Results 16 to 25 of 25
Thread: προβληματα με τον πατερα μου....
-
13-09-2011, 20:26 #16
δεν εννουσα να τα παρατησει ολα αλλα οτι πρεπει να παρει τη ζωη στα χερια της κ να βρει μια δουλεια παραλληλα με τις σπουδες της γιατι αν περασει αθηνα το πιο πιθανο ειναι ή να μην την αφησει να ζησει μονη της σε μια μακρινη πολη ή να στειλει κ κανα αδερφο της μαζι να την ελεγχει.παντως δεν θα αλλαξει η συμπεριφορα του μολις κλεισει τα 18 η περασει στις πανελληνιες.
- 14-09-2011, 16:33 #17
οι επικαιρες δουλειες σερβιτορας - μπαργουμαν - χορευτριας ποσο να κρατησουν? εχεις δει σερβιτορα στα 40? η να πληρωνει μονη της διαμερισμα και νοικι και φαι? εδω δεν ζεις με 1000 ευρω!!!! ελεος δλδ! ειναι δυσκολη η φαση του ''τωρα'' της κοπελας και ανυπομονει να τελειωσει!!!!!!! δεν γινεται ομως να κανει βεβιασμενες κινησεις γιατι αμα ειναι κιολας αβγαλτη και μαθημενη μεσα σε μια ''γυαλα'', μπορει να παθει οτιδηποτε παραεξω! ειδηκα στην αθηνα!
I m a Good Person With Bad Attitude
14-09-2011, 16:52 #18
πολυ δυσκολα κ αν 3εμπλε3εισ ποτε..πρεπει να απαιτησεις λιγη ελευθερια..κ οσο περναει ο καιρος περισσοτεροι κ οπου περασεις προσπαθησε να βρεις εσοδα κ απτα δικα σου χερια δεν γινεται αλλιως θελει πολυ προσπαθεια αλλιως σε βλεπω να παντρευεσαι στα 19 για να γλιτωσεις τον κερβερο..εχε τα ματια σου ανοιχτα για λυσεις δεν μπορεις να κανεις αλλιως θελει πολυ προσπαθεια
14-09-2011, 17:07 #19
γιατι τα κανει αυτα βασικα? καποια εξηγηση???
I m a Good Person With Bad Attitude
30-09-2011, 19:50 #20
Μπα μη το λετε και μια φιλη σου ειχε και εχει το ιδιο ακριβως προβλημα με τον πατερα της περασε φετος και ολοι πιστευαμε οτι δεν θα την αφησει να παει αλλα τελικα την αφησαε βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο το γεγονος οτι ειναι μια ωρα μακρυα απο την πολη της...Τωρα η κοπελα που θελει αθηνα τη μονη συμβουλη που της δινω ειναι να κατσει να ξεσκιστει στο διαβασμα γιατι αυτο θα την σωσει..γιατι δεν ειναι η μονη που αντιμετωπιζει τετοια προβληματα...το ξερω ειναι δυσκολο αν εχεις ασχημη ψυχολογικη κατασταση αλλα πρεπει να κανει υπομονη και να φανει δυνατη...Εγω δυο φορες εδωσα πανελληνιες η 1η ηταν η χειροτερη χρονια γτ ολα μου πηγαιναν στραβα η 2η ομως καπως καλυτερεψε και πετυχα να απομακρυνθω απο τα προβληματα...διαλεξα μια πολη που ειναι 8 ωρες απο την δικια μου...Τιποτα που εχεις βαλει στοχο δεν μπορει να μην πραγματοποιηθει αν εσυ δεν το θελησεις.
03-10-2011, 17:39 #21
05-12-2011, 03:26 #22
κοιτα το αν ηρεμει δεν ξερω σιγουρα ομως νιωθει λιγο καλυτερα. Παντος παιδια περα απο την πλακα σιγουρα χρειαζεται να εχουμε ενα δικο μας χωρο γιατι περα απο την πλακα ολοι καπου καπου χρειαζεται να μην μιλαμε σε κανεναν ειλικρινα το πιστευω. Τωρα για τα οικονομικα πρεπει να παρουμε την ζωη στα χερια μας και να μην εξαριτωμσστε απο πατερα και μητερα.Ναι καλα το ξερω στις αμερικανικες ταινιες ολα ειναι τελεια!!! χαχαχα
05-12-2011, 09:17 #23
Φίλε homer, από τα μέσα Σεπτεβριου που άνοιξε το θέμα της δεν μας έχει πει νεότερα. Ας ελπίσουμε ότι άλλαξαν τα πράγματα, αν και με την περιγραφή του πατερα που μας έδινε το βλέπω πολύ χλωμό. Σημασία για μας τους υπόλοιπους μας εδώ, και κυρίως αυτούς που έχουν παιδιά, είναι το νόημα που βγαίνει από την όλη ιστορία. Ένας γονιός που καταστρέφει το παιδί του, που του προκαλεί ανυπολόγιστη ζημιά, που μπορεί να υποφέρει το παιδί του για το υπόλοιπο της ζωής του, κάποιοι εδώ έπαθαν και ξέρουν. Η στερηση κοινωνικοποίησης σε τετοια ηλικία οδηγεί σε απομόνωση, κατάθλιψη και δυσκολία στην κοινωνική αποδοχή και ενσωμάτωση όταν το άτομο σε κατοπινό στάδιο της ζωής του επιχειρήσει να επανενταχτεί στην κοινωνία. Και η μεγάλη απόγνωση είναι σε αυτό το κατοπινό στάδιο. Γονείς που για να προσφέρουν μια υποτίθεται ασφάλεια στη ζωή του παιδιού τους από κινδύνους που λαθροβιούν στο κεφάλι τους το οδηγούν στο να χάσει όλα τα υπόλοιπα μετατρέποντας το σε ένα άτομο μείζερο κλεισμένο στον εαυτό του και αδύναμο να προχωρήσει στη ζωή του. Το αίσθημα κοινωνικής απομόνωσης καθηλώνει ψυχολογικά το άτομο με αντίκτυπο σε όλες τις όψεις της ζωής του, δυστυχώς υπάρχουν γονείς που αυτό το κατανοούν όταν πλεον είναι αργά.
γιάννης
22-12-2011, 16:21 #24
Φιλε Γιαννη!! Θελω κατάρχας να ζητησω συγνωμη που δεν ασχολήθηκα νωρίτερα...Επειδη εχω μαθει απο στερηση και επειδη εχω μαθει τι παει να πει να μην λεες τιποτα σε κανεναν και να τα κρατας μεσα σου, θεωρω οτι οι γονεις που οδηγουν το παιδι σε αυτο το σημειο το εχουν κυριολεκτικα καταστρεψει. Δεν συγχωρω τετοια λαθη γιατι αλλοι ανθρωποι δεν εχουν παιδια και τα θελουν οσο τιποτα αλλο και αλλοι που τα εχουν καθονται και τους καταστρεφουν την ζωη, τα κανουν κομπλεξικα κ.τ.λ. Τα παιδια ειναι αυτα που θα ζουν μια ζωη με προβλημα και οχι οι γονεις γιατι αυτοι την ζωουλα τους την εκαναν τελος παντον ομως αυτο ειναι θεμα που δυστιχος στις μερες μας ειναι συχνο φαινομενο. Καλο ειναι να μην σου τυχει γιατι αμα σου τυχει αστα να πανε..Με λιγα λογια τα κανουν προβληματικα και μετα λενε με καμαρι αυτο ειναι το παιδι μου...τι ειρωνια χριστε μου..
22-12-2011, 16:32 #25
Ο Bob Dylan τα χει πει προ πολλου
"Come mothers and fathers
Throughout the land
And don't criticize
What you can't understand
Your sons and your daughters
Are beyond your command
Your old road is
Rapidly agin'.
Please get out of the new one
If you can't lend your hand
For the times they are a-changin'."
Ειδικα στην ελλαδα τα παιδια χρειαζεται να απογαλακτιστουν απο τους γονεις (και οι γονεις απο τα παιδια), ανεξαρτησια πληρης (δηλαδη οικονομικη αλλα πρωτιστως συναισθηματικη)