Results 16 to 18 of 18
Thread: Διαθεση...
-
14-09-2011, 23:53 #16
εχω περασει απο αυτη τη φαση αλλα ειναι οπως λες πλανη, σε τυφλωνει κ δεν ξερεις τι σου γινεται, η καλυτερη φαση που εχω περασει στη ζωη μου ηταν μια περιοδος που ενιωθα ηρεμη, σιγουρη, ομορφα με τον εαυτο μου, ημουν τοσο απλη κ φυσικη στις σκεψεις μου στις κινησης μου στα λογια μου στη συναναστροφη μου με τους αλλους ζουσα 100% το τωρα δεν ενιωθα ουτε τρελλα ευτυχισμένη ουτε δυστυχισμένη ουτε ουδετερη γενικα δεν υπηρχε ενταση σε τιποτα ημουν γαληνια χωρις καμια συγκρουση μεσα μου.. δυστυχώς κράτησε μονο δυο εβδομάδες! :( αυτο θελω να ξανανιωσω μαμωτο!!!
εντωμεταξύ οταν εισαι καλα αυτοματος ομορφαίνεις αλλος ενας σοβαρος λογος που πρεπει να γινω καλα :)[B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]
- 15-09-2011, 00:03 #17
Οταν εισαι καλα με τον εαυτο σου εμπνεεις παραπανω, δειχνεις πιο δυναμικος εχεις τον "αερα"...και αυτα μετρανε! Ποσες φορες εχω δει ατομα κακομοιρικα, ασχημα αντικειμενικα να περιτριγυριζονται απο κοσμο και να την εχουν ψωνισει περαν καθε λογικης! Και ομως αυτοι περνανε καλα στο τελος...
Αλλο ενα παραδειγμα που βλεπω συχνα στο fb και μου κανει εντυπωση! Κοπελες που δεν θα τις χαρακτηριζα με τιποτα ομορφες λογω καποιων φωτογραφιων που απλα εμπνεουν αυτοπεποιθηση και σεξουαλικοτητα ειναι γεματες σχολια και εχουν 5000 "φιλους"....και λεω...τι σκατα! Και ομως αυτα μετρανε πολυ τελικα!
15-09-2011, 00:55 #18
jimmy πριν σε καληνυχτίσω θα σου πω οτι απο μια ηλικια κ μετα όσο θαυμασμο κ να εισπρατεις απο τους άλλους όσα κολακευτικα σχόλια κ λαικ δύστυχος δεν φτανουν κ κυριως δεν πιανουν! ολοι καποια στιγμη (ακομα κ αυτα τα ατομα που λες) ερχονται αντιμέτωποι με τον εαυτο τους, θελουμε δεν θελουμε.. δυσκολος αγωνας αλλα αν δεν τον κανουμε δεν προκειτε να απελευθερωθούμε απο τα ψευτικα εγω μας κ να γνωρίσουμε πραγματικά τον εαυτό μας.
απλα αυτο που περιγραφεις κατα τη γνωμη μου ειναι μια αισθηση αυτοπεποίθησης χωρις ουσιαστικη αυτοεκτίμηση, μια ωραια μεγαλη φουσκα που καποια στιγμη σκαει!
σε φιλω, καλο βραδυ και τα κοριτσια του fb με τις ωραιες φωτο κ τους 5000 φιλους μην τα ζηλευεις καθολου (αυτες κ αν εχουν θεματα με την παρτη τους) απλα απολαυσετες.. you know what i mean ;)[B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]