11/09/2012.. περιγραψτε μου πως ακριβως ευχεστε να ειναι η ζωη σας τοτε? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
    Banned
    Quote Originally Posted by msor View Post
    vince καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις. ομως σκοπος του θεματος ειναι να σκεφτουμε τη ζωη οπως θα θελαμε να ειναι σε ενα χρονο απο τωρα .Δλδ, εστω οτι συνεχιζεισ να ζεισ και αυτο ειναι δεδομενο, πως θα ηθελες να εισαι σε ενα χρονο? Ποια-ποιες ειναι οι καταστασεις στη ζωη σου που αν αλλαξουν θα την κανουν λιγοτερο βασανιστικη εως και ευχαριστη?
    δεν με ενδιαφερει. ας ειμαι οπως να ναι. αρκετα με τον εαυτουλη μου. σας ακουω τωρα.

Banned
    ΚΕΝΟ θα σου προτεινα αν η ζωη σου εχει γινει αφορητη να ψαξεις μεσα σου με τη βοηθεια ενος καλου ψυχοθεραπευτη και ειμαι σιγουρη πως σε καποιους μηνες μεσα θα ανακαλυψεις τρομερα πραγματα για σενα και την ψυχοσυνθεση σου τελειως διαφορετικα απο οσο πιστευεις . θα δεις το σκοταδι καταματα και μετα θα προχωρας σιγα σιγα προς το φως. Τουλαχιστον ετσι εγινε σε εμενα..
    σε καποιους μηνες μεσα ? χαχαχαχα. συγνωμη αλλα δε ξερω αν θα ζησω μεχρι τα χριστουγεννα. προτιμω πιο αμεσες λυσεις!

Quote Originally Posted by void View Post
    εύχομαι να έχω βγάλει από πάνω μου ό,τι με χαλάει, ο,τιδήποτε τοξικό...να είμαι ελεύθερη :-)
    void μου αρεσε πολυ η ευχη σου και βρηκα κατι πολυ οικειο..ευχομαι ολοψυχα να γινει για ολους μας αυτο!

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σε καποιους μηνες μεσα ? χαχαχαχα. συγνωμη αλλα δε ξερω αν θα ζησω μεχρι τα χριστουγεννα. προτιμω πιο αμεσες λυσεις!
    Πιστεψε με καταλαβαινω απολυτα πως οταν η ψυχολογια σου ειναι χαλια θες ΑΜΕΣΗ λυση του προβληματος και το γεγονος οτι θες να αλλαξεις χωρα κλπ αυτο δηλωνει κατα την γνωμη μου, ποσο αφορητα σου ειναι ολα.ομως, γιατι δεν δοκιμαζεις οταν ολοι οσοι το εχουν δοκιμασει σου το προτεινουν? απλα δοκιμασε το και δωσε μια ευκαιρια ..τι λες?

Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Αν ευχηθω να εχει φυγει απο την ζωη μου οτι τοξικο με χαλαει ειναι σα να ζηταω τον θανατο τον γονιων μου........................ απαισια σκεψη..... οποτε θα ηθελα μεχρι τοτε να εχω καταφερει να μην μπω στο...Δαφνι........................
    πιεσμενη, σου ευχομαι μεχρι τοτε η οι γονεις σου να παψουν να ειναι τοξικοι η εσυ να παψεις να ζεις σε αυτο το περιβαλλον..προφανως εχεις ξαναμιλησει για το θεμα σου ομως επειδη ειμαι νεο μελος αν θες μπορεις να γινεις και λιγο πιο συγκεκριμενη.

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    δεν θέλω να σου χαλάσω το θέμα.
    δεν θα μου χαλασεις το θεμα. αλλωστε το θεμα ειναι κοινο για ολους μας και μου φαινεται πιο ενδιαφερον αν ξεφυγει και λιγο.¨-)

Banned
    Πιστεψε με καταλαβαινω απολυτα πως οταν η ψυχολογια σου ειναι χαλια θες ΑΜΕΣΗ λυση του προβληματος και το γεγονος οτι θες να αλλαξεις χωρα κλπ αυτο δηλωνει κατα την γνωμη μου, ποσο αφορητα σου ειναι ολα.ομως, γιατι δεν δοκιμαζεις οταν ολοι οσοι το εχουν δοκιμασει σου το προτεινουν? απλα δοκιμασε το και δωσε μια ευκαιρια ..τι λες?
    βρε φιλε, ολοι στην Ελλαδα υποφερουμε, δεν εχεις αντιληφθει τη κατασταση στην οποια βρισκεται η χωρα ? ολοι οσοι φευγουν απο εδω πιστευεις οτι χρειαζονται γιατρο ? σκεφτειτε λιγο λογικα, μπορει να ειναι απλα απογοητευση...

Quote Originally Posted by KENO View Post
    βρε φιλε, ολοι στην Ελλαδα υποφερουμε, δεν εχεις αντιληφθει τη κατασταση στην οποια βρισκεται η χωρα ? ολοι οσοι φευγουν απο εδω πιστευεις οτι χρειαζονται γιατρο ? σκεφτειτε λιγο λογικα, μπορει να ειναι απλα απογοητευση...
    Αρχικα ειμαι γυναικα (!) . ΚΕΝΟ μπορει να κανω λαθος αλλα δεν φαινεται να εισαι μονο απογοητευμενος. Νομιζω οτι αρνεισαι να φροντισεις τον ευατο σου που το χρειαζεται.και η ψυχοθεραπεια ειναι η ιστατη φροντιδα.. και παλι με καθε επιφυλαξη. ευχομαι να μην σε ενοχλουν οσα λεω

Banned
    η αντικοινωνικοτητα ειναι μερος του χαρακτηρα μου, και η απαθεια οφειλεται οντως στην απογοητευση που νιωθω για τη κατασταση στην οποια βρισκεται η χωρα και ειδικα το περιβαλλον γυρω μου...

Senior Member
    δεν θα μου χαλασεις το θεμα. αλλωστε το θεμα ειναι κοινο για ολους μας και μου φαινεται πιο ενδιαφερον αν ξεφυγει και λιγο.¨-)
    Αυτό που θέλω λοιπόν (αν συνεχίσω να ζω) λολ είναι να δίνω και να παίρνω αγάπη που τόσο πολύ την έχω ανάγκη.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    πιεσμενη, σου ευχομαι μεχρι τοτε η οι γονεις σου να παψουν να ειναι τοξικοι η εσυ να παψεις να ζεις σε αυτο το περιβαλλον..προφανως εχεις ξαναμιλησει για το θεμα σου ομως επειδη ειμαι νεο μελος αν θες μπορεις να γινεις και λιγο πιο συγκεκριμενη.
    λίγο δύσκολο γιατί οι γονείς της πιεσμένης είναι αρκετά ηλικιωμένοι για να καταλάβουν και ν' αλλάξουν.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Εγω επειδη ειμαι αισιοδοξη.. παντα θα πιστευω οτι το μελλον θα ειναι καλο! :) Το μελλον και η ευτυχια ειναι στο χερι μας!

Senior Member
    Του χρόνου αυτή τη μέρα κατά πάσα πιθανότητα θα με βρει πάνω από βιβλία τετράδια και σημειώσεις...
    Δυστηχώς :(

Θα ήθελα όμως να με βρει με πραγματικούς φίλους και φίλες σε χαλαρούς και άνετους ρυθμούς να διασκεδάζουμε,είτε εκτός είτε εντός σπιτιού...
    Εκτός από αυτό θα ήθελα αυτή η μέρα να με βρει με ένα ωραίο ss να ξύνω γόνατο σε στροφές σε πίστα...
    Ή να με βρει να δουλεύω σε ένα ωραίο cafe bar...

Αυτά είναι που μου αρέσουν εμένα...ούτε διαβάσματα ούτε σχολεία ούτε τίποτα...

Αλλά το λούκι των πανελληνίων δεν υπάρχει περίπτωση να μην το περάσω :(
    Απλά για τα υπόλοιπα δύο χρόνια σκύβω το κεφάλι και διαβάζω...μιας και είναι η "μόνη" προοπτική "επιβίωσης" στην Ελλάδα του 2011 σύμφωνα με τους γονείς μου (Όχι οτί έχουν άδικο κιόλας...)

Page 3 of 3 FirstFirst 123