Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 524
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 524 of 837 FirstFirst ... 24424474514522523524525526534574624 ... LastLast
Results 7,846 to 7,860 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χειρότερα δεν γίνεται...εύχομαι να μου συμβεί κάτι και να μην δω την επόμενη μέρα...αν πιάσει η ευχή μου και δεν ξαναμιλήσουμε να είστε καλά όλοι...
    Τι σου συμβαίνει ?
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Τι σου συμβαίνει ?
    Νιώθω πολύ μόνη... Κι αδύναμη κι ανασφαλής και φοβάμαι μόνη μου...και δεν ξέρω σε ποιον και πως να βρω αίσθηση ασφάλειας πια...
    Θέλω να κοιμάμαι συνέχεια για να μην σκέφτομαι τίποτα...νιώθω δυστυχισμένη...θέλω μόνο να είμαι ξαπλωμένη και να έχω κάποιον να μου κρατάει παρέα...χθες το βράδυ έστειλα στις 2 το πρωί μήνυμα σ' έναν φίλο που μένει μακριά μέσα στην απελπισία μου κι ευτυχώς πήρα απάντηση κι έτσι ανακουφίστηκα λίγο και κοιμήθηκα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νιώθω πολύ μόνη... Κι αδύναμη κι ανασφαλής και φοβάμαι μόνη μου...και δεν ξέρω σε ποιον και πως να βρω αίσθηση ασφάλειας πια...
    Θέλω να κοιμάμαι συνέχεια για να μην σκέφτομαι τίποτα...νιώθω δυστυχισμένη...θέλω μόνο να είμαι ξαπλωμένη και να έχω κάποιον να μου κρατάει παρέα...χθες το βράδυ έστειλα στις 2 το πρωί μήνυμα σ' έναν φίλο που μένει μακριά μέσα στην απελπισία μου κι ευτυχώς πήρα απάντηση κι έτσι ανακουφίστηκα λίγο και κοιμήθηκα...
    Καμιά φορά μας κάνει καλύτερη παρέα ο εαυτός μας , παρά ακατάλληλες για την ψυχολογία μας παρέες .. όσο αφορά την αίσθηση ασφάλειας , αυτό θα το καταλάβεις με ποιον ναι και ποιον όχι μόλις βγεις έξω με κάποιο έμπιστο άτομο και αρχίσεις πάλι να διαλέγεις με ποιους θέλεις να είσαι και ποιους όχι .. προς το παρόν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι καμιά βολτίτσα ... δεν είναι κακή ιδέα ε ? σε κάποιο βιβλιοπωλείο? ν ανταλλάξεις δυο κουβέντες ? να χαζέψεις τα βιβλία ....και εγώ νοιώθω έτσι πολλές φορές .. προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και ναι ή κοιμάμαι .. η προσπαθώ τέλος πάντων να βρω κάτι να κάνω να είναι χρήσιμο ..γιατί η μοναξιά είναι κακός σύμβουλος ...ειδικά όταν εστιάζουμε σ αυτήν μας βάζει σε μπελάδες με άτομα που αν δεν νοιώθαμε έτσι .. δεν θα γυρνούσαμε να κοιτάξουμε ...και ως προς αυτό στο λέω εκ πείρας .. γιατί έχω κάνει λάθη σε τέτοια φάση που μου κόστισαν σε όλα τα επίπεδα .. γιατί δεν ήμουν ψύχραιμη και λογική
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Junior Member
    Νιωθω χαλια αγχος γενικα αγχος για το μελλον αγχος για την σχολη αγχος για το αν θα τα καταφερω,εχω κουραστει

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Καμιά φορά μας κάνει καλύτερη παρέα ο εαυτός μας , παρά ακατάλληλες για την ψυχολογία μας παρέες .. όσο αφορά την αίσθηση ασφάλειας , αυτό θα το καταλάβεις με ποιον ναι και ποιον όχι μόλις βγεις έξω με κάποιο έμπιστο άτομο και αρχίσεις πάλι να διαλέγεις με ποιους θέλεις να είσαι και ποιους όχι .. προς το παρόν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι καμιά βολτίτσα ... δεν είναι κακή ιδέα ε ? σε κάποιο βιβλιοπωλείο? ν ανταλλάξεις δυο κουβέντες ? να χαζέψεις τα βιβλία ....και εγώ νοιώθω έτσι πολλές φορές .. προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και ναι ή κοιμάμαι .. η προσπαθώ τέλος πάντων να βρω κάτι να κάνω να είναι χρήσιμο ..γιατί η μοναξιά είναι κακός σύμβουλος ...ειδικά όταν εστιάζουμε σ αυτήν μας βάζει σε μπελάδες με άτομα που αν δεν νοιώθαμε έτσι .. δεν θα γυρνούσαμε να κοιτάξουμε ...και ως προς αυτό στο λέω εκ πείρας .. γιατί έχω κάνει λάθη σε τέτοια φάση που μου κόστισαν σε όλα τα επίπεδα .. γιατί δεν ήμουν ψύχραιμη και λογική
    Μπα, εγώ δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου...όταν είμαι μόνη νιώθω χώμα όπως και τώρα...έβλεπα κι εφιάλτες κι έκλαιγα μέσα στον ύπνο μου και τώρα είμαι χάλια αλλά πρέπει να πάω στη δουλειά και να βγάλω τη μέρα και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω...η ψυχολογία μου είναι στα πατώματα...
    Όσο για βόλτα αυτό κι αν δεν έχω όρεξη να το κάνω, άσε που πονάω και λόγω περιόδου οπότε και να ήθελα δεν θα μπορούσα...εδώ λόγω αυτού άλλαξα το ραντεβού με την ψυχολόγο μου για σήμερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σήμερα νιώθω καλύτερα από χθες. Αυτό από μόνο του είναι αισιόδοξο πιστεύω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pngts View Post
    Σήμερα νιώθω καλύτερα από χθες. Αυτό από μόνο του είναι αισιόδοξο πιστεύω.
    γιουπιιιιιιιιιι....ολα ειναι θεμα σκεψης!!!!!!!!!
    Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα

Senior Member
    Δεν αντέχω άλλο, αν δεν υπήρχαν τα ηρεμιστικά θα είχα πηδήξει απ' το παράθυρο...

Senior Member
    Είχα πολλές δραστηριότητες σήμερα, όμως δεν με βοήθησαν να αισθάνομαι καλά και τώρα αισθάνομαι άσχημα και βαρετά.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Είχα πολλές δραστηριότητες σήμερα, όμως δεν με βοήθησαν να αισθάνομαι καλά και τώρα αισθάνομαι άσχημα και βαρετά.
    Εξαρτάται από τις δραστηριότητες, πόσο ευχάριστες ήταν ή για να είμαι πιο ακριβής, πόσο σου αρέσουν εσένα.

Senior Member
    Μου άρεσαν οι δραστηριότητες που είχα. Απλά φοβάμαι να έρθω σε επαφή με κόσμο και διστάζω να πάω σε εκδηλώσεις. Οπότε αν σου πω πως δεν μου αρέσουν οι εκδηλώσεις π.χ., φταίει το γεγονός πως φοβάμαι. Μετά που μένω μόνος, βαριέμαι και στεναχωριέμαι διότι θα ήθελα να έχω φίλους.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Μην τα παρατάς! Να έρχεσαι αντιμέτωπος με τους φόβους σου...ετσι θα αρχίσεις να βελτιώνεσαι!

Senior Member
    Θες να βγούμε για καφέ marouliw;;

Senior Member
    Ευχαρίστως αλλα ειμαι Κρήτη αχαχα....αν ανεβω Αθηνα θα σου πω....αλλα έλα και εσύ διακοπές εδω μπορεί να ξεφύγεις λιγο

Senior Member
    Εγώ το έκανα το βήμα να ξεπεράσω μια φοβία αλλά είμαι και άτυχος. χαχα Αν ανέβεις Αθήνα να μου το πεις σοβαρά. Δυσκολεύομαι να κάνω ταξίδια δυστυχώς, γιατί με αγχώνουν πολύ οι μετακινήσεις και οι αλλαγές κλίματος.