ΤΙ ΤΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 57
    Senior Member

ΤΙ ΤΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ;

Θέμα που ανοίγω από περιέργεια και για κουβεντούλα περισσότερο. Άντε, πείτε μου :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Λοιπόν, αρχίζω εγώ. Αυτό που προτιμώ είναι το κλασικό: βολτίτσα-μπαράκι-ποτάκι. Άλλοτε με υψηλά ντεσιμπέλ και άλλοτε με χαμηλά! Αναλόγως την διάθεση. Και τα εστιατόρια μ' αρέσουν αλλά η Θεσσαλονίκη δεν φημίζεται για τα καλά της εστιατόρια τουλάχιστον σε σύγκριση με την Αθήνα η οποία διαθέτει πολύ καλύτερα και σε ποιότητα αλλά και σε ποικιλία.

Για να μην αδικώ την πόλη μου, να πω πως και μια απλή βόλτα στην παραλία ή στα κάστρα, δεν την αλλάζω με τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας. Επίσης τρελαίνομαι για βόλτα με τα καραβάκια παρόλο που πουντιάζω κάθε φορά (πρέπει να φοράς ζακέτα :) )

Επίσης μ' αρέσουν και τα μπουζούκια όποτε έχει καλό σχήμα δηλαδή. Αλλά αυτό που δεν έχω κάνει και ήθελα πολύ είναι μια βόλτα σε ρεμπετάδικο! Εσείς;

Senior Member
    κινηματογράφος και συναυλίες είναι για μένα στην κορυφή. επίσης επιτραπέζια με καλή παρέα. και καφές με γλυκάκι ή ποτό σε μαγαζία με ωραία μουσική!

Senior Member
    παντού μωρε δεν έχουμε προβλημα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    κινηματογράφος και συναυλίες είναι για μένα στην κορυφή. επίσης επιτραπέζια με καλή παρέα. και καφές με γλυκάκι ή ποτό σε μαγαζία με ωραία μουσική!
    α ναι! τις συναυλίες ξέχασα! ειδικότερα το καλοκαίρι. Με τα επιτραπέζια ξενερώνω λίγο :\

Senior Member
    Συναυλίες, ναι. Αλλά ακόμα περισσότερο, παρέα, κιθάρες, σε σπίτι ή στην παραλία, ποτάκια, τραγούδι και ταξίιιιιιδεμα...
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Λοιπόν, αρχίζω εγώ. Αυτό που προτιμώ είναι το κλασικό: βολτίτσα-μπαράκι-ποτάκι. Άλλοτε με υψηλά ντεσιμπέλ και άλλοτε με χαμηλά! Αναλόγως την διάθεση. Και τα εστιατόρια μ' αρέσουν αλλά η Θεσσαλονίκη δεν φημίζεται για τα καλά της εστιατόρια τουλάχιστον σε σύγκριση με την Αθήνα η οποία διαθέτει πολύ καλύτερα και σε ποιότητα αλλά και σε ποικιλία.

Για να μην αδικώ την πόλη μου, να πω πως και μια απλή βόλτα στην παραλία ή στα κάστρα, δεν την αλλάζω με τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας. Επίσης τρελαίνομαι για βόλτα με τα καραβάκια παρόλο που πουντιάζω κάθε φορά (πρέπει να φοράς ζακέτα :) )

Επίσης μ' αρέσουν και τα μπουζούκια όποτε έχει καλό σχήμα δηλαδή. Αλλά αυτό που δεν έχω κάνει και ήθελα πολύ είναι μια βόλτα σε ρεμπετάδικο! Εσείς;
    Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για το φαγητό της. Και όχι, δεν τρως καλύτερα στην Αθήνα.

..εγω θα ειμαι αντικοινωνική αν πω πως η καλυτερη διασκεδαση είναι μερες ολοκληρες στο εξοχικο μου αγκαλια με τον ερωτα μου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    Συναυλίες, ναι. Αλλά ακόμα περισσότερο, παρέα, κιθάρες, σε σπίτι ή στην παραλία, ποτάκια, τραγούδι και ταξίιιιιιδεμα...
    ελπίζω να μην είστε από αυτούς που παίζουν πυξ λαξ και το να μ' αγαπάς του σιδηρόπουλου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    ελπίζω να μην είστε από αυτούς που παίζουν πυξ λαξ και το να μ' αγαπάς του σιδηρόπουλου.
    όλοι αυτά δεν παίζουν; :\

Senior Member
    Αυτά έχουν παιχτεί τόσο που ούτε μονη μου δεν τα παίζω. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να παιχτεί σε κιθάρα δηλαδή?
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για το φαγητό της. Και όχι, δεν τρως καλύτερα στην Αθήνα.
    Ναι αλλά στην Αθήνα έχει περισσότερα εστιατόρια και περισσότερα με ξένη κουζίνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    Αυτά έχουν παιχτεί τόσο που ούτε μονη μου δεν τα παίζω. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να παιχτεί σε κιθάρα δηλαδή?
    Βαριέμαι, βαριέμαι, βαριέμαι προτιμώ τσιφτετέλι!

Μμμμ παραλια, καλη παρεα, αστερια! Εγινα ρομαντικη χαζογκομενα? Αυτη ειμαι... ρομαντικη. Θεατρο, συναυλιες...

Senior Member
    Clubbing και κινηματογραφο (πολυ λιγες φορες)
    Last edited by christos78; 26-07-2012 at 00:01.

Page 1 of 4 123 ... LastLast