Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 87
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 87 of 837 FirstFirst ... 3777858687888997137187587 ... LastLast
Results 1,291 to 1,305 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    συν οτι δεν εχω καμια παρεα να πηγαινω.
    ΚΕΝΟ, για γυμναστηριο δεν σου ταζω αν και χρόνια πριν πήγαινα ενόργανη, για κολυμβητήριο αμα γουστάρεις είμαι μέσα καθώς το κολύμπι είναι η αδυναμία μου (το καλοκαιρι κολυμπάω χιλιόμετρα στην θάλασσα). Αμα κολλάς σε θέμα παρεας και γω εκει κολλάω. Το ίδιο και για καναν ορειβατικο που πήγαινα παλιά. Η τελευταία φορά που πήγα ορειβατικό πριν απο χρόνια με ξενέρωσε γιατι δεν είχα παρεά εκει μέσα και ήταν κλειστό κύκλωμα η όλη φάση, εξ ου και δεν ξαναπήγα.
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δίδυμοι με ωροσκόπο Τοξότη είμαι κι εγώ, λες να σημαίνει τίποτα αυτό; Κι αν και δεν είμαι στο μεταίχμιο εγώ είμαι μεταξύ Διδύμου και Καρκίνου...
    Καλά σοβαρά??? Εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο (άλλοι λένε Καρκίνο και άλλοι Δίδυμο)

Banned
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    ΚΕΝΟ, για γυμναστηριο δεν σου ταζω αν και χρόνια πριν πήγαινα ενόργανη, για κολυμβητήριο αμα γουστάρεις είμαι μέσα καθώς το κολύμπι είναι η αδυναμία μου (το καλοκαιρι κολυμπάω χιλιόμετρα στην θάλασσα). Αμα κολλάς σε θέμα παρεας και γω εκει κολλάω. Το ίδιο και για καναν ορειβατικο που πήγαινα παλιά. Η τελευταία φορά που πήγα ορειβατικό πριν απο χρόνια με ξενέρωσε γιατι δεν είχα παρεά εκει μέσα και ήταν κλειστό κύκλωμα η όλη φάση, εξ ου και δεν ξαναπήγα.
    γυμναστηριο δε παω ετσι κι αλλιως. κολυμβητηριο εψαχνα παλιοτερα, δεν υπηρχε κανενα εδω κοντα που μενω. τωρα ειναι αργα, σε δυο μηνες θα πηγαινουμε στη θαλασσα. ελπιζω να καταφερω να παω διακοπες φετος, γιατι απο αθηνα η κοντινοτερη παραλια ειναι στην αρτεμιδα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    ...ήμασταν δυοοοοο, γίναμε τρειιιιιις... του ρου ρου ρου (που λέει κι ο mr Bubble)!
    Έτσι, να πληθαίνουμε λίγο γιατί ότι και να λένε για μας είμαστε πολύ καλό ζώδιο και δεν είμαστε διπρόσωποι, αυτό δεν είναι παρά μόνο μια προκατάληψη...έχουν κολλήσει τώρα μερικοί με τη λέξη δίδυμος...δηλαδή και τα δίδυμα παιδάκια διπρόσωπα είναι αν το πάμε έτσι; Χώρια του ότι είναι χαζό να χαρακτηρίζουμε κάποιον απλά και μόνο από το ζώδιο του...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Καλά σοβαρά??? Εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο (άλλοι λένε Καρκίνο και άλλοι Δίδυμο)
    Σοβαρότατα Χριστίνα...
    Όσον αφορά τον ωροσκόπο σου, γιατί υπάρχει διάσταση απόψεων; Δεν ξέρεις την ακριβή ώρα γέννησης σου; Πάντως εγώ θέλω να είναι Δίδυμος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σοβαρότατα Χριστίνα...
    Όσον αφορά τον ωροσκόπο σου, γιατί υπάρχει διάσταση απόψεων; Δεν ξέρεις την ακριβή ώρα γέννησης σου; Πάντως εγώ θέλω να είναι Δίδυμος...
    Ξέρω ακριβώς την ω΄ρα που γεννήθηκα αλλά γεννήθηκα στην Γερμανία γι αυτό και οι απόψεις είναι διαφορετικές. Πάντως οι περισσοτεροι μου λένε για Διδυμο. Λενε οτι το απέναντι ζωδιο σε ολοκληρώνει..

Banned
    οσο υπαρχουν πουτανολες, τοσο θα υπαρχουν θυματα σαν την Κύκνος κι οποια αλλη κακομοιρα. ειναι ολα δραση αντιδραση, μου φερθηκες ασχημα, θα φερθω κι εγω επισης. shotgun στο στομα σας και παμε, ελεος δειχνει μονο ο θεος που δεν υπαρχει, οχι οι ανθρωποι. ΟΙΚΟΣ 3.

Senior Member
    Aισθάνομαι gay και ρομαντικο-κυνικά,
    θέλω να χορέψω, αλλά σπάνια χορεύω απ' έξω μου
    γι' αυτό χορεύω από μέσα και χτυπιέμαι απ' έξω...
    Αισθάνομαι να με χτυπάνε με γλαδιόλες, σε pubs των περιχώρων
    eviva!

http://www.qvzine.net/images/bingo-2.pdf
    ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟ / LGBTQ ΜΠΙΝΓΚΟ

Banned
    εχωντας επιστρεψει δυο πραματα θελω να πω κι εδω. 1) αρρωστιαρης διπλα μου γκουχου γκουχου εβηχε, και ηταν και σιναχομενος και δωστου να βαριανασαινει και να εχει καταντησει αφορητος. πραγματικα δεν αντεχετε η ζωη οταν αναγκαστικα τη μοιραζεσαι με ατομα που δεν επελεξες. δε ξερω πως τα καταφερνουν τα ομορφα γκομενακια και δεν αρρωσταινουν ποτε, μαλλον οι γεροι ειναι πιο επηρρεπεις σ'αυτα. εγω μεσα σε δυο μερες ξεπερασα τη ζημια του παγωτου και προχωρησα στην επομενη μου αυτοκαταστροφη. 2) και πιο ανουσιο, οταν πινεις πρασινο φιλε μου και με το που το ανοιγεις μπορει να σου μπει το οξυγονο στη μυτη και να σου ρθει πνιγμος μεχρι και να δακρυσουν τα ματια σου, αυτο δε σημαινει οτι και το υπολοιπο ειναι ετσι, την πινεις κανονικα. επισης εβγαλα και μια φωτο που ειμαι με μεγαλη μυτη, τελικα δε ξερω κι εγω πως δειχνω, κι αν ηταν υπο την επιρρεια αυτο που βλεπα ή οχι. μπερδευεται ωρες ωρες η πραγματικοτητα και παθαινω κι εγω μια αποπροσωποποιηση, λολ.

Senior Member
    ΝΕΥΡΑ!!! ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ!!! Μπορεί να φταίει και ο καφές που πίνω, αλλά νιώθω σαν να θέλω να τα διαλύσω όλα!

Banned
    εκλεισε ο λαιμος μου απ'τις φωνες. βραχνιασα μαλλον λογο ιωσης που μου φεραν μεστο σπιτι με κουριερ. αν και ειμαι ψυχρος και παραλογος απο μονος μου οπως ειπαμε, και δε θα επρεπε να εχω αναγκες. οχι βεβαια τι αναγκες να εχει ενας ανθρωπος. λες και το ζητησα να δεχομαι τετοια συμπεριφορα, και να γινω οντως ψυχρος και παραλογος. και πως θα επανελθεις, πως θα λιωσει ο παγος ? μονος σου βεβαια, αφου εσυ εισαι που εχεις το προβλημα. δεν υπαρχει αγαπη σ'αυτο το κοσμο. κι οσο δεν υπαρχει, τοσο βλεπω οτι ειναι ολα ματαια και χωρις νοημα. κι αφου δεν υπαρχει και επιλογη για τον σωστο το δρομο, εστω μια δουλεια κατι καποιος να βοηθησει, τοσο απογοητευομαι και βλεπω οτι δεν εχω θεση. ελπιζω να βρεθω συντομα κι εγω σαν τον τυπακο στο συνταγμα να τους λερωσω το πεζοδρομιο. ειναι πολυ ευκολο να το κανεις απαξ και ξεκινησεις το πρωι, δε θελει καθολου ψυχικη δυναμη.

Senior Member
    Φοβάμαι...πολύ... Βοήθεια...

Senior Member
    Φοβάμαι...πολύ... Βοήθεια...
    τι ακριβως φοβασαι?

Senior Member
    Τα έχω χαμένα, έχω πονοκέφαλο, δεν μπορώ να συγκροτήσω τις σκέψεις και τις πράξεις μου και να βάλω σε τάξη το μυαλό μου, φοβάμαι, έβλεπα φριχτούς εφιάλτες όλη νύχτα... Αυτά τα ωραία νιώθω σήμερα...ωραία ξεκίνησε η μέρα που λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...φαντάσου πως θα είναι η υπόλοιπη...

Senior Member
    η μια πλευρα μου νιωθει καλα και η αλλη ειναι αγχομενη προβληματισμενη θλιμενη απογοητευμενη...
    δεν της δινω σημασια και μαζευεται πολυ κακο εκει
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]