Results 16 to 25 of 25
-
15-09-2011, 23:00 #16
Εμενα παλι μου φαινεται πολυ καλο οτι εχεις εναν ισσοροπημενο ανθρωπο διπλα σου.Καταλαβαινω βεβαια αυτο που λες,οτι μη περνωντας τετοια φαση ισως να μη μπορει να σε νιωσει,σκεψου ομως εκτος απο εσενα να βρισκοταν κι εκεινος σε παρομοια συγκρουση και απελπισια..Ποιος θα κρατουσε ποιον?
Λες οτι σε ακουει και ειναι κοντα σου.Μηπως να σκεφτεις καλυτερα αυτο που σου λεει οσον αφορα τη δουλεια σου?πριν κανεις το "μπαμ"?
- 15-09-2011, 23:13 #17
παντως σας ευχαριστω που με ΄ακουσατε΄και μου κανατε παρεα το ειχα πραγματικα αναγκη πρεπει επιτελους να αρχισω να κανω πραγματα που πραγματικα θελω και θα προσπαθησω να ακολουθησω τις συμβουλες σας.
15-09-2011, 23:20 #18
Ευχομαι να αποφασισεις το καλυτερο για τον εαυτο σου.
Κι οποτε νιωθεις την αναγκη, παντα θα ειναι καποιος εδω για να σε ακουσει.Μην τα κρατας μεσα σου.
Καλο βραδυ
12-10-2011, 21:12 #19
Δεν ανοιγω καινουργιο θεμα γιατι απλα δεν εχει αλλαξει κατι σημερα ειμαι πολυ χαλια ολα μου πανε στραβα δεν ξερω τι να κανω μαλλον ξερω αλλα ολο εμποδια βρισκω θελω να φυγω να εξαφανιστω το θελω τοσο πολυ εχω πεσει νομιζω σε βαθια καταθλιψη και σταματησα να βλεπω και τον γιατρο λαθος νομιζω μεγαλο δεν την παλευω.Προσπαθω να πραγματοποιησω μια ιδεα που εχω και βρισκω ολο εμποδια νομιζω οτι θα τρελαθω δεν ξερω τι να κανω δεν τρωω δεν κοιμαμαι δεν γελαω δεν μιλαω δεν κανω τιποτα ωρες ωρες παρακαλαω να με βρει κατι και να με αφησουν στην ησυχια μου.Τι να κανω θελω να πραγματοποιησω την ιδεα μου το ονειρο μου αλλα γιατι βρισκω συνεχεια εμποδια θελω να φυγω απο την δουλεια μου δεν αντεχω ολα θελω να τους πω να πανε να γ........ βαρεθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!β αρεθηκα τα ιδια και τα ιδια θελω να ζησω πραγματικα να κανω κατι δικο μου και ας αποτυχω τουλαχιστον θα ξερω οτι προσπαθησα .Φοβαμαι τοσο πολυ οτι θα κανω κακο στον εαυτο μου το σκεφτομαι εντονα τον τελευταιο καιρο ξανα. φοβαμαι τοσο πολυ.
12-10-2011, 22:07 #20
Ρίχτο και λιγάκι στην τρελλή μην τα παίρνεις όλα της μετρητοίς που λέει ο λόγος, δεν αξίζει και μένα δεν μου αρέσει η δουλειά που κάνω αλλά δόξα τω Θεώ που την έχω, αν βγεις στην ανεργία θα είναι καλύτερα; Στην κατάσταση που είσαι μάλλον θα σου κάνει κακό ηρέμησε και αλάφρωσε το θέμα εργασία μην το κάνεις το Α και το Ω σου, να πηγαίνεις σπίτι σου και την εργασία με τα προβλήματά της να την αφήνεις έξω από την πόρτα, μόλις κλείνεις την πόρτα της δουλειάς ξέχνα την τελείως ως να μην υπάρχει.
12-10-2011, 22:13 #21
Να ήξερες τί λούκι έχω φάει μία δεκαετία στην δουλειά μου κανονικά βασανιστήρια, να φεύγω και να είμαι σε κατάσταση να σκοτώσω άνθρωπο άλλοτε να κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό από την ένταση και να παίρνω ηρεμιστικά γιά να μην πάθω καμμιά ζημιά.
Αλλά λέω πάντα μόλις φύγω "αφησέ τα όλα πίσω", δεν βαρίεσαι έτσι είναι λίγο πολύ παντού, θα βρεθεί κάποιος ή κάτι να σε ταλαιπωρήσει.
Μην δίνεις χώρο στην ψυχή σου κράτα την γιά σένα.
12-10-2011, 22:18 #22
Ποσο σε καταλαβαινω και εγω μια δεκαετια ειμαι στην δουλεια και τι δουλεια 12 ωρες την ημερα και παραπανω το καλοκαιρι και Σαββατα και οτι ωρα να ειναι και ξαφνικα δεν κανω καλα την δουλεια μου επειδη τον τελευταιο καιρο απο την πιεση εκανα αρκετα λαθη και μονο αυτο ξερουν να λενε οτι κραταγα ενα ολοκληρο γραφειο μονη μου δεν μετραει γι αυτο σκεφτομαι να πανε γ....... αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το κανω
13-10-2011, 21:36 #23
Γιατι ολα και ολοι με αποτρεπουν να κανω πραγματικοτητα αυτο που θελω γιατι? Κακο ειναι που θελω να αλλαξω την ζωη μου. Να κανω επιτελους κατι για μενα και δεν με ενδιαφερη ας αποτυχει τουλαχιστον θα ξερω οτι προσπαθησα και ας πληρωσω το τιμημα.Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα η ζωη μου εχει αλλαξει παρα πολυ και δεν μου αρεσει ετσι οπως ειναι βαρεθηκα να εχω αγχος και καταθλιψη τι να κανω ρε γαμωτο?
15-10-2011, 11:09 #24
Τα λέω εγώ για να τα ακούω και εγώ. Όσο αφορά τα λάθη που κάνουμε στη δουλειά τα αναγνωρίζουμε και ξεκινάμε να τα διορθώνουμε. ποτέ μα ποτέ δεν λες καλά πως κάνετε έτσι τόσα χρόνια δεν μετράνε? Αντιθέτως λες, έχετε απόλυτο δίκιο και ούτε εγώ μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου γιατί μετά από τόσα χρόνια είναι ασυγχώρητο. Θα το διορθώσω, και θα είμαι τρεις φορές πιο προσεχτική γιατί είναι και δύσκολες οι μέρες και το γραφείο πρέπει να το έχουμε πιο πάνω από το σπίτι. Και όσο θα τα λες αυτά θα έχεις ένα σοβαρό ύφος ούτε κλάματα ούτε φωνές. Θα δεις ότι από την επομένη θα σε βλέπουνε αλλιώς. Άκουσε και εμένα. Δεν είναι το λάθος που πειράζει αλλά η λάθος αντίδραση μετά.
16-10-2011, 12:39 #25
θα ηταν καλη ιδεα να παρεις δυο βδομαδες μια αναρρωτικη αδεια για ψυχολογικους λογους..ζητα απο τον γιατρο σου να σου γραψει μια γνωματευση..και αυτες τις 2 βδομαδες δες κοσμο που εχεις καιρο να δεις