Ωριστε και αλλη μια λυση για ΟΛΟΥΣ..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Junior Member

Ωριστε και αλλη μια λυση για ΟΛΟΥΣ..

Χωρις πολλα λογια θα πω κατι σιγουρο κ θα παω στο ψητο..Οταν χτυπαμε καπου ποναμε,αυτη ειναι η ενδειξη του σωματος μας να μας προειδοποιησει να φροντισουμε το σημειο που εχουμε πληγη..η ψυχη μας εχει και αυτη τροπο να μας δειξει οτι πρεπει να την φροντισουμε και ιδου: οταν ενας ανθρωπος παθαινει κρισεις και διαφορα αλλα ψυχοσωματικα η ψυχη μας μεσω του σωματος μας φτανει σε σημειο να εκραγει με την μορφη αγχους γιατι δεν αντεχει πια την τοση καταπιεση που εμεις οι ιδιοι την ποτιζουμε και μαθαινουμε να ζουμε σαν ρομποτ με τα συγχρονα standards εποχης.."Ποτε θα προλαβω? - Τι θα κανω τωρα? - Πως θα λυσω και το παραμικρο μου θεματακι? - Τι λενε για μενα? - Πως δειχνω τωρα? - Λες να γινω ρεζιλι? - Θα μου φτασουν τα λεφτα?" και αλλα πολλα..
    Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι αρκετες δεκαετιες πριν τα ποσοστα ψυχολογικων θεματων ηταν αισθητα σε χαμηλοτερο βαθμο και αφηνω εσας να σκεφτειτε το γιατι..θα σας κανει καλο :) (εμενα μου εκανε).
    Το ζουμι τωρα: βρειτε τροπους να βγαλετε προς τα εξω δυνατα και περηφανα ολα τα συναισθηματα που αθελα σας καταπιεζατε επι σειρα ετων..αλλαξτε ζωη αλλαζοντας τον εαυτο σας απο μεσα προς τα εξω με ενεργο τροπο .. και θα σας παρουσιασω ενα κομματι που βοηθαει εμενα...παιζω κιθαρα χρονια και η μουσικη εκτος του οτι ειναι αποδεδειγμενα ψυχοθεραπευτικη ειναι κ κομματι της ζωης μου..τι εκανα λοιπον σημερα.. εβαλα στο τερμα την μουσικη,διαλεξα αυτο το κομματι: http://www.youtube.com/watch?v=Nkgv3LoQY2o&ob=av2e
    και οπως επαιζε και τραγουδαγα τους στιχους του ΕΚΛΑΙΓΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΩΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ... βρειτε και εσεις το δικο σας κομματι φιλαρακια μου :)

Senior Member
    θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωω να μαθω κιθαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    η μουσικη οντως ειναι ενας απο τους καλυτερους τροπους εκφρασης
    πολλες φορες βαζω τραγουδια στο youtube (παντα με lyrics ) κ ξεδίνω!!!!!!

μια ερωτηση mihalis
    κιθαρα μπορώ να μαθω απο το ιντερνετ?
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    Μπραβο ρε Μιχαλιω.Αν μη τι αλλο το μηνυμα σου βγαζει μια απιστευτα θετικη διαθεση και προθεση..Προτεινεις εναν πολυ καλο τροπο για να αρχισει να εκφραζεται ο καθενας μας προκειμενου να μη νιωθουμε τοσο πνιξιμο με οσα συσσωρευονται μεσα μας και μας οδηγουν στο μπαμ.
    Μπραβο σου και παλι.Ευχομαι να συνεχισεις να εισαι καλα και να εμπλουτισεις κι αλλο τους τροπους εκφρασης που βρισκεις.
    Σ ευχαριστουμε

Πι.ες.: Ωραιο κομματι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ME&I View Post
    θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωω να μαθω κιθαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    η μουσικη οντως ειναι ενας απο τους καλυτερους τροπους εκφρασης
    πολλες φορες βαζω τραγουδια στο youtube (παντα με lyrics ) κ ξεδίνω!!!!!!

μια ερωτηση mihalis
    κιθαρα μπορώ να μαθω απο το ιντερνετ?
    Ειχα βρει στο γιου τιουμπ εναν ωραιο τυπο που ελεγε γνωστα κομματια κι εδειχνε παραλληλα με τις ταβλαδουρες τα πατηματα της κιθαρας.Θελεις να το ψαξω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Ειχα βρει στο γιου τιουμπ εναν ωραιο τυπο που ελεγε γνωστα κομματια κι εδειχνε παραλληλα με τις ταβλαδουρες τα πατηματα της κιθαρας.Θελεις να το ψαξω?
    :) σ'ευχαριστω πολυ
    το θεμα ειναι οτι ειμαι τελειως ασχετη, μη γελασεις με την ερωτηση μου αλλα οι ταβλαδουρες είναι μουσικος όρος; παντως εαν το βιντεο απευθύνεται σε πολυ αρχαριους θα ηθελα το λινκ :)
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Junior Member
    Να σαι καλα niah σε ευχαριστω πολυ.
    Ναι ΜΕ&Ι μπορεις να μαθεις κιθαρα μεσω ιντερνετ απλα θελει ψαξιμο και πολυ υπομονη..η εκμαθηση ενος μουσικου οργανου ειναι σαν τα βηματα που πρεπει να κανουμε για να ξεπερασουμε ολα μας τα προβληματα: Aργα και σταθερα :)

Senior Member
    Ταβλαδουρες ειναι τα πατηματα της κιθαρας γραπτα.Οι παρτιτουρες ας πουμε ειναι το πενταγραμμο με τις νοτες,ενω οι ταβλαδουρες ειναι αριθμοι και ειναι πιο ευκολο να διαβαστουν.Οι περισσοτεροι που παιζουν κιθαρα εμαθαν μονοι τους επειδη γουσταραν.Εγω ας πουμε πηγαινα 3-4 χρονια και ειμαι ασχετη γιατι βαριομουν να κατσω να ψαχτω μονη μου παρολο που την κωλογουσταρω κι εγω.
    Παρε το λινκ http://www.youtube.com/watch?v=lvvZO...E95CF3664828CB
    εχει πολλα ο συγκεκριμενος τυπος.Αν εισαι πορωμενη θα τα καταφερεις. ;)

Junior Member
    Ταμπλατουρες ειναι ειδος αναγνωσης μουσικης και δημιουργηθηκε ετσι ωστε να ειναι ευκολο για τον καθενα να μπορει να διαβαζει νοτες αναλογα με το οργανο που θελει να παιξει γιατι η αληθεια ειναι οτι ενας ανθρωπος που θα δει παρτιτουρα μπροστα του για 1η φορα θα του φανει σαφεστατα κινεζικη οποτε τα tabs ερχονται να βοηθησουν με εναν ευκολο τροπο τους παντες.

Senior Member
    ΜΕ&Ι ειδες το βιντεο?Δεν φαινονται ευκολα ετσι οπως τα δειχνει?
    Μιχαλη δες το κι εσυ,μπορει να σου αρεσει.Εκτος αν εισαι σε πολυ προχωρημενο επιπεδο.

Senior Member
    Ταβλαδουρες ειναι τα πατηματα της κιθαρας γραπτα.Οι παρτιτουρες ας πουμε ειναι το πενταγραμμο με τις νοτες,ενω οι ταβλαδουρες ειναι αριθμοι και ειναι πιο ευκολο να διαβαστουν.Οι περισσοτεροι που παιζουν κιθαρα εμαθαν μονοι τους επειδη γουσταραν.Εγω ας πουμε πηγαινα 3-4 χρονια και ειμαι ασχετη γιατι βαριομουν να κατσω να ψαχτω μονη μου παρολο που την κωλογουσταρω κι εγω.
    Παρε το λινκ http://www.youtube.com/watch?v=lvvZO...E95CF3664828CB
    εχει πολλα ο συγκεκριμενος τυπος.Αν εισαι πορωμενη θα τα καταφερεις. ;)
    thanks niah θα του ριξω μαι ματια, μου φαίνεται πολυ ενδιαφέρουσα ενασχόληση, για τις 24 ωρες που μου περισσεύουν ημερησίως, αλλα θα δείξει αν πωρωθώ η οχι, ελπιζω ναι γιατι ειναι ενας καλος τροπος ψυχοθεραπειας!

Quote Originally Posted by MichalisM View Post

Aργα και σταθερα :)
    μιχαλη το αργα ειναι η ειδικότης μου το σταθερα φοβαμαι! :(
    σ'ευχαριστω :)

Junior Member
    Το ειδα niah μου..μου αρεσει αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι λιγο προχωρημενο για ανθρωπο που δεν εχει ξαναπιασει κιθαρα..κατα την γνωμη μου αυτο ειναι μια καλη αρχη: http://www.youtube.com/watch?v=7dXUW2wBS3I
    Παιζω κιθαρα 7 χρονια αλλα ευχαριστω που με σκεφτηκες και μενα :)

Senior Member
    xaxax me and I,elpizw na kseklepseis esto ena lepto ap tis toses asxolies soy,gia na asxolitheis.heheheheh Min anisixeis pantws,mia ap ta idia eimai ki egw.
    Diabase kai kanena biblio,einai epishs omorfi enasxolisi poy soy prosferei pragmata.
    Lol kai me tin eidikotita sto arga ;p
    Na eisai sigoyri oti an asxolitheis kai epimineis tha ta katafereis.Aplws min perimeneis na matheis na paizeis se mia bdomada giati tha apogoiteyteis kai tha ta paratiseis.

Mixali mporei na xeis dikio.Apla eida oti aytos ta deixnei poli arga kai ena ena kai thewrisa oti isws mporei na antapokrithei ki enas prwtarhs.Oson afora th theoria, egw ayti barethika kai stamatisa na asxoloyme.Egw ithela na paiksw kommatia kai to mono poy ekana itan theoria kai klasika kommatia..Ayto me ksenerwse prosopika,an kai kserw oti einai basiko kommati tis ekmathisis..

Kalo vrady kai stoys dyo paidia.
    Last edited by niah; 14-09-2011 at 23:21.

Senior Member
    Kalo vrady kai stoys dyo paidia.
    καληνυχταααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Junior Member
    Καλο σου βραδυ :)