ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΕΤΣΙ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Athens
    Posts
    97

    ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΕΤΣΙ?

    Γεια σας!! Ειμαι με μια κοπελα 7 μηνες και τα παμε παρα πολυ καλα και νιωθω πραγματα για αυτην! δε θελω να τη χασω σε καμια περιπτωση !! Δε μου χει δωσει ποτε το δικαιωμα να νευριασω μαζι της ή να της φερθω ασχημα! ομως πολυ συχνα νιωθω πολυ εκνευρισμενος μαζι της! χωρισ να μου κανει τιποτα! ειναι σαν να χω βαρεθει,σαν να τρωγομαι για καβγα! δε μπορω να καταλαβω γιατι νιωθω ετσι!! και το περιεργο ειναι οτι δεν ειμαστε καθολου απομακροι! το αντιθετο μαλιστα! μες τς γλυκες ειμαστε ολη την ωρα! γιατι ειναι φορες που μου ρχεται να τα διαλυσω ολα ενω δε με καταπιεζει καθολου! ειλικρινα δε καταλαβαινω γιατι συμβαινει αυτο! αν μπορει καποιος ας με βοηθησει ειτε εξηγωντας μου αν ειναι κατι ψυχολογικο ειτε απο δικη του παρομοια εμπειρια! ευχαριστω!!

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Βουλγαρια
    Posts
    3,193
    να την χασεις δεν θελεις, να την κρατησεις θελεις?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1,742
    Μηπως καταλαβαινεις οτι με αυτη την κοπελα αρχιζεις και δενεσαι και γιαυτο πηδας σαν το κατσικι?Πιαστηκες στην φακα και το τυρι ειναι πολυ νοστιμο!!
    Χαλαρωσε.. θα σου περασει.. και θα αρχισεις να περνας ομαλα απο το εγω στο εμεις.Οχι ομως γιατι θα σε πιεζει κανεις αλλα γιατι πραγματικα θα το θες... η συντροφικοτητα ειναι ομορφο πραγμα.. και τα καλα κοριτσια οπως και τα καλα αγορια δυσκολα βρισκονται!Οπως την περιγραφεις την κοπελα μου φαινεται μια χαρα κοριτσι.. και προφανως φαινεται να σου δινει οσο χωρο και χρονο χρειαζεσαι... τυχερουλη!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Γαλαξίας Ανδρομέδα
    Posts
    4,434
    Eγώ λέω ότι ίσως περνας ασυναίσθητα μέσα στην σχέση προβλήματα που αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Μπορεί να σου βγαίνει εκεί το άγχος που έχεις για τις εξετάσεις, αν είσαι μαθητής για παράδειγμα (λέω εγώ τώρα)

    ή κάτι άλλο..ή μπορεί να είναι αυτό που πολύ εύστοχα είπε ο nflu. Mπορεί να σ' έχει πιάσει άγχος που περνάς από το εγώ στο εμείς...

    Και αν είναι και η πρώτη μακροχρόνια σχέση σου τότε το πιο πιθανό είναι να προέρχεται από εκεί αυτό που νιώθεις.
    Ψάξτο λίγο μέσα σου και θα βρεις την απάντηση.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

  5. #5
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Athens
    Posts
    97
    Ξερετε φετος τελειωσαμε με τις πανελληνιες! ετυχε και θελουμε την ιδια πολη (οχι για να συνεχισουμε να ειμαστε μαζι απλα ετσι εκατσε και γιατι να μη το εκμεταλευτουμε?) Το θεμα ειναι οτι εγω περασα σιγουρα εκει που θελω! Για εκεινη δε μπορω να ειμαι σιγουρος και το γεγονος οτι μπορει να χωρισουμε χωρις να το θελει κανεις απο τους δυο με αγχωνει και με εκνευριζει παραλληλα! το σκεφτομαι καθημερινα και λεω σε περιπτωση που σε λιγοτερο απο μηνα μαθω οτι δε περναμε στην ιδια πολη τι θα κανω?? πως θα συνεχισω να ειμαι με μια κοπελα που ο χωρισμος ειναι προδιαγεγραμμενος ?? αυτα σκεφτομαι και ωρες ωρες θυμωνω ανεξηγητα! Γιατι οπως ειπες nflu εχω αρχισει και δενομαι πολυ με αυτη τη κοπελα

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1,742
    Βρε εισαι τοσο μικρουλης!οκ.. μην τα σκεφτεσαι απο τωρα αυτα...κοιτα να περασετε μαζι οσο πιο ομορφα γινεται κι αν ειστε τυχερα θα περασετε και στην ιδια πολη.
    Αν παλι δεν συμβει αυτο,σιγουρα η αποσταση ειναι δυσκολο πραγμα αλλα οταν υπαρχουν πραγματικα συναισθηματα ολα ξεπερνιουνται.
    Τιποτα δεν ειναι προδιαγεγραμενο.. μη το βλεπεις ετσι!Σιγουρα δεν υποτιμω την σοβαροτητα των συναισθηματων σε αυτη την ηλικια.. ισα ισα,αλλα ειναι και μια ηλικια που αναγκαστικα ειναι αλλες οι προτεραιοτητες.. και ισως ετσι και να ειναι το σωστο... ποτε δεν ξερεις τι φερνει το αυριο γι αυτο μην αγχωνεσε απο σημερα.
    Ευχομαι να γινει παντως αυτο που θελεις!

  7. #7
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Athens
    Posts
    97
    Προφανως και υπαρχουν πολυ σοβαροτερα πραγματα ! Εχεις δικιο σε αυτο!! Απλα ποτε δεν ειχα καμια σχεση τοσο καλη! Ολες ηταν προβληματικες και γενικα πρωτη φορα νιωθω οτι βρηκα κοπελα που να αξιζει τοσο πολυ δε ξερω αν καταλαβαινεις!! και δε θελω να χωρισω μαζι της επειδη ετσι πρεπει αλλα μονο οταν το θελουμε και οι δυο! Και ο τροπος που ηρθε αυτη η κοπελα στη ζωη μου μοιαζει καπως μοιραιος :-P Απλα δε θελω να τη χασω απο τη ζωη μου και θυμωνω ανεξηγητα οταν το σκεφτομαι! Γιατι ειναι κριμα και εχουμε ερθει παρα πολυ κοντα ειδικα τους τελευταιους 2-3 μηνες περναμε παρα πολυ καλα! Και δε θελω να σκεφτομαι πως θα νιωσω αν χωριστουμε σε διαφορετικες πολεις! δεν ξερω αν ειμαι ετοιμος να το αντιμετωπισω

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Γαλαξίας Ανδρομέδα
    Posts
    4,434
    ακόμα και αν δεν περάσετε στην ίδια πόλη, υπάρχει η πιθανότητα να περάσετε σε γειτονικές πολεις και να πηγαίνεις να την βλέπεις.
    μην το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι. Βγες έξω με τους φίλους σου, ζήσε τη στιγμή και για το μετά βλέπουμε.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,495
    Γιατί προσπαθείς να προεξοφλήσεις την πορεία της σχέσης σας? Ε, αφού το έφτιαξες στο μυαλό σου μοιραίο, τότε φέρεσαι σύμφωνα με το μοιραία θα χωρίσουμε, άρα το κάνεις να έρθει και γρηγορότερα, να ξεμπερδεύεις μ'αυτό που φοβάσαι στην ουσία πως θα έρθει λόγω της απόστασης. Και νομίζω πως φοβάσαι μη σε αφήσει εκείνη. Το γνωστό "μάτια που δε βλέπονται" δηλαδή υπάρχει στο πίσω μέρος. Γιατί δεν της λες καθαρά, ξέρεις, φοβάμαι το και το, θα είναι και πολύ ανακουφιστικό για σένα να το ανοίξεις και για κείνη να καταλάβει τη συμπεριφορά σου, άσε που μπορεί να κάνει και κείνη σκέψεις που δε σου λέει, τύπου, δε με θέλει πια, γι αυτό θυμώνει μαζί μου. Δεν είναι κρίμα?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

  10. #10
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Athens
    Posts
    97
    Το εχουμε συζητησει αυτο το θεμα και δεν ηταν οτι πιο ευκολο για αυτο και δε θελω να το ξαναεπαναφερω!! Και σε ενα βαθμο εχεις σαφως δικιο στο οτι φοβαμαι μη με αφησει κτλπ! Αυτο που σκεφτομαι ομως οτι μπορει να μου προκαλει αυτα τα νευρα ειναι πως θα μπορουσε ευκολα να εχει γραψει πολυ καλυτερα φετος και τωρα να ειμασταν 100% σιγουροι οτι θα περασουμε μαζι! Αντιθετως ενω διαβαζε παρα πολυ φετος ,σε αντιθεση με μενα, δεν εγραψε καθολου οπως περιμεναμε! εγω εγραφα τελεια και εκεινη λογω αγχους συνεχως τα κανε χαλια ενω ειχε διαβασει τοσο πολυ! και ισως μεσα μου για αυτο να τη κατηγορω! το ξερω ειμαι αδικος δε φταιει σε κατι αλλα υποσυνειδητα τα σκεφτομαι ολα αυτα δε μπορω να το αρνηθω! γιατι ηταν δυσκολη χρονια η φετινη... σε καμια περιπτωση δε την εβλεπα πολυ,οχι οσο θα ηθελα! Αυτο συνεβαινε λογω διαβασματος αλλα εκανα υπομονη! Και ξαφνικα τελειωνουμε με το σχολειο και εχουμε ολο το χρονο δικο μας αλλα εγω βλεπω οτι αυτη η θυσια του να μη τη βλεπω πολυ ολη τη χρονια για να διαβαζουμε και ισως να περασουμε και μαζι μπορει και να χαθει! Ισως ειναι παραλογο ολο αυτο που λεω! Ποτε δε το σκεφτηκα εντονα.. ειναι σαν να βρισκεται απλα στο πισω μερος του μυαλου μου!

Similar Threads

  1. γιατι εχω κολλησει ετσι;
    By sullengirl_deleted in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 5
    Last Post: 10-04-2012, 00:51
  2. Γιατί σε όλες μου τις σχέσεις δεν νιώθω ευχαριστημένη?
    By Christina82 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 39
    Last Post: 17-06-2011, 12:35
  3. γιατι επιλεξαμε να ζουμε ετσι?
    By tomasliak in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 21
    Last Post: 18-04-2009, 22:04
  4. Γιατί είμαι έτσι όπως είμαι...
    By Manos88 in forum Συμβουλευτική Γονέων
    Replies: 5
    Last Post: 08-07-2008, 13:37
  5. Πως θα επρεπε να συμπεριφερομαι στις κρισεις πανικου του αντρα μου?
    By gramle in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 379
    Last Post: 06-07-2007, 16:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •