Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 608
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 608 of 837 FirstFirst ... 108508558598606607608609610618658708 ... LastLast
Results 9,106 to 9,120 of 12551
    Senior Member
    Aισθάνομαι σαν τον Αχιλλέα που παράτησε την μάχη και αποσύρθηκε στα καράβια,επειδή του πήρανε την αγαπημένη του Βρισηίδα.
    Κάθομαι στην άμμο και τραγουδώ τον πόνο μου στα κύματα.
    Μόνο που στην περίπτωσή μου η αγαπημένη μου ήταν η ίδια μου η ζωή και μου την πήρα εγώ ο ίδιος.
    Λιταί?...Τι να μου προσφέρω?...οὐδ᾽ εἴ μοι τόσα δοίη ὅσα ψάμαθός τε κόνις τε,οὐδέ κεν ὧς ἔτι θυμὸν ἐμὸν πείσει

''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Member
    Μια μεγάλη μοναξιά..

Εστάλη από PRA-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Τις τελευταίες μέρες νιώθω χειρότερα κι αυτό εξακολουθεί να επιμένει... Νιώθω ένα κενό και τα πράγματα που συνήθως μ' ευχαριστούν δεν με γεμίζουν και γενικά δυσκολεύομαι να είμαι λειτουργική... Δεν ξέρω τι να κάνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τις τελευταίες μέρες νιώθω χειρότερα κι αυτό εξακολουθεί να επιμένει... Νιώθω ένα κενό και τα πράγματα που συνήθως μ' ευχαριστούν δεν με γεμίζουν και γενικά δυσκολεύομαι να είμαι λειτουργική... Δεν ξέρω τι να κάνω...
    Γραψου σε ομαδες, forum, σελιδες συζητησεων για ανατροφη γατας. Θα κανεις γνωριμιες, θα μοιραζεσαι γνωσεις, θα μαθεις παρα πολλα πραγματα, θα μπορεις να συμμετεχεις σε συναντησεις, βολτες κλπ
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι μια συνεχόμενη κούραση, ατονία και νύστα! Υποθέτω οτι φταίει αυτή η ηλίθια σκόνη που είναι συνεχώς στην ατμόσφαιρα και με κάνει να σέρνομαι όλη μέρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Γραψου σε ομαδες, forum, σελιδες συζητησεων για ανατροφη γατας. Θα κανεις γνωριμιες, θα μοιραζεσαι γνωσεις, θα μαθεις παρα πολλα πραγματα, θα μπορεις να συμμετεχεις σε συναντησεις, βολτες κλπ
    Γεια σου savatage...

Είμαι γραμμένη σ' ένα φόρουμ για γάτες εδώ και χρόνια και τώρα που έχω για πρώτη φορά μικρό γατάκι μπήκα πάλι για βοήθεια... Είναι όντως ωραία...

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι φταίει η μείωση του seroquel που είμαι έτσι χάλια... Αύριο θα πάρω πάλι το γιατρό να δω τι θα μου πει...

Κοιμήθηκα το μεσημέρι κι ενώ μου έκανε καλό όταν ξύπνησα ένιωθα πάλι άσχημα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Γεια σου savatage...

Είμαι γραμμένη σ' ένα φόρουμ για γάτες εδώ και χρόνια και τώρα που έχω για πρώτη φορά μικρό γατάκι μπήκα πάλι για βοήθεια... Είναι όντως ωραία...

...
    Συμμετεχουν και γατες στο φορουμ ? καλα θα ηταν να μιλαγανε οι γατες , στοχωξαναγραψει , και δεν ειρωνευομαι .....ποτέ..
    κρυα αστειακια γραφω .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμμετεχουν και γατες στο φορουμ ? καλα θα ηταν να μιλαγανε οι γατες , στοχωξαναγραψει , και δεν ειρωνευομαι .....ποτέ..
    κρυα αστειακια γραφω .....
    Χα χα, ναι, θα ήταν όντως καλό γιατί μερικές φορές δεν καταλαβαίνω τι θέλουν με το "νιάου"... Θα πρέπει να μάθω γατικά...

Senior Member
    Δεν έχω κοιμηθεί ικανοποιητικά τις τελευταίες μέρες. Απόψε μόνο 4 ώρες. Νιώθω όμως πολύ ωραία, ευδιάθετος και ξεκούραστος, σαν να κοιμήθηκα όσο χρειαζόμουν. Μήπως με βάρεσε η άνοιξη;

Junior Member
    Νιώθω χάλια απαίσια και αυτό το βάρος στο στηθος που δεν λέει να φύγει με τίποτα...
    Καμία όρεξη κανένα ενδιαφέρον. ...

Senior Member
    Χα χα, ναι, θα ήταν όντως καλό γιατί μερικές φορές δεν καταλαβαίνω τι θέλουν με το "νιάου"... Θα πρέπει να μάθω γατικά...
    Ακομη δεν εχεις μαθει Γατικα ? ανεπιδεκτη μαθησεως ..........

το ξερεις οτι οι γατες βγαζουν διαφορετικους 100 ηχους , ειναι πολυ επικοινωνιακες , ενω οι σκυλοι μονο 10 ..........εμεις με τον πατερα μου , συνεννουμεθα περιφημα μα τους γατους ,....................... ο πατερας μου που εχει.υιοθετησει εναν γατο , τον Αριστο , στο γραφειο, συνεννοειται περιφημα .......................... του μιλαει με τον τροπο του , ( ο γατος ) ....του δειχνει κιολας , που θελει το φαι του , μεσα η εξω , τις προαλλες του νιαιουριζε , με το που τουβαλε φαγητο εξω , πηγαινε περα -δωθε , και τελικα ηθελα να του βαλι το φαγητο στην σκια .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ακομη δεν εχεις μαθει Γατικα ? ανεπιδεκτη μαθησεως ..........

το ξερεις οτι οι γατες βγαζουν διαφορετικους 100 ηχους , ειναι πολυ επικοινωνιακες , ενω οι σκυλοι μονο 10 ..........εμεις με τον πατερα μου , συνεννουμεθα περιφημα μα τους γατους ,....................... ο πατερας μου που εχει.υιοθετησει εναν γατο , τον Αριστο , στο γραφειο, συνεννοειται περιφημα .......................... του μιλαει με τον τροπο του , ( ο γατος ) ....του δειχνει κιολας , που θελει το φαι του , μεσα η εξω , τις προαλλες του νιαιουριζε , με το που τουβαλε φαγητο εξω , πηγαινε περα -δωθε , και τελικα ηθελα να του βαλι το φαγητο στην σκια .....
    Χα χα!!!

Όχι, δεν το ήξερα αυτό με την διαφορά των ήχων μεταξύ γατών και σκυλιών αλλά το ότι είναι πολύ επικοινωνιακές το έχω διαπιστώσει τόσα χρόνια... Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πάντα τι θέλουν... Η μικρή πάντως είναι τρομερά εκδηλωτική, της αρέσει να βάζει τα χέρια στο πρόσωπο μου και μου δίνει και φιλάκια... ♥

Senior Member
    Επίσης αισθάνομαι πολύ πεσμένη και δυστυχισμένη τελευταία, πιστεύω ότι γι' αυτό φταίει η αλλαγή των φαρμάκων, θα μιλήσω με το γιατρό αύριο που θα είναι στο γραφείο μου γιατί τώρα λείπει εκτός πόλης... Πάντως η Μίλλυ με ανακουφίζει κάπως...

Senior Member
    Επίσης αισθάνομαι πολύ πεσμένη και δυστυχισμένη τελευταία, πιστεύω ότι γι' αυτό φταίει η αλλαγή των φαρμάκων, θα μιλήσω με το γιατρό αύριο
    Για φάρμακα μιλάμε εδώ; Νόμιζα ότι απλά ο καθένας λέει πώς είναι/νιώθει, έτσι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Banned