Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 545
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 545 of 837 FirstFirst ... 45445495535543544545546547555595645 ... LastLast
Results 8,161 to 8,175 of 12551
    Εγω? του κοσμου τα χαπια! ξεκινησα με το effexor xr 75 mg και το xanax 0,5 τα οποια τα παιρνω μεχρι και σημερα.Απο αντιψυχωσικο εχω παρει risperdal 1 mg αλλα μου το εκοψαν γιατι μου εκανε υπερπρολακτιναιμια μετα μου εγραψαν το Geodon που με εκανε ζομπι (μπορει να εβλεπα τα στρουμφακια στην τηλεοραση και δεν καταλαβαινα την υποθεση lol) μετα μου εγραψαν το minitran 4-10 και 4-25 δουλεψε για λιγο καιρο αλλα μετα παλι τα ιδια.Αυτη την στιγμη παιρνω aloperidin solution 2 mg 10 σταγονες καθε βραδυ και ειμαι ικανοποιημενη.Οτι θελεις ρωτα με μην ντρεπεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Εγω? του κοσμου τα χαπια! ξεκινησα με το effexor xr 75 mg και το xanax 0,5 τα οποια τα παιρνω μεχρι και σημερα.Απο αντιψυχωσικο εχω παρει risperdal 1 mg αλλα μου το εκοψαν γιατι μου εκανε υπερπρολακτιναιμια μετα μου εγραψαν το Geodon που με εκανε ζομπι (μπορει να εβλεπα τα στρουμφακια στην τηλεοραση και δεν καταλαβαινα την υποθεση lol) μετα μου εγραψαν το minitran 4-10 και 4-25 δουλεψε για λιγο καιρο αλλα μετα παλι τα ιδια.Αυτη την στιγμη παιρνω aloperidin solution 2 mg 10 σταγονες καθε βραδυ και ειμαι ικανοποιημενη.Οτι θελεις ρωτα με μην ντρεπεσαι.
    Αυτά είναι του κόσμου τα χάπια; Τίποτα δεν είναι μπροστά στα δικά μου...παίρνω anafranil, abilify, lamictal, seroquel και lexotanil...σ' ευχαριστώ, δεν θα ντρέπομαι να ρωτήσω αλλά ντρέπομαι που πρέπει να παίρνω όλα αυτά τα φάρμακα για να επιβιώνω...με κάνουν να νιώθω κατώτερη από τους άλλους και μειονεκτικά, το μισώ αυτό!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Οχι κυκνε μου! δεν εισαι κατωτερη απο κανεναν! τα παντα μπορεις να κανεις αν το θελεις.Η ψυχικη δυναμη ενος ανθρωπου μπορει να νικησει τα παντα! και απο τα γραπτα σου φαινεσαι πολυ γλυκια κοπελα και ευαισθητη.Α! θα σου δωσω και μια συμβουλη απο γυναικα προς γυναικα μετα απ'αυτο που επαθα! μην αμελεις το τεστ παπ και της γυναικολογικες εξετασεις! εστω μια φορα τον χρονο να πηγαινεις για την υγεια σου.

Senior Member
    Οχι κυκνε μου! δεν εισαι κατωτερη απο κανεναν! τα παντα μπορεις να κανεις αν το θελεις.Η ψυχικη δυναμη ενος ανθρωπου μπορει να νικησει τα παντα! και απο τα γραπτα σου φαινεσαι πολυ γλυκια κοπελα και ευαισθητη.Α! θα σου δωσω και μια συμβουλη απο γυναικα προς γυναικα μετα απ'αυτο που επαθα! μην αμελεις το τεστ παπ και της γυναικολογικες εξετασεις! εστω μια φορα τον χρονο να πηγαινεις για την υγεια σου.
    Κοιμήθηκα λίγο ακόμα τελικά αλλά όχι καλά και δεν συνήλθα...Δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά τώρα, θα πάρω lexotanil μπας και βοηθήσει...το βράδυ που ξάπλωσα ένιωθα πως χρειαζόμουν απεγνωσμένα κάποιον να με κρατάει αγκαλιά για να κοιμηθώ κι ένιωθα τόσο μόνη...
    Γλυκιά κι ευαίσθητη ναι αλλά δεν είμαι δυνατή...οπότε πώς θα τα καταφέρω να ξεπεράσω το φόβο μου; Δεν ξέρω...

Ναι, προσέχω όσο γίνεται, σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! ♥
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Κυκνε μου δεν εισαι η μονη και εγω δεν ειμαι δυνατη δυστηχως.

Senior Member
    Κυκνε μου δεν εισαι η μονη και εγω δεν ειμαι δυνατη δυστηχως.
    Ναι αλλά εσύ δεν είσαι μόνη στη ζωή...εγώ δεν έχω κάποιον να με φροντίζει και δεν με βλέπω να βρίσκω αν συνεχίσω έτσι...και το έχω τόσο μεγάλη ανάγκη...ξαπλώνω τα βράδια και θέλω μια αγκαλιά ή έστω κάποιον να του στείλω ένα μήνυμα ότι χρειάζομαι προστασία και δεν υπάρχει κανείς...δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα το αντέξω αυτό...δεν αντέχω άλλο τη μοναξιά....

Senior Member
    Κι εγω εχω φοβιεσ κ μαλιστα πολλεσ το παιζω ψυχραιμοσ τι αλλο να κανω απλα το κανω ολη μερα πλεον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι αλλά εσύ δεν είσαι μόνη στη ζωή...εγώ δεν έχω κάποιον να με φροντίζει και δεν με βλέπω να βρίσκω αν συνεχίσω έτσι...και το έχω τόσο μεγάλη ανάγκη...ξαπλώνω τα βράδια και θέλω μια αγκαλιά ή έστω κάποιον να του στείλω ένα μήνυμα ότι χρειάζομαι προστασία και δεν υπάρχει κανείς...δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα το αντέξω αυτό...δεν αντέχω άλλο τη μοναξιά....
    Εννοεις ενα αγορι? μην ανυσηχεις Κυκνε μου θα ερθει και αυτο καποια στιγμη.Εσυ να κοιταξεις να γινεις καλυτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι εγω εχω φοβιεσ κ μαλιστα πολλεσ το παιζω ψυχραιμοσ τι αλλο να κανω απλα το κανω ολη μερα πλεον
    Εγώ δεν τα καταφέρνω...ίσως να βοηθάει που εσύ είσαι άντρας, δεν ξέρω...

Senior Member
    Εννοεις ενα αγορι? μην ανυσηχεις Κυκνε μου θα ερθει και αυτο καποια στιγμη.Εσυ να κοιταξεις να γινεις καλυτερα.
    Ναι, αυτό εννοώ...
    Κοίτα, εκτός του ότι νιώθω πως δεν μπορώ να γίνω καλύτερα όσο είμαι ολομόναχη δεν έχω και τα τεράστια περιθώρια, είμαι ήδη 37 χρονών πότε θα προλάβω να κάνω παιδιά;

Κυκνε μου το καταλαβαινω οτι θελεις ενα παιδακι (και εγω ηθελα αλλα πλεον εχω αλαξει γνωμη λογω του προβληματος μου) πολλες γυναικες αργουν να μπουν στην εμμηνοπαυση.Εχω μια θεια που μεχρι τα 50 της ειχε περιοδο και ξερω 47 χρονη γυναικα που εκανε παιδι.Ασε πρωτα να ερθει ο ερωτας και μετα βλεπεις.Εγω ειμαι 30 αλλα σκεφτομαι σοβαρα την υστεροκτομη (ολικη αφαιρεση μητρας) λογω ινομυωματος 5 εκατοστων.

Banned
    καλημερα κορίτσια, οσο ειμαστε ακομα στο ελεος των φόβων μας, μαλλον δεν πρεπει τελικα να σκεφτομαστε την μητρότητα... πρέπει να νιωθεις ετοιμη για κατι τέτοιο..καθημερινα μπαινουν παιδια εδω μεσα που υποφέρουν απο γονεις με ψυχικα προβλήματα..καλυτερα καθολου μανες παρα ΤΕΤΟΙΕΣ μανες!

Καλημερα !Πολυ σωστο Ρεα μου! για φαντασου να εκανα παιδι και να κληρονομουσε την καταθλιψη και την αγχωδη διαταραχη μου? και οχι μονο αυτο αλλα μετα θα ειχε ψυχολογικα προβληματα και το ιδιο αφου θα το εσκαγα με της φοβιες μου.

Banned
    Καλημερα !Πολυ σωστο Ρεα μου! για φαντασου να εκανα παιδι και να κληρονομουσε την καταθλιψη και την αγχωδη διαταραχη μου? και οχι μονο αυτο αλλα μετα θα ειχε ψυχολογικα προβληματα και το ιδιο αφου θα το εσκαγα με της φοβιες μου.
    υπάρχουν γυναικες με ψυχικα θεματα, που τα αντιμετωπίζουν ομως και μπορουν να γινουν μανουλες... εγω εσυ και το κυκνακι ειμαστε στον κυκλωνα της υποτροπης. πρωτα πρεπει να γινουμε καλες μανουλες του παιδιου μεσα μας που υποφερει και το αφηνουμε να υποφερει και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα...
    σημερα πρεπει να πάω τον κοπριτακο μου καπου να τρεξει να ξεδωσει ...ειμαι κλεισμενη μια βδομαδα στο σπιτι και τον εβγαζα μονο για την τουαλεττα του... εχει δυστηχισει το καημενο ... δεν εχω τα κουραγια ουτε να σηκωθω απο το κρεβατι .. δεν μου φταει τιποτα το ζωακι μου να υποφερει .. πρεπει να βρω την δυναμη να το κανω... φφφφφφφ

Senior Member
    Κυκνε μου το καταλαβαινω οτι θελεις ενα παιδακι (και εγω ηθελα αλλα πλεον εχω αλαξει γνωμη λογω του προβληματος μου) πολλες γυναικες αργουν να μπουν στην εμμηνοπαυση.Εχω μια θεια που μεχρι τα 50 της ειχε περιοδο και ξερω 47 χρονη γυναικα που εκανε παιδι.Ασε πρωτα να ερθει ο ερωτας και μετα βλεπεις.Εγω ειμαι 30 αλλα σκεφτομαι σοβαρα την υστεροκτομη (ολικη αφαιρεση μητρας) λογω ινομυωματος 5 εκατοστων.
    Ναι αλλά αν τελικά κάνω παιδί δεν θέλω να είμαι μεγάλη για δικό του καλό, να μην έχω αυτό που λέμε "παλιά μυαλά" και δεν περνάει καλά μαζί μου...

Όχι κι υστερεκτομή ρε Bulletproof για κάτι που θεραπεύεται!!!