Εκόλαψη αυγού
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
    Banned

Εκόλαψη αυγού

Καλημέρα,
    Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με ένα αυγό που έχω στο ψυγείο να το βάλω σε θερμοκρασία κατάλληλη έτσι ώστε να εκολαπτεί και να βγεί κοτόπουλο μέσα από το αυγό;

Συγνώμη αλλά νιώθω ότι βρισκόμαστε σαν ένα είδος μετάπολέμου σήμερα με τις τιμές των αγαθών να έχουν εκτροχιαστεί. Δεν έχω σκοπό να το φάω το αυγό αλλά θέλω να εκκολαπτεί, και να βρώ ένα τρόπο να το γλιτώσω από το κακό ανθρώπινο είδος.
    Ευχαριστώ που με ακούσατε.

Banned
    Λοιπόν δεν με βοηθάτε, παραμένετε ανθρωποκεντρικοί γύρω από τον άνιαρο μικρόκοσμο σας. Έδωσα το αυγό στη μητέρα. Ας το κάνει εκείνη ότι θέλει με τα μυαλά που έχει.

c u

Senior Member
    Quote Originally Posted by vince8 View Post
    Καλημέρα,
    Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με ένα αυγό που έχω στο ψυγείο να το βάλω σε θερμοκρασία κατάλληλη έτσι ώστε να εκολαπτεί και να βγεί κοτόπουλο μέσα από το αυγό;

Συγνώμη αλλά νιώθω ότι βρισκόμαστε σαν ένα είδος μετάπολέμου σήμερα με τις τιμές των αγαθών να έχουν εκτροχιαστεί. Δεν έχω σκοπό να το φάω το αυγό αλλά θέλω να εκκολαπτεί, και να βρώ ένα τρόπο να το γλιτώσω από το κακό ανθρώπινο είδος.
    Ευχαριστώ που με ακούσατε.
    :\ συνήθως πέρνουμε βατεμένα τα αυγά αμέσως και τα βάζουμε στην κλοσομηχανή ή σε κάποια κότα/πάπια/γαλοπούλα που κλωσσάει τη συγκεκριμένη περίοδο και μετά από λίγες μέρες βγαίνει το πουλάκι. Αν έχεις πρόσβαση σε φρέσκα αυγά προσπάθησε να φτιάξεις μια φωλίτσα σε ένα κουτάκι και μια λάμπα αναμένη από πάνω του, ίσως να βγει το πουλάκι έτσι. Ψάξε για την κατάλληλη θερμοκρασία, αλλά αν το πάρεις από το ψυγείο δεν θα βγει πουλάκι ... αυτά ξέρω. ελπίζω να βοήθησα.. καλή τύχη
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Λοιπόν δεν με βοηθάτε, παραμένετε ανθρωποκεντρικοί γύρω από τον άνιαρο μικρόκοσμο σας. Έδωσα το αυγό στη μητέρα. Ας το κάνει εκείνη ότι θέλει με τα μυαλά που έχει.

c u
    Προφανώς δεν σου απαντάνε από σεβασμό. Η σκέψη σου εδώ και αρκετό καιρό είναι "περίεργη", μπερδεμένη, αυτά που λες δεν έχουν καποιον ιδιαίτερο σκοπό (και μην μου πεις ότι ο σκοπός σου είναι να μεγαλώσεις ένα κοτοπουλάκι :Ρ). Οπότε τι να σου απαντήσουν?
    Την φαρμακευτική σου αγωγή γιατί δεν την ακολουθείς? Φαντάζομαι ότι θα έχεις βαρεθεί να σε ρωτάνε.
    Δεν ξέρω αν κάνω καλό που σου λέω όλα αυτά....

Banned
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Πάρτε με στα σοβαρά iberis Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Στα σοβαρά σε παίρνω vince αλλιώς θα σου έλεγα να κάνεις κάτι πιο εύκολο όπως το να υιοθετήσεις κανά κοτοπουλάκι.
    Αν θεωρείς ότι μπορεί να κάνεις κακό στην κατάσταση που βρίσκεσαι, μίλα με κάποιον δικό σου ή με τον γιατρό σου για να σε βοηθήσει.

Senior Member
    Επειδη σε παιρνουμε στα σοβαρα σου λεμε τοσο καιρο να κανεις κατι με τον εαυτο σου!
    Βοηθησε τον,μην τον ταλαιπωρεις αλλο!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    ναι εκόλαψη να σωσουμε το πετουμενο ετσι παμε δυνατα

Banned
    Τα παίρνω τα φάρμακα μου. Μου το λένε συνέχεια με αποτέλεσμα να πέρνω περισσότερο απόσο θα έπρεπε.

Τρελός, ναι αυτό έιναι το μήνυμα μου σε αυτό το θέμα, να σώσουμε τα πτηνά μας. Τις όρνιθες και τα περιστέρια , αυτά που έχουμε κυρίως σαν χώρα. Να τους φτιάξουμε ένα χώρο να ζουν ελεύθερα εκτός από τους χώρους στους οποίους τα συντηρούμε για κατανάλωση.
    Αλλωστε τα ζώα είναι καλύτερα από τους ανθρώπους, είναι πιο ευαίσθητα και γω παρόλο που είμαι χοντρός με έχουν πιάσει οι ευαισθησίες μου.
    Last edited by vince8; 17-09-2011 at 00:50.

Banned
    Μαι καλή ιδέα θα ήταν να φτιάξουμε ένα νησί να ζουν μόνα τους τα περιστέρια και κάποιες από τις όρνιθες της χώρας μας. Πιστεύω θα ευχαριστιόταν ο Θεούλης αν υπάρχει.

Banned
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΦΙΛΕ" ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕ?"

Senior Member
    Εμένα με προβληματίζει και το άλλο. Ποιος θα νικούσε, ένα κλωσσοπούλι στο μέγεθος αλόγου η πολλά αλογάκια στο μέγεθος κλωσσοπουλιών? Νομίζω ότι το τεράστιο κλωσσοπούλι θα νικούσε τα αλογάκια γιατί θα δημιουργούσε δίνες αέρα με τα τεράστια φτερά του και θα τα παράσερνε

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Εμένα με προβληματίζει και το άλλο. Ποιος θα νικούσε, ένα κλωσσοπούλι στο μέγεθος αλόγου η πολλά αλογάκια στο μέγεθος κλωσσοπουλιών? Νομίζω ότι το τεράστιο κλωσσοπούλι θα νικούσε τα αλογάκια γιατί θα δημιουργούσε δίνες αέρα με τα τεράστια φτερά του και θα τα παράσερνε
    Ειναι θεμα team work κατ' εμε. Αν συντονιστουν τα μικρα αλογακια δεν εχει καμμια ελπιδα το μεγαλο...καταρχην θα βουταγαν απο ενα πουπουλο και θα το ξεπουπουλιαζαν στο πι και φι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ειναι θεμα team work κατ' εμε. Αν συντονιστουν τα μικρα κλωσσοπουλακια δεν εχει καμμια ελπιδα το μεγαλο...καταρχην θα βουταγαν απο ενα πουπουλο και θα το ξεπουπουλιαζαν στο πι και φι.

Βασικά έχεις ένα δίκιο! Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μικρά αλογάκια. Αν έχουν μια συγχρονισμένη τακτική επίθεσης, μπορούν να του την πέσουν από παντού στο μεγάλο κλωσσοπούλι και όπως λες να το ξεπουπουλιάσουν! Ενώ με τα πεταλομένα ποδαράκια τους μπορούν να του καταφέρουν πολλά μικρά χτυπήματα μαζί και να το βγάλουν νοκ-αουτ. Όμως το μεγάλο κλωσοπούλι μπορεί να δημιουργήσει έναν κυκλώνα περιστρέφοντας τα φτερά του και να τα εκτινάξει πίσω προς πάσα κατεύθυνση...

Δεν ξέρω θα είναι δύσκολο πολύ ματς!

Senior Member
    Μην ξεχναμε αλλωστε οτι τα αλογακια ειναι θηλαστικα με ανεπτυγμενο εγκεφαλο και μπορουν να δουλεψουν ομαδικα. Ειναι ενα νεο βιολογικο ειδος βεβαια αλλα θα μπορουσες να πεις οτι θα ειναι σαν τα ποντικακια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 1 of 2 12 LastLast