ο άντρας μου μ'έχει κάνει να θεωρώ τον ευατό μου παααααααάρα πολύ άσχημη!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
  1. #16
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Εγω παρατηρησα οτι ριχνεις ολη την ευθυνη στον συντροφο σου ενω κανεις και εσυ λαθη. Για παραδειγμα



    Σε πλησιασε και εσυ τον απερριψες επειδη ησουν θυμωμενη.Αλλα δεν γινεται ετσι.Το παρατραβας και εσυ.Ασε τα πραγματα λιγο ελευθερα και αν δεις οτι εχει ορεξη μην τον απορριπτεις.Η σεξουαλικη ζωη ενος ζευγαριου πολυ σημαντικη για την εξελιξη της σχεσης,μην την καταστρεφεις λογω εγωισμου.
    Δεν λεω σιγουρα εχει ευθυνη και ο συντροφος σου,αλλα με καυγαδες και νευρακια δεν αλλαζει κατι.Καντε μια ηρεμη συζητηση για το θεμα, δες ποια ειναι η αποψη του και βρειτε απο κοινου μια λυση.Αν εχεις την δυνατοτητα ασε το παιδι μια μερα στην μητερα σου και προσπαθησε τοτε να πλησιασεις τον αντρα σου.
    Γενικα απο το ποστ σου φαινεται να το παρατραβατε και οι δυο.
    Πχ ηρθε να σε δει στο μαιευτηριο αλλα τον εδιωξες γιατι θα ερχοταν και η αδερφη του.
    Μαλλον θα πρεπει να επανεξετασετε την σχεση σας και να δειτε ποια ειναι η πορεια της πριν να ειναι αργα.Αν δεν ειναι ηδη αργα γιατι αν καταλαβαινω καλα εχετε πανω απο 1 χρονο προβληματα.

    Δεν γράφω ότι ήρθε στο μαιευτήριο να με δει και τον έδιαωξα.... λάθος τα διάβασες και έβγαλες λάθος συμπεράσματα!!!!!!

  2. #17
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Κατά τη γνώμη μου κάνεις ό,τι πιο μίζερο, αντιερωτικό και αντισεξουαλικό. Ζητιανεύεις το ενδιαφέρον του. Έχεις χάσει την αυτοεκτίμησή σου, η οποία σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την δική του άποψη για σένα.
    Αν συνεχίσεις έτσι το παιχνίδι (το ερωτικό) είναι χαμένο στα σίγουρα.
    Αδιαφόρησε, από τη στιγμή είναι μάλλον δύσκολο να αποχωρήσεις. Γράψτον! Δείξτου ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου. Προσπάθησε να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και την αξιοπρέπειά σου μόνη σου.
    Αλλά προς Θεού, μην παρακαλάς! Κανένας δεν πηδάει από οίκτο και λύπηση.

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!!!!!!! Απόλυτα όμως!!!!!!!!!!!!!! Γι'αυτό και σταμάτησα πια κάθε προσπάθεια προσέγγισης. Την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση πού βρίσκουν πες μου..... που με έχει ρίξει στα τάρταρα και ακόμα πιο κάτω..... με κοιτάνε στο δρόμο κι εγώ τους θεωρώ ή ανώμαλους ή λιγούρια. πολύ πρόσφατα κατάλαβα, πως υπάρχει πιθανότητα κάποιος να με κοιτάει επειδή του αρέσει αυτό που βλέπει. είναι τραγικό!!!!!! τώρα είμαι στην φάση που τον γράφω, αλλά δεν βλέπω διαφορά. βέβαια δεν έχουν περάσει πάνω από 7-10 μέρες που το κάνω αυτό, αλλά δεν νομίζω να καταλαβαίνει κάτι..... σ'ευχαριστώ για την βοήθειά σου!!!!

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,987
    Quote Originally Posted by kokkinos kyknos View Post
    Δεν γράφω ότι ήρθε στο μαιευτήριο να με δει και τον έδιαωξα.... λάθος τα διάβασες και έβγαλες λάθος συμπεράσματα!!!!!!


    Sorry παρανοηση ,αλλα κατα τα αλλα αυτα που εγραψα τα πιστευω.Δηλαδη οτι και οι δυο το παρατραβατε λιγο, και οτι αν ειστε συνεχως θυμωμενοι κα στην τσιτα δεν βγαινει κατι.
    Και περα απο το σεξουαλικο υπαρχουν και αλλα προβληματα.Πχ οτι η αδελφη του μπαινει αναμεσα σας,ενω κανονκικα επρεπε να της κοψετε τον αερα, ωστε να μην επεμβαινει.
    και επιμενω σε αυτο που ειπα αρχικα οτι δηλαδη πρεπει να επανεξετασετε την σχεση σας και να δειτε ποια ειναι η πορεια της.


    Για αυτο που λες για την αυτοπεποιθηση σου ,θα σου πω οτι οταν την χανεις πρεπει να την χτιζεις παλι σιγα σιγα απο την αρχη.Τον τροπο με τον οποιο θα βρεις παλι την αυτοπεποιθηση σου θα τον βρεις μονη σου με τον καιρο.

  4. #19
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Sorry παρανοηση ,αλλα κατα τα αλλα αυτα που εγραψα τα πιστευω.Δηλαδη οτι και οι δυο το παρατραβατε λιγο, και οτι αν ειστε συνεχως θυμωμενοι κα στην τσιτα δεν βγαινει κατι.
    Και περα απο το σεξουαλικο υπαρχουν και αλλα προβληματα.Πχ οτι η αδελφη του μπαινει αναμεσα σας,ενω κανονκικα επρεπε να της κοψετε τον αερα, ωστε να μην επεμβαινει.
    και επιμενω σε αυτο που ειπα αρχικα οτι δηλαδη πρεπει να επανεξετασετε την σχεση σας και να δειτε ποια ειναι η πορεια της.


    Για αυτο που λες για την αυτοπεποιθηση σου ,θα σου πω οτι οταν την χανεις πρεπει να την χτιζεις παλι σιγα σιγα απο την αρχη.Τον τροπο με τον οποιο θα βρεις παλι την αυτοπεποιθηση σου θα τον βρεις μονη σου με τον καιρο.

    Ναι ναι έχεις δίκιο!!!!!!! Πρέπει να μπουν όρια και μάλιστα σαφή, αλλά η αδυναμία που έχει στην αδερφή του είναι τυφλή και παράλογη κι εγ΄αυτό δεν μπορώ να το ακολουθήσω και γι'αυτό επέλεξα να κόψω εγώ επαφές μαζί της. τουλάχιστον να μην έχω κι άλλα πάνω στο κεφάλι μου!!!!! τώρα όσον αφορά την αυτοεκτίμησή μου,....., είναι πρόβλημα. και μάλιστα σημαντικό. σταμάτησα και να το παλεύω να σου πω την αλήθεια. κουράστηκα πια!!!! δεν ξέρω τι γίνεται..... ίσως αργότερα να ηρεμήσω και να φτιάξουν τα πράγματα ή να ηρεμήσω και να δω πιο καθαρά τι γίνεται και να χωρίσω. όμως στη φάση που είμαι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Δεν έχω την δύναμη να αντέξω ένα διαζύγιο. Δεν θέλω!!!!! πάντως σ'ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου!! μου έκανες καλό!!!

  5. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1
    Γεια σου κόκκινε κύκνε! Στο παρελθόν είχα βιώσει κάτι παρόμοιο.. Δούλεψα με έναν πολύ γνωστό ψυχολόγο και μου έμαθα πράγματα που με βοήθησαν πολύ! Η ποιότητα των σχέσεων στη ζωή μας ξεκινάει από εμάς τους ίδιους και τελειώνει σε μας! Κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε.. Αρχικά δώσε πρώτη στον εαυτό σου αυτό που θέλεις να πάρεις από τους άλλους αγάπη, προσοχή, φροντίδα κλπ. Κανένας δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα από σένα την ίδια. Να δίνεις καθημερινά την περιποίηση και την φροντίδα που θέλεις στον εαυτό σου κι αυτό όχι αγγαρεία, αλλά με αγάπη! Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, οπότε αυτόματα θα έχεις μια διαφορετική και πιο θετική στάση κι έτσι θα αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τα πράγματα γύρω σου! Άρχισε λοιπόν να εστιάζεις την προσοχή σου στα θετικά σου, άρχισε κάθε μέρα να γράφεις αυτά που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου και νιώσε ευγνώμων και περήφανη που τα έχεις.
    Όσο αφορά τον σύζυγό σου, η περιγραφή που έκανες βασίζεται μόνο σε άσχημες περιστάσεις, το μόνο θετικό που είδα να γράφεις είναι ότι τον αγαπάς κι ότι έχετε αποκτήσει παιδάκι! Κάνε λοιπόν μια στροφή 180 μοιρών και θυμήσου αυτά για τα οποία τον ερωτεύτηκες, τον έκανες σύντροφό σου, τον παντρεύτηκες, έκανες οικογένεια μαζί του, αυτά που σε κάνουν να τον αγαπάς.. Δώσε την προσοχή σου σ' όλα τα χαρακτηριστικά του και να τον εκτιμήσεις για όλα αυτά! Κανε και με αυτόν το ίδιο, γράφε κάθε μέρα ότι έχει αντάξιο εκτίμησης! Σίγουρα έχει δεν είσαι μίζερη για να μην τα δεις!
    Άρχιζε λοιπόν να τον αντιμετωπίζεις καθημερινά με χαμόγελο, αντί με μούτρα και νεύρα! Να τον φιλάς κάθε μέρα με πάθος και να του λες κάθε μέρα ότι τον αγαπάς, αντί να του υπενθυμίζεις πόσο σπάνια κάνετε σεξ. Μη φοβάσαι να είσαι τρυφερή και εκδηλωτική μαζί του, άλλωστε το έχει ανάγκη όσο κ εσύ! Τα πράγματα θ αλλάξουν πολύ γρήγορα να είσαι σίγουρη! Μόλις λοιπόν αρχίσεις να είσαι θετική και χαρούμενη, τότε και οι λύσεις θα έρχονται μόνες τους και διαδοχικά. Όσο επικεντρώνεσαι στα προβλήματα, μόνο προβλήματα έρχονται.. Ενώ όταν επικεντρώνεσαι στα όμορφα που σου συμβαίνουν, συνεχίζουν όμορφα να σου συμβαίνουν!!
    καλή επιτυχία

  6. #21
    Θα συμφωνησω με τη Rain, μη κολλαμε στο "χεστηκα", ειναι λογικο να θυμωνει κανεις. Ο αντρας σου ειναι απολυτα αδιαφορος, δεν σου συμπαραστεκεται καθολου, δεν σε επιθυμει ερωτικα, συμπεριφερεται απαραδεκτα, δεν σε επιβραβευει σε καμια σου προσπαθεια, σε αφησε μονη την ημερα της γεννας, τι νοημα εχει να προσπαθησεις εσυ να τον κερδισεις και να τον ριξεις στο κρεβατι? Ειπες οτι πνιγεσαι και ειναι λογικο. Εχεις ενα μικρο μωρακι και ειναι δυσκολο, αλλα θα επρεπε να κοιτας να φυγεις και να βρεις αλλου την αγαπη και τον σεβασμο που σου αξιζει. Εχει ριξει την αυτοεκτιμηση σου στο μηδεν αυτος ο ανθρωπος.
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

  7. #22
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Ηράκλειο Κρήτης
    Posts
    8
    Γειά σου κ από εμένα! Συμφωνώ με τα 2 τελευταία παιδιά αλλά εγώ θα σου έλεγα να τον πιάσεις να μιλήσετε αφού τον θέλεις πραγματικά είσαι ερωτευμένη ακόμα όσα κ αν σου χει κάνει κ ειδικά αυτό της γέννας χοντρότατο(έχω κ εγώ ένα μωράκι 14 μηνών) οπότε καταλαβαίνω, να τον πιάσεις να του μιλήσεις συνδύασε τα γλυκόλογα με ένα δείπνο οι δυο σας όταν το παιδάκι σου θα κοιμάται κ εκει που είναι σαν να είστε όπως το πρώτο καιρό πες του κ για το πρόβλημα σου ! πιστεύω ότι με το διάλογο λύνονται όλα προσπάθησε το δεν έχεις να χάσεις κάτι! τώρα όσο για αδερφές κ διάφορους εσύ κοίτα την οικογένεια σου κ άσε τους άλλους να κουρεύονται να το πω κ έτσι κ συγνώμη για την έκφραση! Οι τρίτοι είναι τα παράσιτα των σχέσεων κ πολλές φορές χαλιόμαστε εξαιτίας τους!!

  8. #23
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    everywhere my mind can imagine
    Posts
    3
    Γεια σου αν και είμαι μικρότερη απο εσένα θα σου πω την γνώμη μου ελπίζω να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα και να μην τα βλέπεις τοσο μαυρα τα πράγματα..Ο εγαμοσ βίος δεν ειναι όπως το βλέπεις στισ αμερικανικές ταινίες αλλα ειναι καπωσ ετσι οπωσ τον ζεις..οταν ζεις με εναν ανθρωπο στο ιδιο σπιτι μοιραζεστε τα παντα εχετε και ενα παιδί ειναι αδυνατο να ζητε οπωσ οταν ειχατε σχεση η οπωσ οταν εισασταν αρραβωνιασμένοι.Η σχέση αναμεσα στους δυο συζύγους εξελιζετε πιο πολυ σε φιλια παρα σε ερωτικο...Καταρχήν θα σε συμβούλευα να μην προκαλείς τσακωμούς με την οικογενειά του.Τα αγόρια ειναι πολύ δεμένα με τα θυλυκά μέλη τησ οικογένειας τους ήτε με την μάνα τους ήτε με την αδελφή τους και είναι φυσιολογικό να του λείπει και οπειδήποτε κ αν φτεέι στον καυγά με την αδελφή του εσύ θα ωγείς χαμένη.Δεύτερον προγραμάτισε μεσα στην βδομάδα να σου κρατάει το παιδί κάποιος που εμπιστεύεσαι ετσι ώστε να βγήτε σαν ζευγάρι εξω για φαγητό η για χωρό η για οποιαδήποτε αλλη δραστιριότητα ..προσπάθησε να μην σηζητάτε τα προβληματα της καθημερινότητας με τον άντρα σου για να ξανανιώσετε νέοι και όπως παλιά..και τέλος προσπάθησε να του μιλήσεις πρόσεξε όμως να μην του ακουστεί ως γκρίνια αλλα ως χαλαρή σηζύτηση και όπως καταλήξετε..να του πείς πόσο τον αγαπας και πόσο ευτηχησμένη είσαι μαζί του μαζί με το μωρο σας (έστω και άν δεν το νιώθεις εκείνη την στιγμή) Καλή επιτιχεία ..

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Εχω χασει τον ευατο μου..
    By Kelli_17 in forum Συμβουλευτική Γονέων
    Replies: 13
    Last Post: 17-06-2012, 20:05
  2. γιατι ειναι τοσο ασχημη η ζωη;
    By aleg in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 28
    Last Post: 01-12-2011, 14:51
  3. Άσχημη διάθεση και κατάθλιψη...
    By gus1973 in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 6
    Last Post: 06-10-2010, 20:45
  4. ασχημη διαθεση.
    By sunset in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 18
    Last Post: 26-10-2009, 21:03
  5. Replies: 3
    Last Post: 19-02-2008, 11:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •