Και τωρα τι?Πως τον αντιμετωπιζω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Member
    Quote Originally Posted by marina7 View Post
    τελικα να του φερω τιποτα στο κεφαλι ¨η οχι ..αλλωστε η αγαπη ποναει!!!αντε καλο μου κουραγιο και ελπιζω απο αυριο να ειμαι καλυτερα και να μην περναω απο σαραντα κυματα οργη καταθλιψη μπουχουχου!!
    ε ναι φερτου κατι στο κεφαλι ετσι για το γαμωτο:rolleyes:.παντως ψυχραιμη σε κοβω.μπραβο καλο αυτο.μια καρα θα τα καταφερεις αυριο.καλο κουραγιο

καλησπερα. ενας χωρισμος ειναι ενας μικρος θανατος (η και μεγαλος) αλλα οπως και να εχει, πιστευω πως πριν τον θανατο, το τελος αξιζει να εχεις ρωτησει και να εχεις πει ακριβως οτι θελεις. Μην μπουν στη μεση εγωισμοι και βλακειες, αλλωστε ειναι πολυ αξιοπρεπες και ανθρωπινο να θελεις να μαθεις το πραγματικο γιατι ο αλλος θελησε να σταματησει. και επειτα να μπορεις να προχωρησεις χωρις αποριες, χωρις εκκρεμοτητες. Μαθε ο,τι χρειαζεσαι και επειτα θα μπορεσεις να κλεισεις το κεφαλαιο. Σου προτεινω να μην μπεις στη διαδικασια αν θα γυρισει, πως και τα λοιπα. Παρ'το ως δεδομενο πως δεν θα γυρισει και αναδιοργανωσε τη ζωη σου. Θα ειναι δυσκολο στην αρχη, αλλα ειμαι σιγουρη πως μπορεις να το αντιμετωπισεις και οπως σου ειπα να αναδιοργανωσεις τη ζωη σου. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ κοριτσι μου και ευχομαι ολα να πανε καλυτερα στο εξης..

Member
    λοιπον οταν εισαι στη καλυτερη σου φαση με ενα ατομο τα εχεις συζητησει τα εχεις παλεψει βλεπεις οτι υπαρχει αισθημα οικονομικα ειχαμε παρει τα πανω μας ταξιδι κανονιζαμε και ξαφνικα σου λεει δεν νιωθω καλα δεν μπορω εκεινο δεν μπορω το αλλο σε κανει χωμα ολα αυτα σε 4 μερες ..ασε μια εξηγηση !!ακομα και η δικοι του φιλοι εμενα πηραν τηλ να με ρωτησουν τι εγινε μιας και αυτος δεν εχει πει κουβεντα πουθενα.Τι ετσι φευγω με τα υπαρξιακα μου και μαζευε εσυ κομματια?

κοριτσι μου εχεις απολυτο δικιο να νιωθεις ετσι. τις απαντησεις που ζητας μονο εκεινος μπορει να στις δωσει. αν και βλεπω οτι ειναι πολυ νωρις,θελω να σου πω ενα πραγμα με σιγουρια. δεν θα νιωθεις παντα ετσι. Κανε πραγματα που θα σε κανουν να ξεχαστεις, κλαψε, γελασε κανε οτι σου βγαινει και θα περασει. Ειναι νωρις να το πιστευεις αυτο, αλλα εχε την σιγουρια μεσα σου πως θα γινει. Και οσον αφορα σε εκεινον πιστευω πως αν οντως ηταν τοσο αποτομο οσο λες τοτε σιγουρα θα το μετανιωσει. αν δεν ωριμασει η σκεψηα του χωρισμου μεσα σου δεν πετυχαινει. αυτος πιστευω πως δεν ξερει καν τους ακριβεις λογουσ που χωρισε και γιαυτο του δινω μηνες να γυρισει. Εσυ ομως , θα ηταν πολυ αδικο να περιμενεις να μετανιωσει το λαθος του..την αγαπη που του εδινες καθημερινα δωστην σε εσενα και σιγουρα και θα ανταμειφθεις και δεν θα χωρισεις με τον ευατο σου

Senior Member
    λοιπον οταν εισαι στη καλυτερη σου φαση με ενα ατομο τα εχεις συζητησει τα εχεις παλεψει βλεπεις οτι υπαρχει αισθημα οικονομικα ειχαμε παρει τα πανω μας ταξιδι κανονιζαμε και ξαφνικα σου λεει δεν νιωθω καλα δεν μπορω εκεινο δεν μπορω το αλλο σε κανει χωμα ολα αυτα σε 4 μερες ..ασε μια εξηγηση !!ακομα και η δικοι του φιλοι εμενα πηραν τηλ να με ρωτησουν τι εγινε μιας και αυτος δεν εχει πει κουβεντα πουθενα.Τι ετσι φευγω με τα υπαρξιακα μου και μαζευε εσυ κομματια?
    Δε νομίζω ότι φεύγει κανείς για να λύσει τα υπαρξιακά του. Ειδικά αν πρόκειται για άντρα. Φεύγει γιατί του τελείωσε ο έρωτας.
    Αλλά είναι πιο βολικό και ανώδυνο να το ρίξει εκεί από το να δώσει εξηγήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δε νομίζω ότι φεύγει κανείς για να λύσει τα υπαρξιακά του. Ειδικά αν πρόκειται για άντρα. Φεύγει γιατί του τελείωσε ο έρωτας.
    Αλλά είναι πιο βολικό και ανώδυνο να το ρίξει εκεί από το να δώσει εξηγήσεις.
    η γιατι εχει βρει κατι αλλο, ακομα κι αν εχουν μεινει αισθηματα για την σχεση του

Senior Member
    Μήπως δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα και δεν ήθελες να το παραδεχτείς εσύ; Δεν γίνεται από εκεί που όλα είναι καλά να σε χωρίζει μέσα σε 4 μέρες.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Μήπως δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα και δεν ήθελες να το παραδεχτείς εσύ; Δεν γίνεται από εκεί που όλα είναι καλά να σε χωρίζει μέσα σε 4 μέρες.
    τζιπσι δεν τη χωρισε σε 4 μερες.
    Κάνε ένα κοπο να διαβασεις το θεμα. Τις 4 τελευταιες μερες παει και μαζευει τα πραγματα του....:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η γιατι εχει βρει κατι αλλο, ακομα κι αν εχουν μεινει αισθηματα για την σχεση του
    Συνήθως οι άντρες φεύγουν αφού βρουν κάτι άλλο. Αλλά δεν ήθελα να το αναφέρω...

εγω πιστευω πως μπορει να πιεστηκε πραγματικα απο τον ευατο του , ειναι και μικρος (25?) και να εχασε λιγο τη μπαλα. παντως αν τα πραγματα ειναι οπως τα λεει η κοπελα το πιο πιθανο ειναι να μην ξερει ουτε και ο ιδιος γιατι χωρησε. και γιαυτο πιστευω πως θα το μετανιωσει μετα απο μια μακροχρονια σχεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by msor View Post
    εγω πιστευω πως μπορει να πιεστηκε πραγματικα απο τον ευατο του , ειναι και μικρος (25?) και να εχασε λιγο τη μπαλα. παντως αν τα πραγματα ειναι οπως τα λεει η κοπελα το πιο πιθανο ειναι να μην ξερει ουτε και ο ιδιος γιατι χωρησε. και γιαυτο πιστευω πως θα το μετανιωσει μετα απο μια μακροχρονια σχεση.
    Δεν είναι απαραίτητο να το μετανιώσει. Δηλαδή, όποιος χωρίζει από μακροχρόνια σχέση το μετανιώνει?
    Γενικά μιλάω βέβαια, δεν μπορώ να ξέρω για τον συγκεκριμένο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    τζιπσι δεν τη χωρισε σε 4 μερες.
    Κάνε ένα κοπο να διαβασεις το θεμα. Τις 4 τελευταιες μερες παει και μαζευει τα πραγματα του....:)
    Συγγνώμη :\
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Συγγνώμη :\
    ...δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη, απλά δεν το προσεξες....:)

συμφωνω με μαριαν...
    Το σκέφτηκα και γω αλλα δεν το ειπα. Δεν είναι απαραιτητο να βρήκε κάτι άλλο, γιατί σύμφωνα με αλλο θεμα που εχει ανοιξει η μαρινα δεν ήταν καλά τον τελευταιο καιρό.
    Αν ήταν αλλου δεν θα φερόταν σαν καταθλιπτικος.
    το πιθανοτερο είναι πως ήταν πολυ μικρός για μια τοσο μεγάλη σχέση και του έχει λείψει η ...εφηβεία του, (στους αντρες διαρκει μεχρι τα 35).

Senior Member
    απο πιεση, δεν διακινδυνευει καποιος να χαλασει την σχεση του, φευγοντας σαν τον κλεφτη.
    περναει την πιεση μεσα στην σχεση του κι αν εχει ουσιαστικη σχεση, την συζηταει και με τον συντροφο του.
    ο τυπος ξερει πολυ καλα γιατι εφυγε.
    ασχετως αν καποτε αργα η συντομα, το μετανοιωσει...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast