Δίαιτα Ατκινς - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 20 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 292
  1. #241
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,437
    anthi1992 πρωτον μους σοκολατα οχι ετοιμη να φτιαξεις μονη σου με κρεμα γαλακτος και λιο κακαο. Οσο για τη δευτερη φαση δεν ξερω , δεν εχω ασχοληθει γιατι εχω δρμο ακομα με την πρωτη ....

  2. #242
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    175
    τα 5 κιλα τα εχασεσ στην πρωτη φαση λογικα,,,,,ποσο καιρο κανεισ την 1η φαση????

  3. #243
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1,437
    Την πρωτη φαση την κανω μονο μια εβδομαδα , δεν εχασα τα 4.5 κιλα ολα με atkins . Ειχα αρχισει διατροφη - διαιτα πρωτα και τωρα περασα στην ατκινς . Αλλα τουλαχιστον 2 εβδομαδες το λιγοτερο θα πρεπει να μεινεις στην πρωτη φαση . Εξαλλου στην 2η φαση δεν αλλαζει κατι δραματικα περα απο οτι προσθετεις 5 υδατανθρακες ...........

  4. #244
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Στον πλανήτη Happy
    Posts
    455
    Στην Atkins χρειαζεται πολυ φαντασια.Οπως πχ να βρεις προιοντα να αντικαταστησεις το αλευρι.
    Στη σελιδες που σου εδωσα εχει πολλες ιδεες και καθολου με προιοντα ατκινς.Εγω απο κει εχω βρει και φτιαχνω πιτσα,ψευτοcheesecake,πα******κ ια,μεχρι και κετσαπ.Αν κανεις την ατκινς μονο με κρεας-σαλατικο και για σνακ γαλοπουλα πχ τοτε θα την βαρεθεις και θα σταματησεις.
    Γενικα αλαντικα να μην προτιμας απο παγκο αλλα τα συσκευασμενα να κοιτας τι εχουν μεσα(κρυφη ζαχαρη)και ποσους υδατανθρακες εχουν.Τυρι μονο εως 112γρ τη μερα,οχι τυρι κρεμα(το γραφει στο βιβλιο Ατκινς)και οχι Light προιοντα.Θα προτεινα αν δεν πηρες το βιβλιο ακομη να το παρεις, ειναι πολυ κατατοπιστικο.

  5. #245
    καλησπέρα!
    θέλω να ρωτήσω κάποιον που έχει κάνει αυτή τη διατροφή να μου πει αν μπορει τι τρώει για πρωινό και αν επιτρέπεται το γάλα έστω στον καφέ.
    ευχαρστώ!!!

  6. #246
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Γιαννενα
    Posts
    164
    Originally posted by dimitroula22
    χριστινα μ εσυ μαλλον προτεινεις μια παραλαγη της ατκινς που ειναι πιο ισορροπημενη κ υγειηνη.στην αυτουσια το γαλα στην φαση ενεργοποιησης απαγορευεται.αν θελεις οπως και η ζετα κοιταξτε εδω.....
    http://www.atkinsgreece.gr/phase1.html
    εκει λεει να αποφευγετε και το γαλα.
    στην φαση ενεργοποιησης ναι,απαγορευονται ολοι οι υδατανθρακες,και επιτρεπονται μονο 2 μικρες σαλατες ημερισιως!
    Δεν μας ειπε σε ποια φαση ειναι.....
    Στην πρωτη φαση ειναι 20γρ. υδατανθρακες/μερα,στη 2η φαση 25/μερα,και καθε εβδομαδα τους ανεβαζεις κατα 5 γραμμαρια.
    Στην 3η φαση μπαινεις οταν φτασεις 5 κιλα πριν απο τον στοχο σου,
    και παιρνεις 10 γρ παραπανω καθε εβδομαδα.
    Μολις χασεις τα 5 κιλα αρχιζεις να καταναλωνεις οσους υδατανθρακες χρειαζεσαι ωστε να μην παιρνεις και να μην χανεις κιλα!

  7. #247
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    761
    λοιπον,να σας πω μια ενδεικτικη μερα?ξερουμε οτι στην φαση της ενεργοποιησης τρωμε 20γρ υδατανθρακες την μερα απο τους οποιους οι 12-15 να ειναι απο λαχανικα για την τουαλετα μας...
    πρωι μπορεις να φας...αυγα με μπεικον ή λουκανικακια και τυρι...αυγα(ομελετα,ματια,πο σε οπως θες...)...μπορεις να ενταξεις στο διαιτολογιο σου γιαουρτι με λιγους υδατανθρακες..κοιτας παντα στα 100γρ ποσους υδατανθρακες εχει...κανονικα λεει ο ατκινς δυο με τρεις κουταλιες της σουπας γιαουρτι αλλα εγω το τρωω κανονικα(κοιτωντας παντα να μην ξεφευγω απο τους 20)...και εγω χασει στους δυο μηνες και μια βδομαδα 20 κιλα....μπορεις για πρωινο να φας μαρουλακι με τυρακι και γαλοπουλα ή ζαμπον και μαγιονεζα...εγω το ευχαριστιεμαι...πολλες επιλογες μπορεις να εχεις αρκει να κοιτας τους υδατανθρακες....δεκατιανο συνηθως δεν τρωω,το μεσημερι θα φαω πρωτεινη με μπολικη σαλατα(εχουμε μεχρι 6φλ σαλατα την μερα),το απογευμα θα φαω αν πειναω λιγες ελιες (μπορουμε μεχρι 10 την μερα) με τυρι και γαλοπουλα ή ζαμπον,και το βραδυ παλι πρωτεινη με σαλατα...τσακιζω και τις σοκολατες τις sweet and ballance που μην ξεχναμε ολη η σοκολατα εχει 4 υδατανθρακες....τρωω την μιση ή αν δεν θελω μια -δυο σειρες....το γιαουρτακι για να ειναι πιο ελκυστικο βαζω λιγο κακαο μεσα με λιγη ζαχαρινη και γινεται σαν μους.....οτιδηποτε αλλο θελετε ρωτατε..φιλια και καλη επιτυχια..

  8. #248
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    324
    Η αναπνοη δεν μυριζει?επισης ποσο ευκολο ειναι μετα να τρως κανονικα υδατανθρακες και να μην βαζεις κιλα?

  9. #249
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    761
    η αναπνοη μου δεν μυριζει..το μονο που εχω ειναι οτι πηγαινω τουαλετα πολυ συχνα...αυτο που ρωτας για μετα δεν το ξερω γιατι δεν εχω φτασει ακομα..ειμαι στη φαση της ενεργοποιησης..αλλα τρωγοντας λογικα μετα πιστευω οτι δεν τα ξαναβαζεις τα κιλα...αυτο συμβαινει με ολες τις διαιτες ετσι δεν ειναι?

  10. #250
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    324
    αχχχ μακαρι να τι εκανα και εγω αυτη την διαιτα και να εχανα τσακ μπαμ τα υπολοιπα...αλλα ειναι αρκετα δυσκολη και δεν νομιζω να μου ταιριαζει..ομως η απωλειες τις ειναι δελεαστικες θα ελεγα...:sniff:

  11. #251
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    761
    πραγματικα ετσι την ξεκινησα και εγω.......απο περιεργεια στην αρχη γιατι εβλεπα ατομα να ξεκινουν απο τα κιλα μου και να φτανουν 60 κιλα...οτι ειναι καλυτερο για σενα αγαπη..παντως πας πολυ καλα..σε διαιτολογο πας ή μονη σου?

  12. #252
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    324
    παω και διαιτολογο αλλα κανω και μονη μου πειραματα επειδη χανω σαν χελωνα και περιπου σε 2 μηνες μου ειπε η διαιτολογος με το γυμναστηριο θα στρωσει ο μεταβολισμος μου...αλλα θελω πιο αμεσα αποτελεσματα..ειδωμεν ατκινς δυσκολο να ακολουθησω ...αλλα ψαχνομαι και εγω η καημενη:starhit:

  13. #253
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    761
    ελα λιγα εχεις ακομα..παρε κουραγιο τι να πουμε και εμεις με πιο πολλα κιλα?μονο 20??αστερι εισαι...συνεχισε...

  14. #254
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    324
    τι να κανουμε καλη μου θα αντεξουμε:spin: και εσυ τα πας τελεια συνεχισε ετσι παουερρρρρρρρρρρρ

  15. #255
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    761
    ευχαριστω να σαι καλα..παιρνω δυναμη απο δω..μπαινω συνεχεια διαβαζω,ενημερωνομαι και παιρνω κουραγιο και απο τα υπολοιπα παιδια....ψυχολογικη υποστηριξη ενα πραγμα...:starhit:

Page 17 of 20 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •