Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 63
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 63 of 837 FirstFirst ... 1353616263646573113163563 ... LastLast
Results 931 to 945 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ειναι μεχρι τις 3 που θα παω να κανω το ξυρισμα και το μπανιο, να ριξω λιγο παγωμενο νερο στα μουτραλακια μου, μετα νομιζω θα συνελθω. ολη αυτη η ασταθεια παντως δεν ειναι καλη. κι επιτελους φερτε πισω την RainAndWind, φευγουν οι αξιολογοι χρηστες που με καταλαβαινουν, και τι μενει ? κωλοχανειο καταντα το φορουμ, να μη μπορουμε να αρθρωσουμε σοβαρη κουβεντα.
    το θεμα δεν ειναι ποσους σε καταλαβαινουν αλλα ποσους καταλαβαινεις εσυ. Γυρισε τα ολα αναποδα και θα δεις πως δεν ειναι ολα τοσο μαυρα

Banned
    ναι δεν ειμαι εξωγηινος, αλλα ανθρωπος σαν κι εσας. απλα δεν επικοινωνω με ολους το ιδιο καλα γιατι εκπεμπουμε σε διαφορετικες συχνοτητες, κι εδω μεσα ειμαι πολυ επιλεκτικος και ειναι συγκεκριμενα ατομα αυτα που γουσταρω, θελω και μπορω να καταλαβω.

Senior Member
    ειναι ευκολο να καταλαβεις καποιον που εχει τα ιδια προβληματα με σενα, με τους αλλους τι γινεται ομως? Αν εισαι αντρας καταλαβαινεις τους αντρες, αλλα τι γινεται με τις γυναικες? Εκει θελει προσπαθεια, να καταλαβεις το διαφορετικο...

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ειναι ευκολο να καταλαβεις καποιον που εχει τα ιδια προβληματα με σενα, με τους αλλους τι γινεται ομως? Αν εισαι αντρας καταλαβαινεις τους αντρες, αλλα τι γινεται με τις γυναικες? Εκει θελει προσπαθεια, να καταλαβεις το διαφορετικο...
    Εγω γενικα τους περισσότερους άνθρώπους άμα τους γνωρισω λίγο μπορω να τους καταλάβω, σαν χαρακτηρες, πως σκεφτονται, τι τους απασχολεί και τι θελουν, και τοτε ειναι που καταλαβαίνω ότι δεν μπορω να κάνω φιλία μαζι τους.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Εγω γενικα τους περισσότερους άνθρώπους άμα τους γνωρισω λίγο μπορω να τους καταλάβω, σαν χαρακτηρες, πως σκεφτονται, τι τους απασχολεί και τι θελουν, και τοτε ειναι που καταλαβαίνω ότι δεν μπορω να κάνω φιλία μαζι τους.
    Καλημέρα Γιάννη! Εννοείς ότι μ' όλους όσους απ' τους περισσότερους γνωρίσεις δεν μπορείς να κάνεις και φιλία? Κατάλαβα λάθος?

Νοιώθω λίγο χάλια σήμερα, αλλά όχι λόγω του καιρού αλλά επειδή διαπιστώνω ότι ειμαι κατωτερος του εαυτου μου.

Εσείς μόνο με την καλή εντύπωση για τον άλλο/άλλη μπορειτε να προχωρήσετε σε σχέση?

Εγώ δυσκολεύομαι. Με αγχώνει αφάνταστα, μου προκαλεί συναίσθημα ότι εκανα λάθος επιλογή, ότι θέλω κάτι πιο καλό, και ότι παλι συμπεριφερομε σαν κατωτερος του εαυτου μου.
    γιάννης

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Καλημέρα Γιάννη! Εννοείς ότι μ' όλους όσους απ' τους περισσότερους γνωρίσεις δεν μπορείς να κάνεις και φιλία? Κατάλαβα λάθος?
    Δεν καταλαβες λάθος. Εννοώ ότι αμα γνωρισω καλά κάποιον ως επι το πλειστον διαπιστωνω ότι δεν υπάρχει περιθωριο για φιλια αλλά θα μεινει στη γνωριμία.
    γιάννης

Senior Member
    Δεν πρεπει να εισαι αχαριστος Γιαννη, δωσε χρονο στην σχεση σου γιατι δεν γινονται ολα στιγμαια σε μια σχεση. Το σημαντικοτερο ειναι να υπαρχει επικοινωνια και εμπιστοσυνη - ολα τα υπολοιπα ειναι για το π....

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δεν πρεπει να εισαι αχαριστος Γιαννη, δωσε χρονο στην σχεση σου γιατι δεν γινονται ολα στιγμαια σε μια σχεση. Το σημαντικοτερο ειναι να υπαρχει επικοινωνια και εμπιστοσυνη - ολα τα υπολοιπα ειναι για το π....
    Μπορεί να χεις και δικιο, να μαι αχαριστος. Όμως δεν αφηνουν το νου μου να ηρεμησει όλα αυτα που καποτε δεν έκανα, καλυτερες απ αυτες που μου προκυπτουν σημερα όπου δεν εκανα τιποτα ουτε κυρίως η σκέψη ότι υπάρχει το καλύτερο αλλά η ατολμία και ο φόβος δεν με αφηνουν να το πλησιάσω και γινομαι κατωτερος των δυνατοτητων μου, να βλεπω δλδ ότι υπαρχει το καλυτερο και για τους λογους αυτους να ειμαι με το καλο.Στις πραξεις μου μπορει να δειχνω ότι συμβιβαζομαι στη σκέψη μου όμως ποτε.
    γιάννης

Senior Member
    Νοιώθω λίγο χάλια σήμερα, αλλά όχι λόγω του καιρού αλλά επειδή διαπιστώνω ότι ειμαι κατωτερος του εαυτου μου.

Εσείς μόνο με την καλή εντύπωση για τον άλλο/άλλη μπορειτε να προχωρήσετε σε σχέση?

Εγώ δυσκολεύομαι. Με αγχώνει αφάνταστα, μου προκαλεί συναίσθημα ότι εκανα λάθος επιλογή, ότι θέλω κάτι πιο καλό, και ότι παλι συμπεριφερομε σαν κατωτερος του εαυτου μου.
    Ίσως είμαστε λίγο περισσότερο απαιτητικοί απ' τους άλλους! Όμως όσον αφορά την φιλία, μπορεί ν' ανεχτώ και τον-την άλλον-η με την όποια διαφορετικότητά του, αν σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί του, όμως στην σχέση θες νάχεις αρκετά κοινά με τον άλλον εκτός π.χ. από την χημεία.

Senior Member
    Πρεπει να σεβεσαι τις επιλογες σου και ας αποδεικνιονται λαθος στον χρονο. Μονο ετσι θα αισθανεσαι πληρης και θα εκτιμησεις τον πλουτο των εμπειριων σου. Γιατι αυτη ειναι η ζωη, εμπειριες...

Senior Member
    Μπορεί να χεις και δικιο, να μαι αχαριστος. Όμως δεν αφηνουν το νου μου να ηρεμησει όλα αυτα που καποτε δεν έκανα, καλυτερες απ αυτες που μου προκυπτουν σημερα όπου δεν εκανα τιποτα ουτε κυρίως η σκέψη ότι υπάρχει το καλύτερο αλλά η ατολμία και ο φόβος δεν με αφηνουν να το πλησιάσω και γινομαι κατωτερος των δυνατοτητων μου, να βλεπω δλδ ότι υπαρχει το καλυτερο και για τους λογους αυτους να ειμαι με το καλο.Στις πραξεις μου μπορει να δειχνω ότι συμβιβαζομαι στη σκέψη μου όμως ποτε.
    Γιάννη μιλάς θαρρείς και σε πήραν τα χρόνια! Ποτέ δεν είν' αργά δεν λέμε! Ας το παρελθόν! Αφού διαπιστώνεις μόνος
    σου ότι χρειάζεται και το να τολμάμε και το ότι οι φόβοι δεν ισχύουν στο παρόν μην βάζεις εσύ εμπόδια στον δρόμο σου.

Senior Member
    Αχ βρε Ιωάννη, εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα αν αυτό σε παρηγορεί. Απλά εγώ διαπιστώνω και το άλλο αν δεν έχεις πολλές εμπειρίες και δεν πάρεις τα πάνω σου από αυτοπεποίθηση μετά δε μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις...
    Εγώ παθαίνω το άλλο να βάζω τον εαυτό μου σε θέση αμυνόμενου και να λέω γιατί δε ρίχνω τα κριτήρια μου, μήπως τελικά αξίζω να είμαι με κάποιους που δεν τους θεωρώ αντάξιους? Για να προχωρήσεις μπροστά Ιωάννη πρέπει να πάψεις να είσαι ενοχικός.. Πρέπει να κάνεις κάτι γιατί σε κάνει περισσότερο ευτυχισμένο από ότι είσαι τώρα και όχι με βάση τη λογική και τα κριτήρια. Οι σχέσεις για μερικούς είναι πιο δύσκολες πως να το κάνουμε και ας πιστεύεις ότι είσαι ωραίος, μορφωμένος, έξυπνος..Το ξέρεις αυτό αλλά πόσο το πιστεύεις πραγματικά? Η αυτογνωσία δεν συνάδει με τον αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση για αυτό και δε μπορείς εσύ και άνθρωποι σαν και σένα να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν.
    Καλή μέρα Ιωάννη, εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Δεν διεκδικώ Ανώνυμε, και η εμπειρια που λες δεν τη θεωρω απαραιτητη αμα καποιος ξερει να διεκδικά. Καλά τα λες, δεν εχεις άδικο. και μου αρεσει ιδιαιτερα η τελευταια σου πρόταση ""Η αυτογνωσία δεν συνάδει με τον αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση για αυτό και δε μπορείς εσύ και άνθρωποι σαν και σένα να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν"" Η λύση ειναι η υπερβαση, δλδ να κανεις αυτο που φοβασαι ώστε να τονωθει η αυτοπεποίθηση όμως στην πραξη δεν ειναι ευκολη υπόθεση όσο και να το εμπεδωνω όσο και να κατανοω ότι αυτη ειναι η λυση. Κι αμα δε διεκδικησεις ζεις με το κατωτερο και βιώνεις το δραμα του συμβιβασμού. Όλοι ξερουμε τι ειναι αυτα που μας κανουν ευτυχισμενους, οι φοβοι και οι ανασφαλειες όμως μας αφηνουν καπου στην πορεια. Φαντασου ποσο ασχημο ειναι να εχεις συναισθηση ότι εμεινες καπου στην πορεια και αυτο που ζεις σε ολο σου το ειναι να μη σε γεμίζει γιατι για όλους αυτους τους λόγους δεν επεδίωξες το καλύτερο, πχ φοβος να μην μπλέξω σε σχέση που δεν ειναι το καλυτερο που θα μπορουσα να διεκδικήσω. Και όταν λες εμπειριες ελπιζω να μην μιλας για τραυματα και χοντρα λάθη γιατι εδω στο φορουμ αμα μιλαμε για εμπεριες συνηθως αυτο εννοουμε. Λες να γιναμε πολύ αυστηροι και πολυ ενοχικοι με τους εαυτους μας? Μαρκέλλα αυτη την συζητηση θα την ειχα κανει και παλια, πριν χρονια, καπου, άρα με παίρνουν τα χρονια.
    γιάννης

Senior Member
    Εννοειται πως ο ανθρωπινος νους παντα αναζητα το καλυτερο και το ματι το ανθρωπου ειναι πολυ μεγαλο και χωραει πολλα χαχαχα Αυτο ομως στο τελος μας κανει απλιστους και αχαριστους και ετσι δεν απολαμβανουμε αυτα που ηδη εχουμε. Ας μην βλεπουμε την ζωη σαν παιδακια στο Jumbo