telika uparxei to idaniko?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 42
    Senior Member

telika uparxei to idaniko?

Γεια σας φιλοι μου,
    Ελπιζω ολοι να στε καλα..λοιπον,πριν λιγες μερες γνωρισα ενα παιδι,τον γνωριζα απο παλια ο οποιος ειχε σχεση απο αποσταση και συχνα φλαρταρε με αλλες και οχι μονο.Εγω του την ελεγα και γενικα τον ειχα σε αποσταση,δεν ειχε γινει ποτε τπτ και μαλιστα τον εκραζα για το τροπο που φεροταν στις γυναικες..και αυτος ηταν και ο λογος που μαλωσαμε.Μετα απο χρονια λοιπον μου εστειλε μυνημα οτι εχει αλλαξει και οτι εφαγε και εκεινος ακυροπιτες και οτι εστρωσε..αρχισαμε να μιλαμε και να δημιουργειται ελξη βλεποντας και εγω πως οντως ειχε αλλαξει..βγηκαμε καποιες φορες και καταληξαμε να μαστε μαζι..μου φεροταν αψογα αλλα τελικα εγω ξενερωσα..
    Αυτος φοιτητης εγω εχω ξεφυγει απο αυτο..ας πουμε βγαιναμε και ηξερα εκ των προτερων πως θα πληρωσω το ποτο μου,πηγαιναμε παντου με τα ποδια κλπ..και καπου αυτο δε μαρεσε γτ ειμαι 27 χρονων..αυτος 25 αλλα πιστευω πως δεν εχει να κανει η ηλικια..γενικα δεν ενιωθα να εχω αντρα διπλα μου,αλλα εφηβο-παιδι.
    Απο την αλλη οταν ερχοταν μια καινουργια κοπελα στη παρεα τσεκαρα τα ματια του να δω αν ο παλιος του εαυτος πλαναται τριγυρω..
    Μετα απο εναν καυγα λοιπον βριστηκαμε κιολας και εκει ξενερωσα εντελως..
    Αυτος με θελει λεει και εχει πληγωθει..ανα φερομενος ομως οτι ολες τον αφηνουν και οτι πληρωνει οτι εχει κανει στο παρελθον..απομακρυνοντας με ακομα περισσοτερο.
    Αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι ειχα πολυ θυμο απεναντι του και αυτο δε ξερω αν πηγαζει απο το γεγονος οτι δε γουσταρα η απο το γεγονος οτι γνωριζα οτι κερατωνε παλια τη κοπελα του..
    Εν πασει περιπτωσει εγω θελω εναν πιο μαγκακο διπλα μου,πιο σπιρτοζο..αυτος ειναι πιο χαλαρος και ηρεμος..και σε συνδυασμο με το φοιτητικο νομιζω ενιωθα το μαγκακι στη σχεση...Απο την αλλη δειχνει πραγματικα να στενοχωριεται και οντως εχει αλλαξει..Μηπως βιαστηκα και εγω να τον απορριψω?μηπως τελικα εστιαζω σε λαθος πραγματα?αλλα και το να συμβιβαζομαστε λαθος δεν ειναι?ευχαριστω για τον χρονο σας εκ των προτερων!
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Senior Member
    Το ιδανικό δεν ξέρω αν υπάρχει, όλα είναι σχετικά. Πάντως, σίγουρα υπάρχει αυτό που δεν μας κάνει.
    Συχνά, η ανάγκη να έχουμε κάποιον δίπλα μας, μας οδηγεί σε συμβιβασμούς. Καλό είναι αυτή η ανάγκη να μην καθορίζει όλες τις σχέσεις μας.
    Τώρα, το τι μας ταιριάζει ή όχι, το ξέρουμε εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας. Δεν μπορεί να το αποφασίσει άλλος για σένα.
    Προσωπικά, δεν θέλω έναν άντρα για να του κάνω τη μητέρα, αλλά ούτε για να μου κάνει αυτός τον πατέρα.
    Άλλοι και άλλες πάλι, ψάχνουν αυτό ακριβώς. Μια μητέρα ή έναν πατέρα.

Senior Member
    "Ηξερα οτι θα πληρώσω το ποτό μου".... εντάξει μόνο με αυτό αρκεί να καταλάβει κάποιος τί είδους άντρες σε ενδιαφέρουν, ναι ρε κοπελιά να το πληρώσεις το ποτό σου, δε κατάλαβα δλδ τι είναι οι άντρες, τράπεζες?

Senior Member
    kostantibe mh viazesai na vgaleis sumperasmata...h kinhsh maresei den einai xrhmatiko to thema..de me endiaferoun oi antres me ta kala amaksia oute oi fragkatoi opws fadasthkes..alla den eimai 18 xronwn...thelw na niwthw pws sinodevomai..kai an thes na ksereis polles fores den exw afhsei na plhrwsoun gia emena..alla me gemize h kinhsh..einai antriliki na thelei na plirwsei o antras gia sena..mia mpura re aderfe..pisw apo auto krivetai h diathesi o allos na se euxaristhsei..na sou prosferei...

Senior Member
    Τότε πλήρωνε κ εσύ τους συντρόφους σου όταν βγάινεις, να σου πώ κατι? ο άντρας εκτιμάει τη κοπέλα που θα βγάλει το πορτοφόλι της να πληρώσει το ποτό της, δε λέω να μη "κεράσουμε" και μείς 2, 3 5 δέκα ποτά αλλα το σωστό είναι να κάνει κίνηση η κοπέλα, προσωπικά τέτοιες γυναίκες με απομακρύνουν αφου με ξενερώσουν

Senior Member
    ποιος σου ειπα οτι δε το κανω?φυσικα και πληρωνω εγω...σου ειπα δε τα υπολογιζω τα φραγκα..απλα σαν γυναικα εχω αναγκη να βλεπω τον αντρα να θελει να το κανει..!

Senior Member
    σαφως και ειναι ασχημο να θεωρει η γυναικα δεδομενο οτι θα πληρωσει ο αντρας...φυσικα πρεπει και η γυναικα να πληρωνει..μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι εννοω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    "Ηξερα οτι θα πληρώσω το ποτό μου".... εντάξει μόνο με αυτό αρκεί να καταλάβει κάποιος τί είδους άντρες σε ενδιαφέρουν, ναι ρε κοπελιά να το πληρώσεις το ποτό σου, δε κατάλαβα δλδ τι είναι οι άντρες, τράπεζες?
    κατσε ρε φιλε αμεσως να χυμηξεις!!!!!!!! κ μενα θελω να μ πληρωσει καμια φορα το ποτο μου καποιος αντρας με δουλεια 30 χρονων που εχω γκομενο !!! δεν ειναι πως ειμαστε ζητιανες ειναι θεμα savoir vivre! και αντρας να μουν ετσι θα κανα και μαλιστα και τωρα το δεχομαι και παραλληλα πχ την επομενη θα κερασς εγω και παει λεγοντας! οταν καποιος ηθελε να με πιασει γκομενα και απ το 1ο ραντεβου μετραγε τα ψιλα του και μου ζηταγε μισα μισα για το ποτο εεεεε μου κακοφαινοτανε!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    pes ta re broken <3 you!!

Senior Member
    κι εγω αι λοβ γιου ρε Lion king! μην ανησυχεις θα σε κερασω εγω ποτο
    !;p;p;p;p

Senior Member
    lion king!!!xaxaxaxaxaxaxa kai egw meta exw seira etsi gt eimaste kuries agaph mou!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by liodaraki_23 View Post
    Γεια σας φιλοι μου,
    ......
    ..μου φεροταν αψογα αλλα τελικα εγω ξενερωσα..
    Αυτος φοιτητης εγω εχω ξεφυγει απο αυτο..ας πουμε βγαιναμε και ηξερα εκ των προτερων πως θα πληρωσω το ποτο μου,πηγαιναμε παντου με τα ποδια κλπ..και καπου αυτο δε μαρεσε γτ ειμαι 27 χρονων..αυτος 25 αλλα πιστευω πως δεν εχει να κανει η ηλικια..γενικα δεν ενιωθα να εχω αντρα διπλα μου,αλλα εφηβο-παιδι.
    Απο την αλλη οταν ερχοταν μια καινουργια κοπελα στη παρεα τσεκαρα τα ματια του να δω αν ο παλιος του εαυτος πλαναται τριγυρω..
    Μετα απο εναν καυγα λοιπον βριστηκαμε κιολας και εκει ξενερωσα εντελως..
    ....

Αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι ειχα πολυ θυμο απεναντι του και αυτο δε ξερω αν πηγαζει απο το γεγονος οτι δε γουσταρα η απο το γεγονος οτι γνωριζα οτι κερατωνε παλια τη κοπελα του..
    Εν πασει περιπτωσει εγω θελω εναν πιο μαγκακο διπλα μου,πιο σπιρτοζο..αυτος ειναι πιο χαλαρος και ηρεμος..και σε συνδυασμο με το φοιτητικο νομιζω ενιωθα το μαγκακι στη σχεση...Απο την αλλη δειχνει πραγματικα να στενοχωριεται και οντως εχει αλλαξει..Μηπως βιαστηκα και εγω να τον απορριψω?μηπως τελικα εστιαζω σε λαθος πραγματα?αλλα και το να συμβιβαζομαστε λαθος δεν ειναι?ευχαριστω για τον χρονο σας εκ των προτερων!
    για το "ξενοκοιταγμα", δεν υπαρχει ανδρας ουτε γυναικα που θα βγει εξω και δεν θα κοιταει γυρω τους αλλους ανθρωπους και ακομα περισσοτερο τους εντυπωσιακους. εσυ ενοχλεισαι επειδη ξερεις την προιστορια του. αν εχει χαθει η εμπιστοσυνη σου ομως, και σε κλουβι να τον κλεισεις, παλι θα εισαι καχυποπτη.
    γι αυτο πρεπει να παρεις μια αποφαση. η το ξεχνας οριστικα αυτο το θεμα και το αφηνεις πισω (εγω δεν θα μπορουσα να το κανω π.χ.) η ΦΕΥΓΕΙΣ!

για το θεμα ανδρας#παιδακι, εχεις απολυτο δικιο, κι εγω θελω να νοιωθω οτι συνοδευομαι κι οχι οτι εβγαλα το ξαδερφακι μου βολτα.
    ΟΜΩΣ
    νομιζω οτι φαινεται το στυλ του ανδρα και σε 1-2 εξοδους και κουβεντες.δεν πιστευω οτι ολα αυτα τα καταλαβες μετα το σεξ και μετα τον δεσμο...
    οποτε φταις εσυ που παρολο που γνωρισες εναν ανδρα οχι οπως τον θελεις, συνεχισες μαζι του. αυτος ετσι ηταν. δεν μεταλλαχθηκε για να σου την σπασει..

Senior Member
    ναι αλλα μερικες φορες δεν ειναι αυτο που φαινεται οσο ειναι φιλος σου καπως. μπορει σε σχεση να ειναι διαφορετικος! πολλοι το χουμε κανει επειδη ετσι νομιζουμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ναι αλλα μερικες φορες δεν ειναι αυτο που φαινεται οσο ειναι φιλος σου καπως. μπορει σε σχεση να ειναι διαφορετικος! πολλοι το χουμε κανει επειδη ετσι νομιζουμε!
    εγω λεω για την συγκεκριμενη περιπτωση και για τα θεματα που λεει το λιονταρακι, οχι για ολα τα θεματα.
    το αν το τυπος ειναι "ανδρας" η "αγορακι" φαινεται με το καλημερα, δεν χρειαζεται να εισαι μεγαλος φυσιογνωμιστης....

Senior Member
    katarxhn den exoume kanei sex kai eimastan mazi 15 meres...opote de nomizw oti to traviksa polu..eksallou an de to ekana tha mou lege opws leei kai twra pws viasthka na ton aporripsw..den einai anwrimos..an ennoeis auto..mia xara ta leei..apla einai thema tupou..isws na exw sundesei ton andrismo me pio entono xarakthra.Epishs..otan lew paidaki ennow oti einai 25 xronwn alla ute diplwma autokinhtou den exei..pou shmanei oti de ton endiefere kai toso..kai vlepw allpous mikroterous apo auton na exoun mhxanaki h amaksi h kati telos pantwn pou prodidei aneksarthsia.apo auth thn apopsh eniwsa pws einai mikros..oti einai distaktikos genika na milhsei..milaei kapws arga..alla isws na nai kai o tupos tou..genika einai hpiwn tonwn se antithesi me emena pou eimai trelokomeio.

Page 1 of 3 123 LastLast