φοβαμαι... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    146
    Οσοι υπηρξαν αγιοι ανθρωποι προφανως και δεν τα γραφουν αυτα για να τρομαξει ο κοσμος ή να απελπιστει, αλλα για να προετοιμαστει(κυριως πνευματικα) και να καταλαβει τι διαδραματιζεται γυρω του.Παντως απο οσες προφητειες μου εχουν φανει αξιοπιστες, καμια δεν ξερω να λεει κατι καταστροφικο για τους επομενους μηνες για την Ελλαδα, αρα ειδικα για την περιοδο της εγκυμοσυνης σου δεν χρειαζεται ανησυχια...Και ουτως ή αλλως το μονο που βρισκω ανησυχητικο για αυτη την εποχη που ζουμε ειναι να τα θεωρει κανεις μυθοπλασιες αυτα.Και μονο οτι προβληματιζεσαι δειχνει οτι εισαι σε καλο δρομο, και αν το χειριστεις λιγο ψυχραιμα θα καθησυχαστεις τελειως καποια στιγμη...Ισως να βοηθουσε και το να μιλησεις με καποιον πνευματικο πατερα, απλως θελει κι εκει προσοχη στο ποιον θα διαλεξεις γιατι πλεον υπαρχουν πολλοι αδιαφοροι.

  2. #17
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    6
    αχ ραφαελλα μου σε ευχαριστω για τον καθυσηχασμο!!!εχεις δικιο πως ισως βοηθουσε η συζητηση με ενα πνευματικο,το εχω ξανακανει αλλες 2 φορες οταν μου ειχε συμβει κατι πολυ ασχημο και κοντευα να τρελαθω...ο πρωτος παππουλης που μιλησα με βοηθησε πολυ,ο δευτερος ηταν καπως απομακρος κ αδιαφορος οπως λες...

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Aυτο που σε πιανει κατα τη γνωμη μου σχετιζεται με το φοβο του θανατου. Ειδικα τωρα που εισαι εγκυος ενισχυεται αυτο. Το να μπουμε σε επιστημολογικη αξιολογηση της ορθοτητας θα μας παει μακρυα τη βαλιτσα. Σκεψου το κ διαφορετικα...οι επιλογες σου καθοριζουν το θεατρο της ζωης σου, ο,τι δε μπορεις να ελεγξεις απο εξωγενεις συνθηκες, το αφηνεις. Ο καθενας αν καταπιαστει με αυτα θα νιωσει στρες. Τι να κανεις ομως? Να μη ζεις?

  4. #19
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    6
    κερασι αυτο που φοβαμαι δεν ειναι ο θανατος...αυτο που φοβαμαι ειναι η αδυναμια μου πως αν συμβουν ολα αυτα ισως να μην μπορω ν φροντισω τα παιδακια μου οπως πρεπει και οπως θελω, δεν θα αντεξω για παραδειγμα να τα βλεπω να αδυνατιζουν,ναναι δυστυχισμενα ,να μην μπορω να τους προσφερω τα απαραιτητα,να ζουν σε μια τοσο μουντη εποχη...μονο η σκεψη αυτη με τρελαινει...αν ειμουν μονη μου δεν νομιζω πως θα με απασχολουσε ή θα με στεναχωρουσε τοσο πολυ η σκεψη πως ισως ολα αυτα που εχουν γραφτει ερχονται...

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    903
    Καταρχάς αν έρχονται... δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Οπότε απλά το παίρνεις απόφαση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει για όλους τους ανθρώπους της Γης. Και ούτως ή άλλως, δεν έχουν γράψει και ημερομηνίες επερχόμενων καταστροφών, οπότε αν τα πιστεύεις και γίνουν όλα αυτά, πού ξέρεις αν γίνουν φέτος ή σε 100 ή 1000 χρόνια? Διότι, άλλοι τα προφητεύουν και άλλοι τα ερμηνεύουν. Και αν εμπιστεύεσαι τους πρώτους, τους δεύτερους τους εμπιστεύεσαι?

    Αν πάλι δεν έρχονται... απλά χάνεις χρόνο με το να αγχώνεσαι και ιδιαίτερα και στην φάση που είσαι. Να σκέφεσαι το μωράκι σου μόνο και τίποτα άλλο.

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    146
    Μεταξυ αλλων τα κειμενα αυτα λενε ξεκαθαρα να μη φοβουνται οσοι πιστευουν, γιατι θα εχουν θεια προστασια και σε ψυχικο επιπεδο αλλα αν χρειαστει ακομη και σε υλικο.Μονο πνευματικος αγωνας χρειαζεται κι οχι τοσο πρακτικες μεριμνες...

  7. #22
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    6
    απλα βλεπω πως μερικα πραγματα αρχησαν να συμβαινουν ηδη,γιαυτο πιο πολυ αγχωνομαι,συγνωμη κιολας αν σας τα εχω πρηξει..θα σταματησω ν διαβαζω και θα μου περασει για λιγο...εχω κοψει και τις ειδησεις...απλως ωρες ωρες νομιζω οτι το μυαλο μου θα σκασει απο τις πολλες σκεψεις...ισως να το χω και μικρο...ειμαι και πολλες ωρες σπιτι,σε μια ξενη πολη,χωρις παρεες,χωρις συγγενεις και αυτο επιβαρυνει την κατασταση...οταν γυρναω στην θεσσαλονικη μου τοτε ολα αλλαζουν,καθαριζει το μυαλο μου και ξεφευγω εστω και για λιγες μερες απο αυτεςτις σκεψεις.

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    13,014
    Μεχρι τωρα οσοι εχουν προβλεψει βιβλικη καταστροφη της Γης εχουν πεσει εξω. Επεται το μελλον , καποτε θα το πετυχουν ή μπορει να γινει και τυχαια αυτη τι στιγμη με εναν αστεροειδη

    Τεσπα, πολλοι φαινεται οτι μπορουν να προβλεπουν το μελλον και που κινειται το ρευμα. Δεν λεω να μου βρουν τους αριθμους του λοττο , αλλα εαν μπoρουσαν να δωσουν μια χρησιμη επιχειρηματικη συμβουλη καλο θα ταν.
    Εγω , ειμαι ο κοσμος μου και εαν με αυτοκαταστρεψω δεν εχει κανενα νοημα το περιγυρο , για να πω και την σοφια μου
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. φοβαμαι
    By d_o in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 4
    Last Post: 31-10-2011, 04:18
  2. Φοβάμαι...
    By Dimitra P in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 6
    Last Post: 25-08-2011, 15:40
  3. Φοβάμαι.
    By Αγάπη in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 2
    Last Post: 18-12-2010, 09:59
  4. φοβαμαι
    By bell in forum Εξάρτηση από Αλκοόλ, Τζόγο
    Replies: 4
    Last Post: 10-02-2010, 22:33
  5. Φοβάμαι..
    By Στέλλα in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 36
    Last Post: 27-09-2007, 13:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •