν εχει μπορεσει να δαμασει!! αισθανομαι τοσο χαλια λογο του ότι νιωθω ερωτευμενος!! θα πει κανεις αντι να χαιρεσαι ξενερώνεις ρε φιλε??? κι ομως!! παρα το ότι η κοπελια αυτή είναι πανεμορφη! παρα το ότι εχει ένα τοσο ποθητο κορμι και μια αδυναμο να μην σου τραβηξει το βλεμα κινηση! παρα το ότι η εξωτερικη της εμφανιση είναι αναλογη με τα εσωτερικα της χαρισματα! αφου ο τροπος που εκφράζετε! σαν την ακουω να μου μιλα νιωθω σαν να μου τραγουδα!!! παρα το ότι η αυρα της είναι ανατριχιαστικα ηδωνικη σαν περνα από διπλαμου! παρα το ότι τοσοι ανδρες εχουν παθει το ιδιο πρόβλημα με εμενα! παρα τα όλα αυτά εχει ένα κακο που χαλα όλα τα παραπανω! εχει περιπου την ιδια ασθενεια με εμενα! ηταν χρηστης κοκαινης ,μετα επεσε στο σπιντμπουλ κι επινε κι εξαρτηθηκε κι από ηρωινη και δυστυχως εμαθα ότι το τελευταιο καιρο -μαλον τον τελευταιο χρονο- εχει ξανα πεσει στις εξαρτησεις! και τι να κανω???? δυστυχως βλεπω κι μαθαινω ότι τα συναισθηματαμας είναι δυστυχως αντικριστα!ειναι να βρεθουμε μεσα στις γιορτες!!!!!! οσοι δεν ξερουν λεπτομεριες με βριζουν!! χεχε, μου λενε να μην το αφήσω!ανδρες φιλοιμου μου λενε πως πρεπει εστω να κανω σεξ μαζι της κι να μην την ερωτευτω! αλλα εγω ξερω ότι δε μπορω!! δυστυχως δεν εχω αυτην την αρετη των φιλωνμου! μου λενε να την κυνηγησω κι ας φαω τα μουτραμου!! αλλα δε μπορω να τους πω το τι παιζει!!! μοναχασε σε 1-2 πολυ δικαμου ατομα μπορω ,κι που μενουν πολυ μακρια αλλα και εδώ,στο φορουμ! οπου μπορω να βγαλω το μαραζι της καρδουλαςμου με ασφαλεια! τι να κανω???????????????????

Senior Member
    Να της πεις ότι την θέλεις αν πιστεύεις ότι δεν θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για σένα κι αν μπορείς να την βοηθήσεις να ξεφύγει από τα ναρκωτικά

Banned
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Να της πεις ότι την θέλεις αν πιστεύεις ότι δεν θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για σένα κι αν μπορείς να την βοηθήσεις να ξεφύγει από τα ναρκωτικά
    Ναι βρε νικολετιτσαμου! να ξερες ποσες φορες το εχω σκεφτει αυτό το πραμα1 αλλα να! κοιτα!, πρωτα από όλα! δεν μπορω να της αναφερω το πρόβλημα της αν δεν μου ανοιχτει αυτή πρωτα, αφου δε το εμαθα από αυτην ότι ξανα πινει !. μετα είναι το πρόβλημα με εμενα!! προσωπικα μπορει να εχω παψει την χρηση ,μαλιστα είμαι κι αποτοξινομενος κι απεξαρτημενος αλλα ακομα είμαι "φρέσκος" δεν εχει περασει πολυ καιρος ,ουτε μισο χρονο δεν είμαι τελειως καθαρος! και επειδή τα ναρκωτικα που εχουμε πρόβλημα είναι οι σκονες! δλδη πολυ εξαρτησιογονα ναρκωτικα!δεν είναι όπως το χασις οπου είναι πανευκολο να κοψεις κι χωρις στεριτικα , οι σκονες δυστυχως "πονανε"
    Επισης νικι το κακο είναι ότι δυστυχως και αυτή αλλα κι εγω είχαμε πρόβλημα στον ιδιο συνδιασμο! το να πινουμε ταυτόχρονα κοκα κι ηρωινη! αυτή βεβαια πιο πολυ κοκαινη αλλα εχουμε δυστυχως τον ιδιο συνδιασμο στα "γουσταμας" ,ισως κι για αυτό τεριαζουμε τοσο! χιχιχι-μπλακ χιουμορ ηταν αυτό-, όλα τα παραπανω με τρομαζουν παρα πολυ!! φοβάμαι!! δεν ξερω αν θα εχω την δυναμη να μην πινω κι αυτή να πινει! βεβαια είναι σε σταδιο όχι τοσο επικυνδηνο! αν ηταν χρονια χρηστης σε καθηερινη βαση δεν θα το συζηταγα καν! ασε που κι εμφανισιακά θα εκανε μπαμ! από μακρια! όταν μια κοπελα πινει κάθε μερα για χρονια σκονες φενετε οσο μεικ απ κι να βαλει!! αυτή ουτες η φωνουλα της εχει χαλασει! ουτε καμπουριαζει! απεναντίας εχει τοσο ομορφο κορμι κι το περπατημα της με μαγευει!! είναι τοσο ομορφη γαμωτο της!!δε ξερω τι να καμω???
    Από την άλλη βρε νικη ξερω ότι αν δεν την κυνηγησω συγουρα θα παψει να με περιμενει !! συγουρα καποιος από αυτους που θα την ποθουν συγουρα θα την κερδισει τέτοιες γυναικες δεν περιμενουν κανεναν ανδρα πωτε θα του "φεξει"να ασχοληθεί μαζι τους!! τι να κανω ο ακομορος κι εγω????

Banned
    ξερεις ρεσυ νικη τοσα χρονια -διοτι γνωριζόμαστε χρονια- όταν ειμουν εγω ελευθερος η ηθελα να της "προσφερω" την καρδουλαμου ,αυτή ηταν σε σχεση! και δεν είναι από τις κοπελες που "παιζει"θελω να πω ότι σαν είναι ερωτευμενη με έναν ανδρα η ακομα κι αν είναι σε σχεση με καποιον ανδρα δεν θα τον προδωσει! δε θα ψάχνετε ,είναι κυρια! από την άλλη όταν ηταν ελευθερη τυχενε ειτε να μην είμαι εγω ειτε να ειμαστε μακρια!
    Η κοπελα αυτή είναι μικροτερημου γυρο στα 5-6 χρονια!δλδη είναι λιγο ,2-3 χρονια πριν την κριση του του τι θα κανει? θα γινει μανα? να γινει συζηγος? κ.α. τετοια της ελληνικης κι όχι μονο κοινωνιας!¨)¨). Δεν είμασταν πωτες φιλοι ουτε βγαιναμε συνεχως μαζι με παρεες,εχουμε κοινους γνωστους,γνωρίζουμε ο ενας για τον αλλον διαφορα!κι πριν αρκετα χρονια είχαμε βρεθει σε καποια παρτυ κι ετυχε να πιουμε μαζι! όμως αυτή δεν ηταν πωτες της χρονιας κι καθημερινης χρησης για αρκετα χρονια συνεχως! βεβαια δεν ξερω συγουρα αλλα από οσα εχω μαθει από γνωστους της λεω!Επισης για αρκετα χρονια λογο σπουδων της μακρια από την αθηνα!-αν δε κανω λαθος εχει κανει κι 1-2 χρονια εξω- για καποια χρονια λοιπον δε ξερω τι εκανε! εν ολιγις δεν ξερω λεπτομέρειες για την ζωη της! απλα ξερω ότι είναι από μια πολυ καλη οικογενεια !ότι οι γονεις της είναι πολυ κυριλε ανθρωποι κι πολλοι κοινωνικοι! γενικα ολοι λενε τα καλητερα για αυτους εκτως από οσους εχουν μαθει τις ατασταλειες της κι όπως καταλαβαίνεις το κουτσομπολιο τις πιο πολλες φορες υπερβαλει κι αλλαζει την πραγματικοτητα!

Senior Member
    Καμιά φορά άλλο τι φαίνονται προς τα έξω οι γονείς κι άλλο τι είναι στην πραγματικότητα. Αλλιώς αν είναι έτσι γιατί να μπλέξει αν τα έχει όλα κοινωνικότητα, καλούς γονείς, καλό χαρακτήρα κλπ. Αν και σε πολλά μπορεί να μπλέξει κάποιος όσο καλός και να είναι είτε από περιέργεια, από κακές σχέσεις, κακές παρέες, άγχος. 5 6 χρόνια δεν είναι μεγάλη διαφορά καθόλου. Επιπλέον είσαι σίγουρος αν νιώθει ότι βρίσκεται σε ηλικία που θέλει οικογένεια; αλλά ακόμα και να θέλει εσυ δηλαδή δεν θέλεις; μην φας τα μούτρα σου όπως σου λένε οι φίλοι σου θα είναι πιο δύσκολα μετά. Πλησίασε την και πες της όμορφα κι ευγενικά αυτό που πραγματικά θέλεις. Μην ακούς τι σου λένε οι υπόλοιποι αν δεν δεις και δεν ακούσεις εσυ ο ίδιος

Senior Member
    Πιο ήρεμη μιας κι αποκαταστάθηκε η τάξη στο φόρουμ αλλά από την άλλη νιώθω μια ανησυχία, μάλλον η αβεβαιότητα που νιώθω για τη ζωή της γάτας μου μου την προκαλεί...ίσως φταίει και το ότι είμαι ψυχαναγκαστική αλλά δεν αντέχω την έλλειψη σιγουριάς σε τίποτα, με "τρελαίνει", με βγάζει εντελώς έξω από τα νερά μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Member
    Μοναξιά..πάλι εδώ, στο χρυσό κλουβί μου. Τι και αν πίστευα πως θα άλλαζα όταν θα άλλαζαν κάποια πράγματα στη ζωή μου; Το μόνο που γλίτωσα είναι οι καθημερινές τους φασαρίες. Έχω ό,τι πάλευα να αποκτήσω, έχω πράγματα που αν σου ανέλυα, θα με αποκαλούσες άπληστη.

Όμως, πνίγομαι.

Γεμίζω την καθημερινότητα μου με χίλιες δραστηριότητες για να μη νιώθω μόνη, άχρηστη, ασήμαντη. Ο σπόρος της μοναξιάς, όμως, έχει φυτευτεί βαθιά μέσα μου. Μόνη τον ποτίζω και μέρα με τη μέρα γίνεται δυνατό δέντρο που με κυριεύει. Τα κλαδιά του μου καταστρέφουν το μυαλό, θαμπώνουν την αύρα μου. Πες με όπως θες. Χίλιοι άσχημοι χαρακτηρισμοί είναι καλύτεροι από αυτό που πραγματικά είμαι..μόνη, δυστυχισμένη.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πιο ήρεμη μιας κι αποκαταστάθηκε η τάξη στο φόρουμ
    κυκνακι και εγώ νιώθω όμορφα όταν στο φόρουμ κυλάνε όλα ομαλά , μου προκαλεί μια ευεξία και αισιοδοξία για το μέλλον, χα..!