Results 7,786 to 7,800 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
09-10-2015, 11:01 #7786
Καλημερα agnostix , εγω αντιδρουσα αλλιως , αρπαζομουν με τοπαραμικρο , ημουν ο ταραξιας του φορουμ !!! ασε τα εξω κατορθωματα , που οντας παραγυμνασμενος , ειχα κανει δυο φασαριες χοντρες σε δυο καταστηματα , οχι νυχτας , στην Γουιντ , και σενα φουρνο που θεωρησα οτι μεκλεψαν , 2.5 ευρω εξτρα για ενα παγωτο !!, απειλουσα τους παντες , με την σωματικη τους ακεραιοτητα , φυσικα κανεις δεν αντεδρασε , μου εκαναν οτι ζητησα , και πως δεν φωναξαν αστυνομια !!! τρελλος για δεσιμο ημουν !!!
τα θυμαμαι τωρα , και γελαω !!!
- 09-10-2015, 12:46 #7787
μακαρι να φτασω στο σημειο να γελαω και εγω με τον εαυτό μου Mac σε λιγο και εγω...
09-10-2015, 14:07 #7788
Fleur , παντα αντιμετωπιζα την κατασταση μου με χιουμορ , αλλα η πιθανη διαφορα μας ειναι ..........................θα σου πω ενα περιστατικο , και θα καταληξω . Στον Β παγκοσμιο , σε μια βυθιση πλοιου , μπηκαν οι ναυαγοι σε σωσιβιες λεμβους . Το παραδοξο ειναι οτι , λογω της πολυημερης παραμονης στις βαρκες , πρωτα αποβιωναν οι νεοι , και μετα οι γηραιοτεροι , διοτι οι δευτεροι ειχαν αντιμετωπισει κι αλλες δυσκολιες στην ζωη τους , και δεν τους εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ηκατασταση τους . Οι νεωτεροι , αμαθητοι , παρεδιδαν ευκολα , σχετικα , τα ' οπλα ' . Επειδη εχω καποια ηλικια , και εχω αντιμετωπισει κι αλλες σοβαρες φουρτουνες , ειτε προσωπικες , ειτε στις δυο δυσκολοτατες δουλειες που εκανα , ειχα αποκτησει αρκετη αντοχη , και αντεξα 7-8 χρονια κτθλψης /απομονωσης , χωρις να τα ' παιξω ' .
09-10-2015, 15:10 #7789
Aυτα δεν ειναι κ λιγο στοιχεια του χαρακτηρα μας,οταν δεν μας αρεσει η αδικια να αντιδραμε?
Αλλοι ειναι ευεξαπτοι,αλλοι διπλωματες,ο καθενας με τον τροπο του αντιμετοπιζει καταστασεις!!!!
Βεβαια για να το αναφερεις θα το θεωρεις κ ο ιδιος υπερβολικο τον τροπο σου τοτε,σιγουρα μετραει κ η ψυχοσυνθεση μας τετοιες στιγμες αλλα με τον καιρο κ με λιγη φιλοσοφια νομιζω τα μετριαζουμε..Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα
10-10-2015, 00:24 #7790
Οντως , agnostix , ειμαι παντα της διπλωματιας , κλασσικος ζυγος , μην με αδικησουν ομως . Σε πληροφορω οτι η δουλεια μου εγινε στο πι και φι , οσον αφορα την Γουιντ , θελαν ενα σωρο χαρτια και την μανα μου για να υπογραψει ωστε να σπασω το συμβολαιο που ειχα μαζι τους , με τον τροπο αυτο , τα ξεχασαν ολα , και μου εσπασαν το συμβολαιο επι τοπου . Στο φουρνο , μου χρεωσαν ενα παγωτο 8 ευρω . Παω την αλλη μερα Σκλαβενιτη , και το βλεπω 5.50 , ξαναγυρνω στον φουρνο , τους αποκαλω κλεφτες , μα μου λενε , ειμαστε φουρνος κλπ κλπ , ενταξει λεω , μπορω να δω τον ιδιοκτητη ? δυο νεαροι ηταν , δεν ειναι εδω μου λενε , ωραια , δωστε μου 2.5 ευρω πισω , α , δεν μπορουμε , λενε , ενταξει λεω , σε ανταλλαγμα θα παρω αλλο ενα παγωτο , μικροτερο , για να ισοφαρισω . Το πηρα κι εφυγα .
Δυστυχως , σε αυτην την χωρα ( εχω ζησει Ελβετια , 10 χρονια ) αμα δεν βαλεις και καμμια φωνη που και που , η τελοσπαντων να σε φοβουνται , ολοι κοιτανε να σε ριξουν , και αυτο δεν μπορω να το ανεχτω . Καυγατζης παντως δεν ειμαι , αντιθετως ειμαι ηρεμοτατος , προτιμω παντα την αποχωρηση , ουτε διαπληκτιζομαι , ουτε εκνευριζομαι ευκολα , αλλα στην περιπτωση αυτη , επαιξε ρολο η κτθλψη , σου αλλαζει προσωπικοτητα κυριολεκτικα . Το μετανιωσα μετα , και εκανα κανα χρονο να παω στον φουρνο . Ντρεπομουν .
10-10-2015, 05:24 #7791
Σκατά, δεν πήρα τα φάρμακα μου χθες το βράδυ και ξύπνησα αξημέρωτα μάλλον θα πάρω κανένα ηρεμιστικό μπας και μπορέσω να ξανακοιμηθώ αν και νιώθω να έχω φουλάρει από ενέργεια...αλλά τί να κάνω από τόσο πρωί;
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-10-2015, 05:39 #7792
Αφου δεν πηρες χθες , παρτα τωρα , να κοιμηθεις , γιατι αλλιως θα σε πιασει εκνευρισμος απο τετοια ωρα ξυπνια . Εγω αυτο θακανα .
10-10-2015, 07:38 #7793
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-10-2015, 08:55 #7794
10-10-2015, 09:45 #7795
10-10-2015, 10:15 #7796
Μπα , εδω εχει συννεφολιακαδα , αλλα και να εβρεχε , δεν μελαγχολω , σαν πολυ δεν βιαζεσαι να οριζοντιωθεις μια και καλη ? κοιτα τον γατουλη σου , ποσο κουλ ειναι , παρε παραδειγματα απο τις γατες , συνεχως φιλοσοφουν την ζωη . Δεν αγχωνονται ποτε . Ενω ειχα σκυλο με πιτυριδα ( οντως ) , ποιος ξερει τι ζορι τραβαγε !!!
10-10-2015, 11:43 #7797
Εμένα πάντα με μελαγχολεί και με ρίχνει η βροχή...και γενικά τις τελευταίες μέρες νιώθω μελαγχολική γι' αυτό μιλάω έτσι...μάλλον φταίει που παρέλειψα κάποιες δόσεις φαρμάκων αλλά από σήμερα θ' αρχίσω να τα παίρνω ξανά σωστά...θα βάλω και λίγη μουσική μήπως νιώσω καλύτερα...
Καλά, ο γάτος μου είναι αφασία κοιμάται του καλού καιρού...5 το πρωί τον μάζεψα από τα νυχτοπερπατήματα τουΣτέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-10-2015, 17:57 #7798
Ειμαι πολυ φοβισμενη σημερα,ξυπνησα κ επαθα ιλιγγο,κ καθως ακινητοποιηθηκα στο κρεβατι,αρχισαν να συσπωνται οι μυες του σωματος μου ηξερα πως αυτο ειναι απο τον φοβο μου...νιωθω τοσο ταλαιπωρημενη ολη μερα
Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα
10-10-2015, 19:05 #7799
Δυστυχώς έτσι γίνεται. Επειδή έχουν προβλήματα και τους έχουν διαλύσει η τρόικα, πάνε και ξεσπάνε στα ανυπεράσπιστα αδέσποτα. Καλά τους κάνει και τους φτωχεύουν και τους καταστρέφουν όλους αυτούς. Και να ξέρεις οτι όλοι αυτοί είναι κότες λυράτες. Ο πρώτος "τρελός" που θα τους πιάσει, λίγο πριν τους αυτοδικήσει, τα κτήνη αυτά τρέμουν σαν ψάρια έξω απ'το νερό και τα "μαζεύουν" σιγά σιγά.
10-10-2015, 20:51 #7800
Kαλά ρε παιδια, ενα σχολιο εκανα και εσεις γεμισατε καμια δεκαρια σελιδες λες και καναμε καμια αναλυση του τρυπας του χρηματηστηριου μην αφοδευσω, ειπα κατι ξεειπα, δεν ειμαι δα και κατα συρροην δολοφονος....Μου σπανε τα νευρα τα κοπροσκυλα της γειτονιας μου(συγκεκριμενα) επειδη γεμιζουν τον κοσμο ακαθαρσιες, γαυγιζουν με το παραμικρο σε οποιον σχεδον περναει απο μπροστα τους(οι ώρες κοινης ησυχιας φυσικά άγνωστες με αποτελεσμα εγω να τρελαινομαι επειδη δεν μπορω να συγκεντρωθω), μια φορα πηγαν να με δαγκωσουν επειδη περνουσα με ποδηλατο(ευτυχως σταματησα αποτομα και αυτα παραμερησαν)....Γενικως εκνευριζομαι με το παραμικρο, στο σπιτι μου υπαρχει συνεχως τοση πολυ φασαρια και ηχορυπανση, σημερα αναγκαστηκα να φορεσω ωτοασπιδες την μιση ημερα προκειμενου να μην κανω κανα φονικο....Και λεω να παρω καμια εκατοστη μπας και μπορεσω καπως να ησυχασω αν και παλι δεν ειναι η καλυτερη λυση αφου αμα τις φοραω πολυ ωρα αρχιζω να μην νιωθω καλα...Τα ρολογια με εκκρεμες απλα με τρελαινουν και μου ερχεται να παρω κανα βαζο ή κατι τέτοιο και να τα σπασω αλλα αρκουμαι με το να κλείνω τις πόρτες....Στο σπιτι μου συνεχεια κλεινω τις πορτες για να μην ακουω τιποτα....Δεν θα δωσω και λογαριασμο στο τι με ενοχλει και τι οχι....Άντι να πετατε ολοι εσεις φολες στους βασανιστες των ζωων πατε πεταξτε τες στους μαλακες που σας κυβερνανε που αφηνουν τα αδεσποτα να κυκλοφορουν στους δρομους μεταφεροντας ενα σωρο αρρωστιες, γεμιζοντας τον κοσμο ακαθαρσιες και σκουπιδια(μιας και σκιζουν τις σακουλες των σκουπιδιων απο τους καδους), που ορμανε πολλες φορες σε ανθρωπους...Για αυτο μου την σπαει αυτο το κωλοκρατος......Ολοι ειμαστε <<ευαισθητοι>>>, <<ηθικοι>>, <<χριστιανοι ανθρωποι>> που δεν μας παει καρδια να πληρωνουμε μπογιες να μαζευουν τα καημενα τα σκυλια και τα γατια αλλά όταν ακουμε για λυσσες, για σκυλους που επιτιθενται σε μικρα παιδια κλπ εκει απλα κανουμε τα στραβα ματια, εκει ο πονος δεν μας πιανει, χεστηκαμε με λιγα λογια.....Τα ιδια κανετε και με το αλλο θεμα με τα οπλα...Φοβαστε ακομη και να προφερετε δημοσια την λεξη <<περιστροφο>> λες και θεωρειται ποινικο αδικημα γιατι λεει <<αμα υπαρχουν οπλα θα τα παρουν οι τρελοι και θα μας καθαρισουν ολους>>, λες και αμα θελει καποιος να σας σκοτωσει δεν μπορει πχ να παρει ενα κυνηγετικο οπλο που υπαρχουν σε υπεραφθονια(μονο χαρτι απο ψυχιατρο χρειαζεσαι και τελος)...Και όταν ακουτε για ληστείες, διαρρηξεις, φονους, βιασμους, λαθρομεταναστες κλπ κλπ εκει παλι χεστηκατε με το σκεπτικο του προφανως του <<εε σιγα μην συμβει αυτο και σε εμενα>>,,,,,Τελικα εσεις οι υπερευαισθητοι ειστε οι μεγαλυτεροι υποκριτες και οι πιο εκνευριστικοι ανθρωποι σε οποιαδηποτε περιπτωση...Απαγκιστρωνεστ� � απο συγκεκριμενα πραγματα τα οποια τα θεωρειται ταμπου και κατευθειαν αρπαζεστε, παρεξηγιεστε, εν τελει χαλιεστε απο μονοι σας αλλά όσον αφορά άλλα ζητηματα πολυ απλα χεστηκατε...Το βλεπω for example συνεχως με όλους τους φανατικους φιλοζωους που εχουν τρελα με τα σκυλια/γατια κλπ...Όλοι ευαισθητοι με τα καημενα τα ζωακια προθυμοι να δωσουν και ολο τους το φαγητο σε κανα πεινασμενο γατι/σκυλι, μα ετσι και δουν καναν ανθρωπο να λιμοκτονει μπροστα τους ουτε που θα συγκοινηθουν, να μην πω τι θα γινει ετσι και δουν καμια κατσαριδα μπροστα τους....Καπως ετσι εχουν τα πραγματα λοιπον με τους υπερευαισθητους ανθρωπους....Ειναι απλα "κολλημενα" σε ενα και μονο πραγμα, one-track mind που λενε και οι εγγλεζοι, και αυτο εγω απλα δεν τους αντεχω γιατι ειναι δεδομενο οτι θα εχουμε καποιον διαπληκτισμο και μαλιστα χωρις ιδιατερο λογο....