Results 1,081 to 1,095 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
08-03-2012, 17:47 #1081
εγω ζω με την μανα μου εδω και 2 χρονια ΚΕΝΟ, εφυγα απο το σπιτι στα 17 μου
- 08-03-2012, 17:49 #1082
κι εγω συγκατοικουσα για λιγο με μια παλιοτερα, αλλα δυστυχως οταν χωρισαμε ηταν πολυ ασχημος ο καβγας, με καταστροφες και γκρεμισματα, κι ετσι με πεταξε εξω απ'το σπιτι κι επειδη δεν ειχα που αλλου να παω να μεινω, επεστρεψα στους γονεις μου.
09-03-2012, 07:13 #1083
Δυσανασχέτηση που πρέπει σήμερα να βγω από το σπίτι. Έχει φλογώσει και η μάπα μου πάλι και σε συνδυασμό με τα σημάδια έχω γίνει πολύ αποκρουστικός και ντρέπομαι να κυκλοφορήσω έξω. Δεν αντέχω πια, ό,τι κι αν έχω κάνει για την ακμή μου απέτυχε παταγωδώς. Υποβλήθηκα σε πήλινγκ το φθινόπωρο, αλλά τα σημάδια δεν εξαλείφθηκαν ούτε καν! Λαμβάνω τώρα χάπια ισοτρετινοϊνης και ωστόσο εμφανίζονται καινούρια εξανθήματα. Η επιστήμη σηκώνει μαζι μου τα χέρια ψηλά. Βλέπω τους συνομιλήκους μου με κάτι λαμπερές, πεντακάθαρες επιδερμίδες και ζηλεύω. Τι στο διάολο δηλαδή, από πότε επισκέπτονται αυτοί δερματολόγο; Εγώ πάντως για πρώτη φορά στα 18 και ίσως γι' αυτό την πληρώνω. Είναι τρομερά εφιαλτικό παιδιά. Το πρόσωπό μου έχει κατασημαδευτεί και φαίνεται έντονα στο ηλιακό φως. Νιώθω πολύ αμήχανα!
09-03-2012, 08:39 #1084
Καλημέρα sheldon,
παράλληλα με την φαρμακευτική αγωγή, θα σου πρότεινα να δεις και λίγο το θέμα διατροφή.
Για παράδειγμα μια διατροφή πλούσια σε λιπαρά, καφέ, σοκολάτα, πολλά τηγανιτά, σάλτσες, βιομηχανοποιημένες έτοιμες τροφές κ.λπ. επιβαρύνει το πρόβλημα της ακμής.
Το θέμα δεν είναι ότι δεν θα ξεπεραστεί κάποια στιγμή, αλλά ν' αφήσει όσο το δυνατόν λιγότερες
ουλές. Περιορίζεις στο ελάχιστο έως καθόλου την ζάχαρη και το διαιτολόγιο σου καθημερινά να προσπαθείς να περιλαμβάνει 5 μερίδες ωμών τροφών, 2 σαλατοειδή και 3 μερίδες φρούτων.
Μπορείς να πίνεις επίσης 1 ποτηράκι του κρασιού καθημερινά χυμό ροδιού, που είναι το καλύτερο ρόφημα για τον καθαρισμό του δέρματος εκτός του ότι είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό.
Επίσης τα Ω3 λιπαρά οξέα και ο λιναρόσπορος βοηθούν πολύ το δέρμα.
Και βέβαια 2-3 φορές την βδομάδα γεύμα οσπρίων που περιέχουν φυτικές ορμόνες. Αυτά προς το παρόν.
Είμαι σίγουρη ότι τόχεις ψάξει και προς αυτή την κατεύθυνση..
09-03-2012, 10:00 #1085
απαισια... εκανα ενα μεγαλο λαθος και φοβαμαι τις συνεπειες...
τι κανουμε τωρα οεο?![COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
09-03-2012, 10:10 #1086
Sheldon..τα χάπια αυτά που λες, έχουν σίγουρο αποτέλεσμα, αλλά θα συμφωνήσω με τη Μαρκέλα ότι θέλει και πολύ καλή διατροφή..
επίσης αιματολογικές και εξετάσεις για τη χοληστερίνη σου και το συκώτι σου.
Εγώ τα πήρα για έξι μήνες, αφού εμφάνισα ακμή στα 26 μου!!
ήταν πραγματικός εφιάλτης, σε καταλαβαίνω πως νιώθεις!
όλοι στη δουλειά με ρωτούσαν τι έχω πάθει και νομίζω ενίοτε ότι έπαιρναν και μια έκφραση αηδίας :-)
Αλλά οκ, περαστικό ήταν..
Έβαζα πολύ καλές αντιηλιακές κρέμες διότι το δέρμα γίνεται φωτοευαίσθητο και εκτός από τα χάπια έβαζα και αλοιφές με το συσταστικό αυτό που ανέφερες (του οποίου την ονομασία ποτέ δε θυμάμαι ακριβώς να πω!).
όσο για τα εξανθήματα που ανέφερες, μπορείς να το πεις στο δερματολόγο σου, μήπως είναι κάποια αλλεργική αντίδραση..
Εκτός αν εννοείς ότι βγάζεις επιπλέον σπυριά, πράγμα το οποίο ουσιαστικά θέλουμε να πετύχουμε με αυτά τα χάπια!!
ΔΕν ξέρω αν μπορώ να στο εξηγήσω σωστά αλλά οι θεραπείες αυτές με ρακιουτάν κλπ αυτό κάνουν..τα εν δυνάμει σπυριά τα σκάνε προς τα έξω και παράλληλα τα καταστέλλουν, ούτως ώστε να βγουν σχεδόν όλα μέσα στο εξάμηνο της θεραπείας.
Επαναλαμβάνω όμως βάζε συνεχώς ενυδατικές και αντιηλιακές όταν βγαίνεις έξω διότι σε αντίθετη περίπτωση , όντως το δέρμα σου θα σκαφτεί...και εννοείται μη βάζεις χέρια επάνω, δεν πιστεύω να πειράζεις τπτ τα σπυράκια έτσι????
θέλει να ασχοληθείς, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ καλό, στο εγγυώμαι γιατί τα έχω περάσει!
Αφού τελειώσεις τη θεραπεία θα σου προτείνω και μια κρέμα ανάπλασης με σάλιο σαλιγκαριού, το δερματάκι σου θα γίνει σαν κώλος μωρού!..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
09-03-2012, 10:42 #1087
Χθές μου το ξεκαθάρισε.
Δεν μ'αγαπά, ούτε ποτέ θα μ'αγαπήσει.
Ίσως, όμως,
αν μπορέσει να το επεξεργαστεί,
θα μου μιλάει φιλικά αραιά και πού.
Αυτό από μόνο του αξίζει πολλά ...αισθάνομαι υπέροχα!
Είμαι junkie της Αγάπης της.
...και μη μου πείτε πως τα ψίχουλα δεν είναι αρκετά για να συνεχίσει να υπάρχει κάποιοςδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
09-03-2012, 10:50 #1088
το θετικό είναι ότι με τα ψίχουλα δεν υπάρχει περίπτωση να πάθεις οβερντοουζ :-)
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
09-03-2012, 11:47 #1089
Καλέ, γιατί μου βάζετε χέρι τα ψιχουλάκια μου!?!
Γιά'μένα είναι πάάαρα πολλά και πολύ σημαντικά -σε σύγκριση με την προηγούμενη πενταετία μου
Και εφόσον Την γνώρισα, θα μου ήταν αδύνατο να μήν εμπλακώ
However trying to repeat jazz, I realize, that it was impossible που είπε και ο παππούς της αποδόμησης
Είμαι πολύ jazz έ; ...χεχεχεδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
09-03-2012, 13:55 #1090
Ευχαριστώ Μαρκέλλα για τις συμβουλές, αλλά σύγχρονες έρευνες καταρρίπτουν το μύθο ότι η ακμή επηρεάζεται από τη διατροφή.
Επίσης, εγώ δεν έχω ουλές, αλλά σημάδια. Οι ουλές είναι βαθιά σκαψίματα του δέρματος, ενώ εδώ μιλάμε για τα κόκκινα στίγματα που αφήνουν πίσω τους τα σπυριά.
09-03-2012, 14:07 #1091
09-03-2012, 14:15 #1092
Αντηλιακό και ενυδατική δε βάζω κάθε φορά, γιατί δεν το κρίνω απαραίτητο. Λες αυτό να φταίει;
Τώρα επισκέπτομαι δερματολόγο του νοσοκομείου και δεν είναι καθόλου εύκολο.
Αυτά που βγάζω δεν έχουν κεφαλή με πύον, άρα πρέπει να είναι από τα εσωτερικά που υποτίθεται ότι θέλουμε να καταπολεμήσουμε.
Καμιά φορά το κάνω ασυναίσθητα για να ομολογήσω την αμαρτία μου ή ξύνομαι για να διώξω το νεκρό δέρμα.
Αυτές οι κρέμες σε πληροφορώ ότι είναι τεκμηριωμένα επιεικώς μούφες, καθότι τα μόρια του κολλαγόνου, της ουσίας δηλαδή που η έλλειψή της δημιουργεί τα σημάδια, είναι τεράστια σε μέγεθος, ώστε να διαπεράσουν την κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας και να εισχωρήσουν στο χόριο.
09-03-2012, 14:22 #1093
Όχι, δε λέγονται ουλές, είναι ξεκαθαρισμένο αυτό.
Έχεις στοιχεία, βάσει των οποίων αμφισβητείς τα πορίσματα των ερευνών, για να μην αερολογούμε; Ποιον πρέπει να πιστέψω εγώ, τις έρευνες που διενεργήθηκαν πρόσφατα ή κάτι που είπε αόριστα ο Ιπποκράτης, ο οποίος έζησε σε μια εποχή που η ακμή μπορεί και να μην καταχωρημένη σαν πάθηση;
09-03-2012, 14:24 #1094
Εγω γουσταρω να τα πειραζω τα σπιρακια μου και χεστικα για τις ουλες, αυτο μας μαρανε τωρα χαχαχα
09-03-2012, 14:32 #1095
πω, πω όποιος δεν τα πειράζει του βγάζω το καπέλο! Εγώ τα πειράζω κι έχω γεμίσει το πρόσωπο σημαδάκια.
Δεν είχα βέβαια ιδιαίτερα έντονο πρόβλημα ακμής, αλλά το κουσούρι να τα πειράζω δεν ξεπερνιέται.
Υπάρχουν και προϊόντα αλόης γι' ακμή που λένε ότι βοηθάνε, γιατί είναι φυσικής προέλευσης.