ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 149
    Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Bloody: "Προφανώς για να μπορούν να δώσουν συμβουλές έχουν αντιμετωπίσει με επιτυχία το δικό τους γολγοθά.. μαγκιά τους για εμένα."

Πολύ σωστά... σαν παλιότερο μέλος, είδα όντως ανθρώπους να είναι σε θέση μετά από πολύ προσωπική δουλειά και επεξεργασία - και ΚΟΣΤΟΣ προσωπικό - να καταφέρνουν να βοηθούν άλλους με παρόμοια προβλήματα. Ας μη γινόμαστε κουραστικοί. Η γνώση είναι απόρρεια της εμπειρίας. Ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ σε θέματα αλκοολισμού. Αλλά για πες μου. Γιατί κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να εναντιωθούν σε κάποιον που νίκησε τον αλκοολισμό ή την κατάθλιψη μόνος του, επειδή μπορεί και ξαναπίνει ελεγχόμενα ή δε πήρε ποτέ του αντικαταθλιπτικά;... ναι, για αυτό το φόρουμ μιλάω... :) ...
    Ποιος σου εναντιωθηκε?

Ξερεις κατι θα ανοιξω ενα νημα και θα πω "ειστε χαζοι ολοι που προσπαθειτε χωρις φαρμακα , παρτε φαρμακα γιατι ετσι τα καταφερνεις." Πιστευεις οτι θα εχω θετικες αντιδρασεις? Οχι γιατι λεω μια μαλακια , συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα για το τι χρειαζεται.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    "Φυσικα και έχει να κάνει και αυτο που λές εσυ πάθηση δεν διαφέρει απο το χαρακτήρα τους και το μυαλό τους, είναι το ίδιο πραγμα είμαστε το μυαλό μας δεν γινετε αλλιως. Αλλο πραγμα ο διαβήτης που εχει να κάνει με το παγρεας και άλλο η σχιζοφρένια, που ακόμα και ο διαβήτης έχει επιπτωσεις στην ψυχολογία.
    Δεν είναι αλλο πραγμα το μυαλο μου και η ψυχολογία μου και αλλο πραγμα ο εαυτός μου.
    Με άλλα λόγια αυτο που ονομάζουν οι ψυχίατροι σαν διαταραχη δεν είναι παρα μια ακραια μορφη προσωπικότητας που αποκλίνει απο το μέσο όρο, είναι το ίδιο πράγμα με το να έχεις ύψος 2.10 ή 1.10.".

Ο τύπος που συνέταξε τη συγκεκριμένη παράγραφο, έφαγε μπαν. Αυτό μου είναι αδιάφορο. Αυτά που γράφει όμως στη συγκεκριμένη παράγραφο, με βρίσκουν σχεδόν απόλυτα σίγουρο ένα πράγμα... :) ...

Senior Member
    Κηπ, δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι σου γουστάρει. Εγώ αυτό που ξέρω να πω, είναι πως και ο αλκοολισμός νικιέται χωρίς φάρμακα, και η κατάθλιψη. Αφού τα κατάφερα εγώ, σίγουρα μπορούν και άλλοι. Έγραψα πολλές φορές για αυτά στο παρελθόν. Όσοι δε τα κατάφερναν όμως, έβγαζαν μένος και υπερασπίζονταν με σθένος τις φαρμακευτικές αγωγές τους. Αυτό δε σημαίνει πως δε γίνεται. Κάποιοι τα καταφέρνουν, κάποιοι όχι. Το γιατί βγάζουν μένος, το ξέρουν οι ίδιοι, αν το ξέρουν. Κι ο καθένας στρώνει τον κώλο του. Άλλος λίγο, γιατί είναι κακομαθημένος ή βαριέται, κι άλλος περισσότερο, γιατί δε γουστάρει επιπλέοντα δεκανίκια... καλό σου βράδυ, δουλεύω και θα αργήσω!... :) ...

Senior Member
    Κηπ, δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι σου γουστάρει. Εγώ αυτό που ξέρω να πω, είναι πως και ο αλκοολισμός νικιέται χωρίς φάρμακα, και η κατάθλιψη. Αφού τα κατάφερα εγώ, σίγουρα μπορούν και άλλοι. Έγραψα πολλές φορές για αυτά στο παρελθόν. Όσοι δε τα κατάφερναν όμως, έβγαζαν μένος και υπερασπίζονταν με σθένος τις φαρμακευτικές αγωγές τους. Αυτό δε σημαίνει πως δε γίνεται. Κάποιοι τα καταφέρνουν, κάποιοι όχι. Το γιατί βγάζουν μένος, το ξέρουν οι ίδιοι, αν το ξέρουν. Κι ο καθένας στρώνει τον κώλο του. Άλλος λίγο, γιατί είναι κακομαθημένος ή βαριέται, κι άλλος περισσότερο, γιατί δε γουστάρει επιπλέοντα δεκανίκια... καλό σου βράδυ, δουλεύω και θα αργήσω!... :) ...
    δεν ειδα κανεναν να βγαζει μενος για απεξαρτηση χωρις φαρμακα.
    πολλοι παλευουν με στεγνα προγραμματα και μερικοι τα καταφερνουν,
    αλλα απεξαρτηση απο το αλκοολ με χρηση αλκοολ, ακουγεται σαν κακογουστο αστειο.

Senior Member
    Σε μένα ακούγεται "κακόγουστο" αστείο, το να απαντήσω σε άτομο που τις προάλλες έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει... εξαρτήσεις, κάποιες απ' τις βιολογικές ανάγκες του ανθρώπινου είδους. Όπως την ανάγκη για νερό. Η αλήθεια είναι πως γέλασα πολύ. Ευτυχώς η Νία και η Σοφία τοποθετήθηκαν με πλήρη και σαφή επιχειρηματολογία... :) ... όταν αποκτήσεις γνώση - άποψη δλδ - γύρω απ' τον αλκοολισμό, πολύ ευχαρίστως να κάνω τον κόπο να σου απαντήσω. Προφανώς το να ξαναπίνει ένας πρώην αλκοολικός κανονικά - ελάχιστα και ελεγχόμενα δλδ - δε σου κάνει. Κάνει όμως σε μένα, σε άλλους πρώην αλκοολικούς που γνωρίζω και στους θεραπευτές που έχουν γνώση για το ζήτημα... εκτός αν εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα για μένα, για τον σχιζοφρενή, τον ψυχαναγκαστικό και ούτω καθεξής... πάντως τελευταία διαβάζοντας, διαπιστώνω πως αρκετοί άνθρωποι εδώ χάμω πήραν πρέφα τί γίνεται... αλήθεια, το να μαντεύετε κάθε φορά με πλήρη επιτυχία το αν κάποιο νέο μέλος, είναι κάποιο απ' τα παλιά μέλη, έχει κάποιο μπόνους;... γιατί πρόσφατα με μαντέψατε... πολύ σημαντικό έ, για όσους μπαίνουν εδώ και θέλουν να ανταλλάξουν μια κουβέντα. Όταν τους αφήνετε δηλαδής... ούτε η Τρόϊκα τέτοιον έλεγχο, ά πα πα... δουλεύουμε τώρα, τα κεφάλια μέσα ναι;...

Senior Member
    Bloody: "Προφανώς για να μπορούν να δώσουν συμβουλές έχουν αντιμετωπίσει με επιτυχία το δικό τους γολγοθά.. μαγκιά τους για εμένα."

Πολύ σωστά... σαν παλιότερο μέλος, είδα όντως ανθρώπους να είναι σε θέση μετά από πολύ προσωπική δουλειά και επεξεργασία - και ΚΟΣΤΟΣ προσωπικό - να καταφέρνουν να βοηθούν άλλους με παρόμοια προβλήματα. Ας μη γινόμαστε κουραστικοί. Η γνώση είναι απόρρεια της εμπειρίας. Ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ σε θέματα αλκοολισμού. Αλλά για πες μου. Γιατί κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να εναντιωθούν σε κάποιον που νίκησε τον αλκοολισμό ή την κατάθλιψη μόνος του, επειδή μπορεί και ξαναπίνει ελεγχόμενα ή δε πήρε ποτέ του αντικαταθλιπτικά;... ναι, για αυτό το φόρουμ μιλάω... :) ...
    Το έχω ξαναπεί αυτό.. Πφφ.. κοίτα, εσύ είχες τη δύναμη και μπόρεσες να τα νικήσεις χωρίς φάρμακα σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι σαν εσένα. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως όλος ο κόσμος έχει την δύναμη που κουβαλάς εσύ και όλοι εκείνοι που τα κατάφεραν χωρίς φάρμακα? Να σου πω λίγο, εγώ κι εσύ, σε άλλες συνθήκες ζεις εσύ σε άλλες εγώ. Αυτό και μόνο τα ανατρέπει όλα. Διότι όταν έχω εγώ κατάθλιψη έχεις και εσύ, ο δικός μου περίγυρος δεν με στηρίζει, ο δικός σου μερίγυρος σε στηρίζει. Ποιος θα την ξεπεράσει λοιπόν? εγώ ή εσύ?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Σε μένα ακούγεται "κακόγουστο" αστείο, το να απαντήσω σε άτομο που τις προάλλες έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει... εξαρτήσεις, κάποιες απ' τις βιολογικές ανάγκες του ανθρώπινου είδους. Όπως την ανάγκη για νερό. Η αλήθεια είναι πως γέλασα πολύ. Ευτυχώς η Νία και η Σοφία τοποθετήθηκαν με πλήρη και σαφή επιχειρηματολογία... :) ... όταν αποκτήσεις γνώση - άποψη δλδ - γύρω απ' τον αλκοολισμό, πολύ ευχαρίστως να κάνω τον κόπο να σου απαντήσω. Προφανώς το να ξαναπίνει ένας πρώην αλκοολικός κανονικά - ελάχιστα και ελεγχόμενα δλδ - δε σου κάνει. Κάνει όμως σε μένα, σε άλλους πρώην αλκοολικούς που γνωρίζω και στους θεραπευτές που έχουν γνώση για το ζήτημα... εκτός αν εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα για μένα, για τον σχιζοφρενή, τον ψυχαναγκαστικό και ούτω καθεξής... πάντως τελευταία διαβάζοντας, διαπιστώνω πως αρκετοί άνθρωποι εδώ χάμω πήραν πρέφα τί γίνεται... αλήθεια, το να μαντεύετε κάθε φορά με πλήρη επιτυχία το αν κάποιο νέο μέλος, είναι κάποιο απ' τα παλιά μέλη, έχει κάποιο μπόνους;... γιατί πρόσφατα με μαντέψατε... πολύ σημαντικό έ, για όσους μπαίνουν εδώ και θέλουν να ανταλλάξουν μια κουβέντα. Όταν τους αφήνετε δηλαδής... ούτε η Τρόϊκα τέτοιον έλεγχο, ά πα πα... δουλεύουμε τώρα, τα κεφάλια μέσα ναι;...
    χαχαχααχαχαχααχ
    καλο δεν ηταν?
    ειδες, ο καθενας λεει τα δικα του αστεια :)

να διευκρινισω μονο, οτι το "δικο μου" αστειο, ειναι μια προσωπικη θεωρια, την οποια πιστευω ομως.. δεν νομιζω να την υιοθετουν και πολλοι ψυχολογοι :Ρ

το δικο σου αστειο, δεν το κρινω βασει προσωπικης εμπειριας στον αλκοολισμο γιατι δεν διαθετω και ουτε θα το ηθελα, το κρινω βασει διαβασματων και συζητησεων με ατομα που ασχολουνται επαγγελματικα με την απεξαρτηση, που τυχαινει να εχω γνωρισει..
    κι επειδη εγω ειμαι ασχετη, εσυ ομως πασχουσα, θα ηθελα πολυ να μας πουν καποιοι ειδικοι την αποψη τους για το πολυ συγκεκριμενο αυτο ζητημα που πολλες φορες εχεις επαναλαβει και ομολογω πως ξερω τα εντελως αντιθετα, γιατι αν μεν ισχυει, ισως βοηθησει καποιον, αν δεν ισχυει ομως, μπορει να κανει κακο .
    ειναι λοιπον τροπος απεξαρτησης απο το αλκοολ η χρηση αλκοολ σε καθημερινη (η και οχι) βαση, ναι η ου? εγω παρακαλω για γνωμες ειδικων, φυσικα οποιος θελει, τοποθετειται.

περα απο αυτο, εδω μεσα φυσικα κανεις δηλωνει οτι θελει για τον εαυτο του και τις συνηθειες του και κρινει μονος του αν ειναι εξαρτημενος η απεξαρτημενος, δεν υπαρχει θεμα επαληθευσης....

πι. ες. γκρινιαζεις- γκρινιαζεις, αλλα η μαντεψια πετυχε ;)
    δεν μπορεις να πεις...
    ε, μην κρυβεσαι κι εσυ πισω απ το δαχτυλο σου..
    Last edited by Remedy; 21-09-2011 at 21:26.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos86 View Post
    Εχω γνωρίσει απο σχιζοφρενη μανιοκαταθλιπτικο μεχρι νυμφομανη. Εσυ αν γνωρίσεις ενα καταθλιπτικο δεν προκειτε να τον συμβουλευτείς γιατι θα είναι στα ιδια χάλια με εσένα. Αντιθετα αυτο που θα σε οφελούσε θα ήταν η παρέα με έναν ευχαριστο ανρθρωπο που θα σου ανέβαζε τη ψυχολογία. και αυτα που λες αηδίες αποτελουν την αρνηση να αντιμετωπίσεις τα προβληματα σου.
    Αν και δεν θα το δεις μιας κι έχεις φάει ban (γιατί άραγε; :p) εγώ θα το πω: πολύ καλύτερα θα νιώσεις αν μιλήσεις με κάποιον που είναι στα ίδια χάλια μ' εσένα και συνεπώς σε καταλαβαίνει και καταλαβαίνει πως νιώθεις και τι περνάς παρά με κάποιον που είναι χα χα και χα χα χου και η ζωή είναι ωραία, ο ήλιος λάμπει κλπ κλπ...
    Και συμφωνώ απόλυτα με τον Boltseed..."όταν κάποιος λέει κακίες και βλακείες τί σημαίνει άραγε;" Ιδού η απορία...

Senior Member
    Φυσικα και έχει να κάνει και αυτο που λές εσυ πάθηση δεν διαφέρει απο το χαρακτήρα τους και το μυαλό τους, είναι το ίδιο πραγμα είμαστε το μυαλό μας δεν γινετε αλλιως. Αλλο πραγμα ο διαβήτης που εχει να κάνει με το παγρεας και άλλο η σχιζοφρένια, που ακόμα και ο διαβήτης έχει επιπτωσεις στην ψυχολογία.
    Δεν είναι αλλο πραγμα το μυαλο μου και η ψυχολογία μου και αλλο πραγμα ο εαυτός μου.
    Με άλλα λόγια αυτο που ονομάζουν οι ψυχίατροι σαν διαταραχη δεν είναι παρα μια ακραια μορφη προσωπικότητας που αποκλίνει απο το μέσο όρο, είναι το ίδιο πράγμα με το να έχεις ύψος 2.10 ή 1.10.

εγω παλι λεω....εσυ γιατί εισαι εδώ μέσα?
    το 1.10 κ τ 2.10 δν αλλαζει!
    η σχιζοφρενεια ομως αντιμετωπιζεται με φαρμακευτικη αγωγή κ ψυχοθεραπεια.
    αμφισβητείς την ψυχιατρική?
    με ποια στοιχεία?
    μήπως να τα παραθεσεις?
    κ το συζητάμε...
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Εχω γνωρίσει απο σχιζοφρενη μανιοκαταθλιπτικο μεχρι νυμφομανη. Εσυ αν γνωρίσεις ενα καταθλιπτικο δεν προκειτε να τον συμβουλευτείς γιατι θα είναι στα ιδια χάλια με εσένα. Αντιθετα αυτο που θα σε οφελούσε θα ήταν η παρέα με έναν ευχαριστο ανρθρωπο που θα σου ανέβαζε τη ψυχολογία. και αυτα που λες αηδίες αποτελουν την αρνηση να αντιμετωπίσεις τα προβληματα σου.

δν ξερω για νυμφαμανη, αλλα θα σου απαντήσω για διπολικο ( υπαρχουν εξελιξεις που δν τις γνωριζεις ή δν τις προτιμας ).
    φυσικά κ μπορεί να σου δωσει συμβουλες ένας που πασχει απο την ιδια ασθενεια.
    ποιος σου ειπε πως δν κανει παρέα με αλλους ανθρωπους?
    ευχαριστος άνθρωπος κατα το " είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα?

οι αηδιες που ανφερει o/η vagabond, είναι μαι πραγματικοτητα κ άγνοια πολλων ανθρωπων.

καλυτερα να μασας, παρα να μιλας...

Senior Member

δν με ρωτας προσωπικα, αλλα ναι εγώ παιρνω μπονους!
    δυσκολες μερες βλεπεις.

εσύ παλι παιρνεις μπονους με το να μπαινεις με διαφορετικά νικ κ μια να ζητάς διαγραφή κ μια όχι?
    να δεις πως το λενε αυτο....

ο αλκοολισμός μπορεί να γιατρευτει χωρίς φάρμακα αλλα κ να επανέλθει πινοντας ελεγχομενα ( μια μπυρα καθες βραδυ να φανταστώ ).
    η κατάθλιψη παλι ναι, οταν ομως δν ειναι κλινικη.

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    εγώ θα το πω: πολύ καλύτερα θα νιώσεις αν μιλήσεις με κάποιον που είναι στα ίδια χάλια μ' εσένα και συνεπώς σε καταλαβαίνει και καταλαβαίνει πως νιώθεις και τι περνάς παρά με κάποιον που είναι χα χα και χα χα χου και η ζωή είναι ωραία, ο ήλιος λάμπει κλπ κλπ...
    ...
    Συμφωνώ!, γιατί από αυτόν που σε καταλαβαίνει θα ξαλαφρώσεις απ αυτό που νοιώθεις και θα πάρεις κουράγιο, όχι απ αυτόν που άλλα θα τους λες και άλλα θα καταλαβαίνει, έστω κι αν φαινομενικά είναι πολύ χαρούμενος. Αυτός που σε καταλαβαίνει θα σου δωσει θαρρος να βελτιωθείς.

Για το θέμα, κάποιος που έχει περάσει δυσκολίες στη ζωή του και ως αποτελεσμα τους άσχημες ψυχολογικές καταστάσεις δε σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να δώσει συμβουλές σε άλλους. Έχω διαβάσει από μέλη που ναι στο φόρουμ για χρόνια και που παίρνουν επίσης για χρόνια φάρμακα λόγια τα οποία με έχουν συγκλονίσει και με έχουν καθοδηγήσει σε απαντήσεις που έψαχνα να βρω. Ο λόγος τους είναι πολύ σαφής και συγκροτημένος και τους διακρίνει ωριμότητα, χαρακτηριστικά που δε διαθετουν πολλοί φαινομενικά εντάξει που δεν ξερουν από φορουμ υποστηριξης και φαρμακα και ζουν μια ζωή στο χα χα χα και χο χο χο. Το να βασανίζει κάτι το μυαλό δε σημαίνει ότι και το υπόλοιπο μέρος του ασθενεί, απλά αυτό που βασανίζει και οι συνθήκες στις οποίες κανείς ζει εμποδίζει το ωραίο κομμάτι από το να δημιουργήσει. Χωρος έκφρασης του είναι το φορουμ, ο ελευθερος γραπτος λογος.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ!, γιατί από αυτόν που σε καταλαβαίνει θα ξαλαφρώσεις απ αυτό που νοιώθεις και θα πάρεις κουράγιο, όχι απ αυτόν που άλλα θα τους λες και άλλα θα καταλαβαίνει, έστω κι αν φαινομενικά είναι πολύ χαρούμενος. Αυτός που σε καταλαβαίνει θα σου δωσει θαρρος να βελτιωθείς.

Για το θέμα, κάποιος που έχει περάσει δυσκολίες στη ζωή του και ως αποτελεσμα τους άσχημες ψυχολογικές καταστάσεις δε σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να δώσει συμβουλές σε άλλους. Έχω διαβάσει από μέλη που ναι στο φόρουμ για χρόνια και που παίρνουν επίσης για χρόνια φάρμακα λόγια τα οποία με έχουν συγκλονίσει και με έχουν καθοδηγήσει σε απαντήσεις που έψαχνα να βρω. Ο λόγος τους είναι πολύ σαφής και συγκροτημένος και τους διακρίνει ωριμότητα, χαρακτηριστικά που δε διαθετουν πολλοί φαινομενικά εντάξει που δεν ξερουν από φορουμ υποστηριξης και φαρμακα και ζουν μια ζωή στο χα χα χα και χο χο χο. Το να βασανίζει κάτι το μυαλό δε σημαίνει ότι και το υπόλοιπο μέρος του ασθενεί, απλά αυτό που βασανίζει και οι συνθήκες στις οποίες κανείς ζει εμποδίζει το ωραίο κομμάτι από το να δημιουργήσει. Χωρος έκφρασης του είναι το φορουμ, ο ελευθερος γραπτος λογος.
    Εγώ λόγια που να με έχουν οδηγήσει σε κάποια λύση δεν έχω ακούσει εδώ (τουλάχιστον όχι ακόμα) αλλά και μόνο το γεγονός ότι βρίσκω συμπαράσταση κι έναν καλό λόγο από ανθρώπους που μπορούν να με καταλάβουν είναι σημαντικό για μένα κι άσε τον άλλον να λέει...
    Επίσης, θέλω να συμπληρώσω ότι αυτό που μας βασανίζει μας εμποδίζει να δούμε το ωραίο κομμάτι της ζωής...αλλά δεν συμφωνώ ότι εμποδίζει το ωραίο κομμάτι του μυαλού να δημιουργήσει, τουλάχιστον όχι απαραίτητα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    δν με ρωτας προσωπικα, αλλα ναι εγώ παιρνω μπονους!
    δυσκολες μερες βλεπεις.

εσύ παλι παιρνεις μπονους με το να μπαινεις με διαφορετικά νικ κ μια να ζητάς διαγραφή κ μια όχι?
    να δεις πως το λενε αυτο....

ο αλκοολισμός μπορεί να γιατρευτει χωρίς φάρμακα αλλα κ να επανέλθει πινοντας ελεγχομενα ( μια μπυρα καθες βραδυ να φανταστώ ).
    η κατάθλιψη παλι ναι, οταν ομως δν ειναι κλινικη.
    θα ερθω να συμφωνησω μαζι σου, μικρη αρκτος.

Senior Member
    "Διότι όταν έχω εγώ κατάθλιψη έχεις και εσύ, ο δικός μου περίγυρος δεν με στηρίζει, ο δικός σου μερίγυρος σε στηρίζει. Ποιος θα την ξεπεράσει λοιπόν? εγώ ή εσύ?".

Το υποθετικό ερώτημα φαντάζομαι το θέτεις σε γενικότερα πλαίσια. Ναι, τις μεγαλύτερες πιθανότητες τις έχει αυτός που δέχεται στήριξη απ' το περιβάλλον του λοιπόν. Αν με ρωτάς προσωπικά όμως, όχι μόνο στήριξη δεν είχα, αλλά δέχτηκα και μεγάλο πόλεμο συν τοις άλλοις. Κι αυτό που γενικότερα θέλω να πω είναι πως η κατάθλιψη σε βαριά μορφή - και βαριά δεν είναι μόνο η κλινική της μορφή - κρύβει αστείρευτα "δώρα". Είμαι ένθερμη οπαδός λοιπόν στο να την βιώνει κάποιος άνευ αγωγής, για αυτόν τον σπουδαίο κατ' εμέ λόγο. Για να τη βιώνει σε όλο της το μεγαλείο και να αποκομίζει τα οφέλη από μια τέτοια τόσο δυσάρεστη κατάσταση. Και δεν προσπαθώ να επιβάλλω τη γνώμη μου, απλά την εκφέρω. Κι αν μου ξανασυμβεί, πάλι στο ίδιο μοτίβο θα την αντιμετωπίσω... :) ...

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast