Results 8,761 to 8,775 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
02-11-2016, 14:15 #8761
Όχι δυστυχώς δεν έχω κάποια λύση να προτείνω. Το μόνο που θεωρώ καλή ιδέα είναι να ρωτήσεις την ψυχολόγο που επισκέπτεσαι αν έχει κάποιες καλές μεθόδους για να εφαρμόσεις τη στιγμή που σου συμβαίνει αυτό. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο δύσκολο μπορεί να είναι όλο αυτό για σένα boo. Το σημαντικό είναι ότι ψάχνεσαι συνέχεια να βρεις τη λύση όπως πχ με την ψυχολόγο. Συνέχισε έτσι, λέγε όλη την αλήθεια για το πώς νιώθεις στη γιατρό σου γιατί μόνο από σένα μπορεί να μάθει τι συμβαίνει ώστε να σε βοηθήσει. Και μην παραλείπεις τα φάρμακά σου.
- 02-11-2016, 14:26 #8762
ευχαριστω melissa για την απαντηση.εχω ψυχολογο σε 2 εβδομαδες θα της πω τι γινεται..ελπιζω να ειμαι καλυτερα ως τοτε
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
02-11-2016, 15:23 #8763
οτι θα σκασει το κεφαλι μου !! αυτο αισθανομαι! κ χεστηκα κ για τις ψυχοθεραπειες κ για ολα!! θελω να βγω απο την αγχωδη διαταραχη ΧΘΕΣ!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΛΥΣΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟΥΣ!
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΠΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΧΘΕΕΕΕΣ!!! ΟΜΩς!! ΧΘΕΕΣΣΣ!!!
αι σιχτιρ πια!
02-11-2016, 15:28 #8764
Ανξιους , νασαι αποφασιστικη , μην αναβαλλεις .........................ακου που σου λεω , δεν κανει το μπεσπαρ κατι το ιδαιτερο σε τετοια κατασταση ..........δεν θα πω το σπαστικοτατο ' σταλεγα γω ' , πολυ σπαστικο αυτο , ε ? βγαζω σπυρια αμα τακουω , σοβαρολογω ........
02-11-2016, 15:55 #8765
mak! πηρα μια αποφαση!! αμεσως μετα τη δουλεια φευγω για αιγινητειο! παω απο κει να μιλησω με ψυχιατρο να παρω δευτερη γνωμη..ειλικρινα ρε φιλε κουραστηκα! αν με εβλεπες σημερα το πρωι θα νομιζες οτι ειμαι ατομο με αλτσχαιμερ! αληθεια..
μονο οταν παιρνω ζαναξ νιωθω καλα.
παω να μιλησω να τα πω.θα πω το ιστορικο μου κ τελος...κ μετα θα δω τι θα μου πουν.
πηρα ηδη τηλ κ μου ειπαν να παω απο εκει.τελος.
02-11-2016, 18:53 #8766
Bravo , ανξιους , σωστη , αποφασιστικοτητα , ετσι σε θελω , περιμενω νεα σου ..............
03-11-2016, 00:43 #8767
να κανω μια προσπαθεια να προτεινω κατι? νομιζω το ειχα ξαναγραψει καπου.... αν μπορεις, κανε διαλογο με αυτες τις σκεψεις και αφοπλισε τες...Η μανα μου παντως το ειχε καταφερει στο τελος...
να σου πω ενα παραδειγμα...
βγαινω στο μπαλκονι να απλωσω ρουχα και νιωθω οτι η γειτονισσα απεναντι με παρακολουθει για να με κακοκουτσομπουλεψει και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι αυθορμητα.
Τι κανω? Λεω στον εαυτο μου οτι τα μπαλκονια για αυτο υπαρχουν για να βγαινει ο κοσμος εξω... και τι εγινε αν η τυπισσα βγηκε εξω την ωρα που εγω βγηκα να απλωσω ρουχα? και ας πει ο.τι θελει - και εγω λεω ο,τι θελω. Δεν με νοιαζει η γνωμη κανενος εκτος απο οσους με νοιαζονται και με αγαπουν!
Αν πεις οτι δεν συμβαινει, ειναι σα να αναιρεις αυτο που βλεπεις να γινεται...
πχ ειναι σα να βλεπεις συννεφα στον ουρανο και εσυ λες πωπω θα βραχω, που να κρυφτω? δεν παω πουθενα, ενω μπορεις να πεις, σιγα θα παρω μαζι μου μια ομπρελλα για καθε περιπτωση.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
03-11-2016, 10:31 #8768
ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΜΑΚ.εκει τους ιεπα ολο το ιστορικο μου κ στο τελος μου ειπε "πρεπει να αποφασισεις πρωτον ποιος θα σε παρακολουθει γιατι αν σου δωσω εγω αντικταθλιπτικο εσυ μπορει να βγεις απο δω ακομα ποιο μπερδεμενη, αν κ εμεις στα εξωτερικα ιατρεια δεν δινουμε φαρμακα με την μια..εκτος κ αν ειναι οξεια φαση, φταιει κ το οτι εχεις νοσο graves κ κανει αγχωδη διαταραχη αυτο γι αυτο εχει συχνες υποτροπες, φταιει οτι δεν τρως κρεας κ λειπουν απο τον οργανισμο πρωτεινες για να δουλεψει ο εγκεφαλος, επισησ δωσε λιγο χρονο στο bespar μηπως σε βοηθησει σε 10 μερες κ μιλα με τον γιατρο σου να σου κανει εξετασεις φουλ, βιταμινες μεταλλα κλπ".
εκειη την ωρα με επιασε τρεμουλα οσο του ελεγα το ιστορικο μου κ με κερασε ενα ζαναξ..πηρα τον κωλο μου κ πηγα για ψωνια..αγορασα 2 ζακετες που ειχα αναγκη, μετα πηγα ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ κ του ΠΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ...αγορασα μπροκολο κ αυγα...κ μετα πηγα σπιτι κ ημουν νορμαλ.....μαγειρεψα το μπροκολο το εφαγα με φετα κ λαδι κ μετα εφαγα κ τα αυγα..αυτα εγιναν εχτες..παπαρια κοινως..θα κανω υπομονη λοιπον 10 μερες...αλλα φιλε μου μονο 10 μερες, αν δεν με πιασουν στις 10 μερες θα γινει ΧΑΜΟΣ!θα παω φαρμακειο μονη μου κ θα μπουκωσω ο.τι αντικαταθλιπτικο υπαρχει!! επισης θα βαλω στην δαιτροφη μου ακομα περισσοτερο ψαρι γιατι κ αυτο το τρωω μια φορα την εβδομαδα...πφφφ!!
πινω ηδη βιταμινες b κ μαγνησιο..κ τρωω αφθονες μπανανες..
ασχετο..αλλα αυτη η νοητικη συγχιση που νιωθω τα πρωινα ειναι το χειροτερο μου, δεν την αντεχω.......!! ρε μηπως τρελλαινομαι??
03-11-2016, 12:42 #8769
Γεια σου ανξιους , σωστο ειναι το ' δεν δινουμε φαρμακα με την μια ' , αλλα αναφερεσαι σε εξωτερικα ιατρεια , εκει δινουν φαρμακα ' πυροσβεστικα ' , οπως σωστο ειναι ' αποφασισε ποιος θα σε παρακολουθει ' , να σε παρακολουθει ενας γιατρος , εννοειται , οχι στα εξωτερικα ιατρεια ομως ..................αυτο για τις πρωτεινες , ισχυει μονο αν δεν τρως καμμια πρωτεινη , πραμα που αποκλειεται , ακομη και τα χορτα εχουν πρωτεινες , το κρεας , απλως εχει αρκετη βιταμινη Β , την παιρνεις και σε συμπληρωμα , δλδ οι χορτοφαγοι , δεν παιρνουν βιταμινη Β ? παιρνουν απο αλλες πηγες τροφιμων , οχι απο συμπληρωματα , καλακαι ντε , αλλωστε τα συμπληρωματα , κατι που δεν ειναι ευρεως γνωστο , εχουν απορροφησιμοτητα ενα 20-25% , το ορθομοριακα , υποτιθεται παντα οτι εχουν μεγαλυτερο , αντε 40-50 % , παντα υποτιθεται ..............γεικως , διακρινω μια ταση αποφυγης ευθυνων , απο το νοσοκομειο , δημοσιο νοσοκομειο ειναι , τι περιμενεις απο αυτους ? το ψαρι , καλα κανεις κα το συμπεριλαμβανεις , εχει Ω3 , πολυτιμα για κτθλψη , αυτα τα παιρνω σε ιχθυελαιο , καθημερινως , 100% αποροφησιμοτητα , αφου ειναι λαδι .........το μαγνησιο , υπαρχει σε αφθονια σε ξηρους καρπους , καλο ειναι και το συμπληρωμα , προσφερει ηρεμια , καλες κι οι μπανανες , εξοχο το μπροκολο , καθε αυγο ειναι πολυτιμο για τον οργανισμο , κι ειναι μυθος οτι ανεβαζουν την χοληστερινη , κι το καθενα εχει 6 γραμ. πρωτεινη , στο ασπραδι παντα , εγω τρωω 2 /μερα .....εσυ , για κανονικη ληψη πρωτεινης , αρκει 1 γραμ. πρωτεινης ανα κιλο σωματικου βαρους , παραπανω επαιρνα οταν ηθελα να παρω μυικο ογκο , εσυ δεν το θελεις αυτο ..........το ψαρι εχει 25-28 % πρωτεινη , ανα βαρος , τοσο εχει κι φετα , ε , μια χαρα ειναι η διατροφη σου , ξερω απο διατροφη πολυ καλα λογω 30χρονης εμπειριας στα βαρη και πολυχρονης μελετης .........το μπεσπαρ , αμα δεν σου κανει δουλεια μεχρι την Δευτερα , δεν θα σου κανει ποτε , αν και δεν ειμαι αισιοδοξος γι αυτο το φαρμακο , αφου το παιρνω με τις χουφτες , 4 κουτακια το 2μηνο καθαριζω , δεν βλεπω διαφορα,,και δεν εχει σχεση η συμπτωματολογιαμου , με την δικη σου , οπως την περιγραφεις , φαινεται μακραν σοβαροτερη , οσον αφορα το αγχος , που εχω πολυ λιγο , τα ζαναξ, απο συνηθεια τα παιρνω, δεν τα χρειαζομαι , αλλα βλεπω διαφορα με το ζαναξ ομως ............................... οντως δρα σωρρευτικα το μπεσπαρ , γιαυτο λεω μεχρι Δευτερα , αρκετη ειναι η δοκιμη χρονικα , αφου παιρνεις 3 ημερησιως , αν θυμαμαι καλα ........................τσαμπα ταλαιπωρεισαι , χρειαζεσαι αλλη αγωγη , τελειως διαφορετικη , δεν μπορω να προτεινω κατι , αλλα το μπεσπαρ , ειναι σαν να βαζεις τσιροτο σε μια ανοικτη πληγη , ισως δεν ειναι η μοναδικη λυση το αντικαταθλιπτικο , γιατι κι αυτο , θελει μινιμουμ 2 βδομαδες να αρχιζει να πιανει ....................δυστυχως , αυτα παθαινεις οταν πηγαινεις σε δημοσια νοσοκομεια , εχω την πικραν εμπειρια που με αφησαν να φυγω απο Ερυθρο Στ . με νεφρο , που εχανε αφθονο αιμα , κατακκοκκινα ουρα , και πηγα στο Υγεια , με την ιδιωτικη ασφαλιση , και σωθηκα ..................................ειναι φυσικο το πρωι, να αισθανεσαι χειροτερα , ειναι πιθανο συμπτωμα κτθλψης , η πρωινη μαυριλα , τουλαχιστον αυτο μουχε πει ο γιατρος μου , οταν καλπαζε η κτθλψη μου , τωρα δεν εχω τετοιο συμπτωμα , αφου ειμαι πολυ καλυτερα ...............οχι, δεν τρελλαινεσαι , εισαι σε εναν παροξυσμο αυτου που σε βασανιζει ..........ακου σε κερασε ενα ζαναξ ........δημοσιο ..........τι περιμενεις ......
ενταξει , το καταλαβα , εχει τα παντα ο Βασιλοπουλος , θα παω ............!! καλο να διατηρεις το χιουμορ σου ..........κι εγω , δεν τοχασα ποτέ ......
ρε συ ανξιους , τωρα ειδα το μεγεθος του ποστ μου , το 2ο μεγαλυτερο στην θητεια μου .......προφανως θελω να σε βοηθησω !!
03-11-2016, 15:30 #8770
ΡΕ ΜΑΚ! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!! χααχαχαχχα!!! ναι με βοηθας αρκετα θα ελεγα!!
κ ναι δεν χρειαζεται να φαω κρεςας για πρωτεινη! αφου τρω φετα ρε φιλε μου.......
κ ξεκινησα αυγα που ειχα να φαω πολυ καιρο..εφαγα τωρα πριν 1 αυγουλακι..
μετα τι θα φαω δεν ξερω! α@ εχω μπροκολο σπιτι ετοιμο..τα το τσακισω.
+ σημερα δεν ενιωσα την αναγκη ιδιαιτερη να παρω ζαναξ..ρε φιλε λες να αρχιζει να κανει κατι το bespar κ να μας αφησει μαλακες???!
το χιουμορ μου ακομα κ οταν εχω βαρια καταθλιψη ποτε δεν το χανω...δεν ξερω γιατι..πιθανον ειναι αμυνα.ακομα κ οταν κλαιω κ φοβαμαι κ καθομαι στο κρεβατι κ δεν κανω τιποτα αν μιλησω με καποιον λεω ολο αστεια, αλλα μεσα μου σπαω...
συνηθως με ρωτανε "ελα τι κανεις πως εισαι σημερα?" κ απαντω "τι να κανω ...εδω walking dead...zombie natin ..κατα τ αλλα καλα...εσυ?"
κατι τετοιες μαλακιες λεω..
σημερα ελεγα να παω να αγορασω ενα ψαρι να το ψησω..αλλα δεν ξερω που εχει ψαρια στην περιοχη μου..το ψαρι μου το τρωω παντα στην μαμα...που μενει σε αλλη περιοχη..οποτε πρεπει να ψαχτω...
ψαααααρια καααανειιις?
σε λιγο θα παρω την b μου..κ το bespar το μεσημεριανο για πρωτη φορα..το βραδι θα παρω μαγνησιο κ νανι.
εχω κ σχολη χορου σημερα..να δω πως να νιωσω εκει..θα χορεψω?ή θα συρθω??θα δειξει.
οσον αφορα το αιγινητειο ναι...το χει αυτο...δεν δινουν θεραπειες αν δε νσε γνωρισουν καλυτερα..κ λογικο μου ακουγεται,παει τορα καποιος εκει κ λεει ολ αυτα..κ στην τελικη πυο τον ξερουν? κ πως να τον πσιτεψουν?κ αν λεει αρλουμπες???ετσι να μοιραζουν χαπες στον καθε περαστικο?
τιποτα..θα κανω υπομονη κ τουμπεκι ψιλοκομμενο...δευτερα θα εχω κλεισει 7 μερες με μπεσπαρ..μου ειπαν 10 μερες να δω....αληθεια γιατι το πανε σε δοσεις?δλδ 3 μερες 1, αλλες 3 μερες 2 κ αλλες 3 μερες 3?? γιατι δεν το δινουν κατευθειαν 3 την μερα να τελειωνουμε?
03-11-2016, 16:09 #8771
Aνξιους , να ακους τον Παναγιωτη23 , ειναι μεγαλυτερος γνωστης απο μενα στο αντικειμενο .......το μπεσπαρ σε δοσεις , δεν μπορω να το εξηγησω , χαζο μου φαινεται , εγω τα παιρνω κατα βουληση , πολυ ηπιο φαρμακο ................δεν γνωριζω τετοιο συστημα 1-2-3 , τρελλο ειναι ..... να πω οτι εχει παρενεργειες δεν εχω εντοπισει καποια ............δεν ξερω αν το μπεσπαρ μας βγαλει ψευτες , αλλα αν συμβει αυτο , θα παραιτηθω απο τους ΄' γιατρους χωρις διπλωμα ' ...............ειναι ηπιοτατο , σε δυσπεψιες , λογω αλκοολ , που επαιρνα μεχρι και 10 σε 3 ωρες , δεν καταλαβαινα τιποτα απολυτως , μου περναγε η δυσπεψια ομως , ενω με 10 ζαναξ , επεφτα τεζα ...........το χιουμορ , οπως κι εγω δεν τοχασα , δειχνει θετικο ανθρωπο , θετικη αντιμετωπιση ..........οτι καλυτερο , ................να πας για χορο , φυσικα , εκτονωση ειναι ....
μην ξεχνας οτι η διαθεση , σε περιπτωσεις σαν την δικη σου , η οποιουδηποτε με παρομοια ιδιοσυγκρασια , εχει εντονες διακυμανσεις , ειναι φυσιολογικο , μπορει να μην ειναι το μπεσπαρ το περιφημο , που το θεοποιησαμε εδω περα .............κατσε να δεις αυριο πως θασαι , και βλεπουμε , δεν μπορεις νασαι συνεχεια σε κατασταση παροξυσμου , εχει κι αμυνες ο οργανισμος ......................μετα την μπορα , ερχεται η ξαστερια , και μετα την ξαστερια , παλι ερχεται μπορα ......ατυχως .......μεχρι να βρεις το σωστο φαρμακο .......
03-11-2016, 17:57 #8772
Τελειο ποστ! Μπραβο Macgyver, να διαβαζουμε και χρησιμα ποστς σε αυτο το φορουμ γιατι με μερικα που ειδα πριν, εμεινα....
απλα για τη Β12 να προσθεσω, επειδη εχω ελλειψη και προσπαθω να την ανεβασω, οντως ειναι μονο στα κρεατα. Τα χορτα-λαχανικα-φρουτα απο Β12 γιοκ! Και ναι οι φυτοφαγοι παιρνουν συμπληρωματα, και ναι ειναι οπως τα λες, εχει χαμηλη απορροφησιμοτητα. Υπαρχει και υπογλωσσιο liquid Β12 σε τουρμπο δοση των 2.000μg, Anxious αν θελεις, ρωτα το γιατρο σου!, η οποία επειδη βγαινει σε υγρο υπογλωσσιο εχει μεγαλυτερη απορροφησιμοτητα.
Αλλιως, μοσχαρισιο συκωτακι, οπως κανω εγω, καθε 2-3 μερες, 2 πηρουνιες ψηνω και τρωω, ισα ισα για τις βιταμινες.
Το ιχθυελαιο που λες εχει διαφορα απο το μουρουνελαιο? αυτη την περιοδο παιρνω μουρουνελαιο, το γνωστο που διαφημιζεται, για να ξεφυγω λιγο απο τις καψουλες με τα Ω3.
Και Anxious ενα αβγο καθε μερα, εστω το ασπραδι, ειναι απο τις καλυτερες πηγες πρωτεινης. Αμα προσθεσεις και ενα μαρουλι, ενα λαχανικο τελος παντων, εισαι τελεια!!!!! και καλα λιπαρα!!! οπως λεει το ποστ ειναι στους ξηρους καρπους, καρυδια, αμυγδαλα, αλλα και ωμο ελαιολαδο και λαδι καρυδας. Ο εγκεφαλος λενε οτι θελει καλα λιπαρα για να δουλεψει.
Παντως παιδια εγω πριν τα αντικαταθλιπτικα ειχα κανει τα παντα για να βελτιωσω τη συγκεντρωση μου και φως στο τουνελ δεν ειδα... και πολλη αθληση και διατροφη και ομοιοπαθητικη εκανα απο το 2012, τη δουλεια που εκαναν τα 2 αντικαταθλιπτικα απο το καλοκαιρι ως τωρα δεν την εκαναν ολα τα αλλα στα 4 χρονια........Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
03-11-2016, 21:24 #8773
Άδεια...δεν ξέρω αν θα συνηθίσω ποτέ την ανθρώπινη σκληρότητα προς άλλα πλάσματα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-11-2016, 22:58 #8774
Δηλαδή αν είσαι 60 κg θέλεις 60 γρ πρωτεινης..
Κάθε αυγό έχει λες 6 γραμμάρια πρωτείνης , οπότε θες καμιά δεκαριά αβγά ..........
Αμα είναι κάποιος 80 κg και θέλει μυικό όγκο είναι εντάξει ένα κοτέτσι αβγά ή δεν φτάνει?
Θες να μας ξεκάνεις ε? Θα σε καταγγείλω στην διαχείριση , ψεύδεσαι ασυστόλως !!
Λυπάμαι μακ, είσαι ένας ψεύτης
Το λάθος ποιο είναι όμως ? Ότι θες 1 γρ αυγού/ κg βάρους ή ότι θες 1 γρ πρωτεΐνης γενικά? Αν εσύ παίρνεις την συνιστώμενη δόση ( 1 γρ πρωτείνης/κg την ημέρα μόνο από αυγά, δηλαδή 10 αυγά θα είσαι εντάξει???Last edited by cdeleted29517; 03-11-2016 at 23:44.
03-11-2016, 23:56 #8775
Cube, δεν παει ετσι οπως το υπολογιζεις...
εχει μια λογικη ο συλλογισμος που κανεις αλλα ειναι τελειως flat...
Το συνιστωμενο ειναι 0,8 γραμμαρια ανα κιλο, αλλα για το ιδανικο σου βαρος. Αν εγω πχ τωρα ειμαι 57 αλλα το ιδανικο μου ειναι τα 52, πρεπει να καταλωνω 0,8Χ52=41,6 γραμμαρια πρωτεϊνη. Το αυγο ναι ειναι υψηλης θρεπτικης αξιας, αλλα η πρωτεινη περιεχεται και στα οσπρια και στο τυρι και στα ψαρια και στα γαλακτοκομικα. Δεν μπορω να φαω 10 αυγα τη μερα, εννοειται ειναι βλακεια, αλλα μπορω να φαω ενα αβγο το πρωι, ενα μπιφτεκι το μεσημερι και ενα γιαουρτι το βραδυ, λεω ενδεικτικα, οποτε εχω καλυψει τις ημερησιες αναγκες μου σε πρωτεινη.
Το σημαντικο με την πρωτεινη ειναι οτι σε χορταινει για αρκετες ωρες.
Για τους αντρες, που ετσι κι αλλιως εχουν περισσοτερα κιλα απο εμας και θελουν μυικο ογκο, δεν εχω ιδεα οποτε δεν εκφραζω αποψη καν.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!