Ψυχές αναμέσα σε θηρία... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Junior Member
    Aggelika - τι να πω...Η γραφή σου με αποστομώνει...

Aggeliki - μικρή μου τρυφερούλα...

Nomorepanic! - Τα είπες όλα φίλε....Συμφωνώ ακριβώς

Roomstolet - Χωρίς παρεξήγηση αλλά με προκαλείς... Σου μιλάει κάποιος που την παρούσα στιγμή έχει τα πάντα...Απλώς βαρέθηκε...Αν θέλεις λεπτομέρειες στείλε U2U

Senior Member
    Originally posted by Roomstolet
    Η επιβιωση ηταν και θα ειναι παντα μερος του παιχνιδιου. Ο μονος λογος που ειμαστε ζωντανοι σημερα ειναι επειδη οι προγονοι μας επιβιωσαν πολεμους, πεινα, βιασμους, βασανιστηρια και χιλια δυο πραγματα για τα οποια σε μεγαλο βαθμο ευθυνομαστε εμεις οι ιδιοι.

Οτι και να θελεις πρεπει να το κερδισεις, αν εισαι αρκετα τυχερος και δεν εχεις παθει μεγαλη ζημια απο τη φυση. Και πολλοι ανθρωποι σημερα μενουν στην απ\' εξω επειδη δεν καταφεραν να διεκδικησουν το κομματι της πιτας που θελουν. Ποσοι ειναι φτωχοι, χωρις φιλους, χωρις σεξουαλικη ζωη, κακοποιημενοι, παραμελημενοι, αναπηροι, καθυστερημενοι, αμορφωτοι και η λιστα συνεχιζεται.

Καλέ, τι Μακκιαβελική προσέγγιση είναι αυτή?!

Roomstolet ,
    αυτά που λες έχουν βάση , αλλά , αν , χτύπα ξύλο, μας τύχει τίποτα περίεργο και μας βγάλει στην απ\'έξω , η λύση είναι το χαρακίρι?

Πρόσεξε τι απόψεις διαμορφώνεις γιατί όσο πιο σκληρές είναι τόσο πιο επικίνδυνες γίνονται για την αυτοεκτίμησή σου...

Junior Member

.

Αγγελικα. Αν σου τυχει κατι και, χτυπα ξυλο, βγεις στην απ\' εξω δεν ξερω τι θα κανεις, αυτο ειναι δικο σου θεμα. Καποιοι κανουν και χαρακιρι.

Ειναι ενα παιδι που επισκεπτεται συχνα πυκνα το ΧΧΧ μερος του βιντεο κλαμπ. Ειναι λιγο κουτσος, καμπουρης και εχει ενα αποκοσμο βλεμμα, μιλαει μπουκωμενα, δεν γνωριζω αν το μυαλο του λειτουργει κανονικα. Αυτο το παιδι ειναι στην απ\' εξω. Οσο και αν τα κοριτσια του βιντεο κλαμπ ψιθυριζουν μεταξυ τους \"Αχ τον κακομοιρη, ειναι καλουλης μωρε...\" ποτε δεν θα του κατσουνε, ποτε δεν θα βγουν μαζι του και πανω απ\' ολα ποτε δεν θα τον θεωρησουν ισο και ομοιο.

Ποσοι ανθρωποι εχουν ψυχικα τραυματα που δεν τους επιτρεπουν να απολαμβανουν τη ζωη τους και να μεγιστοποιησουν τις δυνατοτητες τους?

Ποσοι ανθρωποι δουλευουν 10+ ωρες ολη την εβδομαδα για πενταροδεκαρες επειδη ειναι Πακιστανοι, Αλβανοι, Ινδοι, Ρωσσοι και ολα τα \"οι\"?

Η επιβιωση ειναι αναποσπαστο κομματι της ζωης. Εχουμε τυφλωθει απο την ανετη ζωη μας.

Ειναι πολυ ελκυστικο να σκεφτω \"τι θα γινει εαν βγω στην απ\' εξω\" αλλα χασιμο χρονου παρ΄ολα αυτα. Αν γινει κατι θα δω τι θα κανω.

Για να σου πω την αληθεια Αγγελικα οσο πιο πολυ αποδεχομαι καποια πραγματα τοσο πιο πολυ εκτιμω τον εαυτο μου και ευχαριστιεμαι την ζωη μου.

Ο Μακκιαβελι μου αρεσει, τουλαχιστον ειναι πρακτικος. :D

Senior Member
    Αυτό το οποίο λέω είναι πολύ απλό...

Όσο περισσότερα στοιχεία θεωρούμε σαν \"ορισμούς\"-\"προυποθέσεις\" της αποτυχίας,
    τόσο πιο πιθανό είναι σε κάποια φάση της ζωής μας να θεωρήσουμε ότι είμαστε τελείως αποτυχημένοι-τελειωμένοι.

Αυτό θεωρώ επικίνδυνο και τίποτα άλλο...

Από εκεί και πέρα χαίρομαι για τον οποιοδήπε \"μπορεί και την παλεύει\" κι όπως το κάνει αυτό... :)

(Κι έχω γίνει κι εγώ αρκετά \"ανθεκτική\" οπότε πραγματικά δεν πολυασχολούμαι με το τι μπορεί να υποθέσει κάποιος για μένα... Προσωπικά χαρακίρι δεν θα έκανα -το πέρασα αυτό το στάδιο- και προσπαθώ να είμαι όσο μπορώ πιο ανοιχτόμυαλη με τους άλλους. :))

Senior Member
    Originally posted by Roomstolet
    Αγγελικα. Αν σου τυχει κατι και, χτυπα ξυλο, βγεις στην απ\' εξω δεν ξερω τι θα κανεις, αυτο ειναι δικο σου θεμα. Καποιοι κανουν και χαρακιρι.

Ειναι ενα παιδι που επισκεπτεται συχνα πυκνα το ΧΧΧ μερος του βιντεο κλαμπ. Ειναι λιγο κουτσος, καμπουρης και εχει ενα αποκοσμο βλεμμα, μιλαει μπουκωμενα, δεν γνωριζω αν το μυαλο του λειτουργει κανονικα. Αυτο το παιδι ειναι στην απ\' εξω. Οσο και αν τα κοριτσια του βιντεο κλαμπ ψιθυριζουν μεταξυ τους \"Αχ τον κακομοιρη, ειναι καλουλης μωρε...\" ποτε δεν θα του κατσουνε, ποτε δεν θα βγουν μαζι του και πανω απ\' ολα ποτε δεν θα τον θεωρησουν ισο και ομοιο.

Ποσοι ανθρωποι εχουν ψυχικα τραυματα που δεν τους επιτρεπουν να απολαμβανουν τη ζωη τους και να μεγιστοποιησουν τις δυνατοτητες τους?

Ποσοι ανθρωποι δουλευουν 10+ ωρες ολη την εβδομαδα για πενταροδεκαρες επειδη ειναι Πακιστανοι, Αλβανοι, Ινδοι, Ρωσσοι και ολα τα \"οι\"?

Η επιβιωση ειναι αναποσπαστο κομματι της ζωης. Εχουμε τυφλωθει απο την ανετη ζωη μας.

Ειναι πολυ ελκυστικο να σκεφτω \"τι θα γινει εαν βγω στην απ\' εξω\" αλλα χασιμο χρονου παρ΄ολα αυτα. Αν γινει κατι θα δω τι θα κανω.

Για να σου πω την αληθεια Αγγελικα οσο πιο πολυ αποδεχομαι καποια πραγματα τοσο πιο πολυ εκτιμω τον εαυτο μου και ευχαριστιεμαι την ζωη μου.

Ο Μακκιαβελι μου αρεσει, τουλαχιστον ειναι πρακτικος. :D
    \"Έχουμε τυφλωθεί από την άνετη ζωή μας\" Πολύ ωραία διατύπωση και μια πικρή αλήθεια. Οι περισσότεροι σε κρίνουν με βάση αυτά που έχεις και όχι αυτό που είσαι. ʼλλο να τα βλέπεις στην τηλεόραση και άλλο να τα ζεις στο πετσί σου, στη ζωή σου. Πολύ ωραίο το κείμενό σου Roomstolet.
    Φιλικά
    Αλέξης

Junior Member
    Φίλε troubledman νόμιζα θα καταλάβαινες ότι όλα αυτά απευθύνονται πρώτα στον εαυτό μου..Και πώς μπορώ να μην είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου όταν γίνονται όλα αυτά που λες ότι γίνονται?
    Παιδιά εγώ νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά..
    Και όπως λέει και κάποιος σημαντικός πεζογράφος \"ζούμε μέσα στο ψέμα όπως τα ψάρια στη θάλασσα\"..

Member
    Σε μια κοινωνια που το \"εγω\" μας και η υπεροψια μας ειναι σε επαρση αλλα και που ο καθενας μας προσπαθει να ικανοποιησει τις δικες του αναγκες ειναι αναμενομενο αυτη η υποκρισια να μην σταματησει ποτε...αλλα αντιθετως να παιρνει διαστασεις ανεξελικτες και να μπαινουμε στον πειρασμο ολοι να κανουμε πραξεις που και οι ιδιοι μας κατακρινουμε πολλες φορες.
    Δυστυχως οι ξεφρενοι ρυθμοι της ζωης μας εχουν κανει να χασουμε την μπαλα για αυτο και πιστευω πως δεν ειναι θεμα αν εισαι καλος η\' κακος ανθρωπος. Βασικο ρολο πλεον νομιζω πως παιζει το ποσο δυνατη προσωπικοτητα εισαι και ποσο μπορεις να αντιστεκεσαι στους καθημερινους πειρασμους..

Senior Member
    Συμφωνώ με πολλά από όσα έχουν ειπωθεί εδώ. Η σημερινή κατάσταση της κοινωνίας μας και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται οι άνθρωποι είναι σκληρός.
    Last edited by carrot; 14-04-2011 at 01:35.

Junior Member
    τι εννοεις μ αυτο που λες ,θα το αναλυσεις λιγο περισσοτερο;

Page 2 of 2 FirstFirst 12