ανεργια - οικονομικη κριση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    Άκουσα το εξής για αυτό με την ΔΕΗ, δεν ξέρω αν ισχύει, οπότε με κάθε επιφύλαξη... άκουσα ότι μπορείς να πας στο παρακαταθηκών και δανείων, να πληρώσεις εκεί ΜΟΝΟ το ποσό που αντιστοιχεί καθαρά στη ΔΕΗ, και ότι τότε δεν μπορούν να σου κόψουν το ρεύμα.

Αν κάποιος είναι πιο σχετικός με το θέμα και ξέρει κάτι παραπάνω, ας ενημερώσει... ειδικά αν ισχύει, ας το διαδώσουμε.
    βρήκα αυτό που αναφέρει για τα τέλη ακινήτων: http://www.blog.gr/article.php?id=52001&category_id=39
    δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω και δεν ξέρω τι παίζει......αλλά γενικώς πάμε κατά διαόλου......

φίλη μου πήγε να ζητήσει δουλειά σε super market και τη ρωτήσαν αν έχει κάποιο μέσο, γιατί, λέει, οι βουλευτές έχουν χωρισμένα τα super market μεταξύ τους και στέλνουν ανάλογα φίλους, ψηφοφόρους κλπ...

Banned
    Quote Originally Posted by serena View Post
    λοιπον παιδια ,μου την εχει βαρεσει ! να ψαχνω και να μην βρισκω δουλεια ,που μεχρι περυσι τουλαχιστον μπορει να εβρισκα και μεσα σε δυο μερες ... να ζητανε εντωμεταξυ ολοι προυπηρεσια ακομα και σε δουλειες που δεν χρειαζεται και κανενα ιδιαιτερο πτυχιο ... και πως θα την αποκτησω ρε φιλε την προυπηρεσια αν δεν μου δωσει κανεις την ευκαιρια ... ??? οκ εννοειται θα συνεχισω να ψαχνω αλλα οσο ναναι με εχει παρει λιγο απο κατω και το χειροτερο μου ειναι να να με παιρνουν φιλοι μου να παμε για καφεδακι ,ποτακι και να απορριπτω προτασεις γιατι πρεπει να κανω οικονομια .. πολυ σπασιμο ...

εσεις το βιωνετε καθολου αυτο ... ? τους βλεπω κι ολους στο φεισμπουκ να κανονιζουν ταξιδακια κι απο δω κι απο κει ... και λεω μα τι γινεται ...μονο εμενα με χτυπησε η κριση ...???
    Το πρόβλημα στους χρόνους που διανύουμε είναι ότι υπάρχουν αμέτρητοι πτυχιούχοι με πολλά πτυχία και πολλές γνώσεις στο αντικείμενο τους και οι αγορές είναι κορεσμένες. Ξέρεις γιατί αγαπητέ/ αγαπητή; Γιατί κανένας δεν θέλει να δουλέψει σαν σκουπιδιάρης, σαν οδοκαθαριστής, σαν νταλικιέρης, σαν ταξιτζής, σαν οτιδήποτε έχει χαμηλό κοινωνικό στάτους. Έτσι όσοι είναι βολεμένοι (μεταξύ τους) κάνουν στην μπάντα (με όποιον τρόπο μπορείς να φανταστείς) όσους δεν είναι βολεμένοι η όσους έχουν λίγη αξιορέπεια παραπάνω να μην θέλουν να γίνουν διεθυντές τραπεζών, διευθυντές σε ναυτηλιακές, η πολιτικοί. Η κοινωνία μας έχει ξεφτυλιστεί από τους πολλούς αρχηγούς και τους λίγους εργάτες.

Προσωπικά σπούδασα λογιστικά και διοίκηση επιχειρήσεων στο εξωτερικό όχι όμως για να γίνω διευθυντής αλλά για να μπορώ να έχω ένα μικρό μαγαζάκι και την ηρεμία μου. Να μπορώ να κάνω οικογένεια γιατί έτσι με έμαθαν οι γονείς μου όταν ήταν νέοι. Επειδή έτσι ήθελα κι εγώ μέχρι βέβαια που τα θέλω μου κλυδωνίστηκαν.

Κ γω βιώνω αρκετές φορές την αδιαφορία, την απόρριψη, όχι επειδή δεν έβγαλα πτυχίο αλλά επειδή δεν είμαι διευθυντής.

Μην σε ενοχλεί που δεν έχεις δουλειά λοιπόν, δες πόσο θα ενοχλήσει όσους έχουν αν μείνουν μόνοι τους.
    Last edited by vince8; 16-09-2011 at 05:43.

Banned
    κριση ναι ανεργεια ουτε του αγγελου σου ενα μπουκαλακι ουΐσκυ δεν μπορείς να παρεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    Άκουσα το εξής για αυτό με την ΔΕΗ, δεν ξέρω αν ισχύει, οπότε με κάθε επιφύλαξη... άκουσα ότι μπορείς να πας στο παρακαταθηκών και δανείων, να πληρώσεις εκεί ΜΟΝΟ το ποσό που αντιστοιχεί καθαρά στη ΔΕΗ, και ότι τότε δεν μπορούν να σου κόψουν το ρεύμα.

Αν κάποιος είναι πιο σχετικός με το θέμα και ξέρει κάτι παραπάνω, ας ενημερώσει... ειδικά αν ισχύει, ας το διαδώσουμε.
    Ήδη κάποιοι πολιτικοί παροτρύνουν να κάνουμε αυτό.
    Αν δεν πληρώσει κανείς, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Πιστεύω ότι τελικά αυτό το μέτρο δεν θα περάσει.
    Πάντως, αυτό με το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων, το έχω ακούσει και παλιότερα. Κάποιοι, που δεν έχουν καν τηλεόραση, το έκαναν για να μην πληρώνουν με το έτσι θέλω την ΕΡΤ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12