Εκόλαψη αυγού - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Δεν ξέρω θα είναι δύσκολο πολύ ματς!
    Να βαλουμε κανα υπερυπολογιστη με artificial intelligence να τρεξει προσομοιωσεις λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Μην ξεχναμε αλλωστε οτι τα αλογακια ειναι θηλαστικα με ανεπτυγμενο εγκεφαλο και μπορουν να δουλεψουν ομαδικα. Ειναι εαν νεο βιολογικο ειδος βεβαια αλλα θα μπορουσες να πεις οτι θα ειναι σαν τα ποντικακια.

Ναι θα είναι έξυπνα τα άτομα και θα έχουν καλό team-work! Αν όμως αυτό το τεράστιο άγαρμπο κλωσοπούλι αναπηδώντας δημιουργεί σεισμικές δονήσεις και τα ρίχνει κάτω?

Senior Member
    Να βαλουμε κανα υπερυπολογιστη με artificial intelligence να τρεξει προσομοιωσεις λολ.

Λολολ θα είναι φοβερός αγώνας. Πρέπει να βάλουμε τις μεταβλητές και τις σπέσιαλ κινήσεις που θα έχει το καθένα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Ναι θα είναι έξυπνα τα άτομα και θα έχουν καλό team-work! Αν όμως αυτό το τεράστιο άγαρμπο κλωσοπούλι αναπηδώντας δημιουργεί συσεικές δονήσεις και τα ρίχνει κάτω?

Φτανουμε στο σημειο να μιλαμε για ελεφαντα εναντιον ποντικιων ως ενδεδειγμενο προηγουμενο και ξερουμε πολυ καλα οτι ο ελεφαντας χανει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Λολολ θα είναι φοβερός αγώνας. Πρέπει να βάλουμε τις μεταβλητές και τις σπέσιαλ κινήσεις που θα έχει το καθένα!
    To κλωσσοπουλι μπορει να εχει την σπεσιαλ κινηση "Call my mother" ....που θα ειναι σε μεγεθος δεινοσαυρου....και τα πραγματα θα ειναι σαφως δυσκολα για τα αλογακια....λολ

Senior Member
    To κλωσσοπουλι μπορει να εχει την σπεσιαλ κινηση "Call my mother" ....που θα ειναι σε μεγεθος δεινοσαυρου....και τα πραγματα θα ειναι σαφως δυσκολα για τα αλογακια....λολ

Αν έρθει η "μάνα" τελείωσε μετά! Καταρχάς η μάνα μπορεί να "πυροβολάει" πολλά αυγά που γεννάνε πολλά τεράστια κλωσσοπούλια με αποτέλεσμα να γίνει χαμός και τα αλογάκια να έχουν οδυνηρό τέλος! Όμως τα αλογάκια έχουν σαν "super" κίνηση να καλούνε μικρούς καουμπόυδες που θα τους καλούνε και θα τα καβαλάνε. Οι μικροί καουμπόυδες μπορούν να γαζώσουν με τα 45αράκια τους τα κλωσσοπούλια και την μάνα!

Senior Member
    παιδιά έχετε αρχίσει να μου θυμίζετε τον vince8
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Αν έρθει η "μάνα" τελείωσε μετά! Καταρχάς η μάνα μπορεί να "πυροβολάει" πολλά αυγά που γεννάνε πολλά τεράστια κλωσσοπούλια με αποτέλεσμα να γίνει χαμός και τα αλογάκια να έχουν οδυνηρό τέλος! Όμως τα αλογάκια έχουν σαν "super" κίνηση να καλούνε μικρούς καουμπόυδες που θα τους καλούνε και θα τα καβαλάνε. Οι μικροί καουμπόυδες μπορούν να γαζώσουν με τα 45αράκια τους τα κλωσσοπούλια και την μάνα!

Αυτο νομιζω το εκλεψες απο καποια ταινια καουμπουδες εναντιον δεινοσαυρων....εαν εχει δικιο το χολυγουντ ναι θα επικρατησουν αλλα με μεγαλες απωλειες:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    παιδιά έχετε αρχίσει να μου θυμίζετε τον vince8

Ναι αλλά εσύ ποιο υποστηρίζεις? Το κλωσσοπούλι η τα αλογάκια? Και γιατί? :P

Senior Member
    Αυτο νομιζω το εκλεψες απο καποια ταινια καουμπουδες εναντιον δεινοσαυρων....εαν εχει δικιο το χολυγουντ ναι θα επικρατησουν αλλα με μεγαλες απωλειες:P

Χαχα, νομίζω ότι ήταν παιχνίδι beat em up (όπως το double dragon/final fight lol) και σειρά! "Cadillacs & Dinosaurs"! (δεν πρέπει να το μπερδεύουμε και το καινούργιο "cowboys & aliens"!)

Senior Member
    αχ δεν ξέρω, μεγάλο δίλλημα

Senior Member

Χαχα σαν μια καθηγητρια που ειχα στην φυσικη. Οτι μου απαντησετε εγω θα σας ρωτησω και γιατι...λολ.

Τρομακτικος τυπος , εβγαζε ενα αλφαβητικο τετραδιακι και εξεταζε με αυτο...και ετρεμε το φυλοκαρδι σου...μηπως ηρθε η σειρα σου χαχα (την πηγαινα παντως).

Senior Member
    Χαχα σαν μια καθηγητρια που ειχα στην φυσικη. Οτι μου απαντησετε εγω θα σας ρωτησω και γιατι...λολ.

Τρομακτικος τυπος , εβγαζε ενα αλφαβητικο τετραδιακι και εξεταζε με αυτο...και ετρεμε το φυλοκαρδι σου...μηπως ηρθε η σειρα σου χαχα (την πηγαινα παντως).

Lol πάντα υπάρχει ένας/μία τέτοιος/-α καθηγητής/-τια φυσικής! Είχαμε και εμείς έναν τέτοιο εντελώς παλαιών αρχών, που ρωτούσε έτσι αφού μας σήκωνε έναν έναν πάνω δίπλα από την έδρα του για να μας εξετάσει. Trauma.

Senior Member
    Και εγώ είχα παράξενους και αυστηρούς καθηγητές. Τους θυμάμαι όμως με αγάπη.

Senior Member
    καλα τα σπατε, ετσι ?? εχω λιωσει μιλαμε !! αυτο πρεπει να γινει ταινια οπως και δηποτε !!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 2 FirstFirst 12