ΤΙ ΤΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ααααααραγμα σε παραλιες με καλη παρεα, ααααραγμα στο χιονοδρομικο μετα απο σκι και μετα μαμ σε ταβερνακι, χαλλλλλλαρα μπαρακια πλαι στο κυμα πλαφ πλουφ, κανα καφε με τις φιλεναδες, συναυλιες κυριως με τα ρεμαλια, σινεμα απαπα σπανια βαριεμαι να κλεινομαι σε 4 τοιχους τοσες ωρες, αμα θελω 4 τοιχους μενω και σπιτι, γενικα παω οπου ειναι ανοιχτα να παιρνω αερα.... Τον χειμωνα παιρνω τα βουνα, το καλοκαιρι τις θαλασσες......

Senior Member
    Frini σου έστειλα πιμί
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Banned
    θαλασσινη διασκεδαση! να ειμαι στην αμμουδια, να κολυμπαω, να βλεπω ημιγυμνες κοπελες με ωραια παντοφλακια στην παραλια και το βραδυ ποτο στο μπαρ και χαλαρωμα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Θα μπορούσαμε να πάμε έως εκεί και μαζί -και με την παρέα σου-, αλλά εγώ θα πάω στην Παράγκα από την Σάρτη που νοίκιασα γιά δυό βδομάδες που παίρνω άδεια.
    Οπότε 1000 συγνώμη που δέν στο πρότεινα
    Πολυ γλυκό και μόνο που το σκέφτηκες..θα θελα πολυ να μπορέσω να έρθω..αλλά οι καλοκαιρινές εξορμήσεις μου πλεόν έχουν γίνει ελάχιστες..Είχα μια ελπίδα ότι ίσως τα καταφέρω αλλα δεν..προς το παρον ψήνομαι στη δουλειά.
    Σάρτη εεεε?στα μερη μου τριγυρνάς..
    Καλά να περάσεις..να μας πεις από Δευτέρα εντυπώσεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Η Νο1 διασκέδαση που προτιμώ είναι το κωλοχτυπάδικο.
    Η τελευταία φορά που το καταευχαριστίθηκα ήταν πέρσυ εδώ:

http://thesout.gr/images/stories/mis...thesout.gr.jpg

Επίσης τα ταβερνεία, η μοναχική οδήγηση και ο άνευ ταμπού φραμπαλάς ...χεχεχε!

πολύ προχώ δεν είναι αυτό για την ηλικία σου;; :D
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Λοιπον μ αρεσει κυριως να γραφω στιχους, να ακουω μουσικη, να παιζω στο πιανο, χορος, γυμναστικη, ιντερνετ φυσικα, να διαβαζω βιβλια παιδαγωγικης κ ψυχολογιας, ταινιες τρομου κατα προτιμηση, βολτα με φιλους, να πηγαινω καπου καπου γηπεδο στην Τουμπα, οσο για παραλια κ τα καραβακια δεν αντεχεται η βρωμα, προτιμω να παω σειχ σου προς τον αγιο παυλο επισης, οσο για θεσσ επειδη ξερεις εσυ προτιμω αγγελακη bara people 18-24, starbucks αν κ πανακριβα, harryspot κ τα 3, bluesky για πιο ρετρο, απο club lido block33 8ball.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Για ησυχα σπιτι, παρεα, κιθαρα...καφες Σβωλου ή σε κατι κρυφα καφε στην Αριστοτελους. Βραδυ Συγγρου, Βαλαωριτου (Ταρατσα, Μαυρο Προβατο..).
    Στα μεγαλα κεφια 8ball με χαρουμενη παρεα που σκοπευει να πιει αρκετες μπυρες...χτυπημα με οτι ακυρο τραγουδι υπαρχει ως τις 7. :)

Σε αλλου ειδους κεφια ρεμπεταδικαααα!! ή ταβερνες για πολυ φαι και ζωντανη μουσικη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cocomero View Post
    Για ησυχα σπιτι, παρεα, κιθαρα...καφες Σβωλου ή σε κατι κρυφα καφε στην Αριστοτελους. Βραδυ Συγγρου, Βαλαωριτου (Ταρατσα, Μαυρο Προβατο..).
    Στα μεγαλα κεφια 8ball με χαρουμενη παρεα που σκοπευει να πιει αρκετες μπυρες...χτυπημα με οτι ακυρο τραγουδι υπαρχει ως τις 7. :)

Σε αλλου ειδους κεφια ρεμπεταδικαααα!! ή ταβερνες για πολυ φαι και ζωντανη μουσικη!
    Α κ Συγγρου Βαλαωριτου εννοειται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειδικα καλοκαιρι εκει !!!!!!!!!!!!!!! Ξερω τι λεω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Λοιπον μ αρεσει κυριως να γραφω στιχους, να ακουω μουσικη, να παιζω στο πιανο, χορος, γυμναστικη, ιντερνετ φυσικα, να διαβαζω βιβλια παιδαγωγικης κ ψυχολογιας, ταινιες τρομου κατα προτιμηση, βολτα με φιλους, να πηγαινω καπου καπου γηπεδο στην Τουμπα, οσο για παραλια κ τα καραβακια δεν αντεχεται η βρωμα, προτιμω να παω σειχ σου προς τον αγιο παυλο επισης, οσο για θεσσ επειδη ξερεις εσυ προτιμω αγγελακη bara people 18-24, starbucks αν κ πανακριβα, harryspot κ τα 3, bluesky για πιο ρετρο, απο club lido block33 8ball.
    σειχ σου, Άγιο Παύλο, είναι μέρη που δεν τ' άλλαζω με τίποτα. Θυμάμαι που μου είχαν πει ότι από το Σειχ Σου ξεκινά μια κατακόμβη που καταλήγει στο λιμάνι. μμμ θα ήθελα ν' ανακαλύψω τα μυστικά της περάσματα...Μυστήριο η Θεσσαλονίκη και μαγεία!!!

Σήμερα είδα θέατρο μετά από αρκετά χρόνια, τον "Οιδίποδα" με Μαρκουλάκη και Χειλάκη (αγαπημένος και συμπατριώτης)
    Αν και οι υποδομές μας στο μεταβατικό στάδιο της ανακαίνισης του αμφιθεάτρου είναι 100 χρόνια πίσω για την πόλη μας η παράσταση ήταν μαγεία!!.Οι διαλόγοι ψαγμένοι χωρίς να αποκαλύπτουν όλο το νόημα με μιας και η ενέργεια των ηθοποιών μετέδωσε το δράμα την καταστροφή την περηφάνεια την κατάρα όπως ακριβώς άρμοζε στην υπόθεση... Πολύ μου άρεσε. Άξιζε το 20ευρο. Μετά πήγαμε με τη φίλη μου στα παρασκήνια και μιλήσαμε του Χειλάκη και η βραδιά έκλεισε με εμάς να γελάμε σαν τις χαζές για το πόσο μωρό είναι και για το αν ξαναπάμε όταν φύγει ο πολύς κόσμος μια που τον είδαμε έτσι αεράτο..

Senior Member
    επειδη γραφετε για θεσσαλονικη θα πω κι εγω τ'αγαπημενα μου. για μπυρα βαλαωριτου-συγγρου (ταρατσα,la doze), καλαποθακη (the beerstore), κεδρινος λοφος, για περπατημα στη νεα παραλια αν κ τωρα την εκαναν σαν τα μουτρα τους, για ρετσινες στο μπιτ παζαρ, για κοκτεηλ habanera στην ανθεων, μ'αρεσει τωρα για το καλοκαιρι και το λιμανι του κανακη που ειναι ανοιχτα. ουζου μελαθρο για φαγητο, τανγκο μπαρ για χορο, τι να πω για θεσσαλονικη εχει απειρα μερη...λαδαδικα; κρηνη; μ'αρεσει κ ο θερινος τωρα το καλοκαιρι αλλα και το χειμωνα με απειρα ποπ κορν! ναυαρινου με τα καλα της και τα παρακμιακα της..κεντρικη βιβλιοθηκη απθ σταθερη αξια, αγγελακη, βερντι το αγαπω! και απο συναυλιακα μπλοκ33 εχουμε χτυπηθει απειρες φορες...και απο τα καλυτερα φοιτητικα αφτεραδικα ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!
    Will I ever be free?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    σειχ σου, Άγιο Παύλο, είναι μέρη που δεν τ' άλλαζω με τίποτα. Θυμάμαι που μου είχαν πει ότι από το Σειχ Σου ξεκινά μια κατακόμβη που καταλήγει στο λιμάνι. μμμ θα ήθελα ν' ανακαλύψω τα μυστικά της περάσματα...Μυστήριο η Θεσσαλονίκη και μαγεία!!!
    Αντε ρε δεν το ξερα αυτο! Γουσταρω περιπετεια θα κανονισω με τις φιλες μου να παμε! (Ελπιζω βεβαια να γυρισουμε ζωντανες... :PPP)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elena Episkeptis View Post
    Σήμερα είδα θέατρο μετά από αρκετά χρόνια, τον "Οιδίποδα" με Μαρκουλάκη και Χειλάκη (αγαπημένος και συμπατριώτης)
    Αν και οι υποδομές μας στο μεταβατικό στάδιο της ανακαίνισης του αμφιθεάτρου είναι 100 χρόνια πίσω για την πόλη μας η παράσταση ήταν μαγεία!!.Οι διαλόγοι ψαγμένοι χωρίς να αποκαλύπτουν όλο το νόημα με μιας και η ενέργεια των ηθοποιών μετέδωσε το δράμα την καταστροφή την περηφάνεια την κατάρα όπως ακριβώς άρμοζε στην υπόθεση... Πολύ μου άρεσε. Άξιζε το 20ευρο. Μετά πήγαμε με τη φίλη μου στα παρασκήνια και μιλήσαμε του Χειλάκη και η βραδιά έκλεισε με εμάς να γελάμε σαν τις χαζές για το πόσο μωρό είναι και για το αν ξαναπάμε όταν φύγει ο πολύς κόσμος μια που τον είδαμε έτσι αεράτο..

Mαρκουλάκης παίδαρος! Ψηφίζω Μαρκουλάκη δαγκωτό με τα χίλια!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    επειδη γραφετε για θεσσαλονικη θα πω κι εγω τ'αγαπημενα μου. για μπυρα βαλαωριτου-συγγρου (ταρατσα,la doze), καλαποθακη (the beerstore), κεδρινος λοφος, για περπατημα στη νεα παραλια αν κ τωρα την εκαναν σαν τα μουτρα τους, για ρετσινες στο μπιτ παζαρ, για κοκτεηλ habanera στην ανθεων, μ'αρεσει τωρα για το καλοκαιρι και το λιμανι του κανακη που ειναι ανοιχτα. ουζου μελαθρο για φαγητο, τανγκο μπαρ για χορο, τι να πω για θεσσαλονικη εχει απειρα μερη...λαδαδικα; κρηνη; μ'αρεσει κ ο θερινος τωρα το καλοκαιρι αλλα και το χειμωνα με απειρα ποπ κορν! ναυαρινου με τα καλα της και τα παρακμιακα της..κεντρικη βιβλιοθηκη απθ σταθερη αξια, αγγελακη, βερντι το αγαπω! και απο συναυλιακα μπλοκ33 εχουμε χτυπηθει απειρες φορες...και απο τα καλυτερα φοιτητικα αφτεραδικα ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!
    ιου ιου ιου !!!!! Δεν ηξερα οτι μενεις εδω! Berlin επισης ξεχασες! Κ Ροτοντα απο πισω! Λαδαδικα δν μ αρεσει δν ειναι το στυλ μου βασικα. Αριστοτελους επισης αλλα την εχουν κανει σαν τα μουτρα τους με τα φουλ τραπεζοκαθισματα την εχουν γαμησει. Κεντρικη Βιβλιοθηκη απθ τι εννοεις? Μεσα λολ?? :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ιου ιου ιου !!!!! Δεν ηξερα οτι μενεις εδω! Berlin επισης ξεχασες! Κ Ροτοντα απο πισω! Λαδαδικα δν μ αρεσει δν ειναι το στυλ μου βασικα. Αριστοτελους επισης αλλα την εχουν κανει σαν τα μουτρα τους με τα φουλ τραπεζοκαθισματα την εχουν γαμησει. Κεντρικη Βιβλιοθηκη απθ τι εννοεις? Μεσα λολ?? :p
    αυτό με τα τραπεζοκαθίσματα γιατί ενοχλεί, δεν κατάλαβα. Αφού καφετεριες υπάρχουν δεν θα υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα; Και μ' αρέσει που ο
    δήμος τα είχε απαγορέψει...τόσα προβλήματα εχει η πόλη αυτό τους μάρανε...

Εμένα πάντως δεν με χαλάει σαν εικόνα.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast