telika uparxei to idaniko? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    ιν γκρικ πλιζ

Senior Member
    Quote Originally Posted by liodaraki_23 View Post
    katarxhn den exoume kanei sex kai eimastan mazi 15 meres...opote de nomizw oti to traviksa polu..eksallou an de to ekana tha mou lege opws leei kai twra pws viasthka na ton aporripsw..den einai anwrimos..an ennoeis auto..mia xara ta leei..apla einai thema tupou..isws na exw sundesei ton andrismo me pio entono xarakthra.Epishs..otan lew paidaki ennow oti einai 25 xronwn alla ute diplwma autokinhtou den exei..pou shmanei oti de ton endiefere kai toso..kai vlepw allpous mikroterous apo auton na exoun mhxanaki h amaksi h kati telos pantwn pou prodidei aneksarthsia.apo auth thn apopsh eniwsa pws einai mikros..oti einai distaktikos genika na milhsei..milaei kapws arga..alla isws na nai kai o tupos tou..genika einai hpiwn tonwn se antithesi me emena pou eimai trelokomeio.
    κι εγω ακριβως αυτο εννοω οταν λεω "αγορακι" κι οχι ανδρας. το οτι ο τυπος του ειναι ακριβως ο ιδιος με αυτον που ειχε στο γυμνασιο...= ξενερωμα για μενα προσωπικα..

Senior Member
    λιονταράκι νομίζω ότι απλώς δε σου αρέσει.
    Σκέψου το απλά. Αν γνώριζες τώρα ένα τύπο που ήταν στην ηλικία του, με τη δουλειά του, σε φάση συντροφικότητας, θα καθόσουν να σκεφτείς αυτό το παλληκάρι που μας περιγράφεις?
    Εγώ με βάση αυτά που λες πιστεύω πως όχι.
    Δε σημαίνει ότι τον απορρίπτεις, ή ότι δεν είναι καλό παιδί, ή ότι πληρώνει για τίποτα αμαρτίες και λοιπά.
    Απλώς δεν ταιριάζετε. Θα βρεις εσύ έναν άντρα σε άλλη φάση, να νιώθεις ότι συνοδεύεσαι, να βάλετε και τους στόχους σας. θα βρει και αυτός μια κοπέλα σε φοιτητοφάση να πηγαίνουν στα φεστιβάλ της ΚΝΕ που η μπύρα και το καλαμάκι είναι πάμφθηνα (θα κερνάει και θα το παίζει και μάγκας) και that's all.
    Εξήγησέ το και στον ίδιο με απλά λογάκια και συνέχισε τη ζωή σου.
    Όσον αφορά τις γνωστές πίπες ότι δήθεν κοιτάμε τα φράγκα...εντάξει ας μην το αναλύσουμε εδώ. Απλά μια συμβουλή: η τσιγγουνιά είναι ό,τι χειρότερο (μετά τη βρωμιά) και δεν τιμάει τους άνδρες να λένε ότι "δεν είμαι τράπεζα". Δηλαδή οι πατεράδες μας που συνόδευαν τις μανάδες μας και τις κερνούσαν ήταν μαλάκες? προφανώς δε λέμε να είναι γαϊδούρα η άλλη..αλλά το να κάνει μια κίνηση τέτοια ένας άνδρας δείχνει ότι αν μη τι άλλο έχει κάποιες αρχές. Εμένα ποτέ δε μου άρεσε να μου πληρώνουν και η αλήθεια είναι ότι κανείς δε μου πλήρωνε..όταν γνώρισα τον τωρινό μου φίλο, κατάλαβα ότι απλά δεν τους έκοβε και δεν είχαν ίχνος σαβουάρ βιβρ που λέει και η μπρόκεν.
    Η δοτικότητα είναι πολύ σημαντικό πράγμα, δείχνει το χαρακτήρα του άλλου και ναι γουστάρουμε να μας κερνάνε, και δε χρειάζεται και πολλή ανάλυση.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    ναι μωρε τι το θες τωρα τον μικρο?για σοβαρα δεν ειναι κενα θα υπαρχουν, αντρας δεν ειναι, αξιος δεν ειναι, γκομενιαρης ειναι, εμπιστοσυνη δεν του χεις, αστον να παει στα κομματια..

τι ζωδιο ειναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    ναι μωρε τι το θες τωρα τον μικρο?για σοβαρα δεν ειναι κενα θα υπαρχουν, αντρας δεν ειναι, αξιος δεν ειναι, γκομενιαρης ειναι, εμπιστοσυνη δεν του χεις, αστον να παει στα κομματια..

τι ζωδιο ειναι?
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
    αμαν ρε ελιρενε...

Senior Member
    παντως κοπελια λεμε για τους ανδρες κλπ, αλλα κ εσυ 27 χρονων εισαι ενα αμα3ακι θα πρεπε να χεις να μην πηγαινετε με τα ποδια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    παντως κοπελια λεμε για τους ανδρες κλπ, αλλα κ εσυ 27 χρονων εισαι ενα αμα3ακι θα πρεπε να χεις να μην πηγαινετε με τα ποδια...
    δεν ειναι το θεμα της ταλαιπωριας ελιρενε.
    ο ανδρας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ. και να οδηγει, καλα. το αν εχει η οχι δικο του αυτοκινητο ειναι δευτερευον. εγω εχω αυτοκινητο, αλλα ενας ανδρας που δεν οδηγει καλα, με ξενερωνει..

Senior Member
    και μενα με 3ενερωνει γτ δεν ειναι ανε3αρτητος ετσι αλλα κ εμεις μην ειμαστε γυναικουλες κ μεις πρεπει να οδηγουμε κ να σπουδαζουμε κ να δουλευουμε

Senior Member
    ναι αλλα οι αντρες παρκαρουν πιο ευκολα! ;p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    α κ εγω παρκαρω πηρα αισθητηρες με οθονη αλλιως δεν γινοταν
    λενε πως η νοημοσυνη ειναι πολυδιαστατη κ σιγουρα υπαρχουν διαφορες στα 2 φυλλα αρα κ προτυπα δλδ η γυναικα θα μαγειρευει ο αντρας θα κανει τον τα3ιτζη η θα δουλευει αλλα καλο ειναι να τα 3επερναμε αυτα κ να προσπαθουμε

Senior Member
    μα εχω αυτοκινητο..αλλα και παλι ειναι ξενερωτικο..να παιρνω εγω αμαξι..νιωθω παλι αντρας της σχεσης!!!
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Senior Member
    elinere..kai spoudazw kai epaggelmatika to psaxnw..kai genika mono gunaikoula den eimai...apla otan den eisai gunaikoula nomizw exeis kai parapanw apaithseis!

Senior Member
    void simfwnw apoluta!!!opws kai me broken!

Quote Originally Posted by void View Post
    Εμένα ποτέ δε μου άρεσε να μου πληρώνουν και η αλήθεια είναι ότι κανείς δε μου πλήρωνε..όταν γνώρισα τον τωρινό μου φίλο, κατάλαβα ότι απλά δεν τους έκοβε και δεν είχαν ίχνος σαβουάρ βιβρ που λέει και η μπρόκεν.
    Η δοτικότητα είναι πολύ σημαντικό πράγμα, δείχνει το χαρακτήρα του άλλου και ναι γουστάρουμε να μας κερνάνε, και δε χρειάζεται και πολλή ανάλυση.
    ..διαφωνώ βοιντ.
    Σε μια σχέση, ο σεβασμός και το σαβουαρ βιβρ δεν φαίνονται με το να πληρώνει συνέχεια ο άλλος. Ίσα-ίσα που σε βάζει σε άλλη κατηγορία, δεν υπάρχει ισσοροπια στη μεταξύ σας συνύπαρξη.
    Εννοείται πως μισώ τη τσιγγουνιά στον άντρα και φυσικά θέλω να είναι μπροστά σε κάτι τέτοιο, αλλά φροντίζω με τον τρόπο μου να διατηρώ μια ισοτητα σε αυτό.
    Πρωτα απ ολα μου το απαγορεύει η αξιοπρέπεια μου να δεχομαι συνέχεια να πληρώνει ο άλλος όταν δουλεύω και έχω την ανεξαρτησία μου.
    Ξέρω άπειρες που βγαίνουν με άντρες μόνο και μόνο για να τους πληρώνουν ακριβά μαγαζιά η διακοπές, όμως εκεί έχουμε να κάνουμε με άλλο είδος γυναίκας.
    Δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα μπω σε τέτοιου είδους κατηγορία, γιατί σκέψου πως όταν σε γνωρίζει καποιος δεν ξέρει την ποιοτητα σου, ή το κόλλημα σου στα ζευγάρια της δεκαετίας του 60. Φαντάζεσαι τι θα πει για σένα αν πχ βγαίνετε επί ένα μήνα συνέχεια και πληρώνει μόνος του?

Senior Member
    θεοφανια τοτε γιατι στα πληρωνω ολα εγω μωρη λολη?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast