Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 458
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 458 of 837 FirstFirst ... 358408448456457458459460468508558 ... LastLast
Results 6,856 to 6,870 of 12551
    Χρόνια Πολλά Μαρκέλα. Καλή Χρονιά και σε σενα. Χαίρομαι που ¨ξανασυναντιόμαστε" μετα από καιρό, έχω αραιώσει κάπως τις "εμφανίσεις'' μου στο χώρο. Λυπάμαι για το πένθος σου, ότι και να ναι αυτό, ελπίζω να βρηκες τον τρόπο να το ελέγχεις και το ελέγχεις και παρα τον πόνο δεν συνιστα τροχοπέδη στη ζωη σου. Ο τροπος αφορά σε καλες αναμνησεις, να μαστε κοντα σ αυτους που μας αγαπουν, όσο περισσότερο μπορουμε θετική και αισιοδοξη σκεψη και να κραταμε το ατομο μας απασχολημένο.

Δεν μπηκα στον κοπο να δω σε τι αφορουσαν οι καυγαδες. Το μόνο που πετυχαινουμε με τους διαδικτυακους καυγαδες ειναι να γεμιζουμε με αρνητικη ενεργεια και ένταση τον εαυτο μας για κατι που δεν έχει αντίκρισμα στην καθημερινότητα μας. Ωστοσο, συμφωνω μαζι σου, ως προς τα θετικα τα οποια εντοπιζεις, ήτοι το να γινεται κανεις πιο ευελικτος και να μαθει πως να διαχιεριζεται ατομα και καταστασεις. Κατα τα λοιπα εχει δικαιο, ως γενικό συμπέρασμα το οποιο βγαζω απ τα λόγια σου, ότι τελικά οι καυγαδες επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια, απλά με διαφορετικά λόγια και άτομα κάθε φορά.

mariposa7 , ευχαριστω για το ενδιαφερον. Χρόνια πολλά και σε σενα.

Με ειχε ρωτησει η Λιλιουμ, πριν κάμποσες μερες, ως προς τη διαφορα ύψους, και η απάντηση ειναι πως αυτη με περναει μπορει και 10 πόντους. Ίσως και να ναι αυτος ο λόγος. Κατα τα λοιπα το γιατι δεν κυλαέι το πραγμα και πιθανον να λήξει εντοπίζεται τοσο στις δικες σου διαπιστωσεις όσο και στις δικες μου που θετω υπό τυπον ερώτησης. Το να βγει κανεις πάνω από τρεις φορες με μια κοπελα για καφε θα το έλεγα μονότονο, έλλειψη πρωτοβουλίας, που ξενερωνει σταδιακα την κατασταση. Επίσης, οτιδήποτε καλό θέλει περισσότερη προσπάθεια σε σχεση με κάτι μέτριο. Η ελλειψη αυθορμητισμού σε υψηλο βαθμο, που δινει αισθηση μονοτονου, ειναι κι αυτο λογος, και δυστυχως οσο περνανε τα χρονια ο χαρακτηρας δυσκολα μεταβαλλεται σημαντικα.
    γιάννης

Προσπαθώ να έρθω στην θέση σου ρε συ Κύκνε... και σκέφτομαι πως ευθανασία δεν θα μπορούσα να της κάνω... έτσι θα σταματουσα να την πιέζω να ζει... δεν θα πήγαινα στο γιατρό για ορούς... είναι και η ηλικία της που με κάνει να σκέφτομαι έτσι... και το ότι ταλαιπωρείται καιρό χωρίς αποτέλεσμα η καημένη... και ταλαιπωρείται, γιατί ζωάκι είναι κι αυτό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ....

Με ειχε ρωτησει η Λιλιουμ, πριν κάμποσες μερες, ως προς τη διαφορα ύψους, και η απάντηση ειναι πως αυτη με περναει μπορει και 10 πόντους. Ίσως και να ναι αυτος ο λόγος. Κατα τα λοιπα το γιατι δεν κυλαέι το πραγμα και πιθανον να λήξει εντοπίζεται τοσο στις δικες σου διαπιστωσεις όσο και στις δικες μου που θετω υπό τυπον ερώτησης. Το να βγει κανεις πάνω από τρεις φορες με μια κοπελα για καφε θα το έλεγα μονότονο, έλλειψη πρωτοβουλίας, που ξενερωνει σταδιακα την κατασταση. Επίσης, οτιδήποτε καλό θέλει περισσότερη προσπάθεια σε σχεση με κάτι μέτριο. Η ελλειψη αυθορμητισμού σε υψηλο βαθμο, που δινει αισθηση μονοτονου, ειναι κι αυτο λογος, και δυστυχως οσο περνανε τα χρονια ο χαρακτηρας δυσκολα μεταβαλλεται σημαντικα.
    καλη χρονια Γιαννη
    εγω πιστευω οτι ισως ειναι αυτος ο λογος που εσυ ειχες στο μυαλο σου και σε εκανε να νοιωθεις εξ αρχης χαμενος.οχι εκεινη, ομως.
    μια γυναικα που δεν της αρεσεις η εστω δεν σε αποδεχεται και εμφανισιακα, δεν θα επιδιωκει να βγαινει μαζι σου.
    μηπως απο ατολμια για την "κινηση" την ανεβαλες υπερβολικα κι αρχισε να γερνει προς το φιλικο η γνωριμια?
    μηπως το μονο που λειπει ειναι η δικη σου αποφαση και η κοπελα ειναι δεκτικη και ετοιμη για ολα?

Senior Member
    Ανοίγετε μεγάλο θέμα με την ευθανασία... Θέμα που ψάχναμε το καλοκαίρι με μια φίλη για το γατί της που έπασχε από καρκίνο και δεν έτρωγε για πολλές μέρες, μέχρι που σταμάτησε να πίνει νερό και να περπατάει κιόλας. Όμως καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η ευθανασία γίνεται για να γλιτώσουν στην ουσία τα "αφεντικά" των ζώων από την ταλαιπωρία της φροντίδας τους.. Και ότι πολλές ευθανασίες έγιναν χωρίς να είναι τελικό στάδιο κιόλας ή να είναι απαραίτητο να γίνει. Γιατί και η ευθανασία είναι κόντρα στη φύση. Ο μηχανισμός που υπάρχει μέσα στα έμβια όντα, είναι αυτός της επιβίωσης. Δεν έχουν μιλιά και λόγο να ζητήσουν να πεθάνουν, όπως θα έκανε ένας άνθρωπος βλέποντας ότι δεν πάει άλλο. Και τα ζώα είναι πολύ πιο κοντά στη φύση τους απ' ότι εμείς οι άνθρωποι που κρεμόμαστε μόνο από ανθρώπινα επιτεύγματα, είτε στη λήψη τροφής είτε σε οτιδήποτε άλλο. Η φύση προνοεί γι' αυτά κι έτσι όταν πραγματικά έρχεται η ώρα τους να φύγουν, φεύγουν.. Χωρίς ευθανασία. Όπως όλα τα ζώα που ζουν εκτός σπιτιού και φεύγουν από κάποια ασθένεια (δε μιλώ για χτυπήματα αυτοκινήτων και φόλες που γίνονται στα αδεσποτάκια). Οπότε η φίλη μου αυτό που έκανε είναι να αφήσει το γατί στον κήπο της (υπήρχε αυτή η δυνατότητα στην περίπτωσή της) να είναι κοντά στη φύση (και το ίδιο το προτιμούσε, απλώς του άφηνε ανοιχτή την πόρτα να μπαίνει όποτε θέλει στο σπίτι, αυτό όμως προτιμούσε να είναι έξω) και όταν ήρθε η ώρα του να πεθάνει (το καταλαβαίνεις αυτό από τις αντιδράσεις και την πλήρη αδυναμία του και παραίτησή του), το έβαλε σε μια κουβερτούλα και έμεινε δίπλα του ως το τέλος, να είναι αυτή μαζί του στην τελευταία του πνοή και όχι ένας χ άγνωστος κτηνίατρος που θα το σκότωνε με ένεση. Να ξέρεις επίσης ότι μερικές φορές η ευθανασία δεν πιάνει με τη μία, οπότε πάλι ταλαιπωρείται το ζώο, εκτός του ότι ειναι αφύσικο γι' αυτό.

Τώρα για το αν θα την πας στο γιατρό ή όχι... Πρέπει να σκεφτείς και να μάθεις τα υπέρ και τα κατά για το γατί. Θα της προσφέρει κάποια βελτίωση ουσιαστική στην υγεία της; Θα τη βοηθήσει να ζει πιο φυσιολογικά; Ή θα παρατείνει το μαρτύριο; Πρέπει να το συζητήσεις αυτό με το γιατρό, αλλά χωρίς να μπουν στη μέση τα οικονομικά οφέλη από την πλευρά του γιατρού. Γιατί ο γιατρός θα κερδίσει χρήμα απ' ότι είναι να κάνει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Ανοίγετε μεγάλο θέμα με την ευθανασία... Θέμα που ψάχναμε το καλοκαίρι με μια φίλη για το γατί της που έπασχε από καρκίνο και δεν έτρωγε για πολλές μέρες, μέχρι που σταμάτησε να πίνει νερό και να περπατάει κιόλας. Όμως καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η ευθανασία γίνεται για να γλιτώσουν στην ουσία τα "αφεντικά" των ζώων από την ταλαιπωρία της φροντίδας τους.. Και ότι πολλές ευθανασίες έγιναν χωρίς να είναι τελικό στάδιο κιόλας ή να είναι απαραίτητο να γίνει. Γιατί και η ευθανασία είναι κόντρα στη φύση. Ο μηχανισμός που υπάρχει μέσα στα έμβια όντα, είναι αυτός της επιβίωσης. Δεν έχουν μιλιά και λόγο να ζητήσουν να πεθάνουν, όπως θα έκανε ένας άνθρωπος βλέποντας ότι δεν πάει άλλο. Και τα ζώα είναι πολύ πιο κοντά στη φύση τους απ' ότι εμείς οι άνθρωποι που κρεμόμαστε μόνο από ανθρώπινα επιτεύγματα, είτε στη λήψη τροφής είτε σε οτιδήποτε άλλο. Η φύση προνοεί γι' αυτά κι έτσι όταν πραγματικά έρχεται η ώρα τους να φύγουν, φεύγουν.. Χωρίς ευθανασία. Όπως όλα τα ζώα που ζουν εκτός σπιτιού και φεύγουν από κάποια ασθένεια (δε μιλώ για χτυπήματα αυτοκινήτων και φόλες που γίνονται στα αδεσποτάκια). Οπότε η φίλη μου αυτό που έκανε είναι να αφήσει το γατί στον κήπο της (υπήρχε αυτή η δυνατότητα στην περίπτωσή της) να είναι κοντά στη φύση (και το ίδιο το προτιμούσε, απλώς του άφηνε ανοιχτή την πόρτα να μπαίνει όποτε θέλει στο σπίτι, αυτό όμως προτιμούσε να είναι έξω) και όταν ήρθε η ώρα του να πεθάνει (το καταλαβαίνεις αυτό από τις αντιδράσεις και την πλήρη αδυναμία του και παραίτησή του), το έβαλε σε μια κουβερτούλα και έμεινε δίπλα του ως το τέλος, να είναι αυτή μαζί του στην τελευταία του πνοή και όχι ένας χ άγνωστος κτηνίατρος που θα το σκότωνε με ένεση. Να ξέρεις επίσης ότι μερικές φορές η ευθανασία δεν πιάνει με τη μία, οπότε πάλι ταλαιπωρείται το ζώο, εκτός του ότι ειναι αφύσικο γι' αυτό.

Τώρα για το αν θα την πας στο γιατρό ή όχι... Πρέπει να σκεφτείς και να μάθεις τα υπέρ και τα κατά για το γατί. Θα της προσφέρει κάποια βελτίωση ουσιαστική στην υγεία της; Θα τη βοηθήσει να ζει πιο φυσιολογικά; Ή θα παρατείνει το μαρτύριο; Πρέπει να το συζητήσεις αυτό με το γιατρό, αλλά χωρίς να μπουν στη μέση τα οικονομικά οφέλη από την πλευρά του γιατρού. Γιατί ο γιατρός θα κερδίσει χρήμα απ' ότι είναι να κάνει...
    Καθρέφτη και Mriya, να σας πω...καταρχήν ο γιατρός είπε ότι θα φανεί σε μια βδομάδα αν θα ανακάμψει ή όχι και μας είπε ότι αν δεν αντέχουμε μπορούμε να της κάνουμε ευθανασία...όμως τί θα πει δεν αντέχουμε; Δεν αντέχουμε να φροντίζουμε το ζωάκι μας τώρα που μας έχει ανάγκη; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση...συγγνώμη αν ακούγομαι λίγο εκνευρισμένη, δεν είμαι μ' εσάς αλλά με την πρόταση του γιατρού που θεώρησε ότι θα της κάναμε έτσι απλά ευθανασία...φυσικά αν υπάρξει τέτοια ανάγκη θα είμαι κι εγώ δίπλα της, δεν θα την αφήσω μόνη με τον κτηνίατρο στις τελευταίες της στιγμές...

Τώρα για την περίπτωση να μην την πηγαίνω στο γιατρό αυτό δεν γίνεται γιατί το ζώο θα υποφέρει μέχρι να πεθάνει χωρίς ιατρική φροντίδα, ο γιατρός είπε ότι δεν θα φύγει γρήγορα...οπότε αν την αφήσω χωρίς να την πηγαίνω θα βασανίζεται μέχρι να έρθει η ώρα να πεθάνει, θα πεινάει και δεν θα μπορεί να φάει, δεν θα έχει δύναμη να περπατήσει κι άλλα πολλά...δεν μπορώ να της το κάνω αυτό...εκτός του ότι αν δεν παίρνει την ινσουλίνη που χρειάζεται το αίμα γεμίζει τοξίνες λέει και το γατί νιώθει χάλια, όταν δηλαδή το σάκχαρο είναι υψηλό...Σήμερα της πήρε ούρα και θα τα πάμε για καλλιέργεια γιατί στην κτηνιατρική κλινική της είχαν βρει ουρολοίμωξη αλλά ο δικός μας γιατρός θέλει να κάνει επαναληπτική εξέταση για να δει ποιο ακριβώς μικρόβιο έχει για να δει αν δίνουμε όντως τη σωστή αντιβίωση...

Πάντως αυτή τη στιγμή είμαι μέσα στην ένταση και το άγχος, είναι εδώ μια θεία μου και κάνουν τόση φασαρία που συζητάνε με τη μαμά μου που μου έρχεται να βάλω ωτοασπίδες ή να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο από τη φασαρία...κι επίσης φοβάμαι, η μαμά μου θα πάει τα ούρα στο εργαστήριο και θα μείνω ολομόναχη και τώρα φοβάμαι, ήμουν πολλές ώρες μόνη και θα μείνω πάλι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τι σε φοβίζει όταν μένεις μόνη σου;

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλη χρονια Γιαννη
    εγω πιστευω οτι ισως ειναι αυτος ο λογος που εσυ ειχες στο μυαλο σου και σε εκανε να νοιωθεις εξ αρχης χαμενος.οχι εκεινη, ομως.
    μια γυναικα που δεν της αρεσεις η εστω δεν σε αποδεχεται και εμφανισιακα, δεν θα επιδιωκει να βγαινει μαζι σου.
    μηπως απο ατολμια για την "κινηση" την ανεβαλες υπερβολικα κι αρχισε να γερνει προς το φιλικο η γνωριμια?
    μηπως το μονο που λειπει ειναι η δικη σου αποφαση και η κοπελα ειναι δεκτικη και ετοιμη για ολα?
    Καλή χρονιά Remedy

Το ύψος απ τη δική της πλευρα και όχι απ τη δική μου, εννοώ εμένα δεν με εκανε ο παραγοντας αυτος να μην νιωθω άνετα, ίσως όμως αυτήν. Τώρα θα μου πεις, δέχτηκε και βγηκε και δευτερη και τριτη φορα μαζι σου.
    Κίνηση αν εννοείς τηλεφωνα, ναι, με δικη μου πρωτοβουλία! Τις τελευταιες μερες αποφευγει να μου απαντησει στο τηλ αλλα μου απαντα στα μηνύματα που της στελνω με καθυστερηση, βεβαια ήταν και κάπως χάλια λόγω κρύου (δεν πήγε ουτε δουλεια) ώστε να δεχτει να βρεθουμε ξανα. Ξέρω, κι απο προηγουμενες εμπειριες, πως το πραγμα φαινεται να οδευει προς τελος.
    'Κινηση' αν εννοείς ερωτικά χάδια και φιλια και σεξ μάλλον νωρις θα ναι. Ισως φταιω κι εγω που δεν προκαλώ την κατασταση για κατι τετοιο άρα ατολμία - βεβαια δεν ξέρω και πως σκέφτεται. Ειναι σοβαρο/μετρημενο άτομο. Ισως και να το εκλάμβανε ως αντρισμό ή ως πέσιμο και την αποφυγη για τετοια καθαρα ατολμία ή μια βαρελάτη κατασταση που ειναι σιγουρη πως θελει να τελειωσει. Όπως έχω πει και πριν αμα τα πραγματα δεν ειναι όπως ''το νερο που μπαινει και κυλαει στ αυλακι" κι αντ αυτου όλο σκεψεις και σεναρια όπως τωρα το πραγμα οδευει προς τελος. Ειτε δεν με γουσταρε αυτη (ειχε δλδ εξαρχης αμφιβολίες και τελικα αποφασισε πως δεν) ειτε η ευθυνη βαραινει εμενα.
    Το αλλο ζητημα, ειναι αν ξαναζωντανευει και πως η κατασταση στα λιγα περιθωρια που απομενουν...
    γιάννης

.... και κάτι άλλο, αμα ακούω άτομα, μια χαρα στην υγεια τους (τη σωματική εννοείται) να μιλάνε για ευθανασία, μου θυμίζει απελπισία - απόγνωση.
    γιάννης

Senior Member
    Τι σε φοβίζει όταν μένεις μόνη σου;
    Φοβάμαι μήπως μπει κάποιος σπίτι και μου κάνει κακό...κι αυτό με βασανίζει, ελπίζω να μην αργήσει πολύ η μητέρα μου...

Τώρα πάλι όσον αφορά το γατί κατάφερα και την τάισα τρεις σύριγγες αλλά έφαγε και λίγο από μόνη της πριν κι όσο την τάιζα εγώ αντιδρούσε, πράγμα καλό, δείχνει ότι έχει ανακτήσει δυνάμεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    .... και κάτι άλλο, αμα ακούω άτομα, μια χαρα στην υγεια τους (τη σωματική εννοείται) να μιλάνε για ευθανασία, μου θυμίζει απελπισία - απόγνωση.
    Γιάννη, για την γατούλα μου μιλάμε όχι για μένα... Το χαμόγελο δεν σημαίνει ότι χαίρομαι με την πιθανότητα να την κάνω στη γάτα, μην με παρεξηγήσεις απλά φιλικό είναι...

Senior Member
    Σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν και το φοβάσαι;

Senior Member
    Σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν και το φοβάσαι;
    Ναι αλλά εκτός σπιτιού, μου την είχε πέσει επιθετικά κάποιος παρόλο που του έκανα σαφές ότι δεν γούσταρα κι από τότε μου έχει μείνει φοβία...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι αλλά εκτός σπιτιού, μου την είχε πέσει επιθετικά κάποιος παρόλο που του έκανα σαφές ότι δεν γούσταρα κι από τότε μου έχει μείνει φοβία...
    Σεξουαλικώς κυκνε στην έπεσε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σεξουαλικώς κυκνε στην έπεσε;
    Ναι, μάλιστα είχα ανοίξει και σχετικό θέμα παλιότερα...ευτυχώς που δεν με πιάνει πάντα μα πάντα αυτή η φοβία όταν είμαι μόνη στο σπίτι αλλά τώρα την έχω...το μόνο που με ανακουφίζει κάπως είναι ότι είναι μέρα, την νύχτα φοβάμαι πιο πολύ...τελικά μου φαίνεται έπρεπε να είχα σκύλο αντί για γάτες...

Senior Member
    Καλή χρονιά Remedy

Το ύψος απ τη δική της πλευρα και όχι απ τη δική μου, εννοώ εμένα δεν με εκανε ο παραγοντας αυτος να μην νιωθω άνετα, ίσως όμως αυτήν. Τώρα θα μου πεις, δέχτηκε και βγηκε και δευτερη και τριτη φορα μαζι σου.
    Κίνηση αν εννοείς τηλεφωνα, ναι, με δικη μου πρωτοβουλία! Τις τελευταιες μερες αποφευγει να μου απαντησει στο τηλ αλλα μου απαντα στα μηνύματα που της στελνω με καθυστερηση, βεβαια ήταν και κάπως χάλια λόγω κρύου (δεν πήγε ουτε δουλεια) ώστε να δεχτει να βρεθουμε ξανα. Ξέρω, κι απο προηγουμενες εμπειριες, πως το πραγμα φαινεται να οδευει προς τελος.
    'Κινηση' αν εννοείς ερωτικά χάδια και φιλια και σεξ μάλλον νωρις θα ναι. Ισως φταιω κι εγω που δεν προκαλώ την κατασταση για κατι τετοιο άρα ατολμία - βεβαια δεν ξέρω και πως σκέφτεται. Ειναι σοβαρο/μετρημενο άτομο. Ισως και να το εκλάμβανε ως αντρισμό ή ως πέσιμο και την αποφυγη για τετοια καθαρα ατολμία ή μια βαρελάτη κατασταση που ειναι σιγουρη πως θελει να τελειωσει. Όπως έχω πει και πριν αμα τα πραγματα δεν ειναι όπως ''το νερο που μπαινει και κυλαει στ αυλακι" κι αντ αυτου όλο σκεψεις και σεναρια όπως τωρα το πραγμα οδευει προς τελος. Ειτε δεν με γουσταρε αυτη (ειχε δλδ εξαρχης αμφιβολίες και τελικα αποφασισε πως δεν) ειτε η ευθυνη βαραινει εμενα.
    Το αλλο ζητημα, ειναι αν ξαναζωντανευει και πως η κατασταση στα λιγα περιθωρια που απομενουν...
    "κινηση" εννοω καποια συμπεριφορα που να της καταστησει σαφες οτι ενδιαφερεσαι ερωτικα και οχι φιλικα.
    δεν χρειαζεται να ειναι κατι πολυ τολμηρο.
    σιγουρα ειναι αναλογα με τον ανθρωπο που εχεις απεναντι σου. τα σταθμιζεις αυτα και καπιοια στιγμη παιρνεις το ρισκο.
    γιατι στην ουσια αυτο που μας φρεναρει νομιζω οτι ειναι αυτο το ρισκο.
    το ρισκο της απορριψης δλδ.
    ε και?
    απο το να αφησεις την κατασταση που σου φαινεται να οδευει δυσοιωνα να εκπνευσει, εγω σου λεω παρε το ρισκο να γινεις πιο τολμηρος.
    αντι να στελνεις δειλα διερευνητικα μηνυματα συχνα (αν τα στελνεις και συχνα, δεν ξερω), κανε προταση για συναντηση κι εκει ειτε πλησιασε την ερωτικα ειτε πες της ξεκαθαρα οτι σου αρεσει και θαθελες να εχετε κατι παραπανω απο απλες εξοδους κι απλη φιλια.