Results 31 to 42 of 42
Thread: telika uparxei to idaniko?
-
13-09-2011, 14:00 #31
- 13-09-2011, 14:01 #32
Δεν είμαι φοιτητής, είμαι εργαζόμενος και κοντά στα 38... και ναι, ομολογώ ( :) ) ότι μου αρέσει να συχνάζω σε "τσιγγούνικα" μέρη όπως τα φεστιβάλ.... ομολογώ ότι έχω ακολουθήσει πολλές φορές την πρακτική του μοιράσματος της μπύρας (όχι με καλαμάκι, προτιμώ δύο ποτηράκια μιας χρήσεως :) ) Για μένα όλο αυτό δεν έχει να κάνει με το οικονομικό αλλά με τον τρόπο που έχω επιλέξει να ζω... και αυτός ο τρόπος ζωής είναι άμεσα συνδεδεμένος και λέει πολλά και για το "περιβάλλον" μου... για τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να συναναστρέφομαι... τους φίλους μου... το σύντροφο που θέλω να έχω δίπλα μου... δίνω και παίρνω αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο... συγκινούμαι... νιώθω όμορφα...
Κατανοώ και σέβομαι και το άλλο... απλά είναι έξω από εμένα... αλλά το κατανοώ... lion όπως πολύ σωστά ανέφεραν και οι περισσότεροι (περισσότερες μάλλον) καλό θα είναι να βρεις κάποιον που θα είναι κοντά σε εσένα... στον τρόπο ζωής σου... σε αυτό που αναζητάς... σου το εύχομαι ολόψυχα :)
13-09-2011, 14:01 #33
μολις τα παιρνεις μετατρεπονται σε ζαχαρη απο την γλυκα σου
I m a Good Person With Bad Attitude
13-09-2011, 14:02 #34
Lion εγω λεω να μην βρεις τιποτα να περιμενεις να σε βρουνε
I m a Good Person With Bad Attitude
13-09-2011, 14:03 #35
13-09-2011, 14:08 #36
Μέσα σε μια σχέση όπου υπάρχει μια ισορροπία (τουλάχιστον τις περισσότερες φορές γιατί καμμια σχέση δεν είναι τέλεια) βρίσκεις τρόπο και να μη χάνεις την ανεξαρτησία σου, και να αισθάνεσαι τον άλλον δυνατό δίπλα σου και να αφήνετε ο ένας τον άλλον να προσφέρει..μπορεί για παράδειγμα στο σύντροφο να αρέσει να σε κερνάει, να πληρώνει αυτός..εάν δεν είσαι γυναίκα γαϊδούρα και στηρίζεσαι στα πόδια σου υπάρχει χίλιοι μύριοι τρόποι να το αποδείξεις στον άλλον..και το καταλαβαίνει πότε θες να τον εκμεταλλευτείς και πότε όχι.
Δεν είναι το χρήμα το θέμα μας, αλλά ο ρόλος που έχει κάποιος στη σχέση..
Μισώ το ρόλο της γκόμενας που τα έχει όλα έτοιμα και κρίνει τον άλλον από το πορτοφόλι αλλά επίσης αηδιάζω και με τους άντρες που στο όνομα της δήθεν ισότητας φέρονται σαν κάφροι..σε αφήνουν να τρέχεις νυχτιάτικα μέσα στα ταξί, ή δέχονται να τους κερνάς εσύ.
Μπορεί και να είμαι της παλιάς κοπής που λέμε. Το να νιώθεις προστατευτικό έναν άντρα δε σου στερεί τίποτα από την αυτάρκειά σου, ούτε σε ρίχνει σα γυναίκα. Διότι σε μια σχέση που επί της ουσίας υπάρχει ισότητα, και ο άντρας νιώθει προστατευμένος, και γενικά είναι ο εαυτός του. Και δε μετανιώνει που δίνει πχ κάποια χρήματα για να βγείτε, γιατί παίρνει κιόλας, είτε συναίσθημα, είτε ένα αναπάντεχο δώρο, είτε βοήθεια σε πράγματα που δεν μπορεί μόνος του..είναι απλά να βρεις τις ισορροπίες μέσα στη σχέση...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
13-09-2011, 14:11 #37
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
13-09-2011, 14:16 #38
βοιντ..τώρα λέμε το ίδιο.
Φυσικά και θα ήθελα να έχω καποιον που θα με αφήσει μες τη νύχτα να γυρίσω με ταξί, ούτε φυσικά κάποιον που θα του πληρώνω τα έξοδα του.
Αυτό όμως είναι το άλλο άκρο. Εγώ σου μίλησα για ισότητα μες στη σχέση και στο θέμα το οικονομικό, χωρίς να κόβουμε οτιδηποτε στη μέση τυπου είναι ο λογαριασμος 60 πάρε 30. Πληρώνει ο άλλος εδώ, πληρώνω εγώ αλλού.
Έτσι, ο ένας δεν σκέφτεται πως είναι με κάποια επειδή την πληρώνει και η άλλη διατηρεί την αξιοπρέπεια της.
Θα σου πω και το άλλο: Εμένα όλες μου οι σχέσεις είναι μακροχρόνιες.
Αν είσαι με καποιον πχ πέντε χρόνια και σας αρέσει να βγαίνετε να πηγαίνετε ταξίδια, να έχετε κοινές δραστηριότητες, εσύ δεν θα βάλεις ποτέ το χέρι στην τσέπη σου?
Και πως θα νιώσεις ισότιμη μες στη σχέση? Προσφέροντας συναίσθημα όπως είπες παραπάνω?
Με αυτό το σκεπτικό δηλαδή ο άλλος προσφέρει μόνο λεφτά?
13-09-2011, 14:23 #39
Γι'αυτό είπα ότι τη βρίσκεις την ισορροπία στη σχέση. Καταρχήν στα τόσα χρόνια σχέσης, λειτουργείτε και με κοινό ταμείο, εγώ τουλάχιστον κάπως έτσι το σκέφτομαι ότι θα πηγαίνει αν κρίνω με βάση την τωρινή μου σχέση. Τα ίδια λέμε ρε συ, δε διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες.
δεν κάθεται να λέει δηλαδή ο δικός μου, α η Βοιντ είναι άνεργη, σιγά μην της βάζω εγώ τα λεφτά..και ούτε θα μου άρεσε να το σκέφτεται έτσι.
Και γω αντιστοίχως, όταν έχω και αυτός δεν έχει πληρώνω..μία ο ένας μία ο άλλος, ή δύο ο ένας 5 ο άλλος. Δεν τα μετράμε.Όποιος έχει βάζει. Απλά πράγματα. Και ναι έχω παέι ταξιδάκι όπου δεν είχα τα φράγκα, οπότε μου τα έβαλε ο άλλος και μετά με λεφτά της επιστροφής από την εφορία πήγα και του παρήγγειλα κουρτίνες για το σπίτι. Μία ή άλλη είναι για μένα...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
13-09-2011, 14:29 #40
13-09-2011, 14:33 #41
είναι ο γραπτός λόγος που δεν κάνει πάντα σαφείς τις προθέσεις :-)
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
13-09-2011, 14:34 #42