EKDIKISI
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: EKDIKISI

Banned

ριβεντζ

Έξω υπάρχουν πραγματικοί βρικόλακες. Κυκλοφορούν τα βραδιά, ίσως και τη μέρα κάποιοι από αυτούς υποθέτω. Ληστεύουν κυρίως για τα λεφτά. Όταν όμως το ξύλο καεί ολόκληρο και τα λουλούδια μαραθούν θα ληστεύουν για το αίμα. Στερήστε την αγάπη που σας έδωσε ο Θεός. Κάντε το αίμα νερό.

Αν τα καταφέρουμε θα τους εκδικηθούμε. Θα πούμε όλα είναι καλά επιτέλους. (hint δεν θα το πούμε τραγουδιστά).

Φιλικά. Σας στέλνω πολύ αγάπη./? και να προσέχετε.
    Last edited by vince8; 16-09-2011 at 05:44. Reason: .....

Senior Member
    Επ που χάθηκες εσύ? Όλα καλά?
    Ποιούς εννοείς βρυκόλακες και γιατί να τους εκδικηθούμε?

Banned
    Χάθηκα στον κόσμο του Σατανά κακή μου ιberis. Ψάχνω να βρώ δικαιοσύνη για τη ψυχή που έχασα. όμως δε τξη βρίσκω. τι λες ε?
    βρυκόλακες αυτούς που μου ρούφηξαν το αίμα και το σπέρμα, και πόσο θα ήθελα να υπήρχει εκπρόσωπος και του καλού σε τούτο το κόσμο. κρίμα iberis.

Senior Member
    Γιατι δεν γραφεις κανενα ποιημα ή κανενα βιβλιο? Εχεις πολυ ωραια φαντασια και πρεπει να την αξιοποιησεις! :)

Banned
    Φαντασία είχα, κοντεύει να εξατμιστεί πλέον. μη με ρωτάς γιατί. δεν ξέρω :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by vince8 View Post
    Φαντασία είχα, κοντεύει να εξατμιστεί πλέον.
    Δηλαδη,αυτα τα τελευταια που γραφεις δεν ειναι στη σφαιρα της φαντασιας σου αλλα της πραγματικοτητας σου??
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Δηλαδη,αυτα τα τελευταια που γραφεις δεν ειναι στη σφαιρα της φαντασιας σου αλλα της πραγματικοτητας σου??
    Λένε πως μια λεπτή γραμμή χωρίζει την τρέλα από την λογική. Τι να σου πω τώρα. ο καθένας πιστεύει ότι θέλει για τον καθένα.

Senior Member
    Βινσακο συμφωνω με τη Χριστινα.Γιατι δεν καθεσαι να γραψεις κατι? Χαραμιζεσαι. Σοβαρα,σκεψου το.
    Δε μου λες,με τη φαρμακευτικη αγωγη τι κανεις?

Senior Member
    Εγω πιστευω οτι ο καθε ανθρωπος ειναι καλο να εξωτερικευει τον ψυχικο του κοσμο και τις σκεψεις του με δημιουργικο τροπο.. ο καθενας το εχει και ο καθενας μπορει! Κανει καλο στην ψυχολογια μας..

Senior Member
    Χριστινα,εχεις βρει κατι με το οποιο καταπιανεσαι δημιουργικα πιο εντονα αυτον τον καιρο?
    Last edited by ALIA; 15-09-2011 at 23:07.
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Χριστινα,εχεις βρει κατι με το οποιο καταπιανεσαι δημιουργικα πιο εντονα αυτον τον καιρο?
    Απο μικρο παιδι ασχολομαι με την μουσικη, πιανο,τραγουδι, ηλεκτρικη κιθαρα και συνθεση! Μου αρεσει να δημιουργω.. εχω ασχοληθει με την ζωγραφικη (μεγαλη γκαμα). Οτι βλεπω γυρω μου το βλεπω με καλλιτεχνικο τροπο, παντου βλεπω ομορφια ακομα και μεσα στην ασχημια (αν υπαρχει) ! Μου αρεσει η φυση και τελευταια κανω βολτα με τον σκυλο μου για μια ωρα καθε μερα στο βουνο, εχει τοση ομορφια. Εχω μια τρελα με την φυση, θελω να την νιωθω! :) Επισης τελευταια ψωνιζω μικρα πραγματακια για μενα, μπορει να μην εχω λεφτα αλλα καταφερνω να ευχαριστησω τον εαυτο μου με κατι μικρο. Αλλο ενα πραγμα που κανω ειναι να μελεταω διαφορα τα οποια εχουν να κανουν με την γνωση.. Λοιπον με ολα αυτα ασχολουμαι και εχω με πολλα να ασχοληθω.. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Απο μικρο παιδι ασχολομαι με την μουσικη, πιανο,τραγουδι, ηλεκτρικη κιθαρα και συνθεση! Μου αρεσει να δημιουργω.. εχω ασχοληθει με την ζωγραφικη (μεγαλη γκαμα). Οτι βλεπω γυρω μου το βλεπω με καλλιτεχνικο τροπο, παντου βλεπω ομορφια ακομα και μεσα στην ασχημια (αν υπαρχει) ! Μου αρεσει η φυση και τελευταια κανω βολτα με τον σκυλο μου για μια ωρα καθε μερα στο βουνο, εχει τοση ομορφια. Εχω μια τρελα με την φυση, θελω να την νιωθω! :) Επισης τελευταια ψωνιζω μικρα πραγματακια για μενα, μπορει να μην εχω λεφτα αλλα καταφερνω να ευχαριστησω τον εαυτο μου με κατι μικρο. Αλλο ενα πραγμα που κανω ειναι να μελεταω διαφορα τα οποια εχουν να κανουν με την γνωση.. Λοιπον με ολα αυτα ασχολουμαι και εχω με πολλα να ασχοληθω.. :)
    Ωραιοτατα! Μια χαρα το πας!:)

Senior Member
    Ωραιοτατα! Μια χαρα το πας!:)
    :) Ναι πλεον! :)

Banned
    φάρμακα τα παίρνω και δεν τα παίρνω. κοίτα δεν ξέρω πόσοι άρρωστοι είμαστε και τι αρρώστεια έχουμε. ας βάλουμε τους άρρωστους σε μια κατηγορία. όπως καταλαβαίνεις αν συντριφθεί το σύστημα υγείας δεν θα υπάρχουν πολλά περιθώρεια θεραπείας για "τόσους πολλούς αρρωστους".
    μακάρι να υπήρχε λιγότερη διάθεση για εκδίκηση στον κόσμο αυτό (αδύνατο). θα είμασταν όλοι πολύ καλύτερα. τα εγκλήματα όμως που συμβαίνουν σε αδυναμους ανθρώπους όπως εμένα δεν μπορούν έτσι εύκολα να διαγραφθούν από τη μνήμη. κοίτα η υγεία δεν βασίζεται στους πολιτικούς αλλά στους απλούς ανθρώπους, όχι αυτούς που διψάνε για χρήμα και εξουσία αλλά αυτούς που διψάνε για ζωή. ελπίζω να μπορέσεις να με καταλάβεις αυτή τη φορά. έλα για λίγο στη θέση μου. δες με τα ματια μου. νιώσε με τις εμπειρίες μου. κοίτα μόνο μην πεις πως δεν σε προειδοποίησα,.
    ο φόβος και οι αρρώστιες μπορούν να νικήσουν και τον πιο δυνατό. πως αλλιώς να το πω. ο θάνατος δεν έχει αντίπαλο. έτσι η ζωή τους έχει όλους με το μέρος της.

Banned
    Γιατί δεν μου μιλάτε. Διασκεδάσατε μαζί μου και τώρα με πετάτε σα σκουπίδι; Δεν νομίζω ότι θα σας αφήσω έτσι εύκολα, χωρίς να περάσω λίγο καλά πριν πεθάνω.

Page 1 of 2 12 LastLast