Αγαπημένο μου ημερολόγιο... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 239
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Athens
    Posts
    257
    οχι για pink, για διακοπές

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    athens
    Posts
    110
    α μαλιστα. καλα να περασεις στις διακοπες εσυ και εγω στην συναυλια!!

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    303
    ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ(ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΜΟΥ),ΑΝ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΝΤΥΘΗΚΑ ,ΒΑΦΤΗΚΑ ,ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΟΣΜΟ.
    ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΄ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ...2 ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ!!

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Μακεδονια
    Posts
    1,047
    Αγαπημενο ημερολογιο!!
    Σημερα επιτελους μου ταιτιαξαν το conex και γλιτωσε ο υπολογιστης .....απο το σφυρακι που κρατουσα τις 2 τελευταιες μερες!!!
    Εχασα αλλα 300 γρ!!Σαν τους 300 του Λωνιδα ηταν αυτα τα γραμμαρια!!
    Σκεφτομαι οτι πρεπει να ντυθω για της 28 ιουλιου που θα γινω νονα και μου ερχεται το εγκεφαλικο σε μικρες συχνες δοσεις!!
    Το εχω συχαθει να αυτην την αηδια που γινεται καθε φορα που ειναι να ντυθω καλα!!!

    Οταν με το καλο τελειωσω με τα περισσοτερα κιλα θα στειλω τα ρουχα μου στις χωρες του τριτου κοσμου ,για να τα εκμευταλευτουν ως σκηνες ,πανωσεντονα κατωσεντονα ,παπλωματοθηκες και μαξιλαροθηκες ,και τελος κουρτινες με η χωρις τραπαριες!!

    Εχτες σαν να ειδα λιγο φως ....στα προσφατα προβληματα ....στο οικογενειακο περιββαλον ...και σκεφτηκα οτι ισως μας λυπηθηκε ο Θεος και ειπε να βαλει ενα χερακι!!!

    Ας ελπισουμε το αυριο να ειναι καλυτερο!!Την υγεια μας να εχουμε!!!
    ΦΙΛΙΑ!!

  5. #20
    Αγαπημενο ημερολογιο!
    οπως καταλαβατε ηδη δεν ειναι μια απο τις αγαπημενες μου μερες...η σημερινη
    τωρα ειμαι καπως καλυτερα και αποφασιζω να ειμαι πιο θετικη και αισιοδοξη...

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Athens
    Posts
    257
    Dear diay,

    πήρα 200γρ και μου την έχει βαρέσει, έφτιαξα πρόγραμμα διατροφής για το ΣΚ για να μην ξεφύγω πολύ μπας και ξαναπάρω την κατηφόρα.... Τελευταίο ΣΚ πριν τις διακοπές όπως επίσης και τελευταίο ΣΚ πριν το κολασμένο φόρεμα που πήρα για τον γάμο σε μια στιγμή που η καλή διάθεση θόλωσε την κρίση μου... ασ είναι καλά οι κορσέδες... Επίσης παράλληλα με την αποτυχία της απώλειας βάρους έρχεται καπάκι και η εν δυνάμει αποτυχία ολοκήρωσης της επιχείρησης: τροπιό μαύρισμα... τσάμπα τα λάδια με spf 0 και τα γαλακτωματα με αρωμα καρύδα, εξω φυσάει από το πρωι...... Κάτι πρέπει να γίνει να αλλάξει η ρημάδα η ψυχολογία αλλίως δεν το παλεύω το ΣΚ λέμε

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    253
    Ok, θα σου αποκαλύψω το μεγάλο μυστικό για το τροπικό μαύρισμα! Κατ' αρχάς, να πω ότι είμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ άσπρη, καθότι ανοιχτόχρωμη και με φακίδες. Παρόλα αυτά, έχω βρει τη λύση για μαύρισμα μέσα σε 3 μόνο μέρες: DOVE Sunshine Lotion!!! Το απλώνεις καλά σε όλο το σώμα, το πασαλείβεις προσεκτικά για να απλωθεί ομοιόμορφα και να μη σου κάνει σημάδια και, επαναλαμβάνοντας μια φορά την ημέρα για τρεις μέρες, έχεις αποκτήσει φυσικό μαύρισμα! Βασικά όχι και τόσο φυσικό, τουλάχιστον σε μένα κάνει το δέρμα λίγο χλωμό, αλλά μπορεί να φταίει ότι είμαι τόσο άσπρη. Πρόσεξε να έχεις κάνει peeling πριν το βάλεις (αλλά και λίγο παραπάνω τρίψιμο με το σφουγγαράκι του μπάνιου κάνει) και να πλύνεις τα χέρια σου, γιατί στις παλάμες και τα δάχτυλα δεν μπορεί να απλωθεί. Μετά τις τρεις μέρες άπλωνέ το δυο φορές τη βδομάδα για να διατηρηθεί. Δοκίμασέ το μια φορά (έτσι κι αλλιώς είναι φτηνό, πρέπει να κάνει γύρω στα 5-7 ευρώ) και πες μου εντυπώσεις!

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    303
    smoke 08 οπως ειπες θελει πολυ προσοχη στο να απλωθει ομοιομορφα γιατι μια φιλη μου που το εκανε γεμισε μπαλωματα και ηταν σαν να ειχε δερματικα προβληματα.Εγω παντως μετα απο αυτο φοβηθηκα κι ενω το εχω παρει ,δεν το χρησιμοποιησα.
    Οποτε Ελπιδακι αν το κανεις ακολουθησε κατα γραμμα τις συμβουλες της smoke08!!!!!!!!

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Αθήνα
    Posts
    125
    Αγαπητό ημερολόγιο,

    τις τελευταίες μέρες παλεύω με νύχια και με δόντια να μην ξαναγυρίσω πίσω, να μην κατεβάσω το ψυγείο και να μη με πιάσει πάλι η απελπισία. Πηγαίνω βόλτες 1-2 φορές τη μέρα, καθαρίζω το σπίτι, διαβάζω χαζοβιβλία, λύνω σταυρόλεξα, κάνω διάφορα πράγματα γενικά, για να κρατιέμαι σε εγρήγορση. Έχω τη θέληση να κρατηθώ, και για να μη φάω αλλά κυρίως για να μη με ξαναπιάσει το άγχος και η κατάθλιψη. Προσπαθώ να υπενθυμίσω στον εαυτό μου ότι 'όλα θα γίνουν' και να μην ανησυχώ και ότι το μόνο που έχει σημασία είναι να'μαι καλά και να είμαι χαρούμενη.

    Τουλάχιστον χαίρομαι που καταφέρνω να χάσω βάρος (έστω και λίγο) και πιέζω τον εαυτό μου να διαλέξει την κουρτίνα 2, με τις βόλτες και τα σταυρόλεξα κι όχι την 1, με το φαγητό, το ατελείωτο κλάμα και την απελπισία.

    Φιλιά σε όλους

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Athens
    Posts
    257
    Το έχω πάρει ήδη smoke και αναμένω την Τρίτη για να αρχίσω το πασάλειμα... απορία, αν πάω παραλία υπάρχει περίπτωση να ξεβάψω και αν ναι υπάρχει περίπτωση να ξεβάψω ανομοιόμορφα;

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    387
    hilda τις τελευταιες μερες ειμαι στην ιδια κατασταση με σενα ...αλλα μην σε πτοει...ξερουμε πλεον πολυ καλα τα επακολουθα του λαθος δρομου(φαγητο-βουλιμια) και δεν τον επιλεγουμε τοσο ευκολα οπως παλιοτερα που θεωρουσαμε οτι ηταν πιο σωστος...ειμαστε μια γροθια..δεν θα αφησουμε τιποτα να μας παει πισω...εχουμε διανυσει ηδη καποια βηματα...δεν ειναι αμαρτια να παμε παλι απο την αρχη??...παλι την ιδια κουραση..?δεν αξιζει!....
    απλα συνεχιζουμε και αναμενουμε τα καλυτερα!

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Αθήνα
    Posts
    125
    Όντως, κρίμα να γυρίσουμε στα ίδια, ειδικά μετά από τόση προσπάθεια. Κι επιτέλους το μυαλό μου βλέπει επιλογές (πριν δεν έβλεπα τίποτα, μόνο το φαγητό). Σήμερα έγραψα σ'ένα πόστερ διάφορα ενθαρρυντικά πράγματα και το κόλλησα στον τοίχο για να το βλέπω συνέχεια (βλακείες ίσως αλλά είναι κι αυτός ένας τρόπος). Και το σημαντικότερο, όταν αισθάνθηκα τραγική απελπισία, ζήτησα βοήθεια, πήρα τηλέφωνο την αδερφή μου και μ'επανέφερε λίγο στα κανονικά μου

    Και ναι, έχουμε επιλογές κι έχεις δίκιο free έχουμε κάνει βήματα, συνεχίζουμε δυναμικά για να δούμε τις καλύτερες μέρες.

    Φιλιά πολλά και keep walking...

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    253
    @ Ελπίδα:

    Φρόντισε τη μέρα που θα το απλώσεις να μην έχεις μετά να πας στην παραλία και να μην κάνεις μπάνιο για μια μέρα. Κατά τ' άλλα, όχι, στη θάλασσα δε θα σου ξεβάψει. Το μόνο κακό είναι ότι αν δεν το ανανεώνεις τακτικά (κάθε 3 μέρες περίπου), αρχίζει να ξεβάφει σιγά σιγά και μπορεί να ξεβάψει ανομοιόμορφα. Αλλά και πάλι δεν είναι τόσο τραγικό το αποτέλεσμα. Π.χ. μπορεί στους αγκώνες και στα γόνατα να ξεβάψει με πιο αργούς ρυθμούς, αλλά και πάλι είναι πολύ διακριτική η ανομοιομορφία.

    Δεν ξέρω, ίσως στο δικό σου δέρμα να έχει διαφορετική πορεία. Δοκίμασέ το για τρεις μέρες και μετά άσ'το για άλλες δύο χωρίς να το ανανεώσεις, να δεις πώς θα πάει. Αν σου αρέσει το αποτέλεσμα, συνέχισέ το!

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    329
    Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

    Δεν έχασα καθόλου το Σαβ/ριακό και δεν είμαι πολύ χαρούμενη..βέβαια έφαγα και λίγο
    παραπάνω...Αλλά τη Παρασκευή ξημερώματα φεύγωωωωω πάω Παρίσι για 8 ημέρες!!!!!
    Ελπίζω να περάσω καλά και να μην γίνει ο κώλος μου σα το πύργο του Αιφελ!!!!

    Θα σας χαιρετήσω τη Τετάρτη!!!
    Μάκια

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Athens
    Posts
    257
    Σήμερα ξεκατινιάστικα στα ψώνια... είχα μέρες τώρα κακή διάθεση και μου βγήκε σε καταναλωτικό.... το μόνο που κατάφερα ήταν να αδειάσω την τσέπη μου.... αλλά τελος πάντων. Πήρα ωραία πραγματάκια και κάτι απίστευτα γυαλιά ηλίου.. και παρόλο που χωράω πια στα ρούχα που έχουν τα μαγαζιά που τόσο καιρό απέφευγα η διάθεση μου είναι ακόμα υποτονική... Ελπίζω να αλλάξει και να ευχαριστήθω τις διακοπές μου που πλησιάζουν....

Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •