Giati simera oles tin exoun dei toso gomenes? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    277
    phil,νομιζω οτι καποια σε πληγωσε....αλλα βασικα τα ιδια λεμε κ εμεις για εσας.....υπαρχει μια ασυνεννοησια μεταξυ μας...κ θα συμφωνησω με καποιον παραπανω, επειδη καποιες δε γα...νται αβερτα με τον καθενα δεν σημαινει οτι το παιζουν γκομενες.και δεν εχω καταλαβει κιολας αν ειναι εξυπναδα το one night stand..και εσυ εχεις ακουσει και εγω εχω ακουσει....πχ μου ηρθε ενας του οποιου του εριχνα 1 κεφαλι και, οι πλατες μου ηταν μεγαλυτερες απο τις δικες του,και μου λεει πως αν θελω ναα ειμαι μαζι του να αδυνατισω(κ σημειωνω οτι ειμαι κανονικη),θα σταματησω να ξενυχταω κ να πινω...τι να του ελεγα????????ενταξει???του ειπα οτι την γνωμη του την εχω γραμμενη κ καλυτερα μονη μου παρα....
    το επαιξα γκομενα?????????????αμα με ηθελε αδυνατη,πιο ετσι πιο αλλιως γιατι εξ\'αρχης με πλησιασε???
    επομενως εχετε κ εσεις ενα προβληματακι...


    κ στο κατω κατω μην ζητατε οταν δεν εχετε να δωσετε......κ εγω θα ηθελα να εχω τον cloooney στα ποδια μου,αλλα αφου μιλας για εξ.εμφανιση, νομιζω οτι μπορει να εχει οποια θελει κ δεν θα γυρισει να κοιταξει εμενα...
    ομως ισως να υπαρξει μια περιπτωση(ο κλουνει επαναλαμβανω ειναι παραδειγμα) να πεσει στα ποδια μου για τον καταπληκτικο χαρακτηρα μου....

    γενικα,ειναι δεκα μλκς που σας εβγαλαν το ονομα και δεκα πτνς που εβγαλαν σε μας...

    καλυτερα να κοιταξεις κ εσυ λιγο πιο περα απο το 90-60-90....ας ειναι 90-70-100??

    οσον αφορα τα ΜΜΕ,δεν το επιασες....προβαλουν προτυπα και καποιοι ψαχνουν απεγνωσμενα να βρουν κατι ομοιο....για αυτο δεν θα βρουν ποτε....

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    122
    Εχεις δικιο σιγουρα δε φταινε μονο οι γυναικες.Εγω δεν ψαχνομαι αυτο τον καιρο... αμα εχετε διαβασει ενα προηγουμενο ποστ ειμαι κολλημενος με μια κοπελα μικροτερη απο Καναδα την οποια τη βλεπω σα θεα γιατι ειναι η μονη που ενδιαφερεται για το τι κανω πως περναω κλπ παρολο που ειμαστε τοσο μακρια κ εχουμε να ειδωθουμε απ το καλοκαιρι.Δεν ειμαι καθολου καφρος οπως νομιζουν πολλοι απο εσας,απλα εχω απογοητευτει πολυ γιατι εχω φαει πολλες χιλοπιτες ενω παντοτε ημουν πολυ ευγενικος κ διακριτικος κ ελαχιστες το εκτιμησαν.Επισης δεν ημουν παντοτε υγιης υπεφερα τρια χρονια απο αγοραφοβια κ πανικους κ καμμια κοπελα δεν με καταλαβε, μια μαλιστα με εχει αφησει σε πολυ δυσκολη περιοδο,οταν περασα στην πολη που σπουδαζω.Ευτυχως που ειχα χρυσους φιλους. Τελος παντων υπαρχουν πολλα τσουλια σε αυτο δε χωραει αμφιβολια. Εχω γνωρισει κοριτσακια που δεν εχουν ακομα τελιωσει το σχολειο κ το παιζουνε εμπειρες κ σνομπ.Ενω αντικειμενικα κ δε θελω να με θεωρησετε ψωνιο ειμαι αρκετα εμφανισημος.Σε ευχαριστω Pennoula για την αποψη σου.

  3. #33
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    277
    phil, κανεις δεν βρισκει με τη μια τον ανθρωπο που θα το καταλαβαινει,θα τον αγαπαει κ ολα τα θα που χρειαζομαστε...συνεχεια πεφτουμε στα λαθος ατομα(κ ενιοτε κανουμε αιωνες να το παρουμε χαμπαρι) μεχρι να βρουμε το αλλο μισο,που μπορει εσυ να πεταξες γιατι ηταν δηθεν αλλα καποιος αλλος να την βρισκει τελεια για τον εαυτο του!!

    οσο για αυτα που δεν εχουν τελειωσει καν το σχολειο και το παιζουν εμπειρες/οι,ενταξει κ μενα μου την δινουν,αλλα ειναι ας πουμε πως εμεις καναμε κοπανες,απουσιες και καπνιζαμε μες το σχολειο για \"μαγκια\" ετσι και αυτα βγαζουν τα ματια τους,δεν καταλαβαινουν γιατι το κανουν απλα το κανουν,για \"μαγκια\"..μονο που δεν ξερουν ποσο θα στοιχησει η μαγκια μετα..

    και το οτι εσυ καποια στιγμη ειχες αγοραφοβια κτλ να ξερεις οτι λιγοι αννθρωποι αντεχουν τις φασεις αυτεες οταν τις περναει αλλος...ετσι νομιζω δηλαδη γιατι δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο αυτο

  4. #34
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    13
    Πιστευω οτι μερικες την εχουνε ψονισει γιατι ειναι πραγματικα πολλη ομορφες και ναι εχουν την δυνατοτητα να επιλεξουν με ποιον θα ειναι.
    Δεν γνωριζω σχετικα με το θεμα γιατι δεν κανω καν την κινιση να την πεσω σε κοπελα διοτι εχω 0 αυτοπεποιθηση απλα εκφραζω τα πιστευω μου..

    ΥΣ. Καλος σας βρηκα :)

  5. #35
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4,305
    Originally posted by Phil_85
    Γεια σας θα θέσω ένα θέμα κ αμα γουσταρετε αναπτυξτε το. Γιατι ολες οι γυναικες την δεκαετια που διανυουμε ειναι καβαλημενες? Γουστάρουν να κάνουν σεξ ή γουστάρουν πιο πολυ να ρίχνουν χιλόπιτες κ να μας αφήνουν stand by? Γιατι οποιαδήποτε πατσαβούρα με ενα τυπικο μακιγιαζ το παίζει γκόμενα? Αυτα... εγω ασχολούμαι πλεον μονο με αντικειμενικα ομορφες γιατι κ οι ασχημες στην εποχη μας το ιδιο καβαλημενες ειναι να μην πω κ περισσοτερο γιατι υπαρχει τετοια σαβουρογαμια εκει εξω που ακομα κ τα μπαζα εχουν αγαπησει τον καθρεφτη τους. Δεν ξερω τι παιζει στο εξωτερικο αλλα εδω στην Ελλαδα εχει γινει αφορηρη η κατασταση κ πλεον το one night stand έχει καταντησει πιο απιθανο απο το να σε χεσει πεσριστερι πριν απο επαγγελματικο ραντεβου... Περιμενω τις αποψεις σας.

    καλά, έχεις και γαμώ τα γέλια , αλλά κυρίως δίκιο.ήμουν μια μέρα στο μετρό και χάζευα μια γκόμενα που την είχε δει χάι και κοιταζόταν στο παράθυρο του βαγονιού με έναν αυτοθαυμασμό, που με έκανε να αναρωτηθώ.δεν ήταν όμορφη, περιποιημένη ναι, ντυμένη ελαφρότατα για το ψοφόκρυο που έκανε.η μύτη της κόντευε να αγγίξει ταβάνι από το πόσο την είχε δει.εγώ βέβαια σαν κακίστρω που είμαι μου ήρθε να της πω : κοπελιά, όταν βάζεις πούδρα μην ξεχνάς να βγάζεις το μουστάκι, γιατί το τονίζεις!ε, μα!πού πας ρε, Κανάρη με τη μουστάκα και τη μάσκαρα?και το παίζεις και γκόμενα καρατίων!αγαπητέ μου μαζί σου τι να πω.πρόσεχε μόνο μη πας για επαγγελματικό ραντεβού και σε χέσει περιστέρι!!:P

  6. #36
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    277
    γκομενες το παιζουν παιδια αυτες που επειδη πηδηχτηκαν με 15 κ αλλοι τοσοι τησ την πεφτουν μονο για να φανε(συγγνωμη για το λεξιλογιο,και φυσικα υπαρχουν κ εξαιρεσεις σε αυτο που λεω) νομιζουν οτι ειναι και πολλλυυυυυυυυυυυυυ ομορφες.......κι οπως λες παραπανω η τριχα καγκελο!!!λιγη χαλαροτητα δεν βλαπτει παντως.κ απο τισ 2 πλευρεσ....κανεις μας οσο ωραιος κ να ειναι δεν ειναι ο ενας, ο σουπερ ο μοναδικος...

  7. #37
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    128
    όλες όμορφες είναι και η κάθε μία τους ξεχωριστή...Στον εναν φαίνεται έτσι, στον άλλον αλλιώς, γιατί με τον έναν υπάρχει χημεία και με τον άλλον όχι. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από τη χημεία για να τραβήξεις και την πιο απόμακρη κοπέλα. Με την πίστη ότι μπορείς να κατακτήσεις οποιαδήποτε αν προσπαθήσεις επειδή πραγματικά είναι το μόνο που θέλεις στον κόσμο, καμμία δε θα σου φαίνεται απρόσητη. Κάθε μία έχει το κουμπί της. Αλλης είναι σε πιο εμφανές σημείο, άλλης είναι κάπου πολυ βαθιά κρυμμένο...όλες όμως έχουν ένα! Κι από τη στιγμή που το βρεις όλα τα άλλα έρχονται αβίασατα!

    Αγαπάτε τις γυναίκες...Μιλάτε μόνο με ωραία λόγια για αυτές...Προσκυνήστε τες σα θεές...Δώστε τες ό,τι έχεται...Μη ζητάτε τίποτα από αυτές...απλά να είναι δίπλα σας,μαζί σας,γιατί είναι το μόνο που έχεται για να ομορφαίνει τη ζωή σας!

  8. #38
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    676
    Originally posted by OneiroPauL
    Μιλάτε μόνο με ωραία λόγια για αυτές...Προσκυνήστε τες σα θεές...Δώστε τες ό,τι έχεται...Μη ζητάτε τίποτα από αυτές...
    Ε συγνωμη κιολας ρε φιλε δεν αντεχω θα το πω! εισαι μεγαλο θυμα!!!!! αν εφαρμοζεις τα παραπανω που λες εισαι χαμενος απο χερι! ελεος! αυτες ειναι οι συμβουλες που εχεις να δωσεις? μηπως θες να βαλουμε και κανα λουρακι στο λαιμο να μας κυκλοφορουν σα σκυλους? αν θες καν το εσυ, εμεις δε νομιζω ποτε να το κανουμε! ΕΛΕΟΣ!

  9. #39
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,026
    Όσο υπάρχουνε άντρες που το παίζουνε φοβεροί γ..μίκοι, θα υπάρχουνε και γυναίκες που το παίζουν θεογκομενάρες!! Τι να κάνουμε ρε παιδιά, τέτοια πρότυπα μας πλασσάρουνε!

  10. #40
    Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Αθήνα
    Posts
    60
    Οσο υπάρχουν άντρες που δεν σκέφτονται με το μυαλό, αλλά με άλλο όργανο του σώματός τους, τόσο θα υπάρχουν και γυναίκες που το παίζουν θεογκόμενες.

    Αφού βρίσκουν, γιατί να μην τα κάνουν;
    Οτι μπορεί ο καθένας.....

  11. #41
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,024
    Όσο μένουμε στην εικόνα των πραγμάτων τόσο θα υπάρχουν γκόμενοι και γκόμενες.
    Όταν αγγίξουμε αυτό που υπάρχει κάτω από την εικόνα (μερικοί το λένε και ψυχή αυτό το κάτι) τότε θα βρούμε άντρες και γυναίκες
    been good, been bad. WILL GO ON

  12. #42
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    5,668
    ο καθένας εχει προτεραιοτητες κ κανει τις επιλογές του...οποτε δεν λυπάμαι κανεναν που ειναι ¨θύμα\" της εικονας - δικής του ή του συντροφου που θέλει.

    μια ωραια εικονα ειναι αυτο που ειναι. ωραιο θέαμα.για αλλον ειναι ουσιωδες κ μεσο προβολης για αλλον μπορει ομως να ναι κ δεσμευτικο πλαισιο. ολα ειναι στο μυαλο...

  13. #43
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    337
    Ναι ναι....ξέρεις....δεν είναι όλα τα κοριτσακια ιδια...απλά έχετε την ταση να πεφτετε πανω στα συγκεκριμενα και μας παιρνει όλες η μπαλα.. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ! Δυστυχώς.

  14. #44
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    277
    Γεια σου ρε κριστιν......πολυ σωστο αυτο που ειπεες...δεν κοιτανε λιγο παραπεραα...κοιτανε με το κατω κεφαλι....

  15. #45
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    128
    Όλα τα κοριτσάκια δεν είναι ίδια άλλα όλα αξίζουν κάτι καλό! Ακόμα και τα λεγόμενα πουτανάκια, με μια διαφορετική προσέγγιση βγάζουν τον αληθινό τους εαυτό,μιας κοπέλας που χρειάζεται ένα στήριγμα,μια αγκαλιά,μια τρυφερη κουβέντα κ.τ.λ.

    Το ότι δεν καταλαβαίνουμε μία κοπέλα δε σημαίνει ότι είναι *******,άψυχη,******* και τα σχετικά!

    Επίσης το κάτω κεφάλι δε σκέφτεται!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •